![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wpadki inteligentnego kierowcy w spódnicy!
Cytat:
![]() Moj facet - nie w spodnicy i nie kierowca - ale rozwalil mnie niedawno. Wrocilam do domu i mowie, ze kumpel posprawdzal mi plyny, pouzupelnial co trzeba i nawet dolal plyny do spryskiwaczy. Powiedzialam, ze w tym spryskiwaczwem bylo nieco tricky bo nie moglismy chwile znalesc pojemniczka pod maska (Ja i dwoch chlopow patrzylo z 5 minut i drapalo po glowie az moj okrzyk 'Tu!!!!') Moj facet oczy jak spodki i pelne zdziwienia 'jak uzupelnil plyn?? jaki pojemnik?' Ja zglupialam i patrze na niego pytajaco. Facet kontunuuje... 'A to sie samo nie uzupelnia? to sie nie wlewa przez te kratki?' Ja totalnie juz zglupialam i pytam 'delikatnie' 'jakie k... kratki???' Wiec moj facet, jak widac niespecjalnie pasjonat motoryzacji, 28 lat myslal, ze spryskiwac uzupelnia sie woda deszczowa, ewentualnie z baniaka a wlewa sie go lejac po masce az splywa do kratek - wywietrznikow. Obrazil sie na mnie kiedy smiejac sie jak szalona spadlam z sofy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Zadomowienie
|
no co to nic się już nie dzieje ? znakomicie humor poprawiaja takie wpadki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
bratowa opowiadała, jak jej koleżance z pracy nawaliło auto na środku ulicy, spanikowana zadzwoniła po koleżankę, uradowane odnalazły linę w bagażniku.... po 10minutach "połączyły" oba auta, uradowane wsiadły do tego auta z przodu i jadą zadowolone
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#488 |
Raczkowanie
|
mam prawko od tygodnia, a już kilka wpadek na koncie;p zaczęło się już zresztą na kursie
![]() co chwilę było: I: skręć w prawo Ja zadowolona, lewy kierunek I: W prawo Ja nadal nic I: W prawo.. (ze zrezygnowaniem) No dobra, klient, nasz pan. Na początku kompletnie się gubiłam w kierunkach;p Raz jechałam i stał autobus na przystanku, zastanawiam się czy zdążę przejechać czy nie, a tu gwałtowne hamowanie pani instruktor. Taka byłam skupiona na tym autobusie, że nie zauważyłam, że zapaliło się czerwone ![]() Ostatnio wyjeżdżam na światłach z mojej uliczki, auto nie chce ruszyć, ja gazuję, ono szarpie i gaśnie. Ja zła, bo zaraz mi zielone zgaśnie, ludzie głupio się patrzą, no i odpalam i znowu zaczynam ruszać, gazuję co nie miara no i w końcu wyjechał, chcę zmienić na dwójkę, a tu zonk - dwójka już jest. Nic dziwnego, że nie chciał ruszyć, wyjazd był pod górkę ![]() O jeżdżeniu na ręcznym nie wspomnę, bo w ciągu tygodnia chyba z pięć razy mi się zdarzyło - na szczęście zaraz zwracałam uwagę na kontrolkę ![]() Ostatnio jeszcze na parkingu. Jadę z koleżanką, trzeba było sobie wziąć bilecik z automatu, niestety źle sobie podjechałam i nie mogłam sięgnąć. Próbowałam trzy razy aż w końcu odsunęłam całkowicie szybę i cała się wychyliłam, by ten bilecik wziąć. Mina kierowcy z tyłu - bezcenna.
![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja ostatnio widziałam,jak baba przede mną zamiast naciskać guzik wy wziąć bilet, próbowała do tej szpary wsadzić kartę kredytową. Z tyłu z tż pukaliśmy się w czoło chyba z 5 minut ![]()
![]() |
![]() |
#490 |
Przyczajenie
|
ja ostatno podjechałam na cpn,ale że to było moje pierwsze samodzielne tankowanie to trzy razy podjeżdżałam i odjeżdżałam spod dystrybutora bo nie byłam pewna czy pod dobrym stoje,w końcu spyt.się pana z obsługi no i podjechałam tak zbyt blisko krawężnika stwierdziłam ze nie zmieszczę się przy skręcaniu więc zaczęłam to cofac to podjeżdżać ale jak na złość nie mogłam się ustawić tak jak chciałam a jak chciałam czwarty raz cofnąć troszkę to zobaczyłam prze tylna szybę przerażone/zdziwione? wielkie oczy chłopka w aucie za mna to mi sie tak głupio zrobiło jakoś,później okazało się że wąż nie dostanie więc musiałam znowu cofnać a jak cofnełam to tak że nie miałam jak wyjść z auta,musiałam przełazić od strony pasażera robiąc niechcący darmowy striptiz bo byłam w spódnicy.wszystko obserwował sobie z rozbawieniem mój chłopak,który siedział w swoim aucie i czekał na mnie i zamiast mi pomóc to powiedział jeszcze że nie pokaże się ze mną na zadnym cpn-ie bo wstyd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio zaliczyłam małą wpadkę pt. ruszanie pod górkę z dwójki
![]() Stałam w sporym korku na dość stromej górce, więc zaciągnęłam ręczny i sobie patrzę na lewo, na prawo, coś sobie podśpiewuję. Nagle auto przede mną rusza, więc spuszczam ręczny, gaz do dechy a auto ledwo ledwo ciągnie ![]() ![]()
![]() |
#492 | |||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=hecate;20859066]Ty sie smiej
![]() Moj facet - nie w spodnicy i nie kierowca - ale rozwalil mnie niedawno. Wrocilam do domu i mowie, ze kumpel posprawdzal mi plyny, pouzupelnial co trzeba i nawet dolal plyny do spryskiwaczy. Powiedzialam, ze w tym spryskiwaczwem bylo nieco tricky bo nie moglismy chwile znalesc pojemniczka pod maska (Ja i dwoch chlopow patrzylo z 5 minut i drapalo po glowie az moj okrzyk 'Tu!!!!') Moj facet oczy jak spodki i pelne zdziwienia 'jak uzupelnil plyn?? jaki pojemnik?' Ja zglupialam i patrze na niego pytajaco. Facet kontunuuje... 'A to sie samo nie uzupelnia? to sie nie wlewa przez te kratki?' Ja totalnie juz zglupialam i pytam 'delikatnie' 'jakie k... kratki???' Wiec moj facet, jak widac niespecjalnie pasjonat motoryzacji, 28 lat myslal, ze spryskiwac uzupelnia sie woda deszczowa, ewentualnie z baniaka a wlewa sie go lejac po masce az splywa do kratek - wywietrznikow. Obrazil sie na mnie kiedy smiejac sie jak szalona spadlam z sofy.[/QUOTE] po pierwsze ![]() ![]() po drugie ![]() ![]() dzięki za poprawienie humoru ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie w aucie są problemy z jedynką, ciężko wchodzi i często nie jestem pewna, czy weszła na 100% ruszałam z górki, bieg wrzucony a samochód gaśnie, raz, drugi, ja już wkurzona, drę się na tż-ta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
BAN stały
|
Zobaczcie jak szybkie jesteście w łapaniu atrap
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#496 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam ten wątek w dwa dni i czytając o ręcznym pomyślałam skoro już wiem to pewnie takiego błedu nigdy nie zrobię i pech chciał że kilka godzin po doczytaniu wątku wsiadłam pierwszy raz sama do samochodu wycofałam ładnie z miejsca parkingowego, jadę jakieś 20m i co...patrzę a tu taki czerwony wykrzyknik mi się świeci...no tak n ręcznym jechałam a z was się śmiałam
![]() ![]()
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby włączyć długie musisz tą wajchę odepchnąć od siebie, aż zaskoczy - jak ciągniesz, to tylko mrugasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
Dzięki dzisiaj już wracając z pracy odepchnęłam i działa
![]() A odbiegając od tematu ile Ci pali? Bo podobno tico to oszczędne auto a znajoma mi dziś powiedziała że to ściema bo pali około 7-8l/100km
![]() |
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Może to nie za bardzo wpadka kobiety ale z jej udziałem.
Rzecz dzieje sie na skrzyżowaniu ze światłami. Ja stoję po przeciwnej stronie czekam na zielone z naprzeciwka nadjeżdza owy egzamin pani po prostu sobie przejechała ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
odświeżam wątek =]
![]() |
#502 |
Rozeznanie
|
ale sie uśmiałam z tych wpadek
![]() mnie sie też pare przytrafiło ![]() 1 na stacji stanełam z innej strony niż wlew paliwa i ciągnełam na siłe ten wąż przez całe auto, ludzie patrzyli jak na wariatke ![]() ![]() 2 wsiadłam do auta wkładam kluczyk i niechcący zablokowałam kierownice, słyszałam o tej blokadzie, ale nie wiedziałam dokładnie jak odblokowac, wiec czekam sobie spokojnie, aż się samo odblokuje... 5 min- nic , 10 min- nic, 30 min- nic. Myśle sobie, że może to po godzinie sie odblokowuje, wiec nie bede czekała w samochodzie ide do domu... po godzinie wracam a tu dalej echo. Udało mi się dodzwonic do jakiegoś znajomego, ktory wyjaśnił, że wystarczyło poruszac jednocześnie kierownicą i kluczykiem.... ot cała filozofia ![]() 3 kiedyś autko staneło mi w duuuzym korku, i za nic w świecie nie chciało ruszyc. trzeba było go zepchac na pobocze. byłam z 2 koleżankami wiec mowie do jednej " ty prowadź a my będziemy pchały", pchamy pchamy i nic, rozbawieni kierowcy przyglądają sie 3 kobitkom probującym zepchac samochód ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() było jeszcze pare zabawnych sytuacji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Rozeznanie
|
Wykładowca kiedyś sprzedał nam taką historię..
Stał w sznurze samochodów, czekał na zmianę świateł, przed nim jakaś ciężarówka, za nim jakaś miła młoda pani w małym samochodziku.. Trzymała się jakieś 2 metry za nim coby bezpiecznie było.. Nagle zielone światło, ale że ciężarówka nie rusza, to pan też stoi.. ale pani widząc w oddali kolor zielony postanowiła niemal z piskiem opon ruszyć i BUM! wjeżdża mu w tyłek, po czym wyskakuje z samochodu i krzyczy "Czy pan zwariował?! Co pan tak ostro hamuje?!" a pan na to "Ależ proszę pani, ja jeszcze nie zdążyłem ruszyć!" ![]() Tak genialnie opowiadał tą historie, że się popłakałam ze śmiechu na wykładzie ![]() Natomiast moja mała wpadka miała miejsce jeszcze na egzaminie.. Wszystkie światła, kontrolki, bajery pod maską opisałam, nagle Pani egzaminator pyta mnie jak się nazywa przyrząd do mierzenia poziomu oleju.. Ja myślę aż się dymi z uszu, po czym zadowolona z siebie oznajmiam, iż jest to.. KIJEK! ![]() ![]()
![]() |
#505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() W jakiej szkole robiłaś kurs? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Rozeznanie
|
Ośrodek Szkolenia Kierowców KLIMA, ale jeśli mam być szczera, to nie polecam.. ![]()
![]() |
#507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.