![]() |
#481 | |
... choć nie Westwood
|
Dot.: Usidlić podrywacza...
DOKŁADNIE. Nasi kandydaci siedzą na drzewach, bo tam jest ich miejsce. Koniec kropka.
Cytat:
![]() Tylko czemu ja zawsze trafiam na jakiś palantów? Tak w sumie to z nikim nie byłam na poważnie, cały czas tylko przelotne znajomości. Koleżanki poznają nowych facetów, mają kogoś, wiele z nich jest już w dwu- trzyletnich związkach. A ja wciąż sama... Ile można słuchać: "nie rozumiem czemu ty nie masz faceta" albo "Anka, gdzie zgubiłaś swojego męzczyzne?". Pocieszam się, że każda potwora znajdzie swojego amatora, no ale... KIEDY? Moon, chyba musiimy załozyć klub samotnych serc, czy cóś takego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Wtajemniczenie
|
Viv, nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem! też nigdy nie byłam w poważnym związku, wszyscy pytają dlaczego nie mam faceta, a ja się wkurzam za takie teksty
![]() wczoraj sobie flirtowałam z nowo poznanym kolegą (z sobotniej imprezy) ![]() ![]() ![]() ![]() i w tym momencie zdałam sobie sprawę, że to nie jest normalne... naprawdę nie jestem brzydka ani głupia. a chłopa nie miałam nigdy... tak zawsze jakoś dziwnie wychodziło. wszyscy są tylko i wyłącznie kolegami. może ja ich jakoś odstraszam? nie wiem... naprawdę nie wiem. podobam się takim facetom, których nie chcę. a sama chciałam tych których nie mogę mieć. ![]() to smutne jest ![]()
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Noo to dołącza się trzecia do Was, prawie identyczna
![]() Nigdy nie byłam w stałym związku, podobam się facetom, którzych nie chcę, a mi się podobają faceci, którzy nie są zainteresowani mną... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Konto usunięte
|
nie znam Was, ale pierwsze, co mi sie nasunelo, to to, ze pewie udajecie kogos innego, kgos kto wydaje Wam sie, ze ma wieksze szanse u facetow. jesli nie jestescie soba, to podobacie sie tez facetom, ktorzy nie sa w waszym typie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Wtajemniczenie
|
Patryk, ładnie pomyślane
![]() może ja mam zbyt wysokie wymagania?
![]() |
#486 |
Konto usunięte
|
a ja sie Was jeszcze zapytam, ile mam czekac na wiadomosc od "niej"? bo po spotkaniu od razu popisalnismy kilka esow, nastepnego dnia napisalem, ale nie odpisala. wieczorem puscilem sygnal, to dopiero odpuscila. od tego czasu jeszcze nie dala znakow zycia. pewnie odpusci lub odpisze, jak ja zrobie pierwszy krok, ale tym chce, zeby to ona napisala. wiec? tydzien i spisac na straty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam już jakiś czas temu.
Śledząc tą niesamowitą historię z zapartym tchem. Lepsza niż "zbuntowany anioł" ![]() Przez cały czas miałam wrażenie, że się zejdziecie, że wam się uda... A tu klops ![]() Wasi kandydaci siedzą na drzewach, a moi chyba na czubkach, bo ich nie widać ![]() [1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;2782641]a ja sie Was jeszcze zapytam, ile mam czekac na wiadomosc od "niej"? bo po spotkaniu od razu popisalnismy kilka esow, nastepnego dnia napisalem, ale nie odpisala. wieczorem puscilem sygnal, to dopiero odpuscila. od tego czasu jeszcze nie dala znakow zycia. pewnie odpusci lub odpisze, jak ja zrobie pierwszy krok, ale tym chce, zeby to ona napisala. wiec? tydzien i spisac na straty?[/quote] czemu od razu na straty ? Daj jej czas, w końcu ona pewnie jest bardziej zdezorientowana niż ty. Może czeka aż to ty się odezwiesz ![]() Stereotypowe myślenie : facet odzywa się pierwszy, facet robi pierwszy krok, facet to facet tamto... Coś musicie robić skoro my musimy rodzić nie ? ![]()
![]() |
![]() |
#488 |
Wtajemniczenie
|
co konkretnie masz na myśli mówiąc "spisać na straty"?
![]() Patryk, czytałeś mój wątek. wiesz pewnie jak bardzo na początku podobał mi sie PP... i wiesz też, że nigdy nie pisałam do niego pierwsza. może ona jest podobnym typem dziewczyny? może ona czeka na Twój krok, Ty czekasz na jej... i tak sobie będziecie czekać w nieskończoność ![]() ![]()
![]() |
#489 |
Konto usunięte
|
na Twoja prosbe 3 dni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Wtajemniczenie
|
no dobra, jeśli bardzo Ci zależy na czekaniu to sobie czekaj
![]() ![]() ![]() ![]() właśnie doszłam do wniosku, że zakochani im dłużej kombinują tym głupsze mają pomysły ![]()
![]() |
#491 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Co do kandydatów i drzew - to kandydaci są, nawet paru, ale chyba są za wysoko i jakoś nie umiem ich usidlić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Ale mam mętlik przez Was (;
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Wtajemniczenie
|
mętlik?
Beoneself, czekamy na Twoją historię ![]()
![]() |
#495 |
Konto usunięte
|
a co jej napisac po tych 3 dniach? "cze! zapomnialas juz o mnie?" czy co dokladnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ehhh, a mnie dziś mój X wkurzył!
Właściwie wkurzył mnie przed chwilą, na gg, jeszcze się gotuję ![]() W gruncie rzeczy sama nie wiem o co chodziło... Nie wiem czy on robił idiotkę ze mnie czy idiotę z siebie, ale żadna z tych opcji mi się nie podoba ![]() Jakaś rozmowa o jego opisie się nawiązała... Tzn ja nawiązałam do jego opisu, a on zaczął twierdzić, że żadnego opisu nie miał i w ogóle nie wiedział o co mi chodzi. Tzn twierdził, że nie wie. Aż z tego wszystkiego zapytałam innego kolegi, czy widział u X opis. Widział. Nawet mi go przytoczył. Czyli jednak nie mam urojeń i nie mam pojęcia czemu on mnie pytał, czy się czasem czegoś nie naćpałam i rzucał teksty w stylu "to nie jest zabawne". Potem napisał, że on tak czy inaczej idzie spać. Więc odpisałam mu lodowate "dobranoc" i przeszłam na niewidoczność. No i on wciąż jest na tym gg. Nie wygląda to jakby się wybierał spać. Wiem, że to głupstwa totalne, ale wściekłam się okropnie. Najpierw się ze mną umawia, chce się spotkać z piątek bo będzie akurat w warszawie, a potem wyskakuje z jakimiś dziwnymi tekstami :/ O co chodzi?! ![]() Edit - stwierdziłam, że nie będę się przez niego ukrywać. Wstawiłam sobie opis "wytrącona z równowagi..." i się pokazałam. Wrrrr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Konto usunięte
|
oj oj, a ja mowie ludzio, ze ide na rower, a na gg jestem. ide spac, gg dalej se chdozi, bo czasami nie chce mi sie wylaczyc... a co do opisow, to mojemu kuzynowi ktos sie kiedys wladowal na gg i ustawil opis o kims tam, potem kuzn mial problemy, a przeciez to nie on
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Wtajemniczenie
|
Lexie
![]() ![]() ![]() Patryk, normalnie do niej napisz. np. co ciekawego robiłeś, albo co się śmiesznego wydarzyło, możesz dodać że o niej myślałeś i spytać co u niej słychać... ale nie wyskakuj z pretensjami że zapomniała ![]() ![]() a ja mam takie pytanie... jak myślicie, czy jeśli facet (poznałam go w sobote) wyjeżdża na 3 dni i odzywa się do mnie na gadu na chwile przed wyjazdem. pisze że chciał się tylko przywitać, że wyjeżdża i że będzie o mnie myślał... to to coś znaczy? te rozmowy z nim mi jakoś podejrzanie wygladają i nie wiem czy mam się bać teraz czy później ![]()
![]() |
#499 |
Konto usunięte
|
teraz to juz nie wiem. sygnalkow nie odpuszcza, na gg tez byla i nie napisala (gralem, wiec nie widzialem, ze jest)... jak sie pojawilem, to od razu zniknela. teraz juz powaznie do niej nie napisze ani nic, jesli ona pierwsza tego nie zrobi, bo nie jest jedyna na tym swiecie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Wtajemniczenie
|
sygnałków nie odpuszcza - może pieniążki się skończyły na karcie?
na gg nie napisała - a byłeś widoczny? do niewidocznego nie bedzie pisać przecież ![]() zniknęła jak się pojawiłeś - może to po prostu przypadek, musiała gdzies wyjść pogadaj z nią, może być na gg. po co masz wymyślać jakieś niestworzone historie? upewnij się o co jej chodzi... domysły nie są dobrym rozwiązaniem, wiem to z autopsji ![]()
![]() |
#501 |
... choć nie Westwood
|
![]()
Moon, wygląda to jakby facet był Tobą zainteresowany
![]() A jak to wygląda z twojej strony, hę? Patryk, jak będziesz czekał aż pierwsza się odezwie to możesz się nie doczekać ![]() Ja nigdy pierwsza się nie odezwałam... ![]() Kiedyś Moon napisałaś, że u Ciebie i PP wygląda to tak jakbyście grali w grę, że kto pierwszy przyzna się, że "wpadł po uszy", przegrywa... Tak to wygląda[ło?] u mnie. I to chyba najgorsze. Staram się dać sobie spokój, ale nie mogę, no. Co ci faceci z nami robią ![]()
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2007-02-25 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Konto usunięte
|
gdyby mi sie kasa na karcie skonczyla, to zostawilbym wiadomosc, nawet niewidocznemu, na gg, ze nie mam kasy... no bylem na niewidocznym, ale jak sie pojawilem, to wtedy znieknela. z reszta moze jest raz na 4 dni na gg i tylko na 2 sekundy. dzisiaj byla kilka minut (wiem, bo kazda aktywnosc na gg mam zapisywana).
nie uwazam tak, ze kto pierwszy nie wytrzyma, ten przegrywa, ale ja tez chce wiedziec, ze jej choc troche zalezy. a jak sama nie umie nawet sygnalka puscic (juz nie mowie o pisaniu...), to dam se lepiej spokoj EDIT: Vivienne, jak widac dalej sama jestes, wiec chyba tylko zaszkodzilo Ci to lenistwo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Wtajemniczenie
|
Viv takie gierki są okropne. ja już nie chcę się w to bawić. przed następnym facetem odkryję karty (ale nie za szybko żeby się nie wystraszył
![]() ![]() ja z PP chyba już całkiem zerwałam kontakt... ale to pomaga zapomniec o tym co było i nie łudzić się więcej ![]() myślisz że mój nowy kolega jest zainteresowany? kurcze, on mi w niedzielę napisał że jestem genialna i że mnie kocha ![]() ![]() ![]() ![]() wydaje mi się, że kiedyś mu się podobałam... byliśmy kilka razy na tych samych imprezach i zawsze kręcił się obok, kilka razy z nim tańczyłam, ale zawsze jakoś mu uciekałam, bo nie jestem nim zainteresowana, a w jego oczach widziałam zdecydowanie za duże zainteresowanie... w sobote na tej domówce poznałam go bliżej, właściwie cały czas siedział z nami, gadaliśmy... no i uznałam że jest miły, zabawny, będzie fajnym kolegą i pewnie sobie ubzdurałam że mu się podobam, po prostu będziemy się kumplować i już ![]() ![]() EDIT: Patryk, a nie lepiej spytać czy jej zależy? podgadać delikatnie? jeśli ona Ci się podoba to nie ma sensu "spisywać jej na straty" tylko dlatego że nie odpuściła sygnałka, albo ze była pare minut na gg i zniknęła ![]()
![]() |
#504 |
Konto usunięte
|
a jak jej na mnie zalezy, to predzej czy pozniej sie obudzi i sie odezwiem, a jak nie, to pech. teraz jej puscilem sygnal, to odpuscila, a przeciez nawet jak caly dzien tel miala w kacie, to i tak widac ile polaczen nieodebranych, wiec mogla puscic. w ogole nie rozumiem siebie! ciesze sie z sygnalka :/ zaczne sie cieszyc, jak sie wysili troche bardziej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Wtajemniczenie
|
Patryk, mam ochote pojechac do Ciebie (gdziekolwiek mieszkasz
![]() ![]() ![]() tak sobie myślę, że mój PP dokładnie tak samo myślał jak Ty. że skoro ja nie piszę to mi nie zależy, a jak będzie mi zależeć to się wysilę i przejmę inicjatywę. on się przecież starać nie będzie bo nie jestem jedyną dziewczyną na tym świecie ![]() ![]()
![]() |
#506 |
Konto usunięte
|
wstalem dzisiaj lewa noga i od rana mam humor, ktory sie fachowo nazywa "bez kija nie podchodz!"
przed chwila jej napisalem chlodno: milych snow. odpisala: dobranoc. a teraz odczekam ten swoj tydzien, ktory se wymyslilem i potem zobacze! nie mam juz nerwow do niej, wrrrr! :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Wtajemniczenie
|
oj Patryk, Patryk... zrobisz jak zechcesz. dziewczyna jest nieśmiała, więc musisz mieć do niej trochę cierpliwości... no i na pewno nie obejdzie się bez Twojej inicjatywy. mam nadzieję, że wszystko się ułoży
![]()
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Dawno Cie nie widzialam Patryk, teraz tutaj widze przesiadujesz
![]() Czyzbym dobrze widziala jakis problem milosny, po przesiadywaniu w watku o podrywnaiu powinienes miec opanowana ta sztuke ![]() A tak na powaznie to zgadzam sie w 100% z Moonlight. To nie jest tak, ze jak dziewczyna sie nie odezwie to znaczy, ze jej nie zalezy. Pomysl sobie ze Ty chcesz ja sprawdzic, a ona w tym moemncie bedzie chciala sprawdzic Ciebie i co zaprzepascicie szanse, skoro Ci na niej zalezy to zagraj w otwarte karty.. tak najlepiej bedzie chyba dla Was obojga. Niekotrzy maja tak jak Ty, ze zostawiaja wiadomosc jesli braknie kasy na koncie, odpisuja z innego numeru.. ale nie wszyscy. Mozliwe jest tez, ze dziewczyna nie chce zeby bylo zbytnio po niej widac ze jej zalezy.. (moze chce grac niedostepna) ciezko powiedziec.. Aha jeszcze mam pytanie, napisales ze masz zapisywane jej aktywnosci na gg.. jak ? ![]() ![]() Pozdrawiam goraco. Zycze powodzenia i wiecej optymizmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Konto usunięte
|
jesli jeszcze chodzi o esy, to kiedys jak juz pisala, to pelnego esa i na dodatek tak napisala, zeby podtrzymac rozmowe, a od pewnego czasu sie w ogole nie wysila. ja sie namecze, a ona sobie odpisze: "tak" lub "nie" i to doslownie... moze jak jej nie bede odpisywal na takie esy, to zrozumie, ze trza sie wiecej wysilic, a jak nie, to trudno, ja sie postaram bardziej, ale o nastepna. w koncu czlowiek sie uczy na bledach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Niech mnie ktoś przytuli...
Bo ja już sama nie wiem czy X coś odbiło czy może raczej mnie odbija... Druga opcja wydaje mi się coraz bardziej prawdopodobna, mam ostatnio dość poważne kłopoty i możliwe, że reaguję nerwowo i przesadnie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.