Rozstanie z facetem XXiX - Strona 169 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-27, 09:00   #5041
Tycikata
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem XXiX

A ja dzisiaj wstałam z taką jakąś pustką w sercu...

Nie za byłym, i nie płaczę, ale tak jakoś czegoś mi brak...

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 09:39   #5042
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX

Ludzie tak czasem mają. Jestem dumna bo mam za sobą pierwsza noc bez płaczu, a rano nawet nie myślałam o nim jak to zawsze było

Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Ona_1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:00   #5043
beri899
Rozeznanie

Dzisiaj mam lepszy humor, bo wczoraj przepłakałam sporo godzin..

Piosenka dla Was: http://www.youtube.com/watch?v=-2U0I...ature=youtu.be

to takie moje pożegnanie z exem .. właśnie ta piosenka. Godzinka tanca zaliczona, teraz idę na zakupki, a potem ćwiczenia ! Nowy tydzien i nowe mozliwosci! Trzeba sie poruszac !! Na wiosne bedziemy wszystkie piekne i szczesliwsze...
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:02   #5044
smutnaja88
Rozeznanie

U mnie dzisiaj mija miesiąc ((
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:04   #5045
Vaineth
Rozeznanie

Dziewczyny, nie powinnyśmy założyć nowego wątku? Już ponad 5000 postów...
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:05   #5046
nairdazalg
Raczkowanie

Mnie moje drogie gryzie fakt, że nie odpisałem wczoraj mojej byłej. Wydaje mi się, że ona to źle odebrała, a mnie nie stać na to żeby jej odpisać Teraz będę tak rozmyślał
nairdazalg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:08   #5047
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Nie odpisuj jej. Wiem jak to działa. Jeśli naprawdę chcesz się jej pozbyć to nie odpisuj, nie kontaktuj się z nią, jak spotkasz powiedz tylko przelotnie czesc. Niech widzi jakiego faceta straciła

Stary 2014-01-27, 11:09   #5048
mandragona
Marudziara

Ja dziś idę na siłownię
Mam nadzieję,że nie będę się czuła jak wieloryb ...

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:12   #5049
nairdazalg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ona_1994 Pokaż wiadomość
Nie odpisuj jej. Wiem jak to działa. Jeśli naprawdę chcesz się jej pozbyć to nie odpisuj, nie kontaktuj się z nią, jak spotkasz powiedz tylko przelotnie czesc. Niech widzi jakiego faceta straciła
O dziękuje Ci. Pisze właśnie tutaj by przeczytać takie wypowiedzi.

A jak pomyśli, że nic nie straciła bo jestem palantem, który jak ona odeszła udaje, że jej nie zna. Pomyśli sobie nic dla niego nie znaczyłam albo coś w tym stylu. Hm ?
Stary 2014-01-27, 11:14   #5050
beri899
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie powinnyśmy założyć nowego wątku? Już ponad 5000 postów...

Jestem za moja królowo ! Właśnie się przebieram i szykuję do wyjścia haha, ale znalazłam nutę wesołą: http://www.youtube.com/watch?v=4xt4lSyycXM

Pappaparapapparapapaparaa aaraaa

Nie pisać do byłych dziop, facetów.. totalna olewka. Skoro oni nas olali po co mamy im poświecać nas czas i nerwy? To tylko Was rozdrażni i będziecie myśleć.
Niech oni się wszyscy cmokną.
My wszyscy zranieni jesteśmy górą!
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:19   #5051
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Napisane przez nairdazalg Pokaż wiadomość
O dziękuje Ci. Pisze właśnie tutaj by przeczytać takie wypowiedzi.

A jak pomyśli, że nic nie straciła bo jestem palantem, który jak ona odeszła udaje, że jej nie zna. Pomyśli sobie nic dla niego nie znaczyłam albo coś w tym stylu. Hm ?

ale jak masz się zachowywać po rozstaniu? Udawać ze jest super ekstra i cudownie ? Że nie masz jej za złe..? Uwierz mi przyjaźń czy znajomość z ex to bardzo zły pomysl..nie ma sensu a człowiek tylko gorzej się czuje.

Stary 2014-01-27, 11:28   #5052
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Ja dziś idę na siłownię
Mam nadzieję,że nie będę się czuła jak wieloryb ...
tez miałam to przeświadcznie enie jak chodziłam w tamtym roku
aż sobie nie uświadomiłam, że gazele nie muszą chodzić na siłownię, a włąśnie takie dziwczyny jak my więc ma się czego wstydzić
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:35   #5053
rubinowa_lalka
Raczkowanie

Nie jestem w stanie przeczytać Waszych postów niestety ale muszę z siebie wyrzucić trochę żalu, więc napisze tutaj.
Można mnie uznac za kretynke roku, ja swojemu byłęmu tak wierzyłam, ze za jego uczciwośc rękę bym sobie dała uciąć. No i dzisiaj bym tej ręki nie miała.
Jeszcze niedawno Wam pisałąm, że on był takim ideałem a ja ta złą no i się okazało że ten ideał latami mnie okłamywał. Ukrywał rzeczy, które mogłyby mi sprawić przykrość. Nie wiem ile było kłamstw i jakie te kłamstwa był, odkryłam niedawno kilka ( głupoty, usuwał po prostu historie, ukrywał oglądanie lasek na fb, konakty z nimi itp) i zamiast przyznać się gdy miałam dowody, on zaczał mówić że nie pamiętam. Gdy w końcu powiedział ze od dłuższego czasu mnie okłamuje, nie przeprosił nawet, usłyszałam tylko ze to moja wina i że kłamał przeze mnie, bo bym się denerwowała. Miał trochę racji, byłam przesadnie zazdrosna, gdyby mnie przeprosił ja bym wybaczyła, wzięła część winy na siebie. Ale on uważa że to tylko moja wina, że on nie jest ideałem i może mieć wady i trzeba je akceptować. Kłamał i trudno, taki już jest. Ja powinnam to zrozumieć i to ja powinnam przeprosić ze musiał mnie okłamywać.

Bosze dziewczyny czuję się jakby mi ktoś wyrwał serce. Całą jego agresje zawsze wynagradzałam sobie tym ze jest najbardziej szczerym i uczciwym człowiekiem jakiego znam. Teraz nie mam już czym wynagradzać jego nerwów, złego odnoszenia się do mnie. Ufałam mu bezgranicznie. Mam pustkę w sobie jakiej jeszcze nigdy nie czułam. Każdemu mówiłam że to ideał, że każdej dziewczynie życzę takiego faceta, ależ byłam głupia i naiwna. Sama się obwiniałam, czułam gorszą, czułam ze nie zasługuję na niego...
rubinowa_lalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 11:38   #5054
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez nairdazalg Pokaż wiadomość
Ona ma teraz w nosie, czy coś dla Ciebie znaczyła, bo jest zakochana w innym. Nie będąc na jej zawołanie masz możliwość zaintrygowania jej.
Stary 2014-01-27, 11:42   #5055
nairdazalg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ona ma teraz w nosie, czy coś dla Ciebie znaczyła, bo jest zakochana w innym. Nie będąc na jej zawołanie masz możliwość zaintrygowania jej.
Dziękuje Ci
Stary 2014-01-27, 11:45   #5056
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Napisane przez rubinowa_lalka Pokaż wiadomość
Nie jestem w stanie przeczytać Waszych postów niestety ale muszę z siebie wyrzucić trochę żalu, więc napisze tutaj.

Można mnie uznac za kretynke roku, ja swojemu byłęmu tak wierzyłam, ze za jego uczciwośc rękę bym sobie dała uciąć. No i dzisiaj bym tej ręki nie miała.

Jeszcze niedawno Wam pisałąm, że on był takim ideałem a ja ta złą no i się okazało że ten ideał latami mnie okłamywał. Ukrywał rzeczy, które mogłyby mi sprawić przykrość. Nie wiem ile było kłamstw i jakie te kłamstwa był, odkryłam niedawno kilka ( głupoty, usuwał po prostu historie, ukrywał oglądanie lasek na fb, konakty z nimi itp) i zamiast przyznać się gdy miałam dowody, on zaczał mówić że nie pamiętam. Gdy w końcu powiedział ze od dłuższego czasu mnie okłamuje, nie przeprosił nawet, usłyszałam tylko ze to moja wina i że kłamał przeze mnie, bo bym się denerwowała. Miał trochę racji, byłam przesadnie zazdrosna, gdyby mnie przeprosił ja bym wybaczyła, wzięła część winy na siebie. Ale on uważa że to tylko moja wina, że on nie jest ideałem i może mieć wady i trzeba je akceptować. Kłamał i trudno, taki już jest. Ja powinnam to zrozumieć i to ja powinnam przeprosić ze musiał mnie okłamywać.

Bosze dziewczyny czuję się jakby mi ktoś wyrwał serce. Całą jego agresje zawsze wynagradzałam sobie tym ze jest najbardziej szczerym i uczciwym człowiekiem jakiego znam. Teraz nie mam już czym wynagradzać jego nerwów, złego odnoszenia się do mnie. Ufałam mu bezgranicznie. Mam pustkę w sobie jakiej jeszcze nigdy nie czułam. Każdemu mówiłam że to ideał, że każdej dziewczynie życzę takiego faceta, ależ byłam głupia i naiwna. Sama się obwiniałam, czułam gorszą, czułam ze nie zasługuję na niego...

poznaj innego faceta ktory będzie szczery bo ja nawet klocilam się z siostra przez mojego byłego, nie dałam nic sobie powiedzieć. A uwierz mi ze nie warto jeśli wiesz ze cię okłamuje to pewnie i zdradza. Taka prawda.

Stary 2014-01-27, 12:07   #5057
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj mija miesiąc ((
U mnie miesiąc mija jutro... I od miesiąca ani razu nie miałam spokojnego poranka
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 12:09   #5058
Vaineth
Rozeznanie

Pozwoliłam sobie założyć nowy wątek jako, że stary przekroczył już 5000 postów.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post44826179
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości