|
|
#5011 | |
|
... choć nie Westwood
|
Dot.: Żony 2015 cz. 5
Cytat:
Inna kwestia, ze bardziej chodzi mi o wybor: mniejsze mieszkanie na swoich warunkach niz dalekosiezne plany typu dom z ciulaniem przez lata. Ale to moze dlatego, ze jestem wyczulona na losowe sytuacje...
|
|
|
#5012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, tak jak mówię, rozumiem Ciebie ale znowu jak sobie myślę o kredycie na 20 czy 30 lat nawet na to małe tu i teraz to o matko jedyna to może lepiej ciułać ![]() ALE mam takich znajomych, co po prostu uwielbiają ciułać, no mają taki styl życia, że ich w ogóle nie kręci rozrywka, żadna, wcale, oni po prostu całą radość życia osiągają ciułając, taka alternatywna stylówa na te czasy nudni są przeokrutnie przy tym, ale skoro osiągają w ten sposób szczęście, to może i się da ![]() w każdym razie ja bym nie umiała robić na dwa etaty więc podziwiam, ale za to mój TŻ jest chory, jak nie zrobi 10 czy 12h w porywach do 16 dziennie, także też można
|
|
|
|
|
#5013 |
|
Zakorzenienie
|
Viviennie ja do Ciebie z pytaniem Kreteńskim :P - pomożesz?
Wybrałyśmy dwa hotele (najbardziej nam podeszły) i jedno jest 5 km od Rethymno a drugi jest w Hersonissos i 25 km od Heraklionu. Co będzie lepsze na takie o wyjście i pochodzenie po uliczkach greckich i przy okazji zobaczenie czegoś? Tak bez jakiegoś ciśnienia, tak o w wolnym czasie od plażowania :P |
|
|
|
#5014 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mogłaby któraś z Pań założyć kolejny wątek?
Moja budynioza mi to utrudnia ja od siebie napiszę, bo byłam na Krecie, że brałabym ten w Hersonissos, z racji takiej, że to centrum nocnego życia dla młodych ludzi chyba, że nie chcecie takich rozrywek a pozwiedzać, wtedy to drugie
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2016-07-09 o 18:06 |
|
|
|
#5015 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Zdecydowanie rethymno.
|
|
|
#5016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nikt się nie podejmuje to ja moge spróbować założyć nowy wątek, ale nie wiem jak mi to wyjdzie, szczególnie odnośniki do poprzednich wątków ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- założyłam mój pierwszy w życiu.... NOWY WĄTEK |
|
|
|
|
#5017 |
|
Zakorzenienie
|
Nam tez odkladanie idzie średnio
ale co miesiąc coś się tam odłoży mniej lub więcej. Ostatnio zdecydowanie mniej bo zaczęliśmy spłacać już kredyt na remont troche teraz się splukalismy z oszczednosci, ale do końca roku powinnismy troche się ogarnąć bo Tż do nowej roboty idzie, więc liczę że luty/marzec na jakieś wakacje wyskoczymy My tak odkładalismy przed weselem, oszczedzalismy na wszystkim i...nigdy więcej jednak nie ma to jak iść sobie do kinka, knajpki czy na spontaniczne zakupki :P
|
|
|
|
#5018 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nawet parę fotek, ale robione kalkulatorem i trochę bezmyślnie :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

ale znowu jak sobie myślę o kredycie na 20 czy 30 lat nawet na to małe tu i teraz to o matko jedyna to może lepiej ciułać 
- pomożesz?