![]() |
#5041 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
![]()
![]() |
#5042 |
Raczkowanie
|
macie moze cos o tym ze boje sie przyszlosci.. tego co bedzie jak moj chlopak wyjedzie na studia i ze nie wyobrazam sobie zycia bez niego..
opisy: hardcore mam w oczach ![]() robic swoje i byc ciagle wciaz dalej odlozyc pozegnanie z nadzieja ze zostanie.. wiecej decybeli by zagluszyc wspomnienia
#5043 |
Przyczajenie
|
troche z piosenek :
* Disturbia ... - niepokoj ... * A freak like me Just needs infinity /Wariat taki jak ja po prostu potrzebuje nieskończoności * Ich bin von dir elektrisiert / Elektryzujesz mnie * Confidence is a must Cockiness is a plus / Pewność siebie jest konieczna Zadziorność jest plusem * Tryna to make you understand You’re on my radar / Próbuję sprawić abyś,zrozumiał, że Jesteś na moim radarze xD
#5044 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podbijaaam.! <prosi> Kochane pomóżcie ;** Żeby nie było offa: Nawet nie wiesz, jak bardzo mi ciebie brak Dziś noszę w sobie tylko pustkę By każdy w kolorach tęczy mógł Cię zobczyc. Przypomina sobie gwiazdy co spadają one jednak życzeń nie spełniają Zgubić serce pośród mórz zgubić duszę pośród chmur i oderwać się od ziemi i zapomnieć co to ból Idę za nimi,bo oni idą za mną...Wiesz jak się to nazywa?- to LOJALNOŚĆ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5045 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5046 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy macie jakieś opisy nie dosłowne że tata nas zostawił, że zostałyśmy same z mamą i że tak mi przykro i jakoś nie mogę się pozbierać...
![]()
Pozbawiona wiary, pozbawiona nadziei, Pozbawiona radości, pozbawiona sumienia. Za parę groszy będzie wierną kochanką. Uwierzy w każde Twoje najpodlejsze kłamstwo Byle mieć złudzenie ciepła i miłości "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
|
![]() ![]() |
![]() |
#5047 |
BAN stały
|
kobitki moge prosić o opisy ze hym...ze bedzie sie działo ze bede na panieńskim itd?? to tak na zas
![]() ![]() styrana guru moje...licze na twoja wspaniała pomysłowość ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5048 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny baaardzo gorąca prośba do Was.. potrzebuję opisu do sytuacji, że mój najlepszy kolega ogólnie rzecz biorąc uważa że moje problemy są sztuczne i żadne w porównaniu do Jego... bardzo mnie to dzis zabolało i czuję się ostatnio coraz bardziej samotna.. ale głównie cos z moimi sztucznymi problemami...
BARDZO PROSZĘ!
![]() |
#5049 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mam tak samo ![]() część z wizażu: * czas coraz częściej patrzy w oczy nam... * co włożysz na nasze rozstanie...? * czy masz już przygotowane ostatnie zdanie...? * nie trzymamy się za ręce... * ja tu, Ty tam... * czułabym się pewniej gdybyś był . * Gdybym wiedziała, jakie to strasznie trudne puścić Twoją rękę... Nigdy bym jej nie dotknęła. * będą noce nieprzespane wcale.., ale damy radę Kochanie! * i wciąż próbuję tęsknić mniej... * boję się tęsknić za Tobą... * coraz bardziej kończy się mój świat... mam nadzieję, że coś sobie wybierzesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5050 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moje problemy są sztuczne? a więc ze swoimi radź sobie sam. w przyjaźni nie ma miejsca na egoizm. gdy najbliższy człowiek Cię nie rozumie... przyda sie? ps. moze warto byłoby pogadać z tym 'najlepszym kolegą' ? powiedzieć o tym co czujesz... dziewczynki. mogę prosić o tłumaczenie na ang; 'Ty nigdy się nie dowiesz, że kocham sposób w jaki palisz papierosy, bo myślisz, że tego nienawidzę...'
![]() ![]() |
![]() |
#5051 | |
xoxo
|
Cytat:
![]() |
#5052 |
Zakorzenienie
|
By wypalić te letnie wspomnienia...
Wieczory długie i złe. Krótkie dnie. Całuj mnie częściej, bo nie wiem jak będzie. Teraz serca mam dwa. I smutki dwa. Kiedyś wszystkie czarne dni obrócimy w dobry żart. Znowu będziesz ufać mi.. Nie pozwolę Ci się bać. Jeszcze czuję Twój dotyk a już tęsknię za Twymi dłońmi. Bycie kobietą ma nieskończenie wiele dobrych stron, krótką pamięć lub nadchodzącą amnezję można zawsze wytłumaczyć kobiecym roztargnieniem. Są trzy rodzaje kobiet: damy, nie damy i nie każdemu damy.
![]() |
#5053 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ps. mimo wszystko zawsze mi pomaga jeśli ma taką możliwość, po prostu powiedział co myśli a mnie zabolało, bo każdy problemy ma jakie ma... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5054 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
grin ti dziekuje kilka zabralam ;** ma moze ktos cos jeszcze do tej sytuacji? wielka prosba ![]() opisy: bywa ze pierwszej milosci sie nie zapomina ale ona zawsze sie konczy dzieki Tobie wiem ze warto zyc, warto kochac, marzyc, snic czasami milczenie jest najwiekszym krzykiem o pomoc.. spadajaca gwiazda spelnia sny w ktorych głowna role grasz Ty;** fuck love ! moje ciało pragnie Twojej miłości, Twego dotyku i namiętności, Twych pocałunków i ust bliskości, Twego spojrzenia i obecności kazda dziewczyna jest aniołem tylko po niektórych tego nie widac ;] mam do Ciebie trzy pytania... ile? jak? i gdzie? ile razy mnie zdradziles? jak tak mogłes? gdzie pochowales nasze serca? czasem kogos kochac to miec odwage pozwolic mu odejsc nie chce byc obsesja kazdego - chce byc jedynie Twoja miloscia jesli kropla powiedzialaby nie jestem potrzebna nie byloby oceanu
sukces to nie tysiac złotych na koncie radość to nie suchy śmiech po joncie miłość to nie ta dziwka z peronu obok przyjeciel to nie ten co tylko pali z Tobą Edytowane przez oska07 Czas edycji: 2008-08-21 o 06:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5055 |
Raczkowanie
|
kochane moje a cos o tym ze boli mnie co byly facet mowi, o mnie i o nas ;/ ze nie jest to prawda , o tym ze jezeli ma tak mowic lepiej niech milczy;/
Milosc .... zabiera nad do bram raju lub straca do piekla byles czescia mnie ... na szczescie to juz przeszlosc nikt nie jest bardzije obcy niz ktos kogo sie kiedys kochalo... i co moze nie na opis ale jednak ... najbardziej odczujesz brak jednej osoby , siedzac obok niej i wiedzac ze ona nigdy nie bedzie twoja
![]() |
#5056 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki potrzebuje opisu ze wyjeżdzam zaraz nad Soline pod namiot prawdopodobnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5057 |
Zakorzenienie
|
dawno nie pisałam, ale kradne ciągle jakoś weny brak..śliczne dziewczyny macie te opisy wiadomo wszyscy wam to mówią ja też ;*
jest głęboka, ciemna noc. Siedzę w łóżku a obok śpi ona... I tak spokojnie oddycha. bo wiesz, wszystko iluzją jest. odwróć się w końcu i uwierz w to, że nic nie dzieje się. żyjąc w świecie magii wszystko się wali. Kolejny raz życie daje popaLić. przywarli do siebie tak blisko, że nie było już miejsca na żadne uczucia.. Może jutro zniknę, lecz w tej sekundzie oddycham, o jutrze nie myślę, bo jeszcze przede mną dzisiaj. Patrzysz w moje oczy Widzisz kłamstwo Piękne oczy Piękne kłamstwo Jeden bilet w jedną stronę.
#5058 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() moje: 'Don't cha wish your girlfriend was hot like me?' Jestem czernią i bielą, smutkiem i nadzieją, ostatnią Bogów wybranką. ![]() Wszystko jest pozorem - ale czego? Niczego. Gdybyż można było widzieć życie, a nie tylko sytuacje! Dla Innych Skarbem Jest Złoto A Dla Mnie Jestes Ty ![]() Wielkim krokiem manifestując oddech.. <3 ![]() Sprawy zalatwiane na goraco Zalapales ? fajnie Nie to moze kiedys to ogarniesz
![]() |
#5059 |
Raczkowanie
|
Hejka a ja szukam opisow takich optymistycznych troche milosnych nie wiem jak dokladnie opisac no moga byc podobne do np
"lubie gdy patrzysz jak patrze" .mam ochotę tańczyć albo patrzeć jak to robisz Ty. ;] ej, uwielbiam cię, wiesz? albo chodz zabiore Cie na spacer ... ![]()
#5060 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo z tobą można zapomnieć że zbyt szybko mija czas .. Być Tam Gdzie Ty...prowadzić Cię Za Rękę...z Tobą Śnić... Kochać Walczyć I Zdobywać ... !! Z radością na świat patrzeć chcę gdy jesteś tak blisko mnie Zaczarowana bajka bez końca niech trwa Podejdź jeśli się nie boisz.. Zaufaj jeśli potrafisz.. Lubiła tańczyć pełna radości tak ... Nie wiem czy o to chodzi ale proszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5061 |
xoxo
|
nie pytaj co robie, daj mi troche wolności
nie rozpieszczaj mnie za bardzo bo ucieknę szybo troche uczciwości i wierności wymagam akceptuj moje wady, naucz się z nimi żyć nie musisz specjalnie wierszem do mnie mówić trzymajmy się zasad szanuj moje zdanie bo nie lubię się powtarzać jestes jedną z tych co w urode tylko wierzy
#5062 |
Raczkowanie
|
I'm the object of all your desire. / jestem przedmiotem całego twojego pragnienia.
your attention is all I demand. / twoja uwaga jest wszystkim czego wymagam.
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#5063 |
Raczkowanie
|
ta piosenka kiedyś miała wielkie znaczenie ... jak My. '
wsłucham się dziś w te nuty, które kiedyś prowadziły nas.. stał i czekał na mnie.. a, nie.. przewidziało mi się.. kochanie , t ę s k n o t a niszczy mnie , wiesz ? bo Ty i ja.. .. ja i Ty to jedność <3 bo to co się sypie czasem nie warto zbierać ... w stanę prawdzie w oczy . powiem ' już Cię nie potrzebuje ' koleżko drogi , nie proś o przebaczenie . bo byłbyś na wieczność gdybyś .. bo wieesz kochanie to nie zwykła gra w karty ..
#5064 |
Raczkowanie
|
…i właśnie dzisiaj to zrozumiałam…
Dlaczego płyną łzy??? Bo wybaczam… ...:Mam to gdzieś bo jesteś tylko stratą czasu i nigdy niebędziesz mój:... Ja już znalazłam swój skarb, ale żaden klucz nie pasuje... Ja tak chciałabym być Twoja lecz TY masz puste oczy... Bawi mnie tylko to,że niektórzy mają Gorzej Popierdo*one w głowie niż ja A wtedy mnie objąłeś, i pocałowałeś. Chyba pomyliłam bajki... A ja wciąż pamiętam, jak topiłam się w twojej ulubionej bluzie... Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. Bo Ty tak pięknie pachniesz kiedy przechodzisz pod oknem... Nie wiem ile jestem Ci winna, ile policzyłeś Mi za swą przyjaźń... Czy masz już przygotowane ostatnie zdanie? nie ma co, nie jesteś dzieckiem szczęścia Pamiętam, by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej. Nie chcę już Księcia z bajki... teraz chcę rumaka ![]() Pomyślałam, będę księżniczką. A tam będzie stał mój zamek. Ciężka jest praca księżniczki...ale ktoś musi to robić... ![]() On powiedział: Teraz na samotność jesteś skazana.. Prawdy nie znałam no bo po co? Fałsz i kłamstwa wyszły na jaw... ![]() ona nie spała całe noce, gdy wracałeś nad ranem powiedz co robiłeś, gdy do lustra płakała tak bardzo kochał. kochał je wszystkie Chciałeś? Zrobiłeś? Teraz nie żałuj-w dupę mnie pocałuj Pijana była i zdradziła że suką była już nie kryła
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5065 |
Raczkowanie
|
To ja też wstawie kilka moich opisów :
Samotność jest tak straszna jak zły sen W naszym sercu mamy wystarczająco dużo bandaży, aby opatrzyć wszystkie rany. I jeszcze wierszyk ![]() Chcę kiedy?być z Tobą Pośród cichej burzy Chcę kiedyś być z Tobą Pośród płatków róży Chcę myśleć o Tobie Czytać z twoich myśli Wiedzieć że nikt inny Tobie się nie przyśni Spojrzeć w Twoje oczy Będące moimi Patrzeć w nie głęboko nie mylić z innymi Chcę szeptać cichutko Nocami gwiezdnymi Że kiedyś marzenia Będą spełnionymi... |
![]() ![]() |
![]() |
#5066 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o tak. ja też chcę. ![]() ![]() a ja mam parę takich więc, może coś Ci się spodoba; wymaluj w myśli mą twarz i pamiętaj o mnie... wierzę w Nas. czas w coś uwierzyć. żyjmy tak, jakby jutra miało nie być. 'i choćbym musiała czekać tysiąc lat chcę dostać Ciebie jeszcze raz.' You're the keeper of my heart... Lubię gadać o niczym, ale ty już to wiesz... ![]() Dziękuję za to, że nauczyłeś mnie wypowiadać słowo na 'ka' . <3 wyruszę na koniec świata, jeśli Ciebie znajde tam... ;*** Our love inflame all world's fires I love You, my sweet Silly...;*** wezmę sobie Ciebie za męża. i nie oddam.okey? ![]() ma krótkie i szalone linie papilarne,nosi obcisłe dżinsy, pali popularne.;] może Ci się coś nada. ;p dużo wizażowych tu jest. ;p buziaki;*
![]() ![]() |
![]() |
#5067 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5068 |
Przyczajenie
|
Hej jestem tu nowa. Mam do was wielka prośbe. We wtorek był pogrzeb mojego kochanego dziadka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5069 |
Przyczajenie
|
I coś ode mnie
*Przed lustrem staje I myślę gdzie jest jego druga strona? *Bo Książę zbyt szybko zapomniał, że miał kochać... *Ciągle wymyślała swoją bajkę, a On grał nadal główną rolę... *Niebieskim długopisem narysowałam czerwone serce. Niemożliwe? Nieprawdopodobne tak jak My ![]() *...Słodka, Niewinna? Idiotka, Naiwna? Suka Czy Szmata? Jak Wolisz...Mi To Lata!! *..Zanim mi obiecasz że będziesz zawsze blisko, dobrze się zastanów czy możesz dać mi wszystko..?` *.. bo tak.! bo jestem zła. bo chamska. bo kocham i nienawidzę równocześnie . bo tak lubię, i tak ma być...! *Czuje się dobrze i je*ie mnie jaka jest pogoda, która godzina i jaki dzień tygodnia... |
![]() ![]() |
![]() |
#5070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się Kochana ![]() Ty wciąż szukasz tego, co ja mam od lat. ; ) a mówiłeś, że będzie inaczej..że to 'zawsze' trwa dłużej od rozczarowania.. dzisiaj powie że miłość jest zatruta..a wczoraj,że tylko miłości ufa. Zabierz mnie! Ukradnij! I nie oddaj nikomu! Nawet mnie samej. Wierzę w miłość zapisaną w nocnych smsach.
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2008-08-21 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.