Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 169 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-19, 23:52   #5041
TiNi87
BAN stały

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Teraz dopiero w styczniu na kontrole.Ranka ladnie sie goi,myslalam ze bedzie wieksza i ze beda jakies szwy na wierzchu,ale nie-to jest szyte jakos od srodka podobno .Ja juz naprawde lece Zycze wszystkim kolorowych snow ,pa pa

MYA -pare dni temu mierzylam -byla taka sama co na poczatku (2,5),jutro fotki jakies zrobie to wrzuce ,dzis juz naprawde pora na mnie,dziecko rano do przedszkola musze zaprowadzic -buziaki

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-19 o 23:55
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 23:53   #5042
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
No ja już mogę dość konkretnie zbliżać do siebie cycuchy - i jaki fajny rowek się tworzy
Jak Ty mi tu fotki na Mikołajki w pierwszym staniczku nie dasz to będzie z Tobą ciężko

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 00:02   #5043
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jak Ty mi tu fotki na Mikołajki w pierwszym staniczku nie dasz to będzie z Tobą ciężko
Tylko, żeby ten Mikołaj mi wrzucił do bucika jakiś staniczek.
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 00:05   #5044
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Teraz dopiero w styczniu na kontrole.Ranka ladnie sie goi,myslalam ze bedzie wieksza i ze beda jakies szwy na wierzchu,ale nie-to jest szyte jakos od srodka podobno .Ja juz naprawde lece Zycze wszystkim kolorowych snow ,pa pa

MYA -pare dni temu mierzylam -byla taka sama co na poczatku (2,5),jutro fotki jakies zrobie to wrzuce ,dzis juz naprawde pora na mnie,dziecko rano do przedszkola musze zaprowadzic -buziaki
Pewnie dopiero około 4 msc będzie widać zmianę z odstępem. 2,5 cm to nie jest dużo-a jak poczekamy cierpliwie to może będzie mniej.

Dobrejnocki
i jeszcze raz dzięki za ten link i wypowiedz, ale się naczytałam-w głowie się nie mieści co w klinice P&C się wyczynia.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-11-20, 00:06   #5045
listopadowa80
Zakorzenienie

Mya- muszę kłaść się spać, jutro do roboty a spóźnić się nie mogę, bo szef skórę przetrzepie. Ale przynajmniej dzisiaj miałam wolne

Więc jutro nadaję z roboty, o ile da radę

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-11-20 o 00:10
Stary 2009-11-20, 00:16   #5046
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, żeby ten Mikołaj mi wrzucił do bucika jakiś staniczek.
Do bucika, Ty tam szykuj ogromny kalosz.
Ja jak już zapowiedziałam, to choinkę rozstawiam na Mikołajki żeby się te moje żelki zmieściły .

A na Twoje foteczki w staniczku czekam z niecierpliwością, bo jak patrzę na Twoje panienki to taka spokojna jestem, że i u mnie będzie dobrze..... dobrze i pięknie .

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

Cytat:
Mya- muszę kłaść się spać, jutro do roboty a spóźnić się nie mogę, bo szef skórę przetrzepie. Ale przynajmniej dzisiaj miałam wolne

Więc jutro nadaję z roboty, o ile da radę
To papa, kolorowych.

netoperek też znika-ciekawe , jak będę spać głową w dół to mi się żelki do oczodołów nie przemieszczą . Ale bym miała gały

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-20 o 00:18
Stary 2009-11-20, 00:26   #5047
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Do bucika, Ty tam szykuj ogromny kalosz.
Ja jak już zapowiedziałam, to choinkę rozstawiam na Mikołajki żeby się te moje żelki zmieściły .

A na Twoje foteczki w staniczku czekam z niecierpliwością, bo jak patrzę na Twoje panienki to taka spokojna jestem, że i u mnie będzie dobrze..... dobrze i pięknie .
Będzie przepięknie:jupi :. Pani dr poprawi wszystko to, co spartolił S&Co

Cytat:
To papa, kolorowych.

netoperek też znika-ciekawe , jak będę spać głową w dół to mi się żelki do oczodołów nie przemieszczą . Ale bym miała gały
. Jarałaś coś przed chwilą?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 06:50   #5048
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie.
Moje piersi roznia sie wielkoscia, jak zmierzyc jaka jest roznica miedzy nimi?? Bo jesli wezme dwie wkladki o tej samej wielkosci, to ta roznica sie nie zmieni, ale jesli wezma jedna wieksza i druga mniejsza ( przy mentorze to jest roznica 25 ml- oczywiscie to kazda z was wie ), to albo one sie wyrownaja, albo bede miala wielkosc piersi na odwrot. Przy jakiej roznicy piersi powinno stosowac sie dwie rozne wielkosci???
Ufff dotarlam do konca
agnelka,
o tym jakie wkladki... czy takie same czy rożne musi zadecydować sam chirurg
ja tez zawsze uważalam, ze mam dwie różne piersi (chociaż podobno zadna kobieta nie ma identycznych), a okazalo się, ze zastosowanie dwoch rożnych wkładek doprowadziłoby do tego, ze wlaśnie ta "niby mnijsza" pierś byłaby większa ... problem leżał jedynie w krzywej klatce piersiowej (prawa strona jest bardziej uniesiona i skierowana do boku)

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
Horo Ty poważnie masz OGROMNE cycuchy
duuuuze takie chciałam i takie mi sie podobają
Matka Natura dala mi za duzo naiwności kosztem ilość gruczołu piersiowego, to trzeba było naprawić jej pomyłkę

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Agnes part II whiskey dzis..... mało mnie na forum , wybaczcie dziewczyny, wiecie jak jest......
agnes,
whiskey wylej, ale... do zlewu i glowa do gory ... nie mozesz się zamartwiać i zadręczać, to nie rozwiaze problemów, a Ciebie na pewno nie uszczęśliwi

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Listopadowa wlasnie o to mi chodzio
To znaczy , ze ja potrzebuje te teksturowane
A jaki jest plus tych gladkich
pysia,
teraz już prawie zawsze stosuje się teksturowane poza powierzchnią (gladka albo chropowata) nie rożnia się niczym

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
i Agnes nie taką operację sobie zrobiła

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:
no to macie za te wszystkie mile slowa, kochane ciepłe prosto z serca... zdjątko TYLKO DLA WAS MOIJE MIŚKI;-))
agnes,
śliczne są
moze facet Tobie zazdrości bo... sam nie ma czym się pochwalić

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 07:04   #5049
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
2,5caly czas ,boje sie spac bez stanika-one wtedy przeciez na boki uciekaja a przeciez chodzi mi o ich zblizanie,wiec napewno nie bede spac bez.... A myslicie ,ze to prawda ,ze jak sie sciska od spodu to moga zostac w tym miejscu co sa i nie opadna??Troszke sie tego boje Czy dziewczyny ktore maja pod miesien wieszy rowniez mialy jakies inne zalecenia niz te co maja pod mniejszy???Bo jak babce powiedzielismy,ze mamy kontakkt z dziewczynami po op i maja zupelnie inne zalecenia ...to powiedziala,ze tu nie mozna sie kierowac innymi dzieczynami,tylko metoda w jaki implant zostal wlozony.Czy pod 1 miesien,czy pod 2,czy pod gruczol,i ze kazda z tych metod wymaga innego postepowania ...
Tini,
ja mam pod 1 miesień i jestem 2,5 miesiaca po operacji
I tak... spanie bez stanika, a jeśli trudno mi się przestawić, to mogę w topiku, ale starać się zakladać go coraz rzadziej i odstawić. Na codzień dobrze trzymający miękki staniczek (za 1,5 tygodnia mogę juz fiszbinki chociaż dr zgodzil się nawet teraz, bo nie mam cięcia idealnie w faldzie, tylko delikatnie na dole piersi i fiszbina nie będzie go podrażniac)... dopasowany pod biustem ... implant przecież nie bedzie się juz przesuwal w doł ... chodzi o opadnięcie góry, czyli takie naturalne ulozenie się piersi.

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 07:32   #5050
agnes281
Wtajemniczenie

Dobry......kac!!!! Dzięki za wczorajszą drabinkę hehhe łłłło matko z córka dajcie wody!! jeden drink i padłam na twarz...ee nie powinnam wywlekać swoich spraw na forum, ale na trzeżwo wczorajszy świat był niedoprzyjęcia, zrobiłm ową fotke i juz miałam lepszy humor a już wogóle jak dałyście popis komentarzami o piersiach.. i o " lewym " ja myśle , że tu chodzi i ukryta zazdrośc, zawsze człowiek jest zazdrosny, złośliwy o to czego nie ma. Nieważe i z tym tematem sobie poradze.
Tini w biuscie mam 89 cm
pod biustem 70cm
przy Triumph rozmiar bielizny 70D
Horo mówi, że w innych firmach bedą większe hihi czekam na to ;-))
wyszły mi większe może dlatego, że jestem niska, szczupła, mam mało skóry by pokryć implant i skóra jest i bedzie napięta, co daje wyczuwalność protezy
Ty jeseś ode mnie wyższa, to każdy rozmiar wyjdzie nieco inaczej. Widzisz mi sie podobają Twoje cycuszki a Tobie moje, umowa stoi ;-))))

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-20 o 07:34
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 07:51   #5051
vikuska
Raczkowanie

Boszzzzze, ale się cieszę że trafiłam na to forum, bo strasznie stawiałam na Sankowskiego :/
Ja bym mu chyba jajca wyrwała jakby mu coś nie wyszło!!!!! :[
Ale na szczęście nie będę ryzykowała i zrobię u sprawdzonego i polecanego

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Agnes281 Ty masz wkładki 350 mentor rozmiar D tak?
vikuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 08:02   #5052
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vikuska Pokaż wiadomość
Boszzzzze, ale się cieszę że trafiłam na to forum, bo strasznie stawiałam na Sankowskiego :/
Ja bym mu chyba jajca wyrwała jakby mu coś nie wyszło!!!!! :[
Ale na szczęście nie będę ryzykowała i zrobię u sprawdzonego i polecanego

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Agnes281 Ty masz wkładki 350 mentor rozmiar D tak?
tak mam 350 i wyszedł mi rozmiar D juz w klinice dostałam staniczek o takim rozmiarze za 12 dni mam kontrole pierwszą ,mam nadzieje że wszystko jest wporzo, tymbardziej bo mojej chorej prawej persi..

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-20 o 08:03
Stary 2009-11-20, 08:08   #5053
vikuska
Raczkowanie

Question Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
tak mam 350 i wyszedł mi rozmiar D juz w klinice dostałam staniczek o takim rozmiarze za 12 dni mam kontrole pierwszą ,mam nadzieje że wszystko jest wporzo, tymbardziej bo mojej chorej prawej persi..

A jeżeli ja bym chciała mieć duże C ale staniczki w roz C to jaki przybliżony powinnam mieć rozmiar 325 c czy jeszcze mniejszy?
Stary 2009-11-20, 08:08   #5054
trzcinka23
Przyczajenie

Witam, jestem tu nowa, przepraszam, jeśli piszę nie w tym wątku, ale mam mnóstwo pytań. Czy któraś z Was będzie mogła mi odpowiedzieć chociaż na jedno znich? Mam bardzo mały biust, nie sądzę (mówię to jak najbardziej szczerze), żebym miała nawet rozmiar A, zdecydowałam się powiększyć piersi, czy ktoś miał podobny problem do mnie? Pani doktor powiedziała mi, że może wstrzyknąć mi 230-240 ml, zupełnie nie wyobrażam sobie efektu...Dodam, ze mam bardzo wąską klatkę piersiową i w ogóle jestem chuda Pozdrawiam serdecznie.
trzcinka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 08:13   #5055
Miskaa78
Kazar Lady

Agnes - piekny dekolt !!!!!
ślicznie układają się piersi i jeszcze ten turkusik

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 08:19   #5056
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
A jeżeli ja bym chciała mieć duże C ale staniczki w roz C to jaki przybliżony powinnam mieć rozmiar 325 c czy jeszcze mniejszy?
musiałabym znac twoje wymiary, wzrost, waga, odstęp między piersiami-j mam 18 cm, zobaczyć aktualnąwyjściówkę i wspólnymi siłami z dziewczynami poradzimy Tobie
w karcie napisałam, ze chce pełneC na pograniczu D i tak mi wyszlo przy 350
myśle , ze przy 325 to już ladne C uzyskaszz wysokim profilem -HP ( high profile ) oczywiście

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez trzcinka23 Pokaż wiadomość
Witam, jestem tu nowa, przepraszam, jeśli piszę nie w tym wątku, ale mam mnóstwo pytań. Czy któraś z Was będzie mogła mi odpowiedzieć chociaż na jedno znich? Mam bardzo mały biust, nie sądzę (mówię to jak najbardziej szczerze), żebym miała nawet rozmiar A, zdecydowałam się powiększyć piersi, czy ktoś miał podobny problem do mnie? Pani doktor powiedziała mi, że może wstrzyknąć mi 230-240 ml, zupełnie nie wyobrażam sobie efektu...Dodam, ze mam bardzo wąską klatkę piersiową i w ogóle jestem chuda Pozdrawiam serdecznie.
Witaj i pytaj pomagamy , doradzamy na tym właśnie forum może jakąś fotke wstawisz? będzie nam łatwiej

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Agnes - piekny dekolt !!!!!
ślicznie układają się piersi i jeszcze ten turkusik
Dziękuje cały czas czekałam by założyc te sukienusie za***istośc uczucie....

Stary 2009-11-20, 08:21   #5057
vikuska
Raczkowanie

mam 174cm wzrostu obecnie waże 54kg ale schudłam ostatnio moja no0rmalna waga to 56-58 kg , ob pod piersiami 80cm a między piersiami nie wiem jak zmierzyć
Stary 2009-11-20, 08:26   #5058
trzcinka23
Przyczajenie

Hehe, no szczerze mówiąc to na fotkach nie byłoby nic widać, naprawdę, jestem płaska, meeega płaska Moją największą obawą jest to, że po operacji nie będzie efektu, jak oglądam Wasze fotki, to wszystkie macie takie ładne biuściki, a ja obawiam się, że u mnie - mimo operacji, nic nie będzie widać. Bo jak czytam posty, to większość z Was ma 0d 300 ml w górę, czyli moje 240 max. (okrągłe), to w sumie niewiele.
Stary 2009-11-20, 08:27   #5059
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Dziękuje cały czas czekałam by założyc te sukienusie za***istośc uczucie....
A to sukieneczka jest....ZAZDRASZCZAM OKRUTNIE !!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 08:34   #5060
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
mam 174cm wzrostu obecnie waże 54kg ale schudłam ostatnio moja no0rmalna waga to 56-58 kg , ob pod piersiami 80cm a między piersiami nie wiem jak zmierzyć
to luzik, myśle że spokojnie 325-350 no chyba ,ze laski z wieksza wiedzą zaproponują 375 bądz nawet 400ml a odstęp zmierz miarą, od brodawki do brodawki

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
A to sukieneczka jest....ZAZDRASZCZAM OKRUTNIE !!!!!
no kusi kusi jest mega obcisła i kusa, pokazałabym ci ja w całosci ale TZ wziął aparat do pracy, zrobie wiec fotke wieczorem i wrzuce na forum. Kupiłam ja w UK sklep Jane Norman, za jedyne 11 funciaków

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Hehe, no szczerze mówiąc to na fotkach nie byłoby nic widać, naprawdę, jestem płaska, meeega płaska Moją największą obawą jest to, że po operacji nie będzie efektu, jak oglądam Wasze fotki, to wszystkie macie takie ładne biuściki, a ja obawiam się, że u mnie - mimo operacji, nic nie będzie widać. Bo jak czytam posty, to większość z Was ma 0d 300 ml w górę, czyli moje 240 max. (okrągłe), to w sumie niewiele.
hmm 240 to troszku mało nie? a jaka firma implantów, jaki profil? pod miesien, pod gruczoł? wiesz zawsze będzie widać zalezy jaki chcesz miec efekt fakt tu rozmiary zaczynają sie od 300 właśnie a moze 300 by wystarczyło?

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-20 o 08:35
Stary 2009-11-20, 08:39   #5061
vikuska
Raczkowanie

Cytat:
to luzik, myśle że spokojnie 325-350 no chyba ,ze laski z wieksza wiedzą zaproponują 375 bądz nawet 400ml a odstęp zmierz miarą, od brodawki do brodawki

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

no kusi kusi jest mega obcisła i kusa, pokazałabym ci ja w całosci ale TZ wziął aparat do pracy, zrobie wiec fotke wieczorem i wrzuce na forum. Kupiłam ja w UK sklep Jane Norman, za jedyne 11 funciaków

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

hmm 240 to troszku mało nie? a jaka firma implantów, jaki profil? pod miesien, pod gruczoł? wiesz zawsze będzie widać zalezy jaki chcesz miec efekt fakt tu rozmiary zaczynają sie od 300 właśnie a moze 300 by wystarczyło?

21cm mam odstęp, ale 350 nie będą za duże???????? Bo Twoje są piekne ale duuuuuże ja bym chciała takie same (kształt itp) tylko mniejsze żeby mieć miseczke C a nie D....
Stary 2009-11-20, 08:39   #5062
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
a czemu tak niewiele? Tyle chciałaś?

Aga, Ty mnie nie szczuj tą sukienką bo mój wzrok bazyliszka...

Stary 2009-11-20, 08:45   #5063
trzcinka23
Przyczajenie

Ojej, wiem tylko tyle, że pod gruczoł, nic nie wiem (nie uzyskałam takiej informacji od lekarza) na temat firmy i profilu implantów. A czy moge się tu spytać i tym samym podac nazwę kliniki, w której to robię? Moze ktoś również tam miał zabieg. Jeśli chodzi o efekt, to po prostu chcę, żeby to było widać, i żebym spokojnie mogła założyć strój kąpielowy . Za 2 tygodnie mam druga konsultację, to dowiem się już więcej.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Nie, lekarz powiedział mi, że tyle. Ja chciałabym wiecej, przynajmniej tyle, zeby mozna było potem stwierdzic, ze mam takie konkretne B. No i tak jak mówię - jestem naprawdę bardzo drobna, ale z tego co tu czytam i widze na fotkach - to nie stanowi wiekszej pzreszkody.
Dziekuję bardzo za odzew
Stary 2009-11-20, 09:00   #5064
Miskaa78
Kazar Lady

dziewczyny ale dżez - własnie się zmierzyłam i mam 91 w cycolach ...podoba mi się
ten stanik jednak nieźle ściska

Stary 2009-11-20, 10:51   #5065
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny ale dżez - własnie się zmierzyłam i mam 91 w cycolach ...podoba mi się
czyli tak jak chciałaś

super!

Cytat:
bierz pod uwagę, że piersi to nie tylko wymiar w przód klaty, ale też odstęp między nimi - przy takim obwodzie jaki masz 325 czy 350 moze być stanowczo za małe (ja mam 65cm pod biustem i mam 325HP) - ja bym się zastanawiała w takich przypadkach nad większymi wkładkami z na przykład dość niedużym profilem - wtedy z szerokości będzie ładnie wygladało, a nie będą bardzo wystające z klaty, czyli miska jakaś olbrzymia nie wyjdzie.
ja to biorę na logikę, nie jestem lekarzem.
zwyczajnie tak mi się wydaje, po obejrzeniu tysiąca zdjeć piersi z małych wkładek na rozowym taka mi się nasuwa konkluzja - co z tego, że będą małe wkładki, jak klata dość szeroka i miedzy piersiami będzie luka na parę centymetrów..

Cytat:
Cytat:
[/COLOR]Nie, lekarz powiedział mi, że tyle. Ja chciałabym wiecej, przynajmniej tyle, zeby mozna było potem stwierdzic, ze mam takie konkretne B. No i tak jak mówię - jestem naprawdę bardzo drobna, ale z tego co tu czytam i widze na fotkach - to nie stanowi wiekszej pzreszkody.
Dziekuję bardzo za odzew
mi jedna pani dr dawała też maxymalnie 240 średni profi (pod miesien) - a mam 325 wysoki profil i jakby się dało, to większe bym chciała
może wybierz się na jeszcze jakąś inną konsultację do innego lekarza - warto naprawdę porównać propozycje...

Agnes - olej dziada. wszystko się da samemu załatwić, naprawdę on Ci nie jest do niczego potrzebny. niedobrze, że razem mieszkacie, bo nadal tkwicie w takim jakby zawieszeniu "a może mu się odwidzi i odwoła, że nie kocha" - nie warto tak myśleć i czekać, oni tgo nigdy nie doceniają...

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-11-20 o 10:53
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 11:01   #5066
trzcinka23
Przyczajenie

Tak zrobię, dzięki Samii Tez mi się wydaje, ze jak powiększać biust - to tak, zeby efekt był zauważalny
Stary 2009-11-20, 11:12   #5067
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
wow to masz niezły bufet ja musze tez sie zmierzyc jak znajde miare stanior nie też uciskal tak dlugo jak miałam opuchlizne, jeszcze troche wytrzymaj tak z 2 tygodniea zdjecia mile widziane na forum czekamy !!

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Tak zrobię, dzięki Samii Tez mi się wydaje, ze jak powiększać biust - to tak, zeby efekt był zauważalny
pomijam fakt, ze 80% znajomych odradzało mi op. a juz wogóle rozmiar D za taka kase nie chciałabym sobie robic B, w sumie robi sie o 2 rozmiary większe, taki jest max. Jeśli klatka jest szeroka to brać większe, wtedy wkładki zbliża się do siebie pamietaj, ze powiększenie biustu to ich powiększenie będą takie same tylko ,że większe jestem za tym by brać nawet o 50 ml większe, jeśli Dr nie ma przeciwskazań

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
czyli tak jak chciałaś

super!

bierz pod uwagę, że piersi to nie tylko wymiar w przód klaty, ale też odstęp między nimi - przy takim obwodzie jaki masz 325 czy 350 moze być stanowczo za małe (ja mam 65cm pod biustem i mam 325HP) - ja bym się zastanawiała w takich przypadkach nad większymi wkładkami z na przykład dość niedużym profilem - wtedy z szerokości będzie ładnie wygladało, a nie będą bardzo wystające z klaty, czyli miska jakaś olbrzymia nie wyjdzie.
ja to biorę na logikę, nie jestem lekarzem.
zwyczajnie tak mi się wydaje, po obejrzeniu tysiąca zdjeć piersi z małych wkładek na rozowym taka mi się nasuwa konkluzja - co z tego, że będą małe wkładki, jak klata dość szeroka i miedzy piersiami będzie luka na parę centymetrów..

mi jedna pani dr dawała też maxymalnie 240 średni profi (pod miesien) - a mam 325 wysoki profil i jakby się dało, to większe bym chciała
może wybierz się na jeszcze jakąś inną konsultację do innego lekarza - warto naprawdę porównać propozycje...

Agnes - olej dziada. wszystko się da samemu załatwić, naprawdę on Ci nie jest do niczego potrzebny. niedobrze, że razem mieszkacie, bo nadal tkwicie w takim jakby zawieszeniu "a może mu się odwidzi i odwoła, że nie kocha" - nie warto tak myśleć i czekać, oni tgo nigdy nie doceniają...
Samii
coś we mnie pękło wczorj, pojawiła się świadomośc, że to koniec nawet jakbysmy sie pogodzili, to juz i tak nie chodzimy po tym samym chodniku..co sie straciło nie nadrobi się...chyba zostane lesbijką

Stary 2009-11-20, 11:13   #5068
vikuska
Raczkowanie

Dziękuje bardzo Samiii za radę, nie wiedziałam o tym, a teraz jak lekarz bedzie coś mi doradzał będę miała też jakąs swoją wizje i wiedzę
Stary 2009-11-20, 11:15   #5069
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
ja też tak uważam ale rozumiem że czasami dziewczyny chcą mieć nieduże żeby wyglądały naturalnie - tylko że małe wkładki wysoki profil plus szerokawa klatka piersiowa dają efekt niedużych piersi z totalnie chamskim efektem silikonów - w tej przestrzeni między nimi - w miękkim bikini etc to ślicznie widać - ładne, krąglutkie piersi 5 cm od siebie z wyraźnym zaznaczeniem tej krągłości na środku klaty..
moze to zboaczenie już u mnie, ale myślę że nie tylko ja widzę tu od razu ingerencję chirurga

fajnie dziewczyny, że macie jakieś swoje wizje już to ważne, żeby wiedzieć mniej więcej co się chce osiągnać - ja na konsultacje brałam setki zdjęć "co mi się podoba" "czego za nic nie cchce" itp hihi
polecam

Agnes - więc jak najszybciej się kochana usamodzielnij i zapomnij o draniu. jesteś fajna babeczka, dasz radę i spotkasz jeszcze niejednego, co się nie będzie mógł od Twoich cycuchów odkleić zobaczysz

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-11-20 o 11:20
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 11:22   #5070
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
moze to zboaczenie już u mnie, ale myślę że nie tylko ja widzę tu od razu ingerencję chirurga
mam to samo No i trzeba przyznac, ze silikonkow niezle sie juz namnozylo. Gdzie nie zerkne to pare dziewczyn z silikonami wyhacze Musze jakos ograniczyc to wgapianie sie w dekolty

BTW pandemia panuje tez w ustach. I to jest w wielu przypadkach malo fajne. Ostatnio na zywo przy okazji event'u widzialam Mlynarska ... No kaczunia niczym damska kopia Ibisza Daje glowe, ze ostrzykiwali sie u jednego doktorka
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości