Meridia - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-01, 21:19   #5011
monika900401
Przyczajenie

Dot.: Meridia

Meridia jest dla ludzi z BMI 30. Mam 163 cm wzrostu i waze 48 kg wiec moje BMI wynosi 18,1 (niby niedowaga), ale chciałabym je miec ponizej17, czyli moim celem jest 44 kg (BMI na poziomie 16,6). Biore te tabletki od 2 dni - meridia 15, ale mam w sumie tylko 9 tych tabletek, wiec to chyba nie wystarczy. Polecacie cos jeszcze do tego??

-------------

Victoria Beckham
168 cm
46 kg
BMI 16,3
LOVE YOU POSH!!!

Edytowane przez monika900401
Czas edycji: 2010-09-01 o 21:39
monika900401 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-01, 22:13   #5012
Sanya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika900401 Pokaż wiadomość
Meridia jest dla ludzi z BMI 30. Mam 163 cm wzrostu i waze 48 kg wiec moje BMI wynosi 18,1 (niby niedowaga), ale chciałabym je miec ponizej17, czyli moim celem jest 44 kg (BMI na poziomie 16,6). Biore te tabletki od 2 dni - meridia 15, ale mam w sumie tylko 9 tych tabletek, wiec to chyba nie wystarczy. Polecacie cos jeszcze do tego??

Ja Ci polecam trzy razy zastanowić się nad tym co robisz.. Naprawdę tak bardzo jesteś zainteresowana anoreksją? Ważysz cholernie mało, a jeszcze chcesz się odchudzać.. I to jak? Meridią? Dziewczyno, opamiętaj się! Jak sama słusznie zauważyłaś jest to specyfik dla osób z BMI powyżej 30! Ma bardzo dużo skutków ubocznych, o których pewnie słyszałaś (?)
Wiem, że jest to forum 'W krzywym zwierciadle odchudzania', ale chyba nie w aż tak krzywym..

19.05.2011
Sanya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-02, 11:55   #5013
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
To na bank prowokacja, bo nie wierzę, że ludzie mogą być aż tak głupi

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-02, 17:25   #5014
monika900401
Przyczajenie

mam ledwo powyzej 160 cm i nosze ciuchy w rozmiarze 34. Anja Rubik tez ma taki rozmiar przy wzroscie 180 cm i jakos nie ma anoreksji..... poprostu podoba mi sie szczupłość i tyle....ja czuje sie bardzo dobrze w takim ciele

Jak kobieta jest naprawde szczupła to zaraz wszyscy robia z tego afere, ale jak któras ma nadwage to jakos tak strasznie nie zwraca sie na to uwagi, bo przecietnie otaczające nas kobiety to w wiekszości "krowy" wiec az tak to nie rzuca sie w oczy.....

....mam poprostu inne poczucie estetyki niz wy.....

" Według Karla Lagerfelda, który jest głównym projektantem domu mody Chanel, moda opiera się na marzeniach .... Projektant nie przebierał w słowach – w wypowiedzi dla niemieckiego magazynu Focus, Karl precyzyjnie określił, kto nie lubi szczupłych modelek. Według Lagerfelda jedynie grube mamuśki mają najwięcej do powiedzenia na temat ciała modelek. Według niego wszelka dyskusja na temat chudych kobiet jest wręcz absurdalna. Takie postępowanie połączył z kobietami, które mając nadwagę pragną, by nie przypominano im o ich problemach.
Twierdzi, że liczba szcupłych ludzi jest i tak niewielka w porównaniu z "grubasami, które przeciwko nim protestują".

- We Francji jest, wydaje mi się, mniej niż jeden procent zbyt chudych osób - powiedział. - A ponad 30 procent młodych ludzi ma nadwagę. Tak więc zajmijmy się najpierw tymi zbyt grubymi, zanim zajmiemy się niewielkim procentem, jaki zostaje. "

--------------------

Anja Rubik <3
179 cm
51 kg

...i to nie jest żadna prowokacja kochaniutkie

Edytowane przez monika900401
Czas edycji: 2010-09-02 o 17:56
Stary 2010-09-02, 17:49   #5015
Tereskaa
Zakorzenienie

Nieeeeeee, to nie może być prawda, kobiety w Polsce na pewno nie są takie głupie!!! Prowokacja na bank

Stary 2010-09-03, 09:09   #5016
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Nieeeeeee, to nie może być prawda, kobiety w Polsce na pewno nie są takie głupie!!! Prowokacja na bank
Kobiety głupie nie są.
Kobiety.
A przy bardzo ubogim odżywianiu niestety komórki nerwowe też są niedożywione i działają kiepskoooo...oj kiepsko bardzo

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
mam ledwo powyzej 160 cm i nosze ciuchy w rozmiarze 34.
poprostu podoba mi sie szczupłość i tyle....ja czuje sie bardzo dobrze w takim ciele

...i to nie jest żadna prowokacja kochaniutkie
ok, o gustach sie nie dyskutuje.
co najwyżej z własna wątrobą...
skoro podoba ci sie taka "szczupłość" to powodzenia i życzę BMI na poziomie 16 albo nawet poniżej poziomu morza...ale tutaj jest forum jednak dla tych "krów spasionych" więc nie twoje liga, racja?!

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-03, 09:42   #5017
Tereskaa
Zakorzenienie

Takie chore myślenie leczy się w psychiatryku, więc koleżanka ma najlepsze wiatry by trafić na oddział zamknięty...

Stary 2010-09-03, 10:10   #5018
koxinel
Przyczajenie

Witam!

na jakimś forum wyczytałam że są tabletki o skladzie identycznym jak meridia, jest to slimex15. biorę to od 3 dni, więc czy daje efekty nie wiem. wczesniej brałam meridię, na której udało mi sie zrzucic ok 15 kg. i załamka po jej wycofaniu wrcając do slimexu.... na necie mozna znalezc osoby, które oferują miesieczna kuracje tym specyfikiem za ok 140zł jednak nie dajcie się nabrać! W UK są one za 10funtów, więc jesli macie kogos w UK, poproscie aby zamowili z apteki internetowej i Wam przesłali. 2miesieczna kuracja, która przesłała mi koleżanka wyniosła neicałą stówę, więc jest różnica.

może któras z Was też stosuje slimex?
koxinel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-03, 15:31   #5019
monika900401
Przyczajenie

Tereskaa:
"Takie chore myślenie leczy się w psychiatryku, więc koleżanka ma najlepsze wiatry by trafić na oddział zamknięty... "

la'Mbria:
"forum jednak dla tych "krów spasionych" więc nie twoje liga, racja?! "

cóż, pytanie faktycznie retoryczne

a w związku z tym że forum dotyczy meridii dam znac za tydzień czy podziałała

----------------------------------------

Pa kochaniutkie!!
a zwłaszcza Tereskaa i la'Mbria

"Byle pod prąd, bo z prądem płyną śmieci..."
Stary 2010-09-09, 14:12   #5020
Asiek1990
Raczkowanie

edytowane przez moderatora.

Edytowane przez iza_wiosenna
Czas edycji: 2010-09-09 o 14:20
Asiek1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 14:29   #5021
doda1982
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koxinel Pokaż wiadomość
Witam!

na jakimś forum wyczytałam że są tabletki o skladzie identycznym jak meridia, jest to slimex15. biorę to od 3 dni, więc czy daje efekty nie wiem. wczesniej brałam meridię, na której udało mi sie zrzucic ok 15 kg. i załamka po jej wycofaniu wrcając do slimexu.... na necie mozna znalezc osoby, które oferują miesieczna kuracje tym specyfikiem za ok 140zł jednak nie dajcie się nabrać! W UK są one za 10funtów, więc jesli macie kogos w UK, poproscie aby zamowili z apteki internetowej i Wam przesłali. 2miesieczna kuracja, która przesłała mi koleżanka wyniosła neicałą stówę, więc jest różnica.

może któras z Was też stosuje slimex?

witaj! koxinel a mogłabyś poprosci kolezanke aby mi tez przesłala te tabletki to bedzie dla mnie ratunek jesli mozesz to skontaktuj sie ze mna moje gg2692755
doda1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 17:06   #5022
la'Mbria
Zakorzenienie

oj dziewczyny...wy narzekacie na to że Meridii nie ma w sprzedaży...ja mam gorzej-bo mam w domu, co prawda nie meridię, ale Afibron (identyczny skład co M.), normalnie kupiony w aptece, tyle, że termin ważności do końca roku...a ja dopiero w 6 miesiącu ciąży specjalnie sobie ten Afibron zostawiłam na "po ciąży" żeby zrzucić zbędne kilogramy...ale głupol ze mnie i nie sprawdziłam daty ważności!
eh...życie
szczeście w nieszczęściu- jak na razie od początku ciąży, do teraz złapałam tylko 4 kg więc oprócz "piłeczki" z przodu nie mam nadprogramowo po ciąży jeszcze nic...no ale zobaczymy ostatni trymestr- jesli przytyję tylko 8 kg przez całą ciąże, to będę miała sie z czego cieszyć i nawet ten zmarnowany Afibron przeboleję

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

Edytowane przez la'Mbria
Czas edycji: 2010-11-11 o 17:07
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 18:40   #5023
telbuh
Wtajemniczenie

Heh, szczególnie, że K. Lagerfeld jest gejem, a jego chłopak ma ok 20 lat i jest baaardzo ładnie zbudowany. A na kobiety patrzy TYLKO pod kątem, jak będą na nich jego nowe ciuchy wyglądać. Więc tu chyba nie może być autorytetem
Stary 2010-11-15, 22:11   #5024
19patka88
Raczkowanie

naruszenie regulaminu forum i prawa - handel lekami poza obrotem aptecznym

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-11-16 o 09:04
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-06, 13:44   #5025
87_kasia
Przyczajenie

GG do 87_kasia

spam

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-01-05 o 12:56
87_kasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 15:08   #5026
DearWhoever
Zadomowienie

Cytat:
mam ledwo powyzej 160 cm i nosze ciuchy w rozmiarze 34. Anja Rubik tez ma taki rozmiar przy wzroscie 180 cm i jakos nie ma anoreksji..... poprostu podoba mi sie szczupłość i tyle....ja czuje sie bardzo dobrze w takim ciele

Jak kobieta jest naprawde szczupła to zaraz wszyscy robia z tego afere, ale jak któras ma nadwage to jakos tak strasznie nie zwraca sie na to uwagi, bo przecietnie otaczające nas kobiety to w wiekszości "krowy" wiec az tak to nie rzuca sie w oczy.....

....mam poprostu inne poczucie estetyki niz wy.....

" Według Karla Lagerfelda, który jest głównym projektantem domu mody Chanel, moda opiera się na marzeniach .... Projektant nie przebierał w słowach – w wypowiedzi dla niemieckiego magazynu Focus, Karl precyzyjnie określił, kto nie lubi szczupłych modelek. Według Lagerfelda jedynie grube mamuśki mają najwięcej do powiedzenia na temat ciała modelek. Według niego wszelka dyskusja na temat chudych kobiet jest wręcz absurdalna. Takie postępowanie połączył z kobietami, które mając nadwagę pragną, by nie przypominano im o ich problemach.
Twierdzi, że liczba szcupłych ludzi jest i tak niewielka w porównaniu z "grubasami, które przeciwko nim protestują".

- We Francji jest, wydaje mi się, mniej niż jeden procent zbyt chudych osób - powiedział. - A ponad 30 procent młodych ludzi ma nadwagę. Tak więc zajmijmy się najpierw tymi zbyt grubymi, zanim zajmiemy się niewielkim procentem, jaki zostaje. "
też się z Tobą zgadzam, pomimo , że daleko mi to chudości. Chude jest piękne, peace love & skinny.
Anja rubik ma prześliczne nogi, zresztą mam fioła na punkcie modelek. Są prześliczne.
DearWhoever jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-04, 19:15   #5027
Czarnulka 27
Przyczajenie

CZY KTOŚ MÓGŁBY MI ZAŁATWIĆ MERIDIĘ , LUB Afibron, 15 mg, kapsułki twarde, 30 szt LEGALNIE BYLABYM WDZIECZNA!!!!
Czarnulka 27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-12, 14:54   #5028
DearWhoever
Zadomowienie

Legalnie nie ma, ale możesz sobie załatwić niby nielegalnie- z ogłoszenia. Tylko teraz po wycofaniu z aptek meridii i innych leków z sybutraminą można je kupić tylko 2x drożej. Chyba, że pojedziesz do czech i kupisz adipex
DearWhoever jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-13, 19:13   #5029
psiri
Raczkowanie

a ten adipex w czechach to na recepte czy jak?
psiri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 18:23   #5030
HopeMAGDA
Rozeznanie

adipex tylko w Czechach czy gdzies jeszcze??????

Every moment is good to change everything...
HopeMAGDA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 22:47   #5031
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez HopeMAGDA Pokaż wiadomość
adipex tylko w Czechach czy gdzies jeszcze??????

legalnie to chyba tylko
Stary 2011-01-24, 07:45   #5032
PANIUSIA69
Raczkowanie

Kochane kobiety.Długo mnie nie było bo sama mam doła z powodu wycofania M...Kupiłam w Czechach Adipex ale klapa to nie to samo....szkoda było tylko moich pieniędzy.Nie wiem co dalej poczniemy ale w Polsce widocznie lubią ludzi otyłych i dlatego takie durnie wycofują leki na receptę.Idiotki które już mają początki anoreksji i tak po trupach odchudzać się będą a my na tym cierpimy.Jestem pewna że nie pozostałam sama w tym przeświadczeniu,mam troje dzieci 34 lata na karku i chciałabym normalnie żyć ale problem z nadwagą daje w dupę...wina innych leków(niestety)Sama śledzę różne rozwiązania i powiem wam że ciężko z farmakologią.Pozdrawiam ciepło.

"Jeśli chcesz żyć szczęśliwie
szukaj nauki i cnoty
Przeciwności znoś cierpliwie
do pracy nie trać ochoty"
PANIUSIA69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-24, 08:03   #5033
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PANIUSIA69 Pokaż wiadomość
Kochane kobiety.Długo mnie nie było bo sama mam doła z powodu wycofania M...Kupiłam w Czechach Adipex ale klapa to nie to samo....szkoda było tylko moich pieniędzy.Nie wiem co dalej poczniemy ale w Polsce widocznie lubią ludzi otyłych i dlatego takie durnie wycofują leki na receptę.Idiotki które już mają początki anoreksji i tak po trupach odchudzać się będą a my na tym cierpimy.Jestem pewna że nie pozostałam sama w tym przeświadczeniu,mam troje dzieci 34 lata na karku i chciałabym normalnie żyć ale problem z nadwagą daje w dupę...wina innych leków(niestety)Sama śledzę różne rozwiązania i powiem wam że ciężko z farmakologią.Pozdrawiam ciepło.
Mądre słowa piszesz Ja też z otyłością borykam się od dawna, co najmniej 3/4 swojego trzydziestoletniego życia Sibutramina była moją jedyną deską ratunku, a przez jakieś niepoważne małolaty osoby z prawdziwym problemem zostały na lodzie. Niestety nasze forum również pokazuje skalę tego zjawiska, bo 90% osób udzielających się na tym wątku w ogóle nie kwalifikowało się do brania tego leku i właśnie przez takie... cierpią najbardziej osoby, które tego leku potrzebowały i nadal potrzebują.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 07:35   #5034
Faficzkowa
Wtajemniczenie

macie racje dziewczyny... niestety my zostałyśmy bez leku, który nam pomagał... chciałabym żeby pojawił się jakiś inny lek, który nam pomoże? bo te wszystkie środki bez recepty to na prawdę nic nie dają a tylko psują żołądek...

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 08:00   #5035
PANIUSIA69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
macie racje dziewczyny... niestety my zostałyśmy bez leku, który nam pomagał... chciałabym żeby pojawił się jakiś inny lek, który nam pomoże? bo te wszystkie środki bez recepty to na prawdę nic nie dają a tylko psują żołądek...

Macie rację kochane kobietki.Ja sama już chyba próbowałam wszystkiego i nie powiem aby coś było skutecznego w odchudzaniu....no chyba że portfela ha ha hajakoś pomimo ciągłego ruchu schylania i podnoszenia(mam 3 dzieci)jakoś mi te zbędne kg uciekały......Niestety głupota anorektyczek nie miała granic i dlatego wycafali coś co nam otyłym pomagało...koszmar.Ale tak to tylko u nas może być.

"Jeśli chcesz żyć szczęśliwie
szukaj nauki i cnoty
Przeciwności znoś cierpliwie
do pracy nie trać ochoty"
PANIUSIA69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 12:35   #5036
tatiana22
Raczkowanie

"Meridia jest dla ludzi z BMI 30. Mam 163 cm wzrostu i waze 48 kg wiec moje BMI wynosi 18,1 (niby niedowaga), ale chciałabym je miec ponizej17, czyli moim celem jest 44 kg (BMI na poziomie 16,6). Biore te tabletki od 2 dni - meridia 15, ale mam w sumie tylko 9 tych tabletek, wiec to chyba nie wystarczy. Polecacie cos jeszcze do tego?? "

Zdjęciami, które zamieściłaś się nie ma się co jarać ani tym bardziej kierować, bo są obrabiane; natomiast trochę fotek victorii jest w necie, zrobionych ukradkiem-ta kobieta wygląda naprawdę obrzydliwie. Ale niestety ty musisz jeszcze dojrzeć do tego żeby to zrozumieć.
Róbta co chceta jak mówią. Jak chcesz mieć słabe kości i być wiecznie zmęczona to ok. Brak okresu, osteoporoza- chcesz tego? Na pewno nie, tylko zapewne jesteś jeszcze tak młoda, że wydaje ci się to być jakąś mrzonką..czymś co cię nigdy nie dosięgnie.
Z wagą 44 kg w wieku 28 lat będziesz wyglądała beznadziejnie (tak się składa, że mam tyle samo wzrostu co ty i ważę 44) i tak jak mój Tż ostatnio powiedział - jak ważyłam te zaledwie 40 kg to się już mu rzygać chciało jak na mnie patrzył i że już jest lepiej ale i tak za mało. Pomyśl sobie co chcesz osiągnąć i jakim kosztem. Czy chcesz budzić obrzydzenie? Czy chcesz być ciężko chora? A te kilka tabletek najlepiej wywal od razu do kibla. Chcesz mieć ładne ciało- ćwicz. Masz taką wagę że będziesz wyglądała super jak zaczniesz regularnie ćwiczyć, bardzo korzystnie działa do tego pływanie, gdyż wysmukla nogi. Poza tym za 5-10 lat ważąc tyle samo co teraz , będziesz wyglądała szczuplej bo zmienia się rozkład ciała i dlatego też normy wagi ciała są wyższe wraz z wiekiem (gęstość kości jest najwyższa ok. 30 roku życia).
Naprawdę odpuść sobie dążenie za wszelką cenę do wątpliwych ideałów, gdyż nie wiesz tak naprawdę czy za tą fasadą ideału, ton makijażu nie kryją się tak naprawdę nieszczęśliwi i niekiedy chorzy ludzie, którzy muszą się uśmiechać nawet jak nie mają na to ochoty, bo z tego mają kasę.
tatiana22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-17, 16:19   #5037
EwKa1986oo
Przyczajenie

Witam Kobietki,
jeśli szukacie odpowiednia Meridii, to jest nim Adipex. Meridii nie brałam, ale z tego co czytam to ma podobne działanie. Ja jestem w trakcie kuracji Adipexu. Po zjedzeniu połowy tabletek schudłam 14,5 kg. Jeśli chodzi o efekty uboczne to jest nim suchość w ustach, ale to dobrze działa ponieważ pije się więcej wody, a woda zdrowa jeśli chcecie schudnąć to polecam te tabletki. Wiem, że są i też osoby, które nie są zadowolone z kuracji, bo organizm miał problemy z przyjmowaniem tabletek. Wydaje mi się, że lek może reagować tak ale na osoby chorę np na tarczyce. Dużo osób jest zadowolona z działania Adipexu. Jeśli któraś chce się więcej dowiedzieć, chętnie popisze (ewelina1986@onet.com.pl)
Pozdrawiam serdecznie
EwKa1986oo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-17, 17:56   #5038
dana555
Przyczajenie

Podobna Meridia jest wycofana - nie wiem czy taka z data 06.2010 jest jeszcze do uzycia - wiekszosc firm ponoc 1 rok tzw. zabezpieczenia sobie zostawia - ja jednak mam obawy - moge oddac . mam tez z term. 06.2011 -jedna i druga to 15 - czyli ta mocniejsza .moj lekarz mi odradza (niedoczynnosc tarczycy) a kiedys pieknie mi pomogla.
dana555 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-21, 00:59   #5039
Guido
Przyczajenie

Ja jestem bardzo chętna, wysłałam już PW do Ciebie
Guido jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 22:03   #5040
ewcia15x
Przyczajenie

do dana555
jestem zainteresowana proszę o kontakt

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

jestem zainteresowana
ewcia15x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości