![]() |
#481 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Ciążowe mózgi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Bunny, tak mi sie kojarzylo, ze masz. Tak pomyslalam, ze i na lozko nasze bedzie super to polozyc, jak bede w sypialni, i na lezak na tarasie, i w gosciach, na kanape...
![]() ![]() Ma ktoras z was dostawke zamiast lozeczka? Ja mam juz dosc szukania materacyka do naszej dostawki, wszystkie sa o grubosci 4-5cm, mi sie wydaje, ze to za malo? Zamiast sie cieszyc, to sie zloszcze, ze dostalismy to lozeczko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie mam dostawki, ale mam kosz mojżeszowy Wiec ewentualnie jego użyje jak bedzie trzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Bunny, a jaka masz wanienke?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jeszcze do niedawna sie zarzekałam ze jedno i koniec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sensie zamiast lozeczka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#489 |
Rozeznanie
|
Vikunia ja mam gniazdko/kokon. Myślę, że to będzie bardzo praktyczna rzecz. Na pewno będzie leżało w łóżeczku (nie kupiłam ochraniaczy) i będziemy przenosić do swojego łóżka co by dziecka nie zgnieść
![]() Ktoś pytał o kosz Mojżesza. Ja kupiłam zw na to, że mamy bardzo duży dom. W razie potrzeby będę sobie przenosiła z miejsca na miejsce. Podoba mi się również opcja bujania. Mamy taki z opcją na boki. Ciężko mi było upolować, bo większość jest tył-przód. Dzisiaj kupiłam z ciekawości biustonosz 38/85 C i mam trochę luzu w cyckach, więc chyba taki kupię do karmienia. Kończę oglądać "Twoja twarz brzmi znajomo" i idę spać. Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, pochwalcie się, jakie macie te kosze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Rozeznanie
|
Milena, ja bardzo lubię to oglądać. Super metamorfozy, no i niektórzy genialnie śpiewają
![]() Happiness, jutro zrobię fotkę, bo już ledwo patrzę na oczy. Ja mam taki z jasnej wikliny z białymi biegunami ![]() Teraz naprawdę idę spać, pa 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy lezaczek-bujaczek zastapi kosz? Bo tu chodzi o to, zeby przenosic dziecko po prostu tak?
Chyba wezme ten kokon ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#494 |
Zadomowienie
|
Ja też idę spać bo padam.
Życzę wszystkim kolorowych snów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Fartuszku, a Ty zamierzasz w Baby Björn klasc dziecko od samego poczatku?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#496 |
Zadomowienie
|
Decorail ja byłam na panieńskim. 3 ha wysiedziałam ale ciężko było, tak przy stole na sztywno:/ specjalnie wstawałam niby do łazienki czy coś przynieść z kuchni bo nie dawałam rady.
Na miasto już nie poszłam bo stwierdziłam że za duży wysiłek ![]() W ogóle głupio mi było bo dziewczyny chcialy się wszystkie na czarno ubraać a ja nie mam niczego czarnego co by pasowało na mnie teraz :/ uprzedziłam je o tym i ubraałam szarą sukienkę ale i tak czulam się nieswojo z tym :/ Bunny ja właśnie chcę kupić kokon ![]() Mi brakuje jeszcze łóżeczka chicco next to me, niani elektronicznej, paru pieluch białych tetrowych, ochraniacza na łóżeczko, nakładki na komodę do przewijaka, wanienki, bujaczka, fotelika z bazą, karuzeli do łóżeczka (ale to chyba może poczekać), prześcieradła do wózka, rożka. ech sporo tego |
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bez rozpuszczalnika sie nie obejdzie ![]() ![]() Edytowane przez mileena5 Czas edycji: 2017-04-01 o 23:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Zakorzenienie
|
https://otulacz.pl/blog/2016/gniazdka-smierci-58596
moze macie ochote poczytac. Natknelam sie przy okazji szukania info o gniazdku. Mysle, ze to dobra opcja, ale moze niekoniecznie na noc. A niani tez jeszcze nie mam, ale dzidzia bedzie spac obok mnie, to chyba narazie zbedna by byla. Nie mam typowych nakladek na przewijak, mam pudelka-kosze, ktore beda staly obok, na komodzie ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
![]() |
#500 |
Zadomowienie
|
Vicunia ja też mam dylemat co kupić do przenoszenia dziecka ze sobą. Nie chciałabym nosić po schodach na dół na rękach.
Taki kosz fajny ale sam się nie buja. Bujaczek byłby fajniejszy pod tym względem ale nie znalazłam jeszcze takiego co by mi przypasował. ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Milena obyyyy ![]() ![]() super ten kosz. kurde na coś trzeba będzie się zdecydować :P Rożek chcę kupić taki bawelniany, leciutki, żeby mała w nim sobie spała, albo żeby ją w nim karmić. Mam śpiworek kupiony, taki polarkowy z ikei ale wydaje mi się że może być za ciepły na lato, więc liczę na ten rożek też. ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- W ogole zła jestem trochę na tż. Dzisiaj mieliśmy rano sr, a wieczorem mialam plany od dawna - ten panieński. Oczywiście on nie mógł wytrzymać że ja gdzieś idę a on nie i polazł z kolegą na "piwo". No ale ok. Wkurzył mnie jak wychodziliśmy na sr bo mi oznajmił że jeszcze jego znajomi wpadną dziś o 15. no chyba ocipiał, za przeproszeniem. Po dyskusji przełożył ich na jutro na 12. A teraz nadal go nie ma. Nie ma bata! jutro nic nie tknę nawet. Jak ich zaprosil to niech skacze wokół. Ciekawe w jakim stanie będzie jutro rano. |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj mi dzisiaj chcial gosci zaprosic. Najlepiej, bo oni byli u nas 2 tygodnie temu, wiec czemu ja znowu mam przygotowywac wszystko u siebie? Mowie mu, ze absolutnie i ze mozemy isc na miasto razem na lody albo do baru, ale ja gosci nie chce. Jemu sie oczywiscie na miasto nie chcialo isc... oni sa jacys nienormalni czasami. Wieczorem go prosilam o ogarniecie kuchni, bo serio duzo robie w domu i juz bylam padnieta, poza tym cos mnie kluje w szyjce. To schowal salatke do lodowki i juz zadowolony z siebie... ja mowie:"a naczynia do zmywarki? Jest pusta", to on, ze o tej porze nie bedzie sie tluc ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#502 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ahahaha kocham Cie! ![]() ![]() ![]() Wlasnie wracamy z kina ![]() Po kinie poszliśmy do mc wiec zjadłam mc na noc ![]() W dodatku spuchły mi nogi w nowych balerinach i ledwo doszłam na stacje a prawie godzina drogi... Siedzę teraz w pociągu i marze tylko o moim lozku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#503 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie tez trochę irytują goście i nagle mnóstwo zaproszeń zewsząd :p mi sie nie chce juz haha Wiec nie dziwie sie ze Wy tez nie macie siły i ochoty. ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
Boże ja tez robie dużo w domu! Chyba zdecydowanie za dużo, bo czasami mam wrażenie ze krzyż mi pęka w pol ;( ale póki jestem na chodzie to bede działać ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7248713 7]Mi został miesiac do porodu to juz nie opłaca mi sie kupować ![]() Ahahaha kocham Cie! ![]() ![]() ![]() Wlasnie wracamy z kina ![]() Po kinie poszliśmy do mc wiec zjadłam mc na noc ![]() W dodatku spuchły mi nogi w nowych balerinach i ledwo doszłam na stacje a prawie godzina drogi... Siedzę teraz w pociągu i marze tylko o moim lozku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Najgorsze co może byc to wielu Polaków w jednym miejscu naraz za granica :/ my nie chodzimy na polskie spektakle. Raz wybraliśmy sie na polski kabaret... kabaret był i na scenie i poza :/ |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
My poszliśmy bo chcieliśmy obejrzeć sztukę kochania... Ale to jak oni sie zachowywali to po prostu żenada Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zadomowienie
|
No właśnie Vicunia, wrzodki takie jedne czasami :P i nierozumne
A ja do tego się stałam bardziej drażliwa teraz. Wkurza mnie bałągan w domu przez ten remont. Co posprzątam to i tak wrażenie jest że syf bo leżą rzeczy w kartonach i jeszcze pył się unosi. Chyba mi się to wicie gniazda załączyło ![]() Też bym chciała jak Wy sprzątać sobie, układać rzeczy ![]() Tż wrócił ![]() chyba idę spać |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zadomowienie
|
Mnie też czasem Tz wkurza pod względem obowiazkow domowych. Jak mu nie powiem, to bałaganu nie zauważa, a ja w syfie źle się czuje. Jak poproszę to zrobi, czasem z fochem albo bez. Albo jak zabieram się za odkurzanie to robi to za mnie. Ale sam z siebie nie ruszy... Za to dzieckiem zajmuje się bardzo dużo.
My wczoraj obejrzeliśmy do końca nasze seriale, jeszcze został jeden- ma 10 odcinków. I od 8 zjadlam kanapki, truskawki że śmietanka, a potem jeszcze namowilam Tzta na frytki. Aż się śmiał z mojego apetytu 😀 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#507 |
Zakorzenienie
|
Bambi - nie dziwię się, że już na miasto nie poszłaś - to byłby wyczyn - i tak uważam, że bardzo miło, że w ogóle się pojawilaś
![]() mój Tz na szczęście już odstawił % w razie czego, bo termin na początek maja Milena - no kalafior Level hard ![]() Też mi brakuje paru rzeczy - muszę listę zrobić, żeby nie zapomnieć. Wczoraj bazę zamontowalismy do fotelika i fajnie się trzyma ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Rozeznanie
|
Hej,
Vikunia, wzbudzasz we mnie poczucie winy ![]() Co do wkurzania Tż, ja mam go ochotę czasem zamordować. Rzuca brudne ubrania gdzie popadnie. Nie rozumiem tego. Jak mam coś do prania to daje do kosza. O przepraszam kosz ma już zapełniony i całą pralkę 8kg też ![]() Ja też bardzo dużo robiłam w domu. Nawet bym powiedziała, że za dużo. I teraz się doigrałam. Dziewczynki, uważajcie na siebie, bo nie warto. Wytrzymamy ten miesiąc i będziemy szaleć ![]() Żona kuzyna Tż robi urodziny w lokalu 29 kwietnia. Ciekawe czy dam radę iść. Może Tż mnie jakoś doturla. Ubiorę się w wór po ziemniakach i pójdę boso ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Obejrzałam tego Pawła. Ale ma podejście! Wszystko takie łatwe się wydaje jak on pokazuje i opowiada 😀😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Cukry zmierzone, euthyrox wzięty, można zaczynać dzień.
![]() Nocowałam u rodziców. Zostajemy u nich dziś na obiad, a potem do domku. ![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.