Mamy majowe cz. VI - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-01, 23:08   #481
mileena5
Zadomowienie

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Wracam do Was 😀 i nadrabiam.
Zjadłam dziś lody z mc 😍 mniam pyszotka!
Na kolacje była pizza mrożona i puszka zimnej pepsi

Milutek - Super, że warsztaty się podobały warto było iść a jeszcze fart z nagrodą, udało Ci się!

CamomileS - Piękny masz ten brzusio ♡ moje wszystkie sukienki już nie są sukienkami także nie jesteś sama.

Ja ostatnio na szczęście wszystko zamówiłam co mi brakowało dla maluszka mogę odetchnąć z ulgą. Jedyne co to jeszcze muszę załatwić zakupy w Rosmannie, zamówić biustonosze do karmienia ale to z początkiem maja i kosz na brudy Hani. Termometr też kupię po porodzie tak samo wstrzymuje się z laktatorem.

Milena - Hahahaha! 😂 mój mózg też już nie pracuje tak jak powinien. Chcę czasem zrobić rzeczy które po prostu nie są możliwe do zrobienia, piątka!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ciążowe mózgi ja jeszcze wszystkiego nie mam ale naszczescie pokoik zaczął sie robic <3
mileena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 23:11   #482
talusiax33
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
Ciążowe mózgi ja jeszcze wszystkiego nie mam ale naszczescie pokoik zaczął sie robic <3
Czekamy na efekty pokoiku ♡

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 23:12   #483
vikuniaa
Zakorzenienie

Bunny, tak mi sie kojarzylo, ze masz. Tak pomyslalam, ze i na lozko nasze bedzie super to polozyc, jak bede w sypialni, i na lezak na tarasie, i w gosciach, na kanape... . Tz macha glowa i mowi, ze jego siostra wychowala trojke dzieci i takich cudow nie miala, jak on mnie denerwuje! Zyd jeden. .

Ma ktoras z was dostawke zamiast lozeczka? Ja mam juz dosc szukania materacyka do naszej dostawki, wszystkie sa o grubosci 4-5cm, mi sie wydaje, ze to za malo? Zamiast sie cieszyc, to sie zloszcze, ze dostalismy to lozeczko .

Stary 2017-04-01, 23:13   #484
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ile dzieci planujecie? U nas na dwojce koniec, chyba ze za 10 lat.

My kończymy produkcję na Liliance. Marzylismy o dwóch córkach - mamy. Więcej dzieci nie będziemy mieć.

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 23:15   #485
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
Bunny, tak mi sie kojarzylo, ze masz. Tak pomyslalam, ze i na lozko nasze bedzie super to polozyc, jak bede w sypialni, i na lezak na tarasie, i w gosciach, na kanape... . Tz macha glowa i mowi, ze jego siostra wychowala trojke dzieci i takich cudow nie miala, jak on mnie denerwuje! Zyd jeden. .

Ma ktoras z was dostawke zamiast lozeczka? Ja mam juz dosc szukania materacyka do naszej dostawki, wszystkie sa o grubosci 4-5cm, mi sie wydaje, ze to za malo? Zamiast sie cieszyc, to sie zloszcze, ze dostalismy to lozeczko .

Ja nie mam dostawki, ale mam kosz mojżeszowy Wiec ewentualnie jego użyje jak bedzie trzeba x
Stary 2017-04-01, 23:16   #486
vikuniaa
Zakorzenienie

Bunny, a jaka masz wanienke?

Stary 2017-04-01, 23:16   #487
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
My kończymy produkcję na Liliance. Marzylismy o dwóch córkach - mamy. Więcej dzieci nie będziemy mieć.

Marzenia sie spełniają <3

Ja jeszcze do niedawna sie zarzekałam ze jedno i koniec ale teraz zachciało mi sie córeczki haha xx mamy dziewcyznek mnie zaraziły

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-01, 23:16   #488
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam dostawki, ale mam kosz mojżeszowy Wiec ewentualnie jego użyje jak bedzie trzeba x

W sensie zamiast lozeczka?

Stary 2017-04-01, 23:17   #489
kingaluna
Rozeznanie

Vikunia ja mam gniazdko/kokon. Myślę, że to będzie bardzo praktyczna rzecz. Na pewno będzie leżało w łóżeczku (nie kupiłam ochraniaczy) i będziemy przenosić do swojego łóżka co by dziecka nie zgnieść

Ktoś pytał o kosz Mojżesza. Ja kupiłam zw na to, że mamy bardzo duży dom. W razie potrzeby będę sobie przenosiła z miejsca na miejsce. Podoba mi się również opcja bujania. Mamy taki z opcją na boki. Ciężko mi było upolować, bo większość jest tył-przód.

Dzisiaj kupiłam z ciekawości biustonosz 38/85 C i mam trochę luzu w cyckach, więc chyba taki kupię do karmienia.

Kończę oglądać "Twoja twarz brzmi znajomo" i idę spać. Dobranoc

kingaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 23:20   #490
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
W sensie zamiast lozeczka?

Nie nie mam normalne łóżeczko, bo chce zeby Fi spał u siebie, ale mam tez dodatkowo kosz mojżeszowy Wiec jeśli łóżeczko sie nie sprawdzi, bede myślec a kosz jest w razie W No i żebym mogła miec małego na dole jak bede pisać magisterkę :p

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kingaluna Pokaż wiadomość
Vikunia ja mam gniazdko/kokon. Myślę, że to będzie bardzo praktyczna rzecz. Na pewno będzie leżało w łóżeczku (nie kupiłam ochraniaczy) i będziemy przenosić do swojego łóżka co by dziecka nie zgnieść

Ktoś pytał o kosz Mojżesza. Ja kupiłam zw na to, że mamy bardzo duży dom. W razie potrzeby będę sobie przenosiła z miejsca na miejsce. Podoba mi się również opcja bujania. Mamy taki z opcją na boki. Ciężko mi było upolować, bo większość jest tył-przód.

Dzisiaj kupiłam z ciekawości biustonosz 38/85 C i mam trochę luzu w cyckach, więc chyba taki kupię do karmienia.

Kończę oglądać "Twoja twarz brzmi znajomo" i idę spać. Dobranoc

Mój tez buja sie na boki i tez oglądałam " Twoja twarz brzmi znajomo" lubie to maks <3
Stary 2017-04-01, 23:25   #491
happiness__
Rozeznanie

Dziewczyny, pochwalcie się, jakie macie te kosze

happiness__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-01, 23:31   #492
kingaluna
Rozeznanie

Milena, ja bardzo lubię to oglądać. Super metamorfozy, no i niektórzy genialnie śpiewają

Happiness, jutro zrobię fotkę, bo już ledwo patrzę na oczy. Ja mam taki z jasnej wikliny z białymi biegunami

Teraz naprawdę idę spać, pa 😊

Stary 2017-04-01, 23:32   #493
vikuniaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, a czy lezaczek-bujaczek zastapi kosz? Bo tu chodzi o to, zeby przenosic dziecko po prostu tak?

Chyba wezme ten kokon . Kinga i Bunny, jestescie wspolwinne .

Stary 2017-04-01, 23:32   #494
talusiax33
Zadomowienie

Ja też idę spać bo padam.
Życzę wszystkim kolorowych snów dobranoc!

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 23:33   #495
vikuniaa
Zakorzenienie

Fartuszku, a Ty zamierzasz w Baby Björn klasc dziecko od samego poczatku?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-01, 23:37   #496
Baambi
Zadomowienie

Decorail ja byłam na panieńskim. 3 ha wysiedziałam ale ciężko było, tak przy stole na sztywno:/ specjalnie wstawałam niby do łazienki czy coś przynieść z kuchni bo nie dawałam rady.

Na miasto już nie poszłam bo stwierdziłam że za duży wysiłek

W ogóle głupio mi było bo dziewczyny chcialy się wszystkie na czarno ubraać a ja nie mam niczego czarnego co by pasowało na mnie teraz :/ uprzedziłam je o tym i ubraałam szarą sukienkę ale i tak czulam się nieswojo z tym :/

Bunny ja właśnie chcę kupić kokon wydaje mi się super opcją na parter do nas, żeby dziecko było czasami na dole.
Mi brakuje jeszcze łóżeczka chicco next to me, niani elektronicznej, paru pieluch białych tetrowych, ochraniacza na łóżeczko, nakładki na komodę do przewijaka, wanienki, bujaczka, fotelika z bazą, karuzeli do łóżeczka (ale to chyba może poczekać), prześcieradła do wózka,
rożka.
ech sporo tego
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 23:43   #497
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez happiness__ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pochwalcie się, jakie macie te kosze

To nasz cholera wlasnie zauważyłam ze Tz chlapnął farba :/ niech sie cieszy ze juz spi haha

Bez rozpuszczalnika sie nie obejdzie całe szczęście ze " noga " a nie materiał !!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7351.jpg (84,3 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7353.jpg (90,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7354.jpg (98,2 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez mileena5
Czas edycji: 2017-04-01 o 23:45
Stary 2017-04-01, 23:44   #498
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Ja też idę spać bo padam.
Życzę wszystkim kolorowych snów dobranoc!

Dobranoc bąbelki <3

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Decorail ja byłam na panieńskim. 3 ha wysiedziałam ale ciężko było, tak przy stole na sztywno:/ specjalnie wstawałam niby do łazienki czy coś przynieść z kuchni bo nie dawałam rady.

Na miasto już nie poszłam bo stwierdziłam że za duży wysiłek

W ogóle głupio mi było bo dziewczyny chcialy się wszystkie na czarno ubraać a ja nie mam niczego czarnego co by pasowało na mnie teraz :/ uprzedziłam je o tym i ubraałam szarą sukienkę ale i tak czulam się nieswojo z tym :/

Bunny ja właśnie chcę kupić kokon wydaje mi się super opcją na parter do nas, żeby dziecko było czasami na dole.
Mi brakuje jeszcze łóżeczka chicco next to me, niani elektronicznej, paru pieluch białych tetrowych, ochraniacza na łóżeczko, nakładki na komodę do przewijaka, wanienki, bujaczka, fotelika z bazą, karuzeli do łóżeczka (ale to chyba może poczekać), prześcieradła do wózka,
rożka.
ech sporo tego
Damy radę z wyprawka nie martw sie <3
Stary 2017-04-01, 23:45   #499
vikuniaa
Zakorzenienie

https://otulacz.pl/blog/2016/gniazdka-smierci-58596

moze macie ochote poczytac. Natknelam sie przy okazji szukania info o gniazdku. Mysle, ze to dobra opcja, ale moze niekoniecznie na noc.

A niani tez jeszcze nie mam, ale dzidzia bedzie spac obok mnie, to chyba narazie zbedna by byla.
Nie mam typowych nakladek na przewijak, mam pudelka-kosze, ktore beda staly obok, na komodzie

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
https://otulacz.pl/blog/2016/gniazdka-smierci-58596

moze macie ochote poczytac. Natknelam sie przy okazji szukania info o gniazdku. Mysle, ze to dobra opcja, ale moze niekoniecznie na noc.

A niani tez jeszcze nie mam, ale dzidzia bedzie spac obok mnie, to chyba narazie zbedna by byla.
Nie mam typowych nakladek na przewijak, mam pudelka-kosze, ktore beda staly obok, na komodzie
rozka tez nie mam :boisie: konieczny?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-02, 00:02   #500
Baambi
Zadomowienie

Vicunia ja też mam dylemat co kupić do przenoszenia dziecka ze sobą. Nie chciałabym nosić po schodach na dół na rękach.
Taki kosz fajny ale sam się nie buja. Bujaczek byłby fajniejszy pod tym względem ale nie znalazłam jeszcze takiego co by mi przypasował.

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Milena obyyyy
super ten kosz. kurde na coś trzeba będzie się zdecydować :P
Rożek chcę kupić taki bawelniany, leciutki, żeby mała w nim sobie spała, albo żeby ją w nim karmić. Mam śpiworek kupiony, taki polarkowy z ikei ale wydaje mi się że może być za ciepły na lato, więc liczę na ten rożek też.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

W ogole zła jestem trochę na tż. Dzisiaj mieliśmy rano sr, a wieczorem mialam plany od dawna - ten panieński. Oczywiście on nie mógł wytrzymać że ja gdzieś idę a on nie i polazł z kolegą na "piwo". No ale ok.
Wkurzył mnie jak wychodziliśmy na sr bo mi oznajmił że jeszcze jego znajomi wpadną dziś o 15. no chyba ocipiał, za przeproszeniem.
Po dyskusji przełożył ich na jutro na 12. A teraz nadal go nie ma.
Nie ma bata! jutro nic nie tknę nawet. Jak ich zaprosil to niech skacze wokół. Ciekawe w jakim stanie będzie jutro rano.
Stary 2017-04-02, 00:12   #501
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Vicunia ja też mam dylemat co kupić do przenoszenia dziecka ze sobą. Nie chciałabym nosić po schodach na dół na rękach.
Taki kosz fajny ale sam się nie buja. Bujaczek byłby fajniejszy pod tym względem ale nie znalazłam jeszcze takiego co by mi przypasował.

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Milena obyyyy
Rożek chcę kupić taki bawelniany, leciutki, żeby mała w nim sobie spała, albo żeby ją w nim karmić. Mam śpiworek kupiony, taki polarkowy z ikei ale wydaje mi się że może być za ciepły na lato, więc liczę na ten rożek też.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

W ogole zła jestem trochę na tż. Dzisiaj mieliśmy rano sr, a wieczorem mialam plany od dawna - ten panieński. Oczywiście on nie mógł wytrzymać że ja gdzieś idę a on nie i polazł z kolegą na "piwo". No ale ok.
Wkurzył mnie jak wychodziliśmy na sr bo mi oznajmił że jeszcze jego znajomi wpadną dziś o 15. no chyba ocipiał, za przeproszeniem.
Nie ma bata! jutro nic nie tknę nawet. Jak ich zaprosil to niech skacze wokół. Ciekawe w jakim stanie będzie jutro rano.

Moj mi dzisiaj chcial gosci zaprosic. Najlepiej, bo oni byli u nas 2 tygodnie temu, wiec czemu ja znowu mam przygotowywac wszystko u siebie? Mowie mu, ze absolutnie i ze mozemy isc na miasto razem na lody albo do baru, ale ja gosci nie chce. Jemu sie oczywiscie na miasto nie chcialo isc...
oni sa jacys nienormalni czasami. Wieczorem go prosilam o ogarniecie kuchni, bo serio duzo robie w domu i juz bylam padnieta, poza tym cos mnie kluje w szyjce. To schowal salatke do lodowki i juz zadowolony z siebie... ja mowie:"a naczynia do zmywarki? Jest pusta", to on, ze o tej porze nie bedzie sie tluc , co oznacza mniej wiecej, ze ja wstane rano i to zrobie. Mowie mu, ze blat jest niewytarty, to tez wielki foch, ze tak pozno jest, a ja mu kaze cos robic . Tylko, ze ja mowilam o tym wczesniej, a on sobie nic z tego nie robil. Czasem jest kochany i nie trzeba mu nic mowic i robic, a czasem to jak wrzod na d...

Stary 2017-04-02, 00:34   #502
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misja0181 Pokaż wiadomość
Leżę już w łóżku to i nadrobiłam trochę co by po weekendzie nie wylądować w czarnej d.... jak się z postami rozpędzicie

Chciałabym 3 ale najpierw musimy ogarnąć się z 2 no i musielibyśmy zmienić mieszkanie na większe co na szczęście w planach już jest na przyszłość

Super )

Ja dzisiaj rano wstałam, złapałam się za gataki i mówię do męża "oo chyba odeszły mi wody!". Poudawałam przerażenie z pół minuty bo dłużej nie mogłam bo parsknęłam śmiechem lekko się wystraszył gdybym tak potrafiła dłużej udawać a tu już jak szłam do niego z moim szatańskim planem to nie mogłam się powstrzymać od umiechu

Chamstwo i buractwo. Zarówno ze strony sklepu jak i klientów. Na Twoim miejscu pewnie bym zostawiła zakupy i wyszła :/

Ło mamo chyba hym na zawał zeszła

Też już mi się marzą kwiatki. Tak wiosennie fajnie

U mnie 2 bluzki mam w ktore sie mieszcze i to tez szalu nie ma :/ a przez te cy.cki to juz w ogole wyglaxam jak wieloryb :/ chyba musze zaliczyc jakies zakupy :/

Oj oszczędzaj się mamuśka

Jak sytuacja? Uspokoiło się?

Ja właśnie mam w planach chustę. Tylko myślę o kółkowej. No i ta co wybrałam trochę sporo kosztuje więc muszę jeszcze małża przekonać )

Mi został miesiac do porodu to juz nie opłaca mi sie kupować

Cytat:
Nadrobiłam

Black - dobrze ze mała zmieniła pozycje <3

Milutek - gratuluje wygranej <3

Tez nie wiem kto to Paweł, nie znam

Jak przeczytałam post o pająku, przypominało mi sie, ze wypuscilam żółwia zeby sobie podreptał i zapomiałam go zabrać do jego " terrarium" muszę po niego pędzić na dol

Kalafior ciążowy na dzis: sprzątałam i leżały nożyczki, takie duże " kuchenne " ... zaczęłam na nie.... DMUCHAĆ zeby sie przesunęły zgadnijcie co sie stało? Nic!! Nawet nie drgnęły xd kiedy sobie uświadomiłam co wlasnie próbowałam zrobić w akcie bezradności złapałam sie za głowę #cojapacze

Ahahaha kocham Cie!

Wlasnie wracamy z kina ostatni raz ide na polski film 90% Polaków na sali nie umiało sie zachować serio! Darli mordy, ciagle gadali, mlaskali, siorbali...
Po kinie poszliśmy do mc wiec zjadłam mc na noc
W dodatku spuchły mi nogi w nowych balerinach i ledwo doszłam na stacje a prawie godzina drogi... Siedzę teraz w pociągu i marze tylko o moim lozku

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 00:36   #503
mileena5
Zadomowienie

Cytat:

Milena obyyyy

Mnie tez trochę irytują goście i nagle mnóstwo zaproszeń zewsząd :p mi sie nie chce juz haha Wiec nie dziwie sie ze Wy tez nie macie siły i ochoty.

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
Moj mi dzisiaj chcial gosci zaprosic. Najlepiej, bo oni byli u nas 2 tygodnie temu, wiec czemu ja znowu mam przygotowywac wszystko u siebie? Mowie mu, ze absolutnie i ze mozemy isc na miasto razem na lody albo do baru, ale ja gosci nie chce. Jemu sie oczywiscie na miasto nie chcialo isc...
oni sa jacys nienormalni czasami. Wieczorem go prosilam o ogarniecie kuchni, bo serio duzo robie w domu i juz bylam padnieta, poza tym cos mnie kluje w szyjce. To schowal salatke do lodowki i juz zadowolony z siebie... ja mowie:"a naczynia do zmywarki? Jest pusta", to on, ze o tej porze nie bedzie sie tluc , co oznacza mniej wiecej, ze ja wstane rano i to zrobie. Mowie mu, ze blat jest niewytarty, to tez wielki foch, ze tak pozno jest, a ja mu kaze cos robic . Tylko, ze ja mowilam o tym wczesniej, a on sobie nic z tego nie robil. Czasem jest kochany i nie trzeba mu nic mowic i robic, a czasem to jak wrzod na d...

Boże ja tez robie dużo w domu! Chyba zdecydowanie za dużo, bo czasami mam wrażenie ze krzyż mi pęka w pol ;( ale póki jestem na chodzie to bede działać

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7248713 7]Mi został miesiac do porodu to juz nie opłaca mi sie kupować

Ahahaha kocham Cie!

Wlasnie wracamy z kina ostatni raz ide na polski film 90% Polaków na sali nie umiało sie zachować serio! Darli mordy, ciagle gadali, mlaskali, siorbali...
Po kinie poszliśmy do mc wiec zjadłam mc na noc
W dodatku spuchły mi nogi w nowych balerinach i ledwo doszłam na stacje a prawie godzina drogi... Siedzę teraz w pociągu i marze tylko o moim lozku

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Najgorsze co może byc to wielu Polaków w jednym miejscu naraz za granica :/ my nie chodzimy na polskie spektakle. Raz wybraliśmy sie na polski kabaret... kabaret był i na scenie i poza :/

REKLAMA
Stary 2017-04-02, 00:38   #504
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Mnie tez trochę irytują goście i nagle mnóstwo zaproszeń zewsząd :p mi sie nie chce juz haha Wiec nie dziwie sie ze Wy tez nie macie siły i ochoty.

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Boże ja tez robie dużo w domu! Chyba zdecydowanie za dużo, bo czasami mam wrażenie ze krzyż mi pęka w pol ;( ale póki jestem na chodzie to bede działać

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Najgorsze co może byc to wielu Polaków w jednym miejscu naraz za granica :/ my nie chodzimy na polskie spektakle. Raz wybraliśmy sie na polski kabaret... kabaret był i na scenie i poza :/

My poszliśmy bo chcieliśmy obejrzeć sztukę kochania... Ale to jak oni sie zachowywali to po prostu żenada

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 01:09   #505
Baambi
Zadomowienie

No właśnie Vicunia, wrzodki takie jedne czasami :P i nierozumne
A ja do tego się stałam bardziej drażliwa teraz. Wkurza mnie bałągan w domu przez ten remont. Co posprzątam to i tak wrażenie jest że syf bo leżą rzeczy w kartonach i jeszcze pył się unosi.
Chyba mi się to wicie gniazda załączyło bo bym chciała wszystko na już :P żeby już było gotowe
Też bym chciała jak Wy sprzątać sobie, układać rzeczy
Tż wrócił że tak powiem brzydko pachnący :P
chyba idę spać
Stary 2017-04-02, 07:14   #506
inezz6
Zadomowienie

Mnie też czasem Tz wkurza pod względem obowiazkow domowych. Jak mu nie powiem, to bałaganu nie zauważa, a ja w syfie źle się czuje. Jak poproszę to zrobi, czasem z fochem albo bez. Albo jak zabieram się za odkurzanie to robi to za mnie. Ale sam z siebie nie ruszy... Za to dzieckiem zajmuje się bardzo dużo.
My wczoraj obejrzeliśmy do końca nasze seriale, jeszcze został jeden- ma 10 odcinków. I od 8 zjadlam kanapki, truskawki że śmietanka, a potem jeszcze namowilam Tzta na frytki. Aż się śmiał z mojego apetytu 😀

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

"Kiedyś tam,będziesz miał dorosłą duszę,
Kiedyś tam,kiedyś tam...
Ale dziś jesteś mały jak okruszek,
Który los rzucił nam."
inezz6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 07:21   #507
decorail
Zakorzenienie

Bambi - nie dziwię się, że już na miasto nie poszłaś - to byłby wyczyn - i tak uważam, że bardzo miło, że w ogóle się pojawilaś

mój Tz na szczęście już odstawił % w razie czego, bo termin na początek maja

Milena - no kalafior Level hard

Też mi brakuje paru rzeczy - muszę listę zrobić, żeby nie zapomnieć. Wczoraj bazę zamontowalismy do fotelika i fajnie się trzyma
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2017-04-02, 07:31   #508
kingaluna
Rozeznanie

Hej,

Vikunia, wzbudzasz we mnie poczucie winy ale gniazdo jest fajne. Ja od początku planowałam zakup. A na kosz się napaliłam, bo mi się podobał. Dobra opcja łóżeczka jak będziemy gdzieś jechać.

Co do wkurzania Tż, ja mam go ochotę czasem zamordować. Rzuca brudne ubrania gdzie popadnie. Nie rozumiem tego. Jak mam coś do prania to daje do kosza. O przepraszam kosz ma już zapełniony i całą pralkę 8kg też

Ja też bardzo dużo robiłam w domu. Nawet bym powiedziała, że za dużo. I teraz się doigrałam. Dziewczynki, uważajcie na siebie, bo nie warto. Wytrzymamy ten miesiąc i będziemy szaleć

Żona kuzyna Tż robi urodziny w lokalu 29 kwietnia. Ciekawe czy dam radę iść. Może Tż mnie jakoś doturla. Ubiorę się w wór po ziemniakach i pójdę boso

Stary 2017-04-02, 07:36   #509
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Polecam. Nadrabilam dzisiaj jego filmiki na yt. I zastanawiam się ad książka bo na warsztatach nie pomyślałam i nie wzięłam gotówki, a na karcie mam pustkę 😩

Chętnie dostarczylabym Ci taka kawkę, gdybym tylko miała trochę bliżej.
Ogólnie uwielbiam robić kawy mrożone sama w domu. Mniam taką z pianka i masłem orzechowym z bitą śmietana.

Myślę, że nie będzie problemu I żałuję, że nie było na nich mojego tzta. Ale kazałam mu obejrzeć filmiki na yt.

Polskie buractwo. Nie wyobrażam sobie odmówić komuś kto prosi o przypuszczenie w kolejce tym bardziej jeśli widać, że jest osobą uprzywilejowana, albo po prostu widać, że źle się czuję.

I jestem zadowolona z próbek sylveco które dostalysmy na warsztatach, już jakiś czas chciałam je przetestować.

Macie chusty? Planujecie motać? Bo ja jestem coraz bardziej przekonana.

Też uwielbiam robić kawy mrożone 😍😍 z lodami ... Mmm.. Do tego syropy. 😍
Obejrzałam tego Pawła. Ale ma podejście! Wszystko takie łatwe się wydaje jak on pokazuje i opowiada 😀😀

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 07:38   #510
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cukry zmierzone, euthyrox wzięty, można zaczynać dzień.

Nocowałam u rodziców. Zostajemy u nich dziś na obiad, a potem do domku. zaraz idę robić śniadanie i potem zabieram się w końcu za wyprawkę, bo już najwyższy czas. Trochę to odwlekam z powodu tej przeprowadzki, ale postanowiłam już wszystko kupić w tym tygodniu, trudno. I muszę też wyciągnąć wózek ze strychu rodziców, bo muszę umyć stelaż i wyprać spacerówkę - bo gondolę mam całkiem nową, starsza nawet nie jeździła w niej. 🤔 jednak nie będę kupować nowego wózka, bo po co... To taki zbędny wydatek tak naprawdę. 🤔

BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości