![]() |
#5041 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Moje Kochane Przepiękne Czarowniczki:
Niko, Dorinko, Sabbath, Maro, Lewek, Johhanko, Nesko, Taka Taka, Toogro, Fredziuni i Wszystkie Dziewczyny, ktore zajrzały do tego wątku, niestety moje dzisiejsze obowiązki odebrały mi pzryjemnośc porozmawiania z Wami, jednak znalazłam choć chwilkę by złożyć Wam najserdeczniejsze i prosto z mego serca płynące zyczenia świąteczne; niech te dni będą dla Was radosne i spokojne, pzrepełnione miłością i ciepłą rodzinna atmosferą. Niech slońce zaświeci nad Waszymi pięknymi obliczami, odganiając wszelkie troski i zwątpienia życiowe. Myślami wciąz będe z Wami, choc w pzryszłym tygodniu nie będe miała mozliwości czytania Waszych mądrych i pieknych słów. Pamietajcie o mnie proszę i przesyłajcie cieple fluidy wsparcia. Całuje Was bardzo mocno i cieplutko pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5042 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim Kochanym Bywalczyniom tego wątku życzę wszystkiego, czego ludzie życzliwi życzą sobie nawzajem z okazji tych radosnych świąt i jeszcze troszkę więcej, żeby Wam niczego, a zwłaszcza szczęścia i radości nie zabrakło
![]() ![]() i jeszcze tematyczny wierszyk: 2 kilo w 3 dni Widzę wyraźnie, Jak Wernyhora Oto znów Tycia nadchodzi pora Przeciętny Polak w owe 3 dnie Nic tylko je i je Potem go duszność meczy I kolka Razem z nim jęczy Przeciętna Polka Lecz nim tak jęczyć zaczną pospołu siadają sobie ślicznie do stołu Inaugurując smakowy raj Na głowę Konsumowaniem świątecznych jaj 200 kal. Potem szyneczka 450 kal. Schabik 440 kal. Wędzonka 490 kal. Biała kiełbasa 310 kal. Tatar 300 kal. Golonka 630 kal. A gdy obrzydną im już zakąski Zaraz dostają kawałek gąski 325 kal. Frytki 250 kal. Czerwonej ciut-ciut kapusty 25 kal. I barszcz na szynce pieprzny i tłusty 180 kal. Do tego chlebek 210 kal. Masło 300 kal. I sól 15 kal. A w międzyczasie Gul 180 kal. Gul 180 kal. Gul 180 kal. Gul 180 kal. Wreszcie makowiec 160 kal. Placek 200 kal. Mazurek 260 kal. Sernik 170 kal. Rolada 170 kal. Kilka ptifurek 230 kal. Dwie czarne kawy, gorzkie 2x0 00 kal. Kompotu łyk 50 kal. Do tego znowu Cyk 180 kal. Cyk 180 kal. Cyk 180 kal. Cyk 180 kal. Razem: 6.805 kal. Trzy razy dziennie tak przez 3 dni I ... Nikt nie pozna nas. Hi, hi, hi. Ludwik Jerzy Kern Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-04-06 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#5043 |
Rozeznanie
|
No i jestem jak widac zlo powraca
![]() ![]() ![]() Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej świąt w szczęście owocnych życzy Fredzia wasz kurczaczek wielkanocny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5044 |
Zakorzenienie
|
MOJE KOCHANE DZIEWCZYNY WPADŁAM NA MOMENCIK ZŁOŻYĆ WAM ŻYCZENIA
ZATEM WSZELKIEGO DOBRA WAM ZYCZĘ W TE ŚWIĘTA, SPOKOJU I ODPOCZYNKU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5045 |
Zadomowienie
|
Wpadlam tak na chwilke z kuchni,gdzie walcze teraz z roladami,kaczuszka,kapust ka i kluseczkami
![]() Cala rodzinka juz bardzo glodna,a ja mam tylko dwie raczki... ![]() A co by to bylo jakbym jeszcze gips miala,he he..... Pozdrawiam was bardzo,bardzo serdecznie,przytulam i caluje ![]() nikus,switezianko,sabbath (zdrowka zycze)nesko,taka taka,mara,lewek,dorinko,f redziunia wszystkim wam.......jeszcze raz WESOLYCH SWIAT i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wracam do kuchni,pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5046 |
Zadomowienie
|
Siedzę sobie w domku,,rano byłam u rodziców na sniadaniu,,,a teraz wypoczywam w domu,,pogoda nie bardzo spacerowa,,zimno
![]() Nie udał mi się sernik,,,,chyba za krotko piekłam,,,,dolne ciasto wyglada jak nie dopieczone....obciach straszny.Jutro siedzę sama z synem,,,TZ spedza swieta ze swoimi dziecmi.....a we wtorek znowu ukochana praca.....o matko!!!! Troche za duzo sie objadłam,,,,ale co tu robic,,,,jak samotnośc doskwiera??? |
![]() ![]() |
![]() |
#5047 |
Zadomowienie
|
Moje kochane własnie wróciliśmy od Bratowej,pyszności były niesamowite.
![]() Objedzona jestem strasznie ![]() ![]() Pozdrawiam WAS cieplutko chociaz dzisiaj chlodny dzień. Jahannko na pewno wyszlo Ci super jedzonko,u mnie kaczuszki nie było ale wiem że Twoja była pyszna ![]() Oczekuje kochana przepisu na taka koczuche po Twojemu ![]() Caluski ![]() Toogrusia kochana bedzie dobrze ![]() A sernikiem sie nie przejmuj,też sie objadałam ![]() Całuski ![]()
#5048 |
Zakorzenienie
|
ach te Święta....Powiem Wam jedno kochane nażarłam się jak dzika świna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5049 |
Zakorzenienie
|
świątecznie witam Wszystkie Kochane Czarownice
![]() strasznie mam dużo zaplanowanych wizyt na cały dzień, wczoraj wróciłam wieczorem do domu, położyłam się z książką pod kocem i .... spałam do rana, przytulona do książki ![]() dziś może się podobnie skończyć nawet się tak bardzo nie najadłam, za to wypiłam wczoraj z teściową kilka kieliszków miodówki, produkcji mojego teścia, bardzo dobrze mi zrobiła całuję ![]() smacznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5050 |
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne
![]() Widzę, że jestem pierwsza po świętach, też czuję się obżarta i utyta ![]() Od dzisiaj znowu dieta ścisła, bo w święta sobie pofolgowałam z jedzeniem i piciem. |
![]() ![]() |
![]() |
#5051 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Wszystkiego dobrego po świętach, bo przed świętami nie zdążyłam Wam złożyć życzeń ![]() A ja się wcale nie czuję przejedzona ani utyta ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po prostu w święta jem więcej niż w normalny dzień, gdyż świetowanie przy stole w gronie rodzinki ma to do siebie, przynajmniej u mnie. Nie mogę zrobić przykrośći mojej mamie czy cioci i nie spróbować dania, które robiła specjalnie na święta. U mnie tak jest od lat....., chociaż staram się mieć pewną normę i po świętach nie choruję ale uczucie sytości pozostaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5053 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobitki Kochane!
![]() Ja miałam zupełnie nieracjonalne podejście do tych świąt, bo również obżarłam się jak dzika świnia. Ale cóż innego bvyło robić, jak posadzili przy stole zastawionym jak na wesele i biesiadowało się przez 6 godzin ![]() Miłego dnia Wam życzę. Mnie dziś czeka jeszcze przykra uroczystość - pogrzeb. Zmarła mama mojej koleżanki. |
![]() ![]() |
![]() |
#5054 |
Zadomowienie
|
Ależ moje drogie, ja wcale nie mam racjonalnego podejścia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5055 |
Zakorzenienie
|
Witajcie po Świętach
![]() A ja mogę zjeść duuuuużo nie ograniczają mnie żadne blokady niestety ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5056 |
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczynki po Swietach
![]() Ale fajnie,ze ten tydzień taki krotki ![]() ![]() Jesli chodzi o obżarstwo świąteczne...........to podobnie jak Dorinka nie choruje ale uczucie sytosci pozostaje. ![]()
#5057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5058 |
Zakorzenienie
|
Dorinko, a jaki rower nabyłaś??? Bo i ja noszę sie z takim zamiarem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5059 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
W zeszlym roku jeździliśmy z mężem malo,i widać tego skutki. ![]() Rower dla mnie to kapitalny ,nie wyczerpujacy sport ![]() Bardzo czesto jeździmy na dzialke rowerem(około 10 km). Też mam nadzieje Dorinko,ze pogoda sie wyklaruje i już niedługo pojeździmy ![]() Cytat:
![]() Jakieś nowe wieści na wiadomy temat ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5060 |
Zakorzenienie
|
Lewku ja się zupełnie nie znam na rowerach, znajomy pracuje w Go Sporcie i mi polecił rower szosowo- treckingowy firmy Kelly. Ja nie chciałam górskiego roweru, bo nie lubię takiej pozycji rowerowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5061 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny moje kochane...
![]() Ja juz tez po swietach,pilnowalam sie z jedzeniem... ![]() Bylam prawie u lekarza z ta reka,jutro mam termin u profesora w klinice Plastycznej Chirurgi i prawdopodobnie bede za pare dni operowana.... ![]() Humor mam nie za bardzo..boje sie..ale bedzie dobrze...wiem,ze bedzie..... ![]() To nic dziewczynki znikam cos przygotowac na obiadek..Pozniej,jeszcze zajrze....Pa.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w ogóle to pewnie, że będzie dobrze, kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się dzielnie, a jak nie będziesz chciała się trzymać, to przyjdź do nas to Cię przytulimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5063 |
Rozeznanie
|
Witam was slodkie czarownice
![]() ![]() ja tez niestety po tych swietach taka jakas najedzona jestem (mimo ze az tak wiele niejadlam ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#5064 |
Raczkowanie
|
Cześć Kochane Wizażanki! jestem nowa na tym wątku. Potrzebuję waszej rady. Co myślicie o herbatkach odchudzających? Czy to działa? Jaką polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5065 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5066 |
Wiedźma
|
Hahaha! Nesko, aleś dowaliła z grubej rury! Dziewczyna wpada kompletnie nie w temacie (to znaczy w sumie w TEMACIE, ale zupełnie nie w TREŚCI), a Ty jej z mańki denaturatem... Ona o herbatkach, Ty o drinkach z grabiami. Czekam, jak dalej potoczy się ta konwersacja... ![]()
#5067 |
Przyczajenie
|
O herbatkach jest coś tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=dieta
A tak w ogóle to witam Was wszystkie Dziewczyny!!! =) Jestem tu od dzisiaj zarejestrowana, wcześniej czytałam sobie jakieś recenzje kosmetyków gdy chciałam coś kupić ... Zaczęłam czytać ten wątek, bo w szukaczu wpisałam "dieta" i mi wyskoczył ten temat zapoczątkowany przez Świteziankę (pozdrowionka ciepłe!) Więc... Zaczęłam czytać, czytać, czytać... W końcu popatrzyłam na liczbę stron w tym wątku... 169... Nie, o nie, nie będę tego wszystkiego czytać bo stracę życie ^^ Szczerze mówiąc to chciałam się coś dowiedzieć o diecie kapuścianej, jak się to wszystko robi i czy działa rzeczywiście. No ale tak czy inaczej chyba nie będę jej stosować, bo to masakra jeść kapustę nonstop... Chciałam trochę schudnąć i wrócić do swojego rozmiaru jeansów 28, bo się nie zapinam ![]() Pozdrowionka! (Sabbath - masz śliczny avatar!) |
![]() ![]() |
![]() |
#5068 |
Wiedźma
|
Merryhuana, dziękuję Ci bardzo...
![]() ![]() W kwestii diet jakichkolwiek możesz liczyć tylko na Dorinkę (naszego eksperta i idola), ale w każdej innej kwestii gwarantujemy dobre (zdegenerowane) towarzystwo, wsparcie w czymkolwiek zechcesz i mnóstwo dobrej zabawy. Tylko zostać z nami... ![]() Niniejszym WITAM ( a jutro, znacznie urodniej, zrobią to pozostałe dziewczyny z wątku.
#5069 |
Zadomowienie
|
Cześc wszystkim Czarowniczkom
![]() Witam nowe koleżanki Frytówke i Marryhuane ![]() Johannko,napisz koniecznie po wizycie u lekarza i na kiedy masz termin operacji.Wszystko bedzie dobrze kochana ![]() Znam lęk przed operacją ale bedziesz miala tyle wsparcia z naszej strony i ze strony Twoich najbliższych,że nie może byc inaczej.......... jak tylko dobrze ![]() Cieplutko, najcieplej Cie pozdrawiam i śle moc ![]() ![]() ![]()
#5070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do herbatek odchudzających to nie polecam żadnych, zawierają zazwyczaj senes i są szkodliwe, organizm się do nich przyzyczaja i później nie funkcjonuje prawidłowo. Polecam Ci szczerze herbatę zieloną (ma wszelakie zdrowotne działanie) oraz czerwoną ale ostrożnie bo wypłukuje magnez z organizmu. Kiesyś piłam czerwoną litrami i nie czułam się najlepiej, ostatnio przerzuciłam się na zieloną, i inne owocowo-ziołowe (melisa, pokrzywa, mięta) . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.