![]() |
#481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bracia Cugowscy
Cudowny głos ma Piotr Cugowski. Zakochałem się od pierwszego usłyszenia
![]() A ta płyta z przeróbkami Queen już wyszła czy nadal czekamy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Rozeznanie
|
Wyszła już
![]()
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
oj to trzeba się zakręcić wokół niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Raczkowanie
|
bo za uchybienie...jeszcze jej nie miec
![]() (olcik.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Przyczajenie
|
Ja ją na szczęście mam i to prawie od początku kiedy wyszła i powiem szczerze że nie rozstaje sie z nią wogóle, słucham jej codziennie. Jest naprawde świetna.
![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich fanów naszych Braci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Już to wcześniej pisałam, ale powtarzam i potwierdzam jeszcze raz płytka jest naprawdę dobra.
![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam również wszystkie fanki i fanów Braci!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Raczkowanie
|
Co powiecie na temat nowej piosenki naszych cugownych braci? - "za szklem"?
www.bracia.pl http://www.youtube.com/watch?v=Gq4C07xzEBw&NR=1 - tu mozna jej posluchac ![]() Edytowane przez Paulina_1987 Czas edycji: 2009-03-04 o 13:32 Powód: ...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Przyczajenie
|
Ja uważam że jest świetna, bardzo mi się podoba, choć wolę Braci w ostrzejszej wersji, ale ta piosenka ma takie cos w sobie, że porusza mnie. Naprawdę super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Paulina dzięki za link bo nie wiedziałam, że jest nowa piosenka.
Bardzo sympatyczna i przyjemna piosenka. Mmariolka zauważyłam, że piosenka pochodzi z programu Hit Generator raz obejrzałam ten program (jakiś urywek) i z tego co zauważyła to tam wykonują delikatniej swoje piosenki, więc być może na płycie i koncertach będzie ona ostrzej zaprezentowana. Tak było np. z piosenką "Jeszcze raz" w moim mieście na koncercie zaśpiewali ją ostro, rockowo tak jak powinni, a później bodajże w Opolu była wersja delikatniejsza. To telewizja chyba sobie tak życzy. Choć z drugiej strony jest to piosenka typu balladowego, więc nie wiem czy ostrzej się da...zobaczymy
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Zadomowienie
|
Hmmm, według mnie piosenka jest średnia. Nie podoba mi się w niej refren, bo zwrotki są świetne
![]() Co do programu 'Hit Generator' to skandal ze Bracia nie przeszli dalej! xD a tak btw. to uważam ze dobry jest ten program, bo pokazują nowe, ciekawe twarze ![]()
![]() |
![]() |
#492 |
Rozeznanie
|
a słyszałyście moze piosenkę "Dirty Diana" w wykonaniu Piotra Cugowskiego ? Ahhh ciary mam na plecach jak tego słucham. Rewelacja.
![]() |
#493 |
Raczkowanie
|
olll yeahh zgadzam sie wykonanie piotra jest fenomenalne!
http://www.youtube.com/watch?v=nF4J6C2U478 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja uważam że wersja Piotra jest świetna, ale orginał też jest genialny. Choć nie można ich porównywać, bo oby dwie wersje są inne. Ale co tu gadać Piotrek ma świetny głos i z każdą piosenką sobie poradzi. A "Dirty Diana" w jego wersji brzmi bosko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Raczkowanie
|
dopisuję się do listy fanów Braci Cugowskich. Bracia na swojej stronce ogłosili już nową trasę koncertową. Co o niej myślicie. Ja choć jestem w ciąży napewno udam się na nie jeden koncert bo przecież dziecko musi wiedziec co ma słuchac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Raczkowanie
|
czy nie ma tu już fanów Braci??????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Zadomowienie
|
Są! i zawsze będą!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#498 |
Zadomowienie
|
Jestem pod wrażeniem płytki 'Tribute to Queen'
![]()
![]() |
![]() |
#499 |
Raczkowanie
|
mnie bardzo się podoba płytka tribute ..... , byłam ostatnio w Chełmku na koncercie, i było super. Bracia potrafią doskonale rozbawić publiczność . TAk trzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Do Kieleckich fanek i fanów Braci!
W poniedziałek 31 sierpnia o godz. 19.00 odbędzie się koncert Braci "w hołdzie bohaterom" w parku w muszli. Ja się wybieram ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny!!!!!!
jestem tu nowa, wpisalam w google slowo bracia cugowscy i wyswietliło mi tę stronkę. Właśnie znalazlam super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zakochalam sie w niej, jest cudowna. Wciąz nie moge przestac słuchać. http://www.youtube.com/watch?v=ZgeG6...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=B8rrs...eature=related CZY WAM TEZ SIE PODOBA ???????????????????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
Hmmm, ładna ale żeby mnie tak bardzo chwyciła za serce to nie. Piosenka którą chyba najbardziej lubię Braci to "Jutro zmienię wszystko". Ta piosenka pobudza mnie do refleksji za każdym razem kiedy ją słucham.
![]() |
![]() |
#503 |
Przyczajenie
|
A mnie odwrotnie. "Jutro zmienie wszystko" tak bardzo mnie nie pociąga. "Dlaczego" ma powera i nastraja do działania. Nawet jak wstane lewa nogą to po przesluchaniu piosenki dostaje kopa i wierze, ze świat należy do mnie
![]() ![]() ![]() A tu romantyczna, głęboka piosenka, którą WOJTUŚ śpiewa z Markiem Dyjakiem. Dyjak jest nazywany "polskim Tomem Waitsem", a Zapendowska powiedziala o nim, ze jest to najbardziej prawdziwy głos polskiej sceny muzycznej. Dyjak sam o sobie mówi "żul" i barowy grajek. Kiedyś byl sekundy od śmierci samobójczej, ale go odratowano. Ciekawa z niego osobowość. Oto piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=w1Gizm7ptjE ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monikamlynarska Czas edycji: 2010-01-17 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Rozeznanie
|
Hej, podbijam wątek!
"Zapamiętaj" na półkach już od dawna - jak wrażenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Raczkowanie
|
Płytkę mam prawie, że od dnia premiery
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płytkę będę miała dopiero pod koniec miesiąca, więc wtedy podzielę się wrażeniami. Choć chętnie poczytałabym sobie wasze opinie. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Brzmi to nie do opisania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Raczkowanie
|
halo fani gdzie jestescie? czy słyszeliście juz nowinkę???? Piotruś bedzie tatą!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.