![]() |
#481 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezenty dla mamy
Witajcie,
wielkimi krokami zbliża się Dzień Mamy a ja zupełnie nie mam pomysłu co jej kupić. W zeszłym roku kupiłam jej dużego storczyka. Chciałabym coś oryginalnego i wyjątkowego. Wydatki mam ograniczone i mogę przeznaczyć 60-70 zł. Moja mama ma 54 lata, nie ma żadnego hobby. Uwielbia kosmetyki, jednak ma już ich dosyć dużo, bo zazwyczaj otrzymuje je od nas. Za alkoholem nie przepada, słodyczy nie lubi. Myślałam nad kilkoma rzeczami ale sama nie wiem na co się zdecydować, bo to znów m.in. Kosmetyki. 1.Majowy Glossybox. 2.Zestaw nuxe: olejek do ciała 100 ml, suchy olejek z drobinkami 10 ml, balsam do ciała 30 ml, świeczka. 3.Bilety do kina (dla rodziców) na film 3D. Więcej pomysłów nie mam ![]() Jeśli natomiast komuś się przyda polecam: 1.Telegram czekoladowy – świetny pomysł, jeśli ktoś uwielbia czekoladę (chocolissimo) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam portfel. Co prawda w tamtym roku też, ale mama wybrała sobie niezbyt funkcjonalny model i teraz się tylko męczy z nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
Ratujcie !!
Dzień mamy się zbliża a ja właśnie mam jedną taką mame i trza coś kupic. Myślałem o jakimś kwiecie, jakieś dobre Martini i co dalej ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Przyczajenie
|
Już od bardzo dawna zastanawiałam się nad prezentem dla Mamy. Mam wrażenie, że już wszystkie dobre pomysły wyczerpałam! Znalazłam w internecie bardzo fajną stronę - dr Beta - z produktami do aromaterapii. Kupiłam koszyczek upominkowy z trzema olejkami eterycznymi ( pomarańczowy, mandarynkowy oraz rozmarynowy) i kominkiem. Mam nadzieję, że się jej spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Przyczajenie
|
Ja myślę, że dobry będzie jakiś karnet SPA albo zestaw do domowego SPA. Ewentualnie myślałam nad czymś takim: http://sklepikseniora.pl/poduszka-or...uxe-p1242.html
Chyba, że skończymy jak w zeszłym roku na kolacji i w teatrze - taki babski wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Rozeznanie
|
Ja nie mam pojęcia, co kupić mamie w tym roku.
![]() Moja mama lubi perfumy E. Arden, może taki zestaw by się jej spodobał? Chociaż to "provocative" może ją przestraszyć ![]() Myślałam jeszcze nad szkatułką na biżu. Znalazłam coś takiego na allegro. Jak sądzicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
ta szkatułka jest świetnym pomysłem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Raczkowanie
|
My mojej mamie kupiliśmy kuferek na biżuterię fajny z przegródkami teraz biżuterię będzie trzymała sobie w jednym miejscu
Dla teściowej zamierzamy kupić książkę jeszcze nie wiem jaką bo biżuterii to ona nie nosi Dla jednej i drugiej mamy dodatkowo bukiet kwiatów bo kwiaty cięte każda kobieta lubi W tamtym roku kupiliśmy po butelce doble hearts chyba tak to się pisze i po bombonierce Obie były zadowolone
![]() |
#489 |
Raczkowanie
|
ja mam ten sam problem. A mianowicie nie długo dzień mamy też nie mam pomysłu na prezent, a za 2 tyg. mama mojego TŻ ma urodziny i tu już jest większy problem, ponieważ oboje nie mamy pomysłu co jej kupić. Może dziewczyny doradzicie mi coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Przyczajenie
|
Hey, kupiłam mamie taką oto skrzyneczkę http://www.prezencik.info/czerwone-serduszko-p-415.html. Mysle ze to idealny prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
A ja zamierzam kupić mamie śliczną filiżankę, którą już upatrzyłam
![]() P.S Skuwka wita Wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Przyczajenie
|
Kupiłam dla swojej mamy ozdobną szkatułkę,wiem,że od dawna o takiej marzyła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Raczkowanie
|
Ja jestem specem w kupowaniu mojej mamie prezentów, z których raczej nie jest zadowolona
![]() Ostatecznie moja mamuśka stwierdziła, że ona nie chce żadnej biżuterii ani kosmetyków i najbardziej zadowoli ją coś z empiku. Z racji, że niewiele później ma urodziny kupiłam jej składankę radia PinCode i film "Służące" na DVD, który mam w planach z nią obejrzeć w najbliższy weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Przyczajenie
|
Mam już prezent dla swojej mamy,jej ulubione kosmetyki.
![]() |
#495 |
Przyczajenie
|
ja wybieram się z moja mama na zakupy, dziś marka L'occitane rozdaje dwa kremy więc prezent będzie jeszcze większy
![]() xxxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-05-22 o 09:39 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Lady of Harley-Davidson
|
ostatnio kupiłam mamie taką ogromną skrzyneczkę / szkatułkę na biżuterię zdobioną decoupage'ami ze zdjęć mojej mamy z młodości, a także nowszych - już ze mną i moją siorą
![]() na urodziny dostała bransoletkę z Apartu. Zwykła rzecz, ale nie miałam czasu wymyślać. Na dzień mamy dostała kupon na manicure japoński. Teraz myślę nad prezentem na imieniny ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#497 |
Przyczajenie
|
Prezent dla koleżanki
Chciałbym podziekować Jej za wszystko naprawdę fajnym prezentem .. Tylko kopletnie nie mam pojęcia co może być . Ma Ona 16 lat .
Myślałem o włożeniu do torebki : misia, kwiatka i zapypać cukierkami bądź płatkami kwiatów . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla koleżanki
ja kiedyś mojej przyjaciółce zrobiłam antyramę z najlepszymi zdjęciami ,
zrobiłam też filmik ,w którym dodałam piosenkę ,z którą mamy jakieś fajne wspomnienia i zdjęcia oczywiście ![]() ![]() Możesz zrobić też składankę mp3 i dokupić jakiś fajny drobiazg lub co tam chcesz , zależy ile chcesz pieniążków na to przeznaczyć ![]() płyta ,pluszak ,dobra książka ,coś z biżuterii ,bilet na koncert ,karnet na basen czy karta upominkowa do jej ulubionego sklepu a może kosmetyk na który Twoja przyjaciółka długo poluje ![]() cokolwiek to będzie na pewno się ucieszy ![]() Twój pomysł też jest świetny ![]() myślę ,że cukierki lepsze ![]()
'Można zmarnować życie, wytyczając granice, albo przeżyć życie, przekraczając je. Ale są pewne granice, których przekraczanie jest zbyt niebezpieczne. Wiem jedno, jeśli człowiek jest gotów zaryzykować, widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach.' Edytowane przez dzaks Czas edycji: 2012-06-06 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Raczkowanie
|
uważam, że kolaż z Wasz paczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Przyczajenie
|
Prezent dla koleżanki
Hej, właśnie kupiłam taką maskotkę - poduszkę. Co o niej myślicie? A i jeszcze dodam, że jest bardzo duża, wręcz można na niej nawet siedzieć. Przepraszam za jakość zdjęcia, ale robiłam telefonem ;p
Edytowane przez Babeczkaaa Czas edycji: 2012-06-19 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Raczkowanie
|
ale słodka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Przyczajenie
|
od dziewczyny, która to robi, ale nie wiem, czy gdzieś wystawia, bo mi dała numer do niej koleżanka. Można sobie wybrać kolory i dekoracja, dlatego trzeba czekac na realizacje... ja czekalam 8 dni... ;/
No i 140 zł, więc niemało, ale patrzę na nią i czuję, że się opłacało. Aż się zastanawiam, czy sobie jej nie zatrzymać, a koleżance nie kupić czegoś innego ];> No i jeszcze mi oferowała mniejsze za 100, albo 110 nie pamietam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Raczkowanie
|
trochę drogo ale dla mnie bomba !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
hmm no jakoś nie wydaje mi się aby się na tym wygodnie siedziało. W sumie ładne, ale gdzie to trzymać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Raczkowanie
|
mi się bardzo podoba, sama bym sobie taką sprawiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Przyczajenie
|
Moja mama ma niedługo urodziny.
Ogólnie ciężko z prezentami dla niej, bo zawsze są drogie. Nie lubi pierdół ani sztucznej biżuterii, używa tylko drogich perfum, ubiera się w markowych sklepach, dobiera skórzane dodatki i ma dosyć wyrafinowany gust, więc nie może być to byle co. No ogólnie ciężko z prezentami dla niej, bo zawsze są drogie. Kupowałam jej już kosmetyki (zarówno do makijażu jak i pielęgnacyjne), torebkę, ubrania, kilka razy kupiłam coś w home&you. Do kosmetyczki chodzi regularnie więc karnet to nie będzie dobry pomysł. Bilet do teatru czy na basen raczej też nie zda egzaminu. Myślałam teraz o jakimś drobiazgu np skórzane rękawiczki, albo etui na iphona albo jakiś inny fajny dodatek. Może pasek lub portfel. Macie jakieś pomysły na prezent dla takiej wymagającej mamuśki? ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Raczkowanie
|
Ja mojej mamie ostatnio kupiłam drewniane pudełeczko na biżuterię. Trzyma też w nim zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Przyczajenie
|
Prezent dla młodej mamy
Kochane Wizażanki,
na początku przepraszam, moja pierwsza wiadomość na forum, trochę się tutaj jeszcze nie orientuję. Mam nadzieję, że mi pomożecie ![]() Mój problem polega na tym, że za jakiś czas moja ciocia urodzi dziecko. I chciałabym jej z tej okazji kupić jakiś prezent. Wiem, że będzie obdarowywana rzeczami dla maluszka, ale ja pomyślałam, że może warto by było kupić coś tylko dla niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla młodej mamy
Może jakieś kosmetyki, jej ulubione perfumy lub zafunduj jej wizytę w SPA (masaże, maseczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.