Wasze sny - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-08-09, 09:01   #481
m-i-s-i-a
Wtajemniczenie

GG do m-i-s-i-a Send a message via Skype™ to m-i-s-i-a
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

Cytat:
Napisane przez natuska17
Ja się wczoraj zdrzemnęlam po poludniu i śnilo mi się, że mama stoi nade mną i chce mi skleić "Kropelką" usta, bo śpię z otwartą buzią.
Obudzilam się machając rękoma, żeby odeszla ode mnie, ale nikogo nie bylo
Proszę cię !
Stary 2006-08-09, 10:12   #482
pink69
Zakorzenienie

Dot.: koszmary kosmetyczne

Mi się dziś śniło,że mój TŻ jest moim bratem

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-24, 20:24   #483
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

erotycznymi też?
Stary 2006-08-24, 21:35   #484
Moonlight
Wtajemniczenie

a mi sie ostatnio śniło że mój znajomy był chory i ja do niego poszłam i... ukradłam mu samochód, a potem bo zabiłam tzn wypchnęłam przez balkon. i potem przyszedł do mojego domu jakiś detektyw z tym wykrywaczem kłamstw i chciał mnie przesłuchać w sprawie morderstwa. no i tak przesłuchiwał najpierw moich rodziców, a potem mnie ale nie zdążył zadać jakichś pytań które by świadczyły o mojej winie bo dostał jakieś pilne wezwanie i wyszedł... i ja potem wyszłam z pokoju bo chciałam do toalety i patrze a jestem na korytarzu jakiegoś zakładu karnego i tam pełno dziewczyn stoi w kolejce do WC i niektóre były skazane na kare śmierci i ja taka przerażona tam stałam bo sie bałam że ja też dostane kare śmierci. i serce mi biło jak wystraszonemu królikowi... przez cały sen odczuwałam jakiś taki paniczny strach, jak sie obudziłam też.

zazwyczaj nie pamiętam swoich snów ale ten był taki wyraźny... i tak bałam się potwornie. nie wiem dlaczego śniło mi się, że coś ukradłam i kogoś zabiłam, materialistką nie jestem i przecież nawet pająka nie umiem zabić, bo mi go szkoda (a sie boje i zawsze uciekam przed pająkami ale ich nie zabijam ) tego chłopaka co go w śnie zabiłam prawie nie znam, w ogóle o nim nie myśle ani nic... a tu nagle taki sen

może ktoś sie zna na tym i mi powie co to mogło znaczyć? to niby głupi sen, taki bez sensu ale ja się potwornie, panicznie bałam... najbardziej pamiętam ze snu właśnie ten strach...
Stary 2006-08-27, 22:43   #485
kiniaczeq
Zakorzenienie

a mi się śni że latam to dopiero fajne uczucie hehehee po całym osiedlu i sobie patrze po domach co kto robi, i często mam tak że jak chce sie szybko obudzić to sie musze zabić w śnie, to są świadome sny (Ld -żadko kiedy mam nieświadome) ja sobie zawsze skakałam z okna w pokoju to wogóle już jakieś dziwne jest ........ spadam troszeczke wolniej i na ziemie łup i sie budze.
Stary 2006-09-01, 17:00   #486
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wkleję mój dzisiejszy sen... Nie mam siły tego przepisywać, więc wkleję tak, jak napisałam przyjaciółce na gg
Cytat:
11:27:09w ogóle już od jakiegoś czasu powtarzał mi się sen o byciu nad morzem i jakiś wielkich falach... Zawsze ostrzegano ludzi na plażach, że taka fala nadchodzi, wszyscy się cofali, zalewała plażę najwyżej i wszystko było ok.

11:27:33A dzis mi się śniło, że byłam na wakacjach i wyszłam na plażę, zabierając z sobą jakąś dziewczynkę.

11:28:08I zdziwiło mnie, że wszystkie statki, łodzie, w ogóle wszystko płynie do brzegu, ale nie wiedziałam co się dzieje, więc tylko robiłam zdjęcia.

11:29:18i nagle zobaczyłam, że wszyscy ludzie też wychodzą z wody i idą do brzegu i ogłoszono komunikat, że nadchodzi największa fala jaką widziano i że wszyscy natychmiast mają iść jak najdalej wgłąb lądu bo nie wiadomo ile zaleje

11:31:02i ja się obejrzałam i zobaczyłam tę falę i już wiedziałam, że nie znążę dojść na ląd, więc tak jak sporo osób zaczęłam wchodzić na jakąś taką metalową konstrunkcę z masą schodów. Wspinałam się na nią, musiałam omijać ludzi, którzy nie wchodzili już dalej, w końcu wspięłam się na jakąś tam wysokość, obejrzałam i stwierdziłam, że dalej nie ma co wchodzić po nie ma miejsca a poza tym na fala zaraz do nas dotrze.

11:32:18no i ta fala nas zalała, trzymałam się jakiegoś metalowego elementu tej konstrukcji, woda mnie zalała tak jakoś do pasa, trochę uniosła, nia zalała mi twarzy... dziwne to było, powinna mnie zatopić, a jakimś cudem mnie unosiła....

11:33:05fal było trzy, wszystkie po kolei unosiły mnie trochę wyżej, a potem opadałam spowrotem na podłogę tej konstrukcji

11:33:25w końcu się skończyło i wszyscy się rzucili do zejścia z tej plaży

11:34:36trzeba było przejść przez jakiś budynek, mnie się pomyliły drzwi i zamiast do wyjścia trafiłam do jakiejś łazienki, więc zawróciłam. I wychodząc trafiłam na Rachelę (dopisek - tak, na naszą forumową Rachelę ), która zapytała czy wszystko ok i czy nic mi się nie stało

11:35:12i ja zaczęłam mówić, ze wszystko ok, tylko się martwiłam, czy nie zalało mi aparatu, po czym przypomniałam sobie... że nie ma ze mną tej małej dziewczynki!

11:35:46i uświadomiłam sobie, że nie pamiętam kiedy ostatnio ze mną była i że takie małe dziecko nie miało szans i musiała utonąć

11:36:48usiadłam pod ścianą, ukryłam twarz w dłoniach i powoli to do mnie docierało, Rachela pytała co się dzieje, ja nic nie mówiłam jakiś czas, a końcu spojrzałam na nią i powiedziałam, że tej małej nie ma, że było ze mną dziecko, a teraz go nie ma

11:37:09rozpłakałam się i w tym momencie się obudziłam
Nie wiem czy jakaś interpretacja z tego się wyłoni, ale sam sen jest ciekawy i dosć szczegółowy.
W razie pytań, wciąż sporo pamiętam
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-01, 18:22   #487
nebraska
Zakorzenienie

Mnie się śniła cieśnina Skagerrak (nie pamiętam jak to się pisze) oraz Wielki Bełt i Mały Bełt. Sen marynistyczny po prostu

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-01, 18:26   #488
Lovisa
Zakorzenienie

Mnie się ostatnio śnił MM, dziwne, bo nawet nie rozmyślałam o nim. Dawno takich snów nie miałam.
Stary 2006-09-01, 23:26   #489
atka83
BAN stały

Mi się ostatnio śniło,że pieszcząc mojego tż,moja mama weszła do pokoju i przyłapała nas na gorącym uczynku.

Sniło mi sie też,że jechałam z tż na wycieczke i mój tż tak mnie czule obejmował,a jakaś babka powiedziała,że ale swoją dziewczyne bardzo kochasz.A on potwierdził,tak bardzo ją kocham.Potem dalej było,że mi się przysneło i mnie obudził,bo było już koniec wycieczki,a ja byłam taka zdzwionia,że jestesmy już na miejscu.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-02, 07:45   #490
słodka-chwila
Raczkowanie

.

Edytowane przez słodka-chwila
Czas edycji: 2009-11-12 o 18:32
słodka-chwila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-02, 08:01   #491
Amanda:)
Zadomowienie

Re: Pochwal się swoimi snami :-)

A mi się śniło że dostałam upomnienie za coś co napisałam na Wizażu
Mam nadzieję że nie był to sen proroczy

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-10, 18:43   #492
klaudynka4
Zakorzenienie

GG do klaudynka4 Send a message via Skype™ to klaudynka4

Ja mam czasami dziwne sny, nawet niezwiązane z niczym o czym myślałam, co robiłam itd.
Niedawno śniło mi się, że szłam do kościoła.
W pewnym momencie zauważyłam 2zł, potem 5zł itd. różne monety zbierałam z ziemi przez całą drogę.
Potem przed kościolem rosły drzewka z banknotami

Kiedy indziej z kolei śniło mi się, że był w szkole koniec roku, po korytarzu latały ptaki, a ja składałam życzenia jakiemuś nauczycielowi.
Potem wracałam do domu i zobaczyłam, że całe moje osiedle ogarnął wielki pożar.
Stary 2006-09-10, 18:52   #493
zuzek9
Zakorzenienie

GG do zuzek9 Send a message via Skype™ to zuzek9

ajaj mi sie ostatnio śniło że miałam jakis taki krem czy balasam i że jak nim sie smarowałam to wszystkie włoski sie sciarały fajnie byłoby miec taki balsam heheh :P

zuzek9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-10, 19:02   #494
blueania
Zakorzenienie

mi non stop sni sie moj ex ale chociaz w snach jestem z nim szczesliwa np.dzis snilo mi sie ,ze bralismy slub
blueania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-11, 13:53   #495
Taosi
Raczkowanie

GG do Taosi

Ja już od kilku tygodni, prawie codziennie mam sny, w których zdradzam swojego partnera
Występują męźczyźni, których znam, mój były, albo mężczyźni, których nigdy nie widziałam...
Najgorsze jest to że jest mi z nimi okropnie dobrze :/ kocham się z nimi w różnych miejscach, w różnych pozycjach. A rano jak się budzę to jestem taka podniecona że masakra :/
no nie mogę dać sobie z tym rady i nie wiem jak interpretować te sny

studentka Technolgii Żywności i Żywienia Człowieka

za dwa miesiące praca inżynierska i egzamin inżynierski
Taosi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-16, 11:52   #496
bess
Zakorzenienie

dzis snil mi sie SRK alez sie uchachałam nad ranem wiec wszystko pamietam,co prawda byl niedostepnym gwiazdorem ale za to krecili cos na moim osiedlu i byl w moim domu
w zeszlym tyg snilo mi sie ze brad pitt(znowu mnie przesladuje w snach) plywal w jeziorze z angelina,ona chciala mu cos tam robic pod woda ale nie mogla bo facet na lodce ktory lowil ryby ciagle robil im zdjecia
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-16, 13:12   #497
olcia17666
Raczkowanie

mi sie dzis snilo ze bylam faceta ale nie mialam .........i wspolzylam z kobieta niewiem jak ale wspolzylam:P hehehehe
Stary 2006-09-16, 13:19   #498
hamster_killer
Zakorzenienie

GG do hamster_killer

bess tez bym chciała zeby mi sieprzyśnił SRK

A mi sie dziś śniło ze moja dyrektorka ma jedną ręke i wszyscy prócz mnie o tym wiedzieli... Az musze jej sie przyjrzeć w poniedziałek w szkole
hamster_killer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-17, 09:54   #499
Daenerys
Wtajemniczenie

A mi dziś się śniła Bess do której zwrócę się osobiście, jako że widzę, że jest na tym wątku

Sniło mi się, że pracowałaś razem z Britney Spears i spokałyśmy się gdzieś, a ja wiedziałam, że to Ty - Bess z Wizażu - i mówię Ci o tym po angielsku, a Ty że mam mówić po polsku. Mogę Ci nawet opisać jak wyglądałaś - miałaś czarne proste włosy i okrągłą buzię. Aha i oczywiście miałaś na imię Bess.

Co za dziwny sen - byłam w niezłym szoku, jak sie obudziłam.

Wizaż mi siada na mózg

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-17, 10:03   #500
bess
Zakorzenienie

jestem w Twojej podswiadomosci
hihi wlosy mialam kiedys czarne i dlugie to fakt ale nie pracowalam wtedy z Britney
Stary 2006-09-17, 10:17   #501
Daenerys
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
jestem w Twojej podswiadomosci
hihi wlosy mialam kiedys czarne i dlugie to fakt ale nie pracowalam wtedy z Britney
Przed snem siedziałam na Wizażu i czytałam jakieś Twoje posty, musiałam spojrzeć na avatarek - tam faktycznie dziewczyna ma długie czarne włosy, więc to może stąd.

Tak czy inaczej rano byłam nieźle zaskoczona.

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-17, 10:49   #502
Momo
Zakorzenienie

Parę dni temu śnił mi się paw - ale dziwnie ,bo w locie.Nigdy nie widziałam lecącego pawia.
A ten był piękny - kolorowy,z rozłożonym ogonem.
Ciekawe co taki sen oznacza...

Kobieta zmienną jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-17, 11:06   #503
hamster_killer
Zakorzenienie

GG do hamster_killer

Ami dzisiaj snilo sie zerobie...zadania z matematyki to pewnie przez to ze przed snem myślałam ile mam zadane i ile jutro bede musiała robić
hamster_killer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-08, 10:32   #504
bess
Zakorzenienie

do galerii sławnych osób dołaczyl dzis tomek cammel,siedzialam u niego na kolanach cos tam mowil,pytal sie innych o mojego exa ,pochwalil moj biust i obudzil mnie dzwonek telefonua zanosilo sie na to ze mial mi cos kupic
poza tym snil mi sie jakis kryzys w sklepach w oogole nie bylo chleba.puste półki i ludzie w kolejkach czekajacy az przywioza chleb.
Stary 2006-10-08, 11:13   #505
Magdalena_P
Raczkowanie

ostatnio sniło mi sie że zrobiłam impreze u koleżanki w domu, bez zgody jej i jej rodziców, jak jej tata wrócił to oczywiście niczego nie zauważył, ja natomiast przechodząc następnego dnia kolo jej bloku zauważyłam że był pożar w jej mieszkaniu, i przypomniało mi się że nie zgasiłam świeczki....koszmar
Stary 2006-10-08, 11:30   #506
biiibiii
Zakorzenienie

mi jak bylam w1wszej klasie podstawowki przyslnilo sie ze po drodze do mojej skzoly, kolo takiego starego, opuszczonego placyku jst jakis wielki tunel i przed tym tnelem stoi facet ubrany caly na czarno...i mnie tam zamknal w tym tunelu, gdzies tam na dole byla jakas piwnica czy cos. i bylo tam pelno szczurow i wogole masakra.
taka mialam jazde zepotem przez cala podstawoweke chodzilam na okolo !! hahah do dzisiaj sie z sibie smieje
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-08, 21:18   #507
mara_m
Rozeznanie

GG do mara_m

Kiedyś miałam taki dziwny sen śniło mi sie że tanczyłam z pewnym chłopakiem a potem słyszłam piosenkę Lady Pank. Gdy wstałam po umyciu się i zjedzeniu śniadanka właczyłam radio i leciała własnie ta piosenka w momencie w którym sie urwała (a ja jej nie znałam). A po miesiacu byłam z tym chlopakiem. Może to był jakiś znak.
Stary 2006-10-09, 10:01   #508
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Mi się śniło ostatnio że urodziłam pięcioraczki... w sumie to mam nadzieję że to się nie sprawdzi hehehe piątka na raz to za dużo
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-09, 10:47   #509
Kattie7
Wtajemniczenie

ja miałam ostatnio sen związany z moim ślubem /który jest zaplanowany na przyszły rok / trochę śmieszny, troche głupi, jedym słowem beznadziejny

Byłam w jakimś budynku a'la akademik i jednym z pokoi ubierałam sukienke ślubną. Po nałożeniu sukni postanowiłam pójśc po przyszłego męża, który miał się szykować w innym pokoju. Najpierw nie mogłam zamknąć drzwi i zaciekle walczyłam z kluczem w zamku. Potem zeszłam pietro niżej i weszłam do pokoju TZ a on w dżinsach i podkoszulku. Zadzwoniła komórka, którą wyjełam z kieszeni sukni ślubnej Jakiś facet zapytał na którą i gdzie ma podstawić samochód do ślubu. A ja spanikowana wydarłam się na niego że przecież nie byłam jeszcze u fryzjera ani nie mam zrobionego makijażu. I nie ma po co przyjeżdżać.
Pytam się TZ gdzie są goście, otwieram okno żeby sprawdzić czy przyjechali, a za oknem..... las i strumyk No to ja wybiegam z pokoju w poszukiwaniu gości. Po drodze w holu była ostra popijawa studencka, puszki i butelki z piwa dookoła, pety i leżące towarzystwo
Zbiegam po schodach w poszukiwaniu restauracji. Wpadam w tej sukni slubnej bez fryzury i makijażu rzecz jasna, do jakiegoś pomieszczenia, a tam stołówka... kwadratowe stoły przykryte kraciastymi ceratami rodem z głębokiego PRL. A przy tych stołach goście weselni, których w ogóle nie znałam, zaczęli mi śpiewać STO LAT i GORZKO
Ja do nich z wrzaskiem: "jeszcze nie teraz, jeszcze nie teraz głupki"

i się obudziłam

i bądź tu mądry i wytłumacz sobie ten sen
Kattie7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-09, 12:54   #510
Magdalena_P
Raczkowanie

dziś sniło mi się że wyskoczyłam ze znajomymi do baru, gdzie były wielkie miękkie kanapy, znajomi na dodatek przyprowadzili ze sobą jakiegoś gostka z którym chcieli mnie zeswatac ale nic nie wyszło ...potem sniło mi sie że umawiałam się na wizytę do dentysty , w rzeczywistości niedługo mnie to czeka

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości