![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny ...
Miałam ambitny plan być z Wami na bieżąco - niestety nie wyszło ... ![]() Gratuluje udanych wizyt - cudownie ze takie wieści na wątku ❤️ ![]() Apropo ostatnich zagadnień - smoka dam jak w ogóle Dzidzia będzie go chciała ![]() Fatalny dzień miałam dzisiaj - w pracy dzisiaj zostałam zmiażdżona ze tak powiem przez moje „koleżanki” - powiem Wam ze dostałam jakby w pysk i nie mogę się ogarnąć jakos- złapałam takiego dola ze szkoda gadać ... Po pierwsze jedna - jedząc któreś z kolei ciastko mówi do mnie - tak mnie zrobiłaś w konia ( jeszcze niby zanim powiedziałam o ciąży ) - chciałam się odchudzać (pomijam fakt ze tam waga cieeeezkaaa ) ale widzę ze Ty tyjesz i tyjesz- coraz grubsza jesteś to sobie pomyślałam ze nie chce mi się od Ciebie odstawać ( ![]() ![]() ![]() Po drugie - rozmowa z inna o cukrzycy ciążowej i innych dolegliwościach i nagle ta mówi „ urodzilabys już tego potwora, to wszystko by przeszło „ ( ![]() ![]() ![]() qrwa Dziewczyny po prostu szokkkkk - jak można coś takiego powiedzieć ? Jeszcze to jest matka ![]() nie byłam w stanie tego skomentować . Wyszłam. Poryczalam się . Nie mogłam się otrząsnąć po prostu. Takie słowa to napewno nie to co chce usłyszeć ciężarna. Mam dość .... Przepraszam za przydługi post ale musiałam to z siebie wywalić ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwazasz L4? Szkoda nerwow w takim towarzystwie 😨 Zgrzeszylam - maz zajada moja duza urodzinowa milke z nadzieniem i herbatnikami, ktora miala termin do konca maja 2018 i miala na mnie czekac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
IMG_20171120_182422.jpg
#486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi jest smutno ... powiem Wam ze normalnie to by mnie to waliło i z reguły nigdy na takie zaczepki nie odpowiadam cisza ale po prostu teraz myśle ze hormony za mnie odpowiadają No i niestety tak mnie to dzisiaj ubodło wszystko ...
Stokrotko - zazdroszczę tej czekoladki ❤️ Malinka - a kiedy Ty idziesz do szpitala ? Przepraszam ze mi się to nie zapisało w pamięci ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#488 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W niedzielę do szpitala
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Dziewczyny
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Malinka - to będę trzymać mocne kciuki za Was ![]() Czy Groszek pisała coś po wizycie ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem w tak ciezkim szoku ze az nie wiem co napisac. Nie wierze ze kobieta ciezarnej kobiecie moze powiedziec cos takiego ![]() ![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Domima współczuję takich durnych osób w swoim otoczeniu - najważniejsze to nie dać się sprowokować, bo sprowadzą człowieka do swojego poziomu (dywanu jak już zostało napisane) i pokonają doświadczeniem ![]() Gratuluję udanych wizyt dziś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
W skrocie smoczek tak, jesli bedzie trzeba to butelka tez, szczepienia obowiazkowo.
Domima uciekaj z tej roboty na l4 co sie bedziesz z takimi babsztulami użerać niech idą w cholere. Ubranka piękne ![]() Gratki za wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Malinka, sliczne ❤ zakupy udane widze.
Domima naprawde nie przejmuj sie takimi osobami... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Mój był ze mną na UG
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Qazsew Czas edycji: 2017-11-20 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Wtajemniczenie
|
Domima,
Przykro mi że musiałaś tego wysłuchać...rzeczywiście może czas pomyśleć o L4 szkoda tych nerwów, a tak sobie będziesz w domu..zaraz święta ![]() Niestety czasem nie wiem co kieruje ludźmi...walną coś za nim najpierw pomyśleć, przecież to nie boli. Ja miałam kiedyś tą "przyjemność" usłyszeć kilka miłych słów. W pierwszej ciąży (tej aniołkowej niestety) dostałam awans, nikt wtedy jeszcze nie wiedział. Natomiast jak dostałam propozycję awansu od dyrektora, postanowiłam być fair i powiedzieć o tej ciąży nawet jakby mieli mi go cofnąć. Ówczesny dyrektor się ucieszył z informacji i stwierdził, że ten awans tym bardziej mi się przyda bo będę mieć zawsze troszkę więcej pieniędzy...byłam w siódmym niebie za jego wyrozumiałość. Niestety tylko jego...od "koleżanki" która czekała na ten awans od dawna usłyszałam, że specjalnie zaszłam w ciąże dla awansu...zbladłam, nie rozumiałam jak tak można, co ta złośliwość miała na celu. W dodatku kobieta kobiecie...nigdy nie zrozumiem nawet nie próbuje. Teraz sama ma dziecko, żeby było śmieszniej planowała je po to tylko by zatrzymać faceta przy sobie, który nota bene nie był jej wierny ![]() Trzymaj się kochana i bądź dzielna i zastanów się nad tym L4...może to dobry czas im to i tak bez różnicy...może ta jedna będzie musiała tak zasuwać że schudnie skoro tak bardzo chce a jej się nie udaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Która z Was dziewczyny planuje pracować dłużej niż do świąt/nowego roku? Malinka super zakupy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
blaira co za "kolezanka"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Domima co za tępe dzidy masz w tej pracy
![]() ![]() A i pisałam po wizycie: wyniki ok, szyjka krótka, jeszcze bez L4, mam księżniczkować kiedy tylko mogę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- A w ogóle to się chyba zakochałam w chustach, pół dnia siedzę i oglądam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa czyli pisałaś - faktycznie coś mi przeleciało o tej szyjce ( mój lekarz tylko mówi ze ok - nie podaje jaka ona jest długa czy krótka ... ) tylko nie nadrabiałam dokładnie niestety ![]() Dobrze ze wszystko super z Dzidzia ❤️ ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Bardzo Wam dziękuje - jesteście kochane - wiedziałam ze będę mogła na Was liczyć - takich słów potrzdbowalam ... ![]() ![]() Chciałam jeszcze do końca roku popracować No ale niestety po takich sytuacjach rozważam wcześniejsze l4 - zobaczymy ... przez takie chore teksty zaczęłam sobie wkręcać niewiadomo co ![]() I nie dość ze się niezbyt atrakcyjnie czuje ( to delikatnie powiedziane ) - - nie mogę wręcz na siebie patrzeć - bleee - to jeszcze taka otuchę otrzymuje z mojego otoczenia ... ![]() Blaira - to tez miałaś średnio powiem szczerze ... niektórzy to maja tupet - nie ma co ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Konto usunięte
|
Napiszę tylko i szybciutko się zmywam, że jeżeli chodzi o rtęć w szczepionkach, a konkretnie kontrowersyjny tiomersal - nasze dzieci dostają od nas przez łożysko regularne porcyjki i już są "podtruwane" ale o tym antyszczepionkowcy nie pamiętają, jak również o tym, że tiomersal jest zawarty obecnie w szczepionce DTP â przeciwko błonicy, tężcowi, krztuścowi pozostałe szczepionki go nie zawierają.
A na deser jak ktoś jest zainteresowany to polecam poczytać dlaczego panu Wakefieldowi, autorowi publikacji dot. potencjalnych związków autyzm - szczepionki zostały odebrane prawa do wykonywania zawodu - w skrócie była i korzyść majątkowa przed wykonywaniem diagnostyki i prowadzenie inwazyjnych, bolesnych badań dzieciom typu kolonoskopia, punkcja bez wskazań medycznych. A pan Wakefield przy okazji nie wiedzieć czemu ma patent na szczepionkę przeciw odrze i w zasadzie jego publikacja dotyczyła tylko potencjalnej szkodliwości szczepionki łączonej na różyczkę odrę i świnkę i sugestii, że szczepionkę tą należy rozdzielić na osobne. Taka przypadkowa zbieżność. Sama jestem przykładem osoby, która w książeczce zdrowia ma wpisane same zwolnienia ze szczepień, ponieważ źle reagowałam więc trochę mnie interesował temat skąd się wzięły takie głośne kontrowersje. Nie trzeba mi wierzyć na słowo, tak samo jak wariatom w necie. Można poszukać rzetelnych informacji ![]() Edytowane przez 85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e Czas edycji: 2017-11-20 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie przejmuj się, chociaż łatwo powiedzieć, ale takie doczepki to najczęściej z zazdrości ![]() Ludzie tacy są, u nas 3cie dziecko i są reakcje, od " o jak fajnei my też mamy troje, do o kuwa wpadka? " co też miłe nie jest ale cały czas staram się uczyć,zeby już nic od ludzi nei oczekiwać zrozumienia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Kciuki dziś za Edzke i Domime
![]()
#507 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty i ja!
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Domima
Nie przejmuj się nie ma co tracić czasu nawet na myślenie o takich babach. Dzień dobry Wizytę mam dzisiaj dopiero o 19:15 wiec sobie poczekam. Mam tylko nadzieję że wszystko ok.
![]() ![]() Hubert 23.11.2014 ![]() Laura 05.05.2018 ![]() Edytowane przez edzka1104 Czas edycji: 2017-11-21 o 05:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co robicie dzis na obiad? Szukam inspiracji, uwielbiam gotowac ale gorzej z pomyslami 😎 Hmm.. Przy przewracaniu z boku na bok pobolewa mnie brzuch - tak raz zakluje i od razu puszcza. Czy ja cos zle robie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2017-11-21 o 05:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mi się nie chce iść do pracy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.