![]() |
#5011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, część 40.
Nie sądziłam, że coś takiego się wydarzy. Mdli mnie. Nie przejdę nad tym do porządku dziennego... Ohydne.
#5012 |
Konto usunięte
|
Ta firma to kpina. Posiedziałam dziś cały dzień a jutro nie mam ochoty tam iść, taki burdel, że szok. I gratuluję Ci kretynko, że pozwoliłaś tamtej wziąć wolne więc jutro zostaję sama bez szkolenia
![]() A Ty mamo oszalałaś? Zobaczyłaś go pierwszy raz na oczy, pogadaliście trochę po czym stwierdziłaś, że za chudy? Że chociaż wysoki? Czy ty myślisz czasem? Jezu, czy ja nie mogę mieć normalnej matki?! Zamiast powiedzieć Shan, fajnie ze sobą rozmawiacie, macie wspólne tematy, budujcie to dalej? Boże wstyd mi za ciebie bo gdy zapytał co o nim sądzisz musiałam sklamac... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Konto usunięte
|
siedzę i czekam chociaż nie ma na co
Edytowane przez 201803120851 Czas edycji: 2016-06-23 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zadomowienie
|
To pojutrze obrona
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 | |
Konto usunięte
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;62162481]dmuchawcelatawce! samych wspaniałych chwil w życiu![/QUOTE]
Dziękuje bardzo! ![]() Wspaniale było się dowiedzieć ile osób dobrze mi życzy i o mnie myśli. Kocham mieć urodziny właśnie dlatego, że tyle pozytywnych osób się ze mną kontaktuje. To był dobry dzień. Tato, może przez to, że mam urodziny w Dzień Ojca nie czujesz, że to też Twój dzień, ale mam nadzieję, że odczuwasz, że każdy dzień roku jest Twoim. Kocham Cię najmocniej. Dziękuje, że jesteś dla mnie tatą, przyjacielem, wsparciem, że zawsze wierzysz w moje siły nawet kiedy ja przestaje. ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Konto usunięte
|
Niech będzie dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, gdzie jest mój dowód osobisty, już wszystko przekopałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
Raczkowanie
|
Spotkać swojego byłego jak idzie z nową dziewczyną- BEZCENNE! Myślałam, że mnie to nie ruszy. A jednak. Znowu przez Ciebie płakałam, dupku!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5019 |
Wtajemniczenie
|
I znów czułam się przy Tobie cholernie swobodnie, jak przy żadnym innym facecie. Tak bardzo lubię się z Tobą spotykać, słuchać co dzieje się u Ciebie w pracy, śmiać się z Twojego poczucia humoru. Mam nadzieję, że jakoś pogodzimy nasze zajęcia i jeszcze się spotkamy. To już chyba pora, żeby porozmawiać na poważnie o tym, co było.
![]() |
#5020 |
Zakorzenienie
|
Napisałeś
![]() ![]() ![]() -------- Zamarzył mi się tatuaż ![]()
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5021 |
made in Wonderland
|
To był wspaniały dzień. Kiedy patrzyłam jak walczysz a potem jak stoisz na podium, czułam prawdziwą dumę z tego z jakim jestem człowiekiem.
I wreszcie czuję się dobrze fizycznie. Okres i hormony to straszna sprawa, potrafią zmienić mnie o 180 stopni :/ Zaczęłam piąty dzień bez papierosa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#5022 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.