![]() |
#5041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Co do drutu z beadshopu, pan dzwonił i powiedział, że dośle (kupiłam 5m) w następnym tygodniu dobry
![]()
#5042 |
Zakorzenienie
|
Niestety zawiodłam się na Szafirze
![]() Dziś już nie będę do nich pisać, bo jest weekend i pewnie nie odpiszą, ale zadzwonię w poniedziałek. Na początku września zamawiałam cyrkonie ( które w sklepie wisiało jako " na zamówienie"). Zadzwoniłam aby się spytać ile się na nie czeka. Pan odpowiedział,że mają na stanie 5 sztuk. W następnym tygodniu powinni mieć dostawę i może będą. W takim razie wzięłam 5 sztuk, które były i 5 sztuk troszeczkę mniejszych ( niestety też mieli tylko 5).Umówiliśmy się,że zamówię taką ilość cyrkonii, jaka mi jest potrzebna i zapłacę za wszystko teraz. Wyślą mi to co jest na stanie a resztę później ( oczywiście deklarowałam,że pokryję koszty kolejnej przesyłki). Zaznaczyłam też, że potrzebuję je najpóźniej do końca września. Dostałam na paragonie "liścik", że jak cyrkonie będą, to zostaną dosłane już na ich koszt. Niestety, dziś jest 3 październik i cyrkonii nie ma ![]() Na szczęście wzięłam te 5 sztuk mniejszych i jakoś sobie poradzę.... Wykonywanie indywidualnego zamówienia kończę w ten weekend. Te 10 sztuk które nie doszło ( wzięłam więcej, tak w razie czego) po tym weekendzie będzie mi zupełnie zbędne ![]() Szkoda,że zapomnieli mnie poinformować - tym bardziej jeśli nie doszły w tym terminie, w którym miała być dostawa. Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-10-03 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#5043 |
Wtajemniczenie
|
czesc. mam pytanie odnoscnie sklepu internetowego Pasart. Czy opcja "hurt" jest dostepna dla osob ktore nie mają zadnej formy ani nic?
bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi...
Proszę wejdź i napisz co o niej sądzisz. każda opinia jest dla mnie bardzo ważna. ![]() Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2009-10-10 o 18:38 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#5044 |
Zadomowienie
|
może po prostu zapytaj Pasart?
#5045 |
Wtajemniczenie
|
wysłałam e-mail ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi a zalezy mi na czasie..
#5046 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą jest weekend, więc pewnie w pn dopiero odpowiedź będzie.
![]() |
#5047 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi, jak oceniacie poniższe sklepy-
skarbynatury.pl beadshop.pl akcesoria.net.pl kadoro.pl i może jeszcze jakieś? Przez długi czas nie robiłam zamówień i chciałabym mniej więcej wiedzieć, czy sklepy te nadal trzymają poziom itp. ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- poza tym weszłam na ten pasart ale nie ma informacji, co tam skitfasili ![]()
![]() |
#5048 |
Zakorzenienie
|
Chyba wystarczy poczytac ten watek... Chocby kilka ostatnich stron
#5049 |
Raczkowanie
|
Czytam, czytam, ale tak w skrócie nie ma
![]() ![]()
#5050 |
Zadomowienie
|
osobiscie kilka razy pisalam na temat beadshopu i wczesniej czytalam tu duzo opinii na jego temat...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beadshop - no nie wiem, tylko raz na razie zamawiałam. No "wtopa" z drutem była, ale później dostałam meila z wyjaśnieniem itd, więc też pozytywnie. Akcesoria.net.pl - osobiście byłam zawsze zadowolona. Zamawiałam drobiazgi, bo zawsze mogłam to osobiście odebrać. Zawsze jakiś gratisik był ( szkło, lub inny plastikowy element, no ale zawsze coś). Zawsze dostawałam odpowiedź jak się o coś pytałam. Kadoro - pełna profesjonalka ![]() Dodam jeszcze : Sklep Bukowiec - no tu to same ochy i achy ![]() ![]() Pasart (Galeria tkanin) - ja bym sobie odpuściła. Mają sporo negatywów i neutrali - fakt, na taaką ilość komentarzy pozytywnych to może nie jest aż tak źle, ale jednak daje do myślenia. Trzeba też uwzględnić to,że wiel osób machnie ręką na jakieś drobiazgi i wystawi te pozytywy,żeby sobie konta nie "popaprać" lub jeszcze z innych względów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5052 |
Zadomowienie
|
Ja po raz kolejny moge pochwalic Kadoro
![]() Do tego ogromnym atutem dla mnie jest to ze moge karta zaplacic....oby to nie bylo zgubne.....bo mineraly i cyrkonie z wczorajszego newslettera kusząąąąąąąą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5053 |
Raczkowanie
|
Monisia, jesteś kochana
![]() Pozdrowionka Zamówienia porobię i się pochwalę oczywiście ![]()
#5054 |
Wtajemniczenie
|
jesli chodzi o beadshop, ostrzegam przed tym produktem http://beadshop.pl/jadeit-soocho-mon...mm-p-4322.html tu kolory iscie landrynkowe, a rzeczywistosc - ciemne, bure kolory, bardzo brzydkie kamienie
i jeszcze http://beadshop.pl/agat-barwiony-nie...mm-p-4979.html wyglada jak szklo i obawiam sie ze to jest szklo, bardziej przypomina szklane serca w paseczki ktore kiedys mialam niz agat ogolnie - bardzo niezadowolona jestem, szczegolnie z jadeitu, ktory na foto wyglada naprawde cudownie, zreszta jak wroce do domu wysle fotki mojego ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#5055 |
Zadomowienie
|
hmmm dziwne... zamawialam z beadshopu podobny jadeit i przyslali mi w odcieniach zieleni-ladne, na pewno nie bure... i agaty barwione tez mialam- co prawda nie te, ale jestem z nich bardzo zadowolona...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5056 |
Przyczajenie
|
Ja zamawiałam w qnszcie pierwszy raz, bo w wątku dla zielonych się ten sklep ciągle przewija. Zamówienie małe, bo 5 dych, w sumie bardzo szybko zrealizowane, gratis jakieś 2 koraliki. Ale!!mam zastrzeżena do szpilek posrebrzanych- przy robieniu loopów farba zaczęła się łuszczyc i odłazic.
Teraz zamierzam zrobic 2 kolejne zamówienia. Pierwotnie miałam zamówic tylko w sk2, ale po lekturze wątku o kamieniach, w sk2 zamówię tylko półfabrykaty i koraliki. Na kamienie wybrałam bukowiec lub skarby natury. |
![]() ![]() |
![]() |
#5057 |
Rozeznanie
|
Ja tez musze pochwalić BEADSHOP za pełen profesjonalizm.
Szybko realizują zamówienia.I ta sytuacja z drutem 0,4 999 o której wcześniej była mowa-slabo wyważony-zadzwonili do mnie i 10 metrów dostanę gratis.Jako zadośćuczynienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5058 |
Wtajemniczenie
|
przyzjane sie do bledu - agat gdzies tam na zdjeciu wyglada tak jak ten co ja dostalam ,ale tu przedstawiam cudne landrynkowe jadeity soocho (z czerwona kropka te ktore bralam ,wiec jeszcze pomylili ciemny roz z brazem) i iscie boski fluoryt teczowy zielony (zdjecie jest w kolorze, te moje!)
|
![]() ![]() |
![]() |
#5059 |
Zakorzenienie
|
Paczuszka z Bukowca jak zwykle rewelacja
![]() A gratisik cudny, szczególnie ten dla przyszłej mamusi ![]() ![]() Właśnie zaglądałam na stronę i są nowości pozłacane, a ja jestem bankrutem... ![]()
#5060 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zrobiłam mikroskopijne zamówienie w bukowcu
![]() ![]() Ja nie wiem, w tym miesiącu pieniądze się mnie nie trzymają..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5061 |
Raczkowanie
|
A ja zrobiłam zamówienie w Bukowcu (na szybko) po tym jak rzeczy zaczęły mi znikać z koszyka i pojawiały się złe, czerwone wykrzykniki
![]() Dokupiłam złote szpileczki i inne drobiazgi w innym sklepie i dopiero gdy je opłaciłam, to zauważyłam, że Bukowiec zrobił uzupełnienie wszystkiego co było mi potrzebne, więc w sumie mogłam się tak nie śpieszyć. Za to cieszę się, że przyjdą jadeity. Nie mogłam się zdecydować które kolory wybrać, to na razie zamówiłam sobie po jednej kulce każdego koloru na próbę. Zawsze mogę sobie złożyć z tych różnych kuleczek jakąś abstrakcyjną bransoletkę zanim zdecyduję się na zakup większej ilości kuleczek jednego koloru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5062 |
Zakorzenienie
|
Proponuję zamknąć wątek - 5tysiaków się kłania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5063 |
Zakorzenienie
|
SN, gdybys fotografowala jadeity w sztucznym swietle dostalabys takie same kolory pozniej na zdjeciu. Soocho ma juz to do siebie i iles sznurow przewinelo mi sie przez rece - wszystkie wygladaja na zywo rownie ponuro.
Jak dla mnie nie pomylili kolorow - masz 2 zielone, 2 zolte i 2 ciemno czerwone
Edytowane przez substytut Czas edycji: 2009-10-10 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#5064 |
Joanna d'Moder
|
5000 postów przekroczone.Zamykam wątek i zapraszam do II części
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post14669269 |
![]() ![]() |
![]() |
#5065 |
Przyczajenie
|
wiecęj informacji o ...
Witam
jestem tu nowa i przeszukałam juz całe forum,jednak nie moge znaleśc jakichkolwiek informacji o sklepie internetowym koralki.pl ( nie mylcie z koralikami.pl) maja dobra ofertę,ale nie wiem czy to zaufana firma i czy można u nic kupować bez zbednych potem nerwów i kłopotów reklamacji.Zazwyczaj zamawiałam w Qczt.pl,ale czuje niedosyt co do materiałów.na koralki.pl mają doskonałe jak dla mnie półfabrykaty. mam jeszcze jedno pytanie odnoście cen,strona podaje ze w paczce jest np 8 sztuk koralików.a nad kuferkiem znajduje się cena np.1 zł za sztukę.tyle tylko,że nie rozumiem czy cena ta odnosi sie do całej paczki z 8 sztukami koralików czy do jednego koralika.Wole sie upewnic by potem nie miec kłopotów ze zbednymi reklamacjami i starta pieniedzy.Czy zamawiałyście na tej stronie produkty?Z góry dziekuje za zainteresowanie się watkiem i pomoc pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#5066 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wiecęj informacji o ...
Tadam!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...py+internetowe Wystarczy przeszukać wątek - wyszukiwarka jest nad pierwszym postem ![]() ![]() Edytowane przez E_W Czas edycji: 2011-01-04 o 00:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#5067 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5069 |
Rozeznanie
|
Dot.: QUNSZT - nowy towar?
Pierwsza wiadomość, odkopywanie starego wątku tylko po to żeby skrytykować sklep..Konkurencja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.