Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-08-15, 19:46   #481
praline
Zakorzenienie

Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy

czy któraś z was wie może czy w naszym pięknym miescie mozna dostac te produkty?
badazz.jpg chi.jpg fruit.jpg
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-15, 20:27   #482
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline
czy któraś z was wie może czy w naszym pięknym miescie mozna dostac te produkty?
Załącznik 537128 Załącznik 537129 Załącznik 537130
biosilk dostaniesz na ul. głebokiej, są tam jakieś salony fryzjerskie i tam też dostaniesz te produkty, chyba też sklep fryzjerski osobno jest. Tam jest taki pasaż handlowy, wchodzi się "pod budynek " czy jak to napisać, jest przejście przez budynek i wkolo są jakieś sklepy i jest kilka fryzjerskich. Biosilk jest na pewno (tam kupowałam) a o te 2 pozostałe musisz zapytać.
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-15, 21:36   #483
praline
Zakorzenienie

na tej 3 focie nie jest zwykly biosilk a fruit cocktail...ten "zwykły" ma czarną nakrętkę.
biosilk.jpg
ten na fotce(ktorego nie szukam) ma ph 0.0 a ten fruit->3.5
Stary 2006-08-16, 00:31   #484
zaakrecona
Zakorzenienie

Hej! Wiecie moze gdzie moge zrobic paznokietki akrylowe tanio i ładnie?
Znalazlam na necie: http://akrylowa.webpark.pl/ ale sama nie wiem. Laska pisze ze akryle robi za 50 zeta - nie wierze troche. Robila ktoras u niej?
Stary 2006-08-16, 01:10   #485
kamkam
Rozeznanie

Skoro wątek zboczył na fryzjerskie tory to i ja się zapytam...nie wiecie gdzie mogę zdobyć produkty Alfaparf? Teoretycznie mogę kupić na Allegro, ale po co dopłacać 7 czy 8 zł za przesyłkę...
Chodzi mi zwłaszcza o to http://armod.webd.pl/images/IM000417a.jpg
Chyba że znacie jakieś inne godne polecenia kosmetyki prostująco/wygładzające (ale nie specjalnie do użytku z prostownica, ew. tylko z suszarką lub wiatrem
Pozdrawiam
kamkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-16, 07:27   #486
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

kamkam, proszę
http://amstar.bazarek.pl/kat.php/kid,7350/ap,7349/

tu jest 10 zł taniej a sklep sama sprawdzalam
nigdzie nie znajdziesz taniej, a juz na pewno nie u fryzjera.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-16, 13:05   #487
kamkam
Rozeznanie

Dzięki
Kupowałam kiedyś u fryzjera, z tego co pamiętam za mniej niż sprzedają na allegro...a tu kupiłabym za 32zł...hm, chyba taniej nie znajdę, jeszcze raz dziękuję
kamkam jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-08-16, 16:10   #488
zanka1
BAN stały

Hej, nie wiecie gdzie w Lublinie dostane samoopalacz FLOS LEKu ??
Wiem ze żele pod oczy tej firmy w aptekach są ale samoopalaczy to chyba nie maja?
Czy ktoras z Was widziala gdzies?
zanka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-16, 16:32   #489
wskazówka
Zakorzenienie

praline niedopatrzylam faktycznie że ten jest inny ale tam mogą być, z tego co pamiętam dużo różnych specyfików do włosów mieli. A co to jest ten fruit coctail? Jakie ma działanie?
No i moje pytanie : gdzie kupię kotyliony na wesele dla gości? Potrzebuję ok. 150 szt. Mile widziany duży wybór i niska cena
Stary 2006-08-16, 16:46   #490
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

wskazówko chodzi ci o taki kokardeczki ze wstążki zamocowane na szplce, które przypina się gościom?? Podobno są w Salon Balon na Choinach (tam znajdziesz sporoweselnych ozdób) w hurtowni Hamlet na Wodopojnej i napewno w salonach z sukniami ślubnymi i dodatkami, ja widziałam na Jasnej koło Czerwonego Października. A napewno kupisz na allegro
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-16, 16:53   #491
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia
wskazówko chodzi ci o taki kokardeczki ze wstążki zamocowane na szplce, które przypina się gościom?? Podobno są w Salon Balon na Choinach (tam znajdziesz sporoweselnych ozdób) w hurtowni Hamlet na Wodopojnej i napewno w salonach z sukniami ślubnymi i dodatkami, ja widziałam na Jasnej koło Czerwonego Października. A napewno kupisz na allegro
Ponownie ci dziękuję właśnie o te kokardeczki mi chodzi Nie lubię za bardzo kupować w internecie, wolę dotknąć, zobaczyć, pooglądać Na allegro kupuję jak muszę A gdzie kupię "księgę gości"? Czy wypada mi (jako druhnie) dać taką księgę młodym jako dodatek do prezentu? Czy uważacie że Młodzi jakby chcieli mieć takową księgę to sami by sobie kupili? Bo ja myślałam żeby taką kupić i dać już ze wszystkimi wpisami gości, coby para młoda nie zajmowała się księgą tylko swoją uroczystością. Ale znów nie wiem czy tak ładnie by było ją rozpakować i później dać już "gotową"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-16, 16:57   #492
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Fajny pomysł z tą Księgą. Podoba mi się wersja jako prezent z gotowymi wpisami, najlepiej żeby to tak zrobić, żeby para młoda nie zauważyła jak się wszyscy wpisują, a potem tak niespodzianka
Przejrzyj początek wątku "lubelskie panny młode", tam dziewczyny chyba coś o tym pisały, nawet może samam pisałam o tym ale już nie pamiętam
Stary 2006-08-16, 17:48   #493
sss87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wskazówka
No i moje pytanie : gdzie kupię kotyliony na wesele dla gości? Potrzebuję ok. 150 szt. Mile widziany duży wybór i niska cena
baaaardzo duży wybór jest w MARGOT na 3 maja (po stronie Litewskiego tylko "niżej", za przystankiem). robią tam ozdoby do sukien i własnie te kokardki w różnych kolorach i wzorach
sss87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-16, 17:53   #494
zuzek9
Zakorzenienie

GG do zuzek9 Send a message via Skype™ to zuzek9

a czy któraś z Was, drogie wizażanki, wie i powie gdzie w lbn jest jakiś skateshop?

zuzek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-16, 18:23   #495
Wojtusia
Zakorzenienie

O ile pamietam to skateshop jest na Narutowicza 13 (HS) i drugi jest na deptaku w bramie (Monument)
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-16, 18:41   #496
wskazówka
Zakorzenienie

Dziękuję za wszelkie odp. Właśnie też myślę że taka "gotowa księga" to niecodzienny prezent. A moja młoda to taka troche z innego świata (najkrócej mówiąc) więc próbuję coś niebanalnego wymyśleć i tak wpadła mi do głowy ta księga uzupełniona wpisami.
Stary 2006-08-16, 20:51   #497
praline
Zakorzenienie

wskazówko:
Fruit coctail - pH 3,5 koktail owocowy o silnym działaniu regeneracyjnym, przeznaczony do włosów normalnych, farbowanych, rozjaśnionych i po innych zabiegach chemicznych. Skleja osłonkę włosów, odbudowuje ich zniszczoną i porowatą strukturę. Zawiera kwasy AHA, wyciągi roślinne, panthenol oraz białka keratynowe do nawilżania i wzmacniania włosow. Zwiększa objętość włosów oraz zapobiega blaknięciu koloru.
Zastosowanie: Na umyte i osuszone lekko ręcznikiem włosy nałożyć i rozczesać pozostawić na około 5min. i spłukać.
Taka odżyweczka, a ja głupia źle chyba czytałam bo myslalam ze jej jak jedwab sie nie splukuje(mylny kształt buteleczki)

Cytat:
Napisane przez Wojtusia
O ile pamietam to skateshop jest na Narutowicza 13 (HS) i drugi jest na deptaku w bramie (Monument)
są 2 Monumenty jeden schodkami w górę tam gdzie jest hollywood, a drugi w bramie po tej stronie gdzie nike(obok jest chyba 'złoty smok"
Na Kołątaja był jeszcze jakiś sklep, ale nie jestem pewna czy jest tam nadal.
Stary 2006-08-16, 21:50   #498
dzasmina
Raczkowanie

Moje drogie, a czy któraś z Was mogłaby mnie pokierować jak trafić do UMCS. Do miasta dojadę od strony Kraśnika. Nigdzie w necie nie mogę znaleźć dobrego planu miasta. Proszę o pomoc
dzasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-16, 22:00   #499
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

najprościej: jedziesz Al. Kraśnicką, po prawej bedzie Tesco i Obi - jedziesz dalej prosto, mijasz kilka skrzyżowań. Dopiero na dużym rondzie skręcasz e prawo w Al. Racławickie koło jednostki wojskowej. Dalej jedziesz prosto do pierwszego większego skrzyżowania ze światłami i skręcisz w ul. Sowińskiego i na pierwszym skrzyżowaniu możesz skręcić w lewo (budynek główny UMCS, dziekanat) lub w prawo (Akademiki) i jesteś na miejscu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-16, 22:04   #500
dzasmina
Raczkowanie

Yoolia dzięki ogromne
dzasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 08:07   #501
Bruja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yoolia
najprościej: jedziesz Al. Kraśnicką, po prawej bedzie Tesco i Obi - jedziesz dalej prosto, mijasz kilka skrzyżowań. Dopiero na dużym rondzie skręcasz e prawo w Al. Racławickie koło jednostki wojskowej. Dalej jedziesz prosto do pierwszego większego skrzyżowania ze światłami i skręcisz w ul. Sowińskiego i na pierwszym skrzyżowaniu możesz skręcić w lewo (budynek główny UMCS, dziekanat) lub w prawo (Akademiki) i jesteś na miejscu
Radziszewskiego to drugie skrzyżowanie na Sowińskiego, nie pierwsze.
A dość dobra mapa Lublina (no przynajmniej na tyle dobra, że można sobie trasę przejazdu zobaczyć) jest tu: http://mapa.szukacz.pl/
Po prawej wpisać można miasto i konkretną ulicę, na skali wybrać w jakim powiększeniu ma być pokazane (najlepiej 2m). Jak złapiesz myszą mapę i pociągniesz, to przesunie się mapa, więc można sobie prześledzić całą drogę od al. Kraśnickiej, i zobaczyć ile dokładnie skrzyżowań się mija
Stary 2006-08-17, 11:27   #502
kasienka2883
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zanka1
Hej, nie wiecie gdzie w Lublinie dostane samoopalacz FLOS LEKu ??
Wiem ze żele pod oczy tej firmy w aptekach są ale samoopalaczy to chyba nie maja?
Czy ktoras z Was widziala gdzies?
Ja kupuje w sklepie zielarskim na Koryznowej, tam jest na pewno
kasienka2883 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 11:27   #503
lee_monka
Wtajemniczenie

GG do lee_monka

Ponawiam pytanko z poprzedniej strony o czarną bluzkę zwykłą z krotkim rękawem albo 3/4, njlepiej taką dłuższą

biorę udział w konkursie welli kto ma ochotę zagłosować, będzie mi miło
lee_monka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 11:36   #504
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez Bruja
ale pierwsze większe W te mniejsze uliczki nigdy nie skręcam
Stary 2006-08-17, 12:00   #505
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bruja
A dość dobra mapa Lublina (no przynajmniej na tyle dobra, że można sobie trasę przejazdu zobaczyć) jest tu: http://mapa.szukacz.pl/
Po prawej wpisać można miasto i konkretną ulicę, na skali wybrać w jakim powiększeniu ma być pokazane (najlepiej 2m). Jak złapiesz myszą mapę i pociągniesz, to przesunie się mapa, więc można sobie prześledzić całą drogę od al. Kraśnickiej, i zobaczyć ile dokładnie skrzyżowań się mija
Na stronie Lublina jest dokładniejsza mapa http://lublin.pl/plan/
Dzasmina jak sobie wpiszesz nazwe ul. "racławickie" to pokaże ci to rondo na ktorym trzeba skręcić w prawo. No i zobaczysz cały schemat dojazdu
Stary 2006-08-17, 12:07   #506
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lee_monka
Ponawiam pytanko z poprzedniej strony o czarną bluzkę zwykłą z krotkim rękawem albo 3/4, njlepiej taką dłuższą
Może spróbuj na Lubartowskiej. tam jest taki sklep po lewej str. idąc z góry (gdzieś tutaj jak wrangler i big star) jak kupowałam kiedyś w nim spodnie (zresztą b.ładne ) i tam były ładne bluzeczki - kolorowe, ale czarnych wtedy nie oglądałam więc może tam coś znajdziesz. W top secret w olimpie były takie bluzeczki czarne z krótkim rękawem - na rękawie bardzo malutka metka z napisem TP, zresztą całkiem niedrogie (ja sobie kupiłam ). Zresztą w olimpie tyle sklepów teraz to może tam być coś znalazła. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba było coś w "greenpoint". A jak nie to może zamów w necie wczoraj oglądałam to butik ma fajna bluzeczkę czarną bez aplikacji (chyba 19,19zł) z bawełny
Stary 2006-08-17, 12:39   #507
uskow
Zadomowienie

A była któraś z was może w salonie odzieży czarnej czy jakoś tak. Na wodopojnej?? Jestem ciekawa co tam mają

uskow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 13:17   #508
lee_monka
Wtajemniczenie

GG do lee_monka

Dzięki wskazówko, popadę sobie& poszukam

biorę udział w konkursie welli kto ma ochotę zagłosować, będzie mi miło
lee_monka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 13:23   #509
zuzek9
Zakorzenienie

GG do zuzek9 Send a message via Skype™ to zuzek9

Cytat:
Napisane przez Wojtusia
Cytat:
Napisane przez praline
są 2 Monumenty jeden schodkami w górę tam gdzie jest hollywood, a drugi w bramie po tej stronie gdzie nike(obok jest chyba 'złoty smok"
Na Kołątaja był jeszcze jakiś sklep, ale nie jestem pewna czy jest tam nadal.
aha dziekuje bardzo

zuzek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 14:45   #510
Wojtusia
Zakorzenienie

A żakieciki jakieś fajne, takie krótkie dopasowane (np czarne) to gdzie można nabyć? oprócz bazaru i targu pod zamkiem?
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości