|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa-parówkożercy 2
A ja jeszcze godzinke w pracy
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
szybka jestem, co?
zebrałam katalogi, zaraz będę wertować ![]() jest fajna wycieczka do skandynawii i jeszcze 10 miejsc wolnych ale od 12.08. a ja paszport mam 13.08. ciekawe czy da się coś przyspieszyć no i żeby to pewne było raczej ![]() a nie, że się napalę a tu zonk. ale piekarnik na dworze, rany!!!!!! tragedia ![]() nie otwieram okien w domu, nie ma mowy ![]() edit: co o tym myślicie? http://www.easygo.pl/wycieczka/norwe...?od-2007-08-12
![]() Edytowane przez Bridget Czas edycji: 2007-07-16 o 17:03 |
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Bri, wycieczka jak sie patrzy
Ppgadaj z Paniami z urzedzie, moze da sie przyśpieszyć ten paszport, jak taka sytuacja
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę jutro dzwonić, zapytam. Może ten termin nie jest taki strasznie sztywny, tylko tak zawsze piszą ![]() no gadałam z Tatą, Jemu też się widzi takie cuś. ale najbardziej to by chciał jechać do Wlk. Brytanii na wycieczkę "Szlakami Jasia Wędrowniczka" albo na October Fest bo takie wycieczki też są
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta wycieczka do Norwegii. Podoba mi się, ale strasznie drogo.
![]() Coś przegięli z ceną.
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak samo jak Irlandia czy Islandia - ceny zabijają... Może dlatego, że tyle zwiedzania, nie leżenie plackiem przed hotelowym basenem gdzieś w Tunezji ![]() choć takie coś też fajne, ale może jak już będę stara i zziębnięta
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Tragedia z tymi cenami.
![]() Ale, ale.. chętnie wybrałabym się na taką wyprawę. Bri, zdasz pełną relację, żebym mogła poczuć skandynawski klimat. ![]() Btw, jeszcze dwa - trzy lata temu strasznie chciałam studiować skandynawistykę, właśnie przez urok tamtych miejsc. Przeszło mi. ![]() edit: O, wtajemniczyło mnie. |
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Westi! gratulejszyn!
![]() Bez nas nie dałabyś rady ![]() buziole przebrzydłe trole ![]() o matko..na jakie stare i zamulaszcze klimaty mnie wzięło ![]() Jak tu się zmusić do pójścia pod prysznic? ma ktoś może pomysł? ![]() Bri- jak ja Ci zazroszczę
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
oluuuuuudzie
Tak się wkręciłam w wątek o małych dzieciach że o Paówach zapomniałam Ale nadrobię to, aj promiss zaHIMowało mnie mmmmm
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Anula o jakich małych dzieciach?
Bo ja nie w temacie ![]()
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Westi, to pijemy
![]() Jaszka, wątek na intymnym Nie mam czym oddychać ![]()
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Bridulcu mój kochany
a Wy jak zawsze na intymnym <grożę paluchem> ![]() idę chyba pod prysznic? jak myślisz małpo?
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anul, piknie tam napisalaś
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jeszcze Cię troszkę pomęczę normalnie jak jest tak gorąco mam spadek energii o 300% i nie mam na nic ochoty .![]() Jutro małpo lecę na pocztę
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rajuśku, a ja płyt jeszcze nie kupiłam, wybacz trochę się spóźnię, ale wyślę. nie bij ![]() to wszystko przez ten durny upał ![]() p.s. jutro rano do pi.cz.kologa jadę, trza podwozie sprawdzić
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
hejooo
TZ mi rozwalił ukochane japonki juz nigdzie takich nie znajde...a były idealnie dopasowane ![]() kocham
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Bri wycieczka genialna
ale chyba tylko sniadania macie opłacone ?Bri a ta??
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co, przymierzał? czy sprawdzał mocowanie? ![]() ![]() Zmęczył mnie ten upał, zaraz zasnę na klawiaturze
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Bri
Ja kiedyś na takiego natrafiłam (o matko jaki był przystojny ) miałam wskoczyć na fotel ale jak tylko weszłam i go zobaczyłam to mi dech zaparło i wycedziłam tylko z siebie "ja tylko po receptę" i wyszłam czym prędzej ![]() To ja Ci też jutro nie wyśle ![]() Wyślę jak tylko się zmobilizuję i nagram bo płyty już są .Miruś- nie martw się- dopadniesz jakieś nowe, ładniejsze <polazłam pod prysznic>
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe, gdzie ja tam na tych fiordach budę z hamburgerami znajdę? i jeszcze się weź dogadaj dlatego to jest tylko jedna z propozycji, zobaczymy co tam dalej zaoferują-mam cztery katalogi i tylko je przejrzałam pobieżnie, bo nie mam siły ![]() Miruśk,a te białe noce są mrrrrrrrrrrr, ale terminy nie pasują ![]() ja się muszę zmieścić w terminie mniej więcej od 13.08 do 24.08, bo potem na turnus jadę
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce tuuu
Nie,nadepnął mi TZ na noge jak stawiałam kroka ....
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam przystojnego doktorka ![]() ale jest tak sympatyczny, że nie stresowałam się u Niego nigdy. zawsze mnie wnerwiały te nasze stare baby z pracy, jak szły do Niego to całe w pąsach, wychodziły - to samo. i ciągle chichotały jak szczawiary ![]() a ja na luzie. i spokojnie. wiem, wiem - jestem INNA ![]() i powoli się zwijam do wyra
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja też bym chciała, ale się nie da ![]() skończy się tak, że we wrześniu pojedziemy z Ojcem i Babcią na October Fest Siorze piwo śmierdzi, to nie będzie chciała ![]() o, albo to fajowe:http://www.travelland.com.pl/index.php/off/1/2/6/38/0 spadejszyn do wyrejszyn, będę śnić o wikingach i o Was z tymi wikingami ![]()
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Briiii- zawsze możecie mnie zabrać ze sobą
(pamiętaj o tym )ja też się zwijam. co z tego ,że wzięłam prysznic jak i tak cała się kleję ![]() buziole i śpijcie dobrze maszkary do jutraaaa
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi się japonek wyrwał, wiecie, tam miedzy palcami, i TŻ niósł mnie "na barana" do domu Muszę iść z tym japonkiem do szewca, a nuż sie go da naprawić "Za karę" kupiłam sobie dwie pary nowych, ale ja chcę moje stare ukochane japońce Idem dalej pisać recenzje, zaniedbałam KWC i teraz odrabiam
|
|
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Wikingi
narazie się z Wami żegnam. Mój pokój został opustoszony, a jutro jeszcze kompa trzeba wynieść. Będę raczej bez neta. Może to i lepiej Zaczynamy malowanko Boję się, że wyjdzie brzydalsko ![]() Trzymajcie kciuki, baj
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
a co to, a kto to? oczywiście jak mnie nie ma to się nikt rano nie wpisze, nie?
wróciłam dopiero niedawno od gina, ludzie - skąd się tyle ciężarnych bierze? a mówią, że niż demograficzny ![]() phi.
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Ajj Bri, mój dzień się zaczął o piątej rano, a podobno ktoś tu ma wakacje
Teraz wpadłam na chwilę do ciotki, ktoś musi być z prababcią a ona pojechała do swojego męża do szpitala (kiepsko z nim ) Nie mam pojęcia czy wyrobię się dzisiaj ze wszystkim przed zamknięciem sklepów luuuudzie, dzisiaj już wtorek mamy, kiedy ja mam ze wszystkim zdążyć?!Buziam pospiesznie
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
hejoo
![]() Anulek a pw?? ![]() dzis juz ciutke lepiej ale w sumie wszystko mi jedno ![]() kocham jak zawsze
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę w pracy i juz sobie robię labę
Co ja sie będe męczyć - faks nie działa, program do wypisywania zleceń nie działa, ponad godzine sie meczylam zeby odebrac faks, ktory mi babka na faks tepsy wysylala, bo mi mile Panie z tepsy faks udostepnily (biuro mamy obok tepsy). Normalnie zlecenie i formalnosci sie zalatwia w pol godziny, a tu trzy razy dluzej *******e, nie robie ![]() Spadam dalej pisac recenzje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?