|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 |
Przyczajenie
|
Dot.: Meridia
Meridia jest dla ludzi z BMI 30. Mam 163 cm wzrostu i waze 48 kg wiec moje BMI wynosi 18,1 (niby niedowaga), ale chciałabym je miec ponizej17, czyli moim celem jest 44 kg (BMI na poziomie 16,6). Biore te tabletki od 2 dni - meridia 15, ale mam w sumie tylko 9 tych tabletek, wiec to chyba nie wystarczy. Polecacie cos jeszcze do tego??
![]() ------------- Victoria Beckham 168 cm 46 kg BMI 16,3 LOVE YOU POSH!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monika900401 Czas edycji: 2010-09-01 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5012 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja Ci polecam trzy razy zastanowić się nad tym co robisz.. Naprawdę tak bardzo jesteś zainteresowana anoreksją? Ważysz cholernie mało, a jeszcze chcesz się odchudzać.. I to jak? Meridią? Dziewczyno, opamiętaj się! Jak sama słusznie zauważyłaś jest to specyfik dla osób z BMI powyżej 30! Ma bardzo dużo skutków ubocznych, o których pewnie słyszałaś (?) Wiem, że jest to forum 'W krzywym zwierciadle odchudzania', ale chyba nie w aż tak krzywym.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5014 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Jak kobieta jest naprawde szczupła to zaraz wszyscy robia z tego afere, ale jak któras ma nadwage to jakos tak strasznie nie zwraca sie na to uwagi, bo przecietnie otaczające nas kobiety to w wiekszości "krowy" wiec az tak to nie rzuca sie w oczy..... ....mam poprostu inne poczucie estetyki niz wy..... ![]() " Według Karla Lagerfelda, który jest głównym projektantem domu mody Chanel, moda opiera się na marzeniach .... Projektant nie przebierał w słowach – w wypowiedzi dla niemieckiego magazynu Focus, Karl precyzyjnie określił, kto nie lubi szczupłych modelek. Według Lagerfelda jedynie grube mamuśki mają najwięcej do powiedzenia na temat ciała modelek. Według niego wszelka dyskusja na temat chudych kobiet jest wręcz absurdalna. Takie postępowanie połączył z kobietami, które mając nadwagę pragną, by nie przypominano im o ich problemach. Twierdzi, że liczba szcupłych ludzi jest i tak niewielka w porównaniu z "grubasami, które przeciwko nim protestują". - We Francji jest, wydaje mi się, mniej niż jeden procent zbyt chudych osób - powiedział. - A ponad 30 procent młodych ludzi ma nadwagę. Tak więc zajmijmy się najpierw tymi zbyt grubymi, zanim zajmiemy się niewielkim procentem, jaki zostaje. " ![]() -------------------- Anja Rubik <3 179 cm 51 kg ![]() ...i to nie jest żadna prowokacja kochaniutkie ![]() Edytowane przez monika900401 Czas edycji: 2010-09-02 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5015 |
Zakorzenienie
|
Nieeeeeee, to nie może być prawda, kobiety w Polsce na pewno nie są takie głupie!!! Prowokacja na bank
![]()
![]() |
#5016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobiety. A przy bardzo ubogim odżywianiu niestety komórki nerwowe też są niedożywione i działają kiepskoooo...oj kiepsko bardzo ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
co najwyżej z własna wątrobą... skoro podoba ci sie taka "szczupłość" to powodzenia i życzę BMI na poziomie 16 albo nawet poniżej poziomu morza...ale tutaj jest forum jednak dla tych "krów spasionych" więc nie twoje liga, racja?!
![]() |
![]() |
#5017 |
Zakorzenienie
|
Takie chore myślenie leczy się w psychiatryku, więc koleżanka ma najlepsze wiatry by trafić na oddział zamknięty...
![]() |
#5018 |
Przyczajenie
|
Witam!
na jakimś forum wyczytałam że są tabletki o skladzie identycznym jak meridia, jest to slimex15. biorę to od 3 dni, więc czy daje efekty nie wiem. wczesniej brałam meridię, na której udało mi sie zrzucic ok 15 kg. i załamka po jej wycofaniu ![]() ![]() może któras z Was też stosuje slimex? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5019 |
Przyczajenie
|
Tereskaa:
"Takie chore myślenie leczy się w psychiatryku, więc koleżanka ma najlepsze wiatry by trafić na oddział zamknięty... " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la'Mbria: "forum jednak dla tych "krów spasionych" więc nie twoje liga, racja?! " cóż, pytanie faktycznie retoryczne ![]() ![]() a w związku z tym że forum dotyczy meridii dam znac za tydzień czy podziałała ![]() ![]() ---------------------------------------- ![]() Pa kochaniutkie!! a zwłaszcza Tereskaa ![]() ![]() ![]() ![]() "Byle pod prąd, bo z prądem płyną śmieci..." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5020 |
Raczkowanie
|
edytowane przez moderatora.
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2010-09-09 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5021 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
witaj! koxinel a mogłabyś poprosci kolezanke aby mi tez przesłala te tabletki to bedzie dla mnie ratunek jesli mozesz to skontaktuj sie ze mna moje gg2692755 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5022 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny...wy narzekacie na to że Meridii nie ma w sprzedaży...ja mam gorzej-bo mam w domu, co prawda nie meridię, ale Afibron (identyczny skład co M.), normalnie kupiony w aptece, tyle, że termin ważności do końca roku...a ja dopiero w 6 miesiącu ciąży
![]() ![]() eh...życie szczeście w nieszczęściu- jak na razie od początku ciąży, do teraz złapałam tylko 4 kg więc oprócz "piłeczki" z przodu nie mam nadprogramowo po ciąży jeszcze nic...no ale zobaczymy ostatni trymestr- jesli przytyję tylko 8 kg przez całą ciąże, to będę miała sie z czego cieszyć i nawet ten zmarnowany Afibron przeboleję ![]()
jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik ![]() Edytowane przez la'Mbria Czas edycji: 2010-11-11 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5023 |
Wtajemniczenie
|
Heh, szczególnie, że K. Lagerfeld jest gejem, a jego chłopak ma ok 20 lat i jest baaardzo ładnie zbudowany. A na kobiety patrzy TYLKO pod kątem, jak będą na nich jego nowe ciuchy wyglądać. Więc tu chyba nie może być autorytetem
![]() |
#5024 |
Raczkowanie
|
naruszenie regulaminu forum i prawa - handel lekami poza obrotem aptecznym
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-11-16 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5025 |
Przyczajenie
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-01-05 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5026 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Anja rubik ma prześliczne nogi, zresztą mam fioła na punkcie modelek. Są prześliczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5027 |
Przyczajenie
|
CZY KTOŚ MÓGŁBY MI ZAŁATWIĆ MERIDIĘ , LUB Afibron, 15 mg, kapsułki twarde, 30 szt LEGALNIE BYLABYM WDZIECZNA!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5028 |
Zadomowienie
|
Legalnie nie ma, ale możesz sobie załatwić niby nielegalnie- z ogłoszenia. Tylko teraz po wycofaniu z aptek meridii i innych leków z sybutraminą można je kupić tylko 2x drożej. Chyba, że pojedziesz do czech i kupisz adipex
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5029 |
Raczkowanie
|
a ten adipex w czechach to na recepte czy jak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5030 |
Rozeznanie
|
adipex tylko w Czechach czy gdzies jeszcze??????
![]() |
![]() |
#5031 |
Raczkowanie
|
legalnie to chyba tylko ![]()
![]() |
![]() |
#5032 |
Raczkowanie
|
Kochane kobiety.Długo mnie nie było bo sama mam doła z powodu wycofania M...Kupiłam w Czechach Adipex ale klapa to nie to samo....szkoda było tylko moich pieniędzy.Nie wiem co dalej poczniemy ale w Polsce widocznie lubią ludzi otyłych i dlatego takie durnie wycofują leki na receptę.Idiotki które już mają początki anoreksji i tak po trupach odchudzać się będą a my na tym cierpimy.Jestem pewna że nie pozostałam sama w tym przeświadczeniu,mam troje dzieci 34 lata na karku i chciałabym normalnie żyć ale problem z nadwagą daje w dupę...wina innych leków(niestety)Sama śledzę różne rozwiązania i powiem wam że ciężko z farmakologią.Pozdrawiam ciepło.
![]() |
#5033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5034 |
Wtajemniczenie
|
macie racje dziewczyny... niestety my zostałyśmy bez leku, który nam pomagał... chciałabym żeby pojawił się jakiś inny lek, który nam pomoże? bo te wszystkie środki bez recepty to na prawdę nic nie dają a tylko psują żołądek...
![]() |
#5035 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Macie rację kochane kobietki.Ja sama już chyba próbowałam wszystkiego i nie powiem aby coś było skutecznego w odchudzaniu....no chyba że portfela ha ha ha ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5036 |
Raczkowanie
|
"Meridia jest dla ludzi z BMI 30. Mam 163 cm wzrostu i waze 48 kg wiec moje BMI wynosi 18,1 (niby niedowaga), ale chciałabym je miec ponizej17, czyli moim celem jest 44 kg (BMI na poziomie 16,6). Biore te tabletki od 2 dni - meridia 15, ale mam w sumie tylko 9 tych tabletek, wiec to chyba nie wystarczy. Polecacie cos jeszcze do tego??
![]() Zdjęciami, które zamieściłaś się nie ma się co jarać ani tym bardziej kierować, bo są obrabiane; natomiast trochę fotek victorii jest w necie, zrobionych ukradkiem-ta kobieta wygląda naprawdę obrzydliwie. Ale niestety ty musisz jeszcze dojrzeć do tego żeby to zrozumieć. Róbta co chceta jak mówią. Jak chcesz mieć słabe kości i być wiecznie zmęczona to ok. Brak okresu, osteoporoza- chcesz tego? Na pewno nie, tylko zapewne jesteś jeszcze tak młoda, że wydaje ci się to być jakąś mrzonką..czymś co cię nigdy nie dosięgnie. Z wagą 44 kg w wieku 28 lat będziesz wyglądała beznadziejnie (tak się składa, że mam tyle samo wzrostu co ty i ważę 44) i tak jak mój Tż ostatnio powiedział - jak ważyłam te zaledwie 40 kg to się już mu rzygać chciało jak na mnie patrzył i że już jest lepiej ale i tak za mało. Pomyśl sobie co chcesz osiągnąć i jakim kosztem. Czy chcesz budzić obrzydzenie? Czy chcesz być ciężko chora? A te kilka tabletek najlepiej wywal od razu do kibla. Chcesz mieć ładne ciało- ćwicz. Masz taką wagę że będziesz wyglądała super jak zaczniesz regularnie ćwiczyć, bardzo korzystnie działa do tego pływanie, gdyż wysmukla nogi. Poza tym za 5-10 lat ważąc tyle samo co teraz , będziesz wyglądała szczuplej bo zmienia się rozkład ciała i dlatego też normy wagi ciała są wyższe wraz z wiekiem (gęstość kości jest najwyższa ok. 30 roku życia). Naprawdę odpuść sobie dążenie za wszelką cenę do wątpliwych ideałów, gdyż nie wiesz tak naprawdę czy za tą fasadą ideału, ton makijażu nie kryją się tak naprawdę nieszczęśliwi i niekiedy chorzy ludzie, którzy muszą się uśmiechać nawet jak nie mają na to ochoty, bo z tego mają kasę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5037 |
Przyczajenie
|
Witam Kobietki,
jeśli szukacie odpowiednia Meridii, to jest nim Adipex. Meridii nie brałam, ale z tego co czytam to ma podobne działanie. Ja jestem w trakcie kuracji Adipexu. Po zjedzeniu połowy tabletek schudłam 14,5 kg. Jeśli chodzi o efekty uboczne to jest nim suchość w ustach, ale to dobrze działa ponieważ pije się więcej wody, a woda zdrowa ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5038 |
Przyczajenie
|
Podobna Meridia jest wycofana - nie wiem czy taka z data 06.2010 jest jeszcze do uzycia - wiekszosc firm ponoc 1 rok tzw. zabezpieczenia sobie zostawia - ja jednak mam obawy - moge oddac . mam tez z term. 06.2011 -jedna i druga to 15 - czyli ta mocniejsza .moj lekarz mi odradza (niedoczynnosc tarczycy) a kiedys pieknie mi pomogla.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5039 |
Przyczajenie
|
Ja jestem bardzo chętna, wysłałam już PW do Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5040 |
Przyczajenie
|
do dana555
jestem zainteresowana proszę o kontakt ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- jestem zainteresowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.