![]() |
#481 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Dot.: koszmary kosmetyczne
Mi się dziś śniło,że mój TŻ jest moim bratem
![]()
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
erotycznymi też?
![]()
![]() |
![]() |
#484 |
Wtajemniczenie
|
a mi sie ostatnio śniło że mój znajomy był chory i ja do niego poszłam i... ukradłam mu samochód, a potem bo zabiłam
![]() ![]() zazwyczaj nie pamiętam swoich snów ale ten był taki wyraźny... i tak bałam się potwornie. nie wiem dlaczego śniło mi się, że coś ukradłam i kogoś zabiłam, materialistką nie jestem i przecież nawet pająka nie umiem zabić, bo mi go szkoda (a sie boje i zawsze uciekam przed pająkami ale ich nie zabijam ![]() ![]() może ktoś sie zna na tym i mi powie co to mogło znaczyć? to niby głupi sen, taki bez sensu ale ja się potwornie, panicznie bałam... najbardziej pamiętam ze snu właśnie ten strach...
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
a mi się śni że latam
![]() ![]()
![]() |
#486 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wkleję mój dzisiejszy sen... Nie mam siły tego przepisywać, więc wkleję tak, jak napisałam przyjaciółce na gg
![]() Cytat:
W razie pytań, wciąż sporo pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Mnie się śniła cieśnina Skagerrak (nie pamiętam jak to się pisze) oraz Wielki Bełt i Mały Bełt. Sen marynistyczny po prostu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Mnie się ostatnio śnił MM, dziwne, bo nawet nie rozmyślałam o nim. Dawno takich snów nie miałam.
![]() |
#489 |
BAN stały
|
Mi się ostatnio śniło,że pieszcząc mojego tż,moja mama weszła do pokoju i przyłapała nas na gorącym uczynku.
Sniło mi sie też,że jechałam z tż na wycieczke i mój tż tak mnie czule obejmował,a jakaś babka powiedziała,że ale swoją dziewczyne bardzo kochasz.A on potwierdził,tak bardzo ją kocham.Potem dalej było,że mi się przysneło i mnie obudził,bo było już koniec wycieczki,a ja byłam taka zdzwionia,że jestesmy już na miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez słodka-chwila Czas edycji: 2009-11-12 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Zadomowienie
|
Re: Pochwal się swoimi snami :-)
A mi się śniło że dostałam upomnienie za coś co napisałam na Wizażu
![]() Mam nadzieję że nie był to sen proroczy ![]()
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Ja mam czasami dziwne sny, nawet niezwiązane z niczym o czym myślałam, co robiłam itd.
Niedawno śniło mi się, że szłam do kościoła. W pewnym momencie zauważyłam 2zł, potem 5zł itd. różne monety zbierałam z ziemi przez całą drogę. Potem przed kościolem rosły drzewka z banknotami ![]() Kiedy indziej z kolei śniło mi się, że był w szkole koniec roku, po korytarzu latały ptaki, a ja składałam życzenia jakiemuś nauczycielowi. Potem wracałam do domu i zobaczyłam, że całe moje osiedle ogarnął wielki pożar. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
ajaj mi sie ostatnio śniło że miałam jakis taki krem czy balasam i że jak nim sie smarowałam to wszystkie włoski sie sciarały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
mi non stop sni sie moj ex
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Raczkowanie
|
Ja już od kilku tygodni, prawie codziennie mam sny, w których zdradzam swojego partnera
![]() Występują męźczyźni, których znam, mój były, albo mężczyźni, których nigdy nie widziałam... Najgorsze jest to że jest mi z nimi okropnie dobrze :/ kocham się z nimi w różnych miejscach, w różnych pozycjach. A rano jak się budzę to jestem taka podniecona że masakra :/ no nie mogę dać sobie z tym rady i nie wiem jak interpretować te sny ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
dzis snil mi sie SRK alez sie uchachałam
![]() ![]() w zeszlym tyg snilo mi sie ze brad pitt(znowu mnie przesladuje w snach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Raczkowanie
|
mi sie dzis snilo ze bylam faceta ale nie mialam .........i wspolzylam z kobieta niewiem jak ale wspolzylam:P hehehehe
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
bess tez bym chciała zeby mi sieprzyśnił SRK
![]() A mi sie dziś śniło ze moja dyrektorka ma jedną ręke i wszyscy prócz mnie o tym wiedzieli... Az musze jej sie przyjrzeć w poniedziałek w szkole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Wtajemniczenie
|
A mi dziś się śniła Bess
![]() ![]() Sniło mi się, że pracowałaś razem z Britney Spears i spokałyśmy się gdzieś, a ja wiedziałam, że to Ty - Bess z Wizażu - i mówię Ci o tym po angielsku, a Ty że mam mówić po polsku. ![]() ![]() ![]() Co za dziwny sen - byłam w niezłym szoku, jak sie obudziłam. Wizaż mi siada na mózg ![]()
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() hihi wlosy mialam kiedys czarne i dlugie to fakt ale nie pracowalam wtedy z Britney ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak czy inaczej rano byłam nieźle zaskoczona. ![]()
![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
Parę dni temu śnił mi się paw - ale dziwnie ,bo w locie.Nigdy nie widziałam lecącego pawia.
A ten był piękny - kolorowy,z rozłożonym ogonem. Ciekawe co taki sen oznacza... ![]()
![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Ami dzisiaj snilo sie zerobie...zadania z matematyki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
do galerii sławnych osób dołaczyl dzis tomek cammel,siedzialam u niego na kolanach cos tam mowil,pytal sie innych o mojego exa ,pochwalil moj biust
![]() ![]() poza tym snil mi sie jakis kryzys w sklepach w oogole nie bylo chleba.puste półki i ludzie w kolejkach czekajacy az przywioza chleb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Raczkowanie
|
ostatnio sniło mi sie że zrobiłam impreze u koleżanki w domu, bez zgody jej i jej rodziców, jak jej tata wrócił to oczywiście niczego nie zauważył, ja natomiast przechodząc następnego dnia kolo jej bloku zauważyłam że był pożar w jej mieszkaniu, i przypomniało mi się że nie zgasiłam świeczki....koszmar
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
mi jak bylam w1wszej klasie podstawowki przyslnilo sie ze po drodze do mojej skzoly, kolo takiego starego, opuszczonego placyku jst jakis wielki tunel i przed tym tnelem stoi facet ubrany caly na czarno...i mnie tam zamknal w tym tunelu, gdzies tam na dole byla jakas piwnica czy cos. i bylo tam pelno szczurow i wogole masakra.
taka mialam jazde zepotem przez cala podstawoweke chodzilam na okolo !! hahah do dzisiaj sie z sibie smieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Rozeznanie
|
Kiedyś miałam taki dziwny sen śniło mi sie że tanczyłam z pewnym chłopakiem a potem słyszłam piosenkę Lady Pank. Gdy wstałam po umyciu się i zjedzeniu śniadanka właczyłam radio i leciała własnie ta piosenka w momencie w którym sie urwała (a ja jej nie znałam). A po miesiacu byłam z tym chlopakiem. Może to był jakiś znak.
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Mi się śniło ostatnio że urodziłam pięcioraczki...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Wtajemniczenie
|
ja miałam ostatnio sen związany z moim ślubem /który jest zaplanowany na przyszły rok
![]() ![]() Byłam w jakimś budynku a'la akademik i jednym z pokoi ubierałam sukienke ślubną. Po nałożeniu sukni postanowiłam pójśc po przyszłego męża, który miał się szykować w innym pokoju. Najpierw nie mogłam zamknąć drzwi i zaciekle walczyłam z kluczem w zamku. Potem zeszłam pietro niżej i weszłam do pokoju TZ a on w dżinsach i podkoszulku. Zadzwoniła komórka, którą wyjełam z kieszeni sukni ślubnej ![]() ![]() Pytam się TZ gdzie są goście, otwieram okno żeby sprawdzić czy przyjechali, a za oknem..... las i strumyk ![]() ![]() Zbiegam po schodach w poszukiwaniu restauracji. Wpadam w tej sukni slubnej bez fryzury i makijażu rzecz jasna, do jakiegoś pomieszczenia, a tam stołówka... kwadratowe stoły przykryte kraciastymi ceratami rodem z głębokiego PRL. ![]() ![]() Ja do nich z wrzaskiem: "jeszcze nie teraz, jeszcze nie teraz głupki" i się obudziłam ![]() i bądź tu mądry i wytłumacz sobie ten sen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
dziś sniło mi się że wyskoczyłam ze znajomymi do baru, gdzie były wielkie miękkie kanapy, znajomi na dodatek przyprowadzili ze sobą jakiegoś gostka z którym chcieli mnie zeswatac ale nic nie wyszło
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.