|
|
#5041 |
|
BAN stały
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Teraz dopiero w styczniu na kontrole.Ranka ladnie sie goi,myslalam ze bedzie wieksza i ze beda jakies szwy na wierzchu,ale nie-to jest szyte jakos od srodka podobno .Ja juz naprawde lece
Zycze wszystkim kolorowych snow ,pa pa ![]() MYA -pare dni temu mierzylam -byla taka sama co na poczatku (2,5),jutro fotki jakies zrobie to wrzuce ,dzis juz naprawde pora na mnie,dziecko rano do przedszkola musze zaprowadzic -buziaki
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-11-20 o 00:55 |
|
|
|
#5042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5043 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrejnocki i jeszcze raz dzięki za ten link
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5045 |
|
Zakorzenienie
|
Mya
, bo szef skórę przetrzepie . Ale przynajmniej dzisiaj miałam wolne![]() Więc jutro nadaję z roboty, o ile da radę
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-11-20 o 01:10 |
|
|
|
#5046 | |
|
Zakorzenienie
|
Do bucika
Ja jak już zapowiedziałam, to choinkę rozstawiam na Mikołajki A na Twoje foteczki w staniczku czekam z niecierpliwością , bo jak patrzę na Twoje panienki to taka spokojna jestem, że i u mnie będzie dobrze..... dobrze i pięknie .---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Cytat:
netoperek też znika-ciekawe , jak będę spać głową w dół to mi się żelki do oczodołów nie przemieszczą
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-11-20 o 01:18 |
|
|
|
|
#5047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5048 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tym jakie wkladki... czy takie same czy rożne musi zadecydować sam chirurg ja tez zawsze uważalam, ze mam dwie różne piersi (chociaż podobno zadna kobieta nie ma identycznych), a okazalo się, ze zastosowanie dwoch rożnych wkładek doprowadziłoby do tego, ze wlaśnie ta "niby mnijsza" pierś byłaby większa ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Matka Natura dala mi za duzo naiwności kosztem ilość gruczołu piersiowego, to trzeba było naprawić jej pomyłkę ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
whiskey wylej, ale... do zlewu ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
teraz już prawie zawsze stosuje się teksturowane ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
śliczne są moze facet Tobie zazdrości ![]() bo... sam nie ma czym się pochwalić
|
|
#5049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam pod 1 miesień i jestem 2,5 miesiaca po operacji I tak... spanie bez stanika, a jeśli trudno mi się przestawić, to mogę w topiku, ale starać się zakladać go coraz rzadziej i odstawić. Na codzień dobrze trzymający miękki staniczek (za 1,5 tygodnia mogę juz fiszbinki
|
|
#5050 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry......kac!!!! Dzięki za wczorajszą drabinkę hehhe łłłło matko z córka dajcie wody!! jeden drink i padłam na twarz...ee nie powinnam wywlekać swoich spraw na forum, ale na trzeżwo wczorajszy świat był niedoprzyjęcia, zrobiłm ową fotke i juz miałam lepszy humor a już wogóle jak dałyście popis komentarzami o piersiach.. i o " lewym " ja myśle , że tu chodzi i ukryta zazdrośc, zawsze człowiek jest zazdrosny, złośliwy o to czego nie ma. Nieważe i z tym tematem sobie poradze.
Tini w biuscie mam 89 cm pod biustem 70cm przy Triumph rozmiar bielizny 70D Horo mówi, że w innych firmach bedą większe hihi czekam na to ;-)) wyszły mi większe może dlatego, że jestem niska, szczupła, mam mało skóry by pokryć implant i skóra jest i bedzie napięta, co daje wyczuwalność protezy Ty jeseś ode mnie wyższa, to każdy rozmiar wyjdzie nieco inaczej. Widzisz mi sie podobają Twoje cycuszki a Tobie moje, umowa stoi ;-))))
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-20 o 08:34 |
|
|
|
#5051 |
|
Raczkowanie
|
Boszzzzze, ale się cieszę że trafiłam na to forum, bo strasznie stawiałam na Sankowskiego :/
Ja bym mu chyba jajca wyrwała jakby mu coś nie wyszło!!!!! :[ Ale na szczęście nie będę ryzykowała i zrobię u sprawdzonego i polecanego ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Agnes281 Ty masz wkładki 350 mentor rozmiar D tak? |
|
|
|
#5052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-20 o 09:03 |
|
|
|
|
#5053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeżeli ja bym chciała mieć duże C ale staniczki w roz C to jaki przybliżony powinnam mieć rozmiar 325 c czy jeszcze mniejszy? |
|
|
|
|
#5054 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem tu nowa, przepraszam, jeśli piszę nie w tym wątku, ale mam mnóstwo pytań. Czy któraś z Was będzie mogła mi odpowiedzieć chociaż na jedno znich?
Mam bardzo mały biust, nie sądzę (mówię to jak najbardziej szczerze), żebym miała nawet rozmiar A, zdecydowałam się powiększyć piersi, czy ktoś miał podobny problem do mnie? Pani doktor powiedziała mi, że może wstrzyknąć mi 230-240 ml, zupełnie nie wyobrażam sobie efektu...Dodam, ze mam bardzo wąską klatkę piersiową i w ogóle jestem chuda Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
#5055 |
|
Kazar Lady
|
Agnes - piekny dekolt !!!!!
ślicznie układają się piersi i jeszcze ten turkusik
|
|
|
|
#5056 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w karcie napisałam, ze chce pełneC na pograniczu D i tak mi wyszlo przy 350 myśle , ze przy 325 to już ladne C uzyskasz ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
|
#5057 |
|
Raczkowanie
|
mam 174cm wzrostu obecnie waże 54kg ale schudłam ostatnio moja no0rmalna waga to 56-58 kg , ob pod piersiami 80cm a między piersiami nie wiem jak zmierzyć
|
|
|
|
#5058 |
|
Przyczajenie
|
Hehe, no szczerze mówiąc to na fotkach nie byłoby nic widać, naprawdę, jestem płaska, meeega płaska
Moją największą obawą jest to, że po operacji nie będzie efektu, jak oglądam Wasze fotki, to wszystkie macie takie ładne biuściki, a ja obawiam się, że u mnie - mimo operacji, nic nie będzie widać. Bo jak czytam posty, to większość z Was ma 0d 300 ml w górę, czyli moje 240 max. (okrągłe), to w sumie niewiele.
|
|
|
|
#5059 |
|
Kazar Lady
|
A to sukieneczka jest....ZAZDRASZCZAM OKRUTNIE !!!!!
|
|
|
|
#5060 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a odstęp zmierz miarą, od brodawki do brodawki---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- no kusi kusi jest mega obcisła i kusa, pokazałabym ci ja w całosci ale TZ wziął aparat do pracy, zrobie wiec fotke wieczorem i wrzuce na forum. Kupiłam ja w UK sklep Jane Norman, za jedyne 11 funciaków ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-20 o 09:35 |
||
|
|
|
#5061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
21cm mam odstęp, ale 350 nie będą za duże???????? Bo Twoje są piekne ale duuuuuże ja bym chciała takie same (kształt itp) tylko mniejsze żeby mieć miseczke C a nie D....
|
|
|
|
|
#5062 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Aga, Ty mnie nie szczuj tą sukienką bo mój wzrok bazyliszka... |
|
|
|
|
#5063 |
|
Przyczajenie
|
Ojej, wiem tylko tyle, że pod gruczoł, nic nie wiem (nie uzyskałam takiej informacji od lekarza) na temat firmy i profilu implantów. A czy moge się tu spytać i tym samym podac nazwę kliniki, w której to robię? Moze ktoś również tam miał zabieg. Jeśli chodzi o efekt, to po prostu chcę, żeby to było widać, i żebym spokojnie mogła założyć strój kąpielowy
. Za 2 tygodnie mam druga konsultację, to dowiem się już więcej.---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Nie, lekarz powiedział mi, że tyle. Ja chciałabym wiecej, przynajmniej tyle, zeby mozna było potem stwierdzic, ze mam takie konkretne B. No i tak jak mówię - jestem naprawdę bardzo drobna, ale z tego co tu czytam i widze na fotkach - to nie stanowi wiekszej pzreszkody. Dziekuję bardzo za odzew
|
|
|
|
#5064 |
|
Kazar Lady
|
dziewczyny ale dżez - własnie się zmierzyłam i mam 91 w cycolach ...podoba mi się
ten stanik jednak nieźle ściska
|
|
|
|
#5065 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() super! Cytat:
ja to biorę na logikę, nie jestem lekarzem. zwyczajnie tak mi się wydaje, po obejrzeniu tysiąca zdjeć piersi z małych wkładek na rozowym taka mi się nasuwa konkluzja - co z tego, że będą małe wkładki, jak klata dość szeroka i miedzy piersiami będzie luka na parę centymetrów.. Cytat:
Cytat:
![]() może wybierz się na jeszcze jakąś inną konsultację do innego lekarza - warto naprawdę porównać propozycje... Agnes - olej dziada. wszystko się da samemu załatwić, naprawdę on Ci nie jest do niczego potrzebny. niedobrze, że razem mieszkacie, bo nadal tkwicie w takim jakby zawieszeniu "a może mu się odwidzi i odwoła, że nie kocha" - nie warto tak myśleć i czekać, oni tgo nigdy nie doceniają...
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-20 o 11:53 |
||||
|
|
|
#5066 |
|
Przyczajenie
|
Tak zrobię, dzięki Samii
Tez mi się wydaje, ze jak powiększać biust - to tak, zeby efekt był zauważalny
|
|
|
|
#5067 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
za taka kase nie chciałabym sobie robic B, w sumie robi sie o 2 rozmiary większe, taki jest max. Jeśli klatka jest szeroka to brać większe, wtedy wkładki zbliża się do siebie pamietaj, ze powiększenie biustu to ich powiększenie będą takie same tylko ,że większe jestem za tym by brać nawet o 50 ml większe, jeśli Dr nie ma przeciwskazań---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
coś we mnie pękło wczorj, pojawiła się świadomośc, że to koniec nawet jakbysmy sie pogodzili, to juz i tak nie chodzimy po tym samym chodniku..co sie straciło nie nadrobi się...chyba zostane lesbijką
|
|
#5068 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo Samiii za radę, nie wiedziałam o tym, a teraz jak lekarz bedzie coś mi doradzał będę miała też jakąs swoją wizje i wiedzę
|
|
|
|
#5069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale rozumiem że czasami dziewczyny chcą mieć nieduże żeby wyglądały naturalnie - tylko że małe wkładki wysoki profil plus szerokawa klatka piersiowa dają efekt niedużych piersi z totalnie chamskim efektem silikonów - w tej przestrzeni między nimi - w miękkim bikini etc to ślicznie widać - ładne, krąglutkie piersi 5 cm od siebie z wyraźnym zaznaczeniem tej krągłości na środku klaty..moze to zboaczenie już u mnie, ale myślę że nie tylko ja widzę tu od razu ingerencję chirurga ![]() fajnie dziewczyny, że macie jakieś swoje wizje już to ważne, żeby wiedzieć mniej więcej co się chce osiągnać - ja na konsultacje brałam setki zdjęć "co mi się podoba" "czego za nic nie cchce" itp hihi ![]() polecam ![]() Agnes - więc jak najszybciej się kochana usamodzielnij i zapomnij o draniu. jesteś fajna babeczka, dasz radę i spotkasz jeszcze niejednego, co się nie będzie mógł od Twoich cycuchów odkleić zobaczysz
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-20 o 12:20 |
|
|
|
|
#5070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i trzeba przyznac, ze silikonkow niezle sie juz namnozylo. Gdzie nie zerkne to pare dziewczyn z silikonami wyhacze ![]() BTW pandemia panuje tez w ustach. I to jest w wielu przypadkach malo fajne. Ostatnio na zywo przy okazji event'u widzialam Mlynarska ... No kaczunia niczym damska kopia Ibisza Daje glowe, ze ostrzykiwali sie u jednego doktorka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

Zycze wszystkim kolorowych snow ,pa pa

, bo jak patrzę na Twoje panienki to taka spokojna jestem, że i u mnie będzie dobrze..... dobrze i pięknie
, jak będę spać głową w dół to mi się żelki do oczodołów nie przemieszczą

jaka jest roznica miedzy nimi?? Bo jesli wezme dwie wkladki o tej samej wielkosci, to ta roznica sie nie zmieni, ale jesli wezma jedna wieksza i druga mniejsza ( przy mentorze to jest roznica 25 ml- oczywiscie to kazda z was wie
i Agnes nie taką operację sobie zrobiła

Czy dziewczyny ktore maja pod miesien wieszy rowniez mialy jakies inne zalecenia niz te co maja pod mniejszy???Bo jak babce powiedzielismy,ze mamy kontakkt z dziewczynami po op i maja zupelnie inne zalecenia ...to powiedziala,ze tu nie mozna sie kierowac innymi dzieczynami,tylko metoda w jaki implant zostal wlozony.Czy pod 1 miesien,czy pod 2,czy pod gruczol,i ze kazda z tych metod wymaga innego postepowania ...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)