|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5041 | |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5042 |
Zakorzenienie
|
A tez ma taki mocny zapach jak krem do ciała z tej samej serii?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5043 |
Zadomowienie
|
Aż taki intensywny to nie jest, ale trochę zalatuje jak ten krem jednak
![]()
#5044 |
Rozeznanie
|
Nie miałam tego kremu więc nie wiem jak pachnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5045 |
Raczkowanie
|
Dla mnie maseczka pachniala (czyt. "śmierdziala") tak samo intensywnie, jak krem i scrub. Na samą myśl już mnie mdli, ale jedno muszę przyznać, że nawilżala wlosy bardzo dobrze, nie elektryzowaly się i ladnie ukladaly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5047 |
Zadomowienie
|
![]()
Mam pytanko co do maseczki do włosów śródziemnomorskiej. Mam włosy przetłuszczające się. Muszę je myć co dwa dni. Czy mimo to poleciły byście mi ją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5048 |
Raczkowanie
|
sunik1 polecam, maseczkę należy stosować raz w tygodniu. Jeśli masz włosy przetłuszczające, nie wcieraj w skórę głowy, najlepiej wetrzyj do połowy długości. Ja długo nie dałam rady z tym zapachem, ale moze Tobie będzie odpowiadał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5049 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak apropo to jaki zapach ma emulsja z morskimi algami..podobny do tego żelu algowego ![]() Właśnie wyszperałam na stronce avonu co dają w TPS pierwsza kampania - Tusz ekstremalnie podkręcający rzęsy druga kampania - Krem głęboko nawilżający na noc trzecia kampania - Zestaw Planet SPA: Maseczka błotna do twarzy, Krem z minerałami z Morza Martwego czwarta kampania - Wyszczuplający krem antycellulitowy Solutions piąta kampania - Woda perfumowana Treselle Silver szósta kampania - Intensywna kuracja przeciwzmarszczkowa Anew Alternative U mnie kiedyś były gorsze rzeczy buu ;p
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-02-25 o 20:23 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5050 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5051 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poziom 1, Tusz „pełnia rzęs”, Poziom 2, Krem na noc przeciw oznakom starzenia (Ageless Results), Poziom 3, Odżywcze mleko do kąpieli + Rozświetlający balsam do ciała (Planet SPA), Poziom 4, Kuracja wyszczuplająco-liftingująca brzuch i pośladki (Anew Clinical), Poziom 5, Krem aktywnie liftingujący + Program liftingujący okolice oczu (Anew Clinical), Poziom 6, Woda perfumowana TTA In Bloom + Torba (Solution). Ponadto + Wszystkie Konsultantki będące w TPS, do zamówionego przez siebie jednego katalogu, drugi otrzymują od nas GRATIS a ja dostawałam jakieś pierdoły w porównaniu z tym co obecnie dają ....
![]() |
#5053 |
Zakorzenienie
|
asia _ z-bardzo ładny avatar
![]() takie rzeczy teraz dają nowym konsultankom? jeju ![]() też chcę takie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5054 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5055 |
Zakorzenienie
|
Kalex, dziękuję
![]() ![]() ja jak byłam w TPS, to też moim najlepszym prezentem bylo Passion Dance ![]() ![]()
![]() |
#5056 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Dzięki wielkie ![]() Jednak muszę się zastanowić czy ją zamówię, bo nie chce żeby mi się bardziej po niej przetłuszczały włosy, skoro jest tam w składzie oliwka z oliwek... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5057 |
Zadomowienie
|
Swojego czasu namietnie uzywalam tej maseczki srodziemnomorskiej do wlosow i bardzo ja lubilam,ale po pewnym czasie przestala w ogole dzialac dobroczynnie na wlosy.
Tak jakby jej ktos reka odjal wszelkie wlasciwiosci pielegnacyjne ![]() I dlatego mysle,ze chyba trzeba robic sobie przerwy w jej stosowaniu i nie uzywac jej ciagle. |
![]() ![]() |
![]() |
#5058 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Może uda mi się dzisiaj złożyć zamówienie ![]() No i ide na to spotkanie dla konsultantek o którym wam pisałam-jeśli dowiem się czegoś ciekawego dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5059 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5060 |
Zadomowienie
|
a to ja w TPS dostałam wyłącznie wodę surrender. i to chyba za pierwszy poziom, bo więcej jakoś nie wyszło. tyle że akurat zamówiłam ją w demo. więc sprzedałam koleżance za jakieś 15 zł ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#5061 |
Zakorzenienie
|
hej
powiedzcie czy woda in bloom wreszcie przychodzi ? podobnie złociście połyskujący cien chocolate |
![]() ![]() |
![]() |
#5062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5063 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a zamówiłam sobie w demo tę nową trwałą dwustronną szminkę Perfect Wear (kolorek Berry Enduring) i chcę powiedzieć że nigdy w życiu nie miałam tak trwałej szminki jak ta!!! nie dość że kolorek prześliczny, to trzyma się naprawdę długo - przetrzymała dwa posiłki, wiele napojów i nawet całowanie!! ![]() jedynym minusem może być to że tak trochę "zastyga" na ustach, ale mi osobiście to nie przeszkadza... aha, no i mogłoby być troszkę jaśniejszych kolorków, bo w katalogu wydaję mi się że wszystkie takie jakieś ciemne są.... dostałam też nasyjnik Nuget - bardzo mi się podoba, wcale nie sprawia wrażenia plastikowego!! e złote koraliki są bardzo błyszczące, w związku z czym naszyjnik ten nadaje się na jakieś większe wyjścia, tak na co dzień to wg mnie nie bardzo... no ibransoletka Kaylana - rewelacja!! baaaaaaaaaardzo mi się podoba!! mam kolorek czarny... tylko trochę słabo się rozciąga i boję się, żeby mi się nie zerwała przy zakładaniu/ściąganiu... mam też te płatki peelingujące Anew, ale jeszcze nie wypróbowałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5064 |
Raczkowanie
|
CZEŚĆ WSZYSTKIM
![]() właśnie patrzę na podgląd zamówienia i nie przyjdzie cień Chocoalte ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5065 |
Zakorzenienie
|
off - wietrzka - moja mama też zamówiła tą szminkę z perfect wear i ten sam kolor berry enduring - zarówno kolor jak i trwałość szminki bardzo jej odpowiadają
![]() szminka naprawdę trzyma się długo na ustach i ładnie błyszczy, a jak coś się je pije to blask trochę blednie (tzn.ta bezbarwna warstwa), ale kolor nadal trzymał się ust znakomicie ![]() ![]() też żałuję,że nie ma jasnych kolorków, bo mnie żaden z przedstawionych nie odpowiada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aniatko - wiem co czujesz z tymi brakami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5066 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie pamiętam były same pierdułki...glicerynowy krem do rąk,kulka szałwiowa..a najlepszye to woda LBD i granatowa torba Avon...tylko że kiedyś było tak że przez 6 kampanii po 150 zł ..a teraz chyba cały czas podnoszą poprzeczkę.. Złożyłam zamówionko na 2 termin z K03 tym razem z dostawą do domku ( pierwszy raz może od roku ![]() ![]()
![]() |
#5067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5068 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5069 |
Raczkowanie
|
ale szaleją,jak ja sie zapisywałam to same pierdoły dostałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To co, może od nowa się zapiszemy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.