|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy program reality-Jak oni śpiewają
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!Co to jest za sukienka??? Wygląda jak ślubna
Całkiem ładna Może mi ją ktoś zidentyfikować :rolleyes :
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
A mi wczoraj Natasza strasznie przypominała N. Furtado.
Szkoda, że na wizji nie pokazali ja Natasza odchodzi, nie wyglądała, na aż tak załamaną. A przez cały program było widać, że jest pewna, że wygra. |
|
|
|
|
#484 |
|
Wtajemniczenie
|
Natasza była zdecydowanie lepsza warsztatowo i technicznie. Agnieszka zrobila duze postępy ale niestety pod powyzszymi względami była duzo gorsza od Nataszy.
Myślę,ze o wygranej zadecydowała sympatia widzów a nie warunki wokalne. |
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
A dobrze widze na tym zdjeciu chłopaka Kasi, nie pamietam jak on się nazywał. Nie był on przypadkiem odpowiedzialny za choreografie w tym programie?
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Oprócz zapowiedzi w telewizji i dziś na stronie JOŚ nie oglądałam tego programu...
Ale musze powiedzieć, że bardzo sie cieszę, iż wygrała A. Włodarczyk (posłuchałam i zobaczyłam) Co do Nataszy - nadal jest wymieniana w repertuarze studia Buffo jako członek obsady wielu przedstawień. Totalne przegięcie ze strony organiazatorów. To tak jakby podstawiali kogoś kto miał wygrać... Zawodowca wśród amatorów. Na szczęście nie udalo się. To takie nieetyczne. I myśleli, że durny plebs przed telewizorem nie dowie się o tym? Czy to po prostu jawna kpina z widza i hipokryzja twórców, którzy reklamowali uczestników JOŚ jako biedactwa bez przygotowania... |
|
|
|
|
#488 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- ja mam takie zdanie i już. Można być pewnym siebie ale nie w taki denerwujący sposób. Aczkolwiek pisałam już, że Natasza śpiewa świetnie i równie świetnie wygląda Cytat:
Cytat:
Rozumiem, że było jej przykro ale bez przesady.
|
|||
|
|
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się że wygrala A. Włodarczyk.Była naturalna i chyba nie wierzyla że wygra...N. Urbańska może byla lepsza technicznie, ale pewna siebie oj pewna...
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy będzie druga edycja?
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku bardzo kibicowałam Adze, ma piekny głos.
Jednak przez ostatnie odcinki Natasza pokazała że jest artystką, i sprostała każdemu repertuarowi, ma obycie sceniczne, świetnie śpiewa i tańczy. Wykazała się niebywałym profesjonaliznmem. Zauważyłam że Aga dobrzesprawdza się tylkow spokojnych, polskich utworach, gorzej idzie jej z czmś żywszym, obcojęzycznym. Ale cieszę się że to Aga wygrała - ona debiutuje, zaczyna dopiero, dlatego program jest dla niej szansą. Dzięki niemu wypłynęła na powierzchnię, nikt się po niej nie spodziewał, że potrafi tak pięknie śpiewać
|
|
|
#492 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeszcze przeżywam
, bo dopiero teraz oglądam wszystko na Youtube. No i oczywiście czytam komentarze w różnych miejcach.I wyczytałam m.in. że Natasza zaszkodziła sobie ostatnią piosenką "I feel good", że ten występ był niesmaczny. Mam podobne odczucia, tak jakby Natasza straciła jakąś subtelność i delikatność, którą widziałam w niej wczesniej. Choć jak sobie myślę, to może to jest jakiś pomysł na Nataszę - taka słodko- ostra, drapieżny kociak. Mam nadzieję, że Natasza zrobi karierę jako piosenkarka i będzie nam serwować takie show sceniczne jak Madonna czy Kylie Minogue na swoich koncertach. Po drugie, ktoś nazwał to, co mnie denerwowało w Nataszy - to przerażenie w oczach i niepewność, gdy oczekiwała na werdykt jury. Ogólnie Natasza bardzo mi się podoba - poza tą teatralnością (o kt. pisałam wczesniej) i tą właśnie miną - bo to było sztuczne. Po trzecie, podoba mi się, że Józefowicz przyszedł do Nataszy na scenę - widać było w tym geście miłość i troskę - ale nie powinni znikać, Natasza powinna zostać do końca. Po czwarte Edyta Górniak niesamowicie wykonała "Stop", ciarrrrrry. Po piąte, ale super, że Aga wystąpi w nagrodę na TOP TRENDY! Po szóste, ale szkoda, że ta płyta ma być z piosenkami z JOŚ... Marzyłam o takim zgrabnym mariażu coverów i nowych piosenek. Już nawet wymyśliłam, ze Ryszard Rynkowski mógłby coś napisać dla Agi...Albo Ania Dąbrowska... Po siódme, to myślę, że Andrzej Nejman podkochuje się w Agnieszce. Tutaj śpiewa Edyta Górniak: http://www.youtube.com/watch?v=2jwfq1Y8bXY Edytowane przez Abuba Czas edycji: 2007-06-04 o 10:26 Powód: literówka |
|
|
|
|
#493 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#494 |
|
BAN stały
|
nie śledziłąm tego watku, nie wypowiadałąm się w trakcie trwania edycji, ale teraz po prostu muszę napisać, ze cieszę się, ze Natasza nie wygrała
i myślę, ze tak samo cieszyłabym sie, gdyby na miejscu Agi znalazł się ktoś inny, chodzi tylko i wyłącznie o to, żeby Natasza przestała tak z góry jechać po innych zraziłam sie do niej juz przed rozpoczęciem edycji tego programu, oglądałam jakieś fragmenty z przyotowań w TV i zobaczyłam urywek, kiedy to strasznie jechała po Dominice Figurskiej (kurcze nie wie, czy dokładnie tak się nazywa, chodzi mi o Ewę z M jak Miłość) i w tym momencie wyrobiłam sobie już o niej zdanie od samego pocz.atku była pewna swojej wygranej i na pewno była wielce zaskoczona kiedy usłyszała wynik myślę, że w dużej mierze właśnie zbyt duża pewność siebie Nataszy miała wp ływ na głosowanie widzów |
|
|
|
|
#495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wprawdzie nie widziałam tego urywku, ale z tą pewnością siebie się zgadzam. Denerwowało mnie kiedy przy ogłoszeniu wyniku Natasza była taka sztucznie przestraszona. Dobrze wiedziała że przejdzie dalej. A w finale widziałam jej minę
|
|
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
Abubo Andrzej Nejman nie moze sie podkochiwac,byl po prostu mily, ma zone i dopiero co urodzilo mi sie pierwsze dziecko
;pmam wrazenie ze glosowaly same telewidzki kolega wczoraj przezywal. ze nie wygrala natasza...[za pewne po wystepie i feel good :P bo ogolnie jest ladna dziewczyna, ale za bardzo przypakowana ]
|
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
Panna Urbańska jest zdecydowanie przereklamowa. Włodarczyk ma dystans do siebie i to sprawia, ze ludzie ją lubią.
|
|
#499 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#500 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
A po czym wnioskujecie,że Natasza traktowała wszystkich z góry i była pewna wygranej
Ja jakoś nie zauważyłam żeby zadzierała nosa i źle się do kogoś odnosiła ![]() Na końcu pewnie było jej przykro,że przegrała i dlatego sobie poszła..Chyba nikt nie lubi przegrywać,a w jej zachowaniu nie było nic niestosownego. Pogratulowała Adze i pozwoliła jej być na pierwszym planie jako zwyciężczyni
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
wSZYSTKIE TAK TU JEDZIECIE NA nATASZĘ, ŻE TAK ZADZIERA NOSA ITD.
a aGNIESZKA TO NIBY TAKA SKROMNA? a JAK POKAZYWALI ZAJAWKI TO CO MOMENT PRZERYWNIKI BO PRZEKLINAŁA :ROLLEYES: Już wszyscy zapomnieli jej wybryki, występy w Playboy'u itd. Żeby nie było: lubię zarówno Agę jak i Nataszę ![]() I przepraszam za Capsa. ale siedzę w pracy i go używam, i zorientowałam się pod koniec wypowiedzi mojej
|
|
|
#503 | |
|
Zadomowienie
|
Jak ktoś chce to notki z Super Express i Dziennika. (w SE przestawili wiek dziewczyn)
http://www.se.com.pl/se/print.jsp?pl...news_id=152699 http://www.dziennik.pl/Default.aspx?...rticleId=47123 Już wybaczyłam Nataszy, że uciekła ze sceny (i tak była dzielna), ale że nie pojawiła się również na imprezie po zakończeniu programu? i jeden cytat z Nataszy: Cytat:
![]() i w sumie dobrze, że Aga wygrała, bo tak to pewnie nigdy nie nagrałaby własnej płyty, a Natasza już pracuje nad płytą solową. |
|
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Intrygę?
|
|
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
Ta Natasza jest dziwna. Rozpuszczona, zadufana w sobie...
Cieszę się z wygranej Agnieszki. Programu prawie nie oglądałam, ale Włodarczyk się wyróżniała od początku taką.. Pokorą połączoną z powerem. Urbańska od początku zachowywała się jak faworytka... Cóż... Mnie ona odpychała już w "Fali zbrodni"... W eliminacjach do Eurowizji załamał mnie jej poziom... Zaś w wyzej wymienionym "Jak oni śpiewają" nie mogłam juz na nią patrzeć.
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to już wiesz po czym wnioskujemy
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
a co one takie rozkraczone, że to niby w śpiewaniu pomaga???
|
|
#508 |
|
Raczkowanie
|
Hehe... może łatwiej im nabrać powietrza
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
ja tak sobie myslalam i wydaje mi sie ze wlodarczyk wygrala bo jest popularniejsza - zna ja więcej ludzi i wiecej na nia glosowalo. Ja tak na prawde nie ogladam Polsatu i nawet nie kojarzyłam Nataszy...
ale widzialam powtorke i niezlu show dała natasza z tym I feel good
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Całkiem ładna

- ja mam takie zdanie i już. Można być pewnym siebie ale nie w taki denerwujący sposób. Aczkolwiek pisałam już, że Natasza śpiewa świetnie i równie świetnie wygląda 

MIŁEGO DNIA 
;p