|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najbardziej seksowny zapach dla kobiety
Cytat:
EDP są miętowe na niektórych skórach, na mnie są. I to bardzo mocno. EDT już mniej. Pan który Cię wąchał ma więc bardzo dobry nos. Oba piękne i oba się podobają |
|
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Wielu mezczyznom podobal sie takze zapach Josephine firmy Rance 1795 ( to jest francuski odpowiednik angielskiej firmy Penhaligon`s - francuski, chociaz ich perfumy powstaja we Wloszech ) .
Zgadzam sie co do Crystal Noir oczywiscie |
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Ze sprawdzonych i w moim przypadku odpowiednio i w pożądany sposób działających:
Versace Crystal Noir CK Obsession Paco Rabanne Ultraviolet Dior Poison oraz Hypnotic Poison |
|
|
|
|
#484 |
|
Raczkowanie
|
a guzik!
mój mąż na ten przykład euphorii nie znosi i zawsze bezbłednie wyczuje, kiedy się nimi wyperfumuję i go sprawdzam, czy aby na pewno mnie nie oszukuje, że ich nie lubi... ale zawsze wie kiedy, więc chyba rzeczywiście do gustu mu nie przypadły a skoro mu się nie podobają, to jak mogę czuć się seksownie pachnąc nimi? |
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Amor Amor
a tż jak mnie poznał miałam na sobie adidasa fruity rhytm, i do dziś uważa że zapach jest naj
|
|
|
|
|
#486 |
|
Konto usunięte
|
Escada Collection (fioletowa)
i Givenchy Verry Irresistible sensual |
|
|
|
|
#487 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy działające na mężczyzn+ pytanko
Diesel, Echo
|
|
#488 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Kolor buteleczki nie ma znaczenia, zawartość ta sama
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
Ja najwiecej komplementow zbieralam zawsze za Rome Laury Biagotii, zdarzyl mi sie kilka razy od roznych mezczyzn uslyszec, ze pachne kobieta... Chociaz sama za nimi akurat nie przepadalam.
|
|
|
|
|
#490 |
|
Przyczajenie
|
moj mąż uwielbia gdy pachne hypnotic poison,ale pur blanca tez jest miła dla noska!
|
|
|
|
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie "seksowny" zapach, to określenie względne
Niektórzy mężczyźni oszaleją na punkcie korzennych woni, innym w głowie zawrócą owocowe, a jeszcze inni kompletnie nie przywiązują do tego wagi ![]() Przykład? Jeden mój kolega nie daje mi żyć kiedy pachnę "ciasteczkowymi" perfumami, inny ma na takowe zapachy istną alergię. Mój były uwielbiał gdy pachniałam truskawkami/malinami, a byłemu przed byłym podobały się zapachy typowo kwiatowe. Tak więc mężczyzn też nie ma co klasyfikować, bo gusta mają tak samo zróżnicowane, jak my kobiety
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to sa jak na razie jedyne perfumy,ktore uzywam! Lubie tez Escady, ale mysle,ze HP to jest jednak TEN
|
|
|
|
|
|
#493 |
|
BAN stały
|
Mojemu mężowi i mnie podobają się te:
Euphoria ![]() Gucci Envy Burberry London Dolce & Gabbana Light blue a ostatnio testując nowe zapachy w perfumerii zachwyciliśmy się Ange ou demon Le secret. Muszę spróbować tego sławnego Angela, Agent Provocateur też mnie zaintrygował ostatnio po lekturze KWC ![]() Jestem tez w trakcie testowania Guerlain Insolence (ten ciemny). Całkiem ciekawy... |
|
|
|
|
#494 |
|
BAN stały
|
co do Angela to nie wiem. Jak skropiłam się nimi dosłownie raz. To wszystkie dziewczyny się za mną oglądały. Więc może on działa na dziewczyny...
|
|
|
|
|
#495 |
|
Konto usunięte
|
najdziwniejsze, że około południa testowałam Kenzo flower red, a wieczorem poszłam na imprezę klimatyczną, i wszyscy długowłosi faceci mnie zaczepiali <czułam się jak Królowa Wieczoru, choć taką wcale nie jestem>
![]()
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zadomowienie
|
A ja po prostu uwielbiam, jak kobieta pachnie Botrytisem. Wspaniała, seksowna słodycz, nie mająca nic wspólnego z tanią "cukierkowatością" wszelakich ulepków. Wielka klasa!
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie najbardziej sprawdza się Boudoir
|
|
|
|
|
#498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Faceci papugowali po mnie I Love Love dla swoich żon a także J`adore (szef). Najbardziej komplementowane było Eternity których sama nie lubię (dentysta + wiśnie) - "jaki piękny zapach... zwiewny... to zapacvh kobiety... wciąż się upajam twoimi perfumami..." etc.
|
|
|
|
|
|
#499 |
|
Rozeznanie
|
Na mojego ex szalenie oddziaływał zapach Kenzo - Parfum D'ete. Mój obecny facet przepada z kolei za Codem Armaniego i Angelem TM (którego osobiście nie znoszę, podobnie jak większa część moich kolegów). TŻ twierdzi jednak, że "pachnę po nim jak apetyczna czekoladka", więc czasami robię mu tę przyjemność, jeśli wiem, że nikogo innego nie spotkam
Jeden z moich najlepszych przyjaciół zachwyca się Euphorią CK - twierdzi, że nie ma zapachu piękniejszego niż ten. Mój brat dla odmiany nie toleruje na swoich kolejnych partnerkach zapachu innego niż Light Blue D&G (której to fascynacji zupełnie nie rozumiem). Reguła jest zatem prosta - brak reguł ![]() |
|
|
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
Zauwazylam ze wiekszosc facetow, ktorych spotkalam komplementuje Prada by Prada. Jest to takze moim zdaniem jeden z najbardziej seksownych zapachow dla kobiet. Inny faworyt, ktory nie pozostaje bez komentarza to Armani Sensi - niepowetowana strata na rynku kobiecych perfum.
Wsrod wyjatkowo seksownych zapachow warto wymienic tez Oro By Cavalli. Drydown to wanilia, amber i pizmo. Drapiezny i uwodzicielski konkurent Coco. |
|
|
|
|
#501 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast zapachem,za który zebrałam najwięcej komplementów było Indian Summer Priscilli Presley,tyle że używałam go 15 lat temu,będąc jeszcze młodą i nie przywiędłą ,więc tak po prawdzie to może też od tego zależało
|
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten Botrytis to szok - tzn męska reakcja na niego po pierwsze primo to dla mnie, w moim odczuciu ciepły, bezpieczny, codzienny, niejadalny słodziak ( ja mam jeszcze skojarzenia z meblami, moze to była pasta mleckzo do mebli) i nosiłam sobie odleweczkę tak o, na co dzień az tu na ulicy oraz w sklepie - tego samego dnia kilku chopów szło za mną jakby na sznurku przywiązani za nosy do mnie byli - i zapytali czym pachnę bo jest "absolutnie boskie i intrygujące " - cytuję - czyli cos jest na rzeczy bo o zapach faceci pytają mnie srednio raz na rok a obcy to chyba jeszcze nigdy w zyciu. to tylko kolejny dowód że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - bo bym Bortytisa nie śmiała tu nigdy umieścić. Dalej nie wiem jaki zapach jest sexi . dla obu płci. . (bo dla mnie Prady ale nikt się pod tym nie podpisuje z zewnątrz więc nie polecam w ciemno ) |
|
|
|
|
|
#504 |
|
Raczkowanie
|
MichailK napisal: "A ja po prostu uwielbiam, jak kobieta pachnie Botrytisem. Wspaniała, seksowna słodycz, nie mająca nic wspólnego z tanią "cukierkowatością" wszelakich ulepków. Wielka klasa!"
W pelni sie z Panem zgodze. Nic w tych perfumach nie jest przesadzone, wrecz przeciwnie, slodycz jest genialnie wywarzona. Zapach otwiera sie smakowitym miodzikiem o jakim Dolce Vita moze sobie tylko pomarzyc .Moze lubie te perfumy dlatego, ze im dluzej sa na mojej skorze tym bardziej owocowo pachna, a zamykaja sie ....tytoniem (osobiste wrazenie). Musze przyznac takze, ze nie jest to zapach dla wszystkich, np. na znajomej po paru godzinach noszenia przeradza sie w drastyczny plastikowy glut miodowy.
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
|
#506 |
|
Przyczajenie
|
a ja zostałam zasypana pytaniami czym pachnę po użyciu
hugo boss XX D&G the one i to sa moje ulubione moim zdaniem uwodzicielskie i zmyslowe zapachy to takze Thierry Mugler Angel Hugo Boss Intense |
|
|
|
|
#507 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Perfumy Działające Na Mężczyzn:)
Kiedy używałam wody toaletowej Eclamation
, to kilku facetów pytało mnie co to za zapach. Jak widać nie tylko perfumy z górnej półki działają na mężczyzn.
|
|
|
|
|
#508 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Perfumy Działające Na Mężczyzn:)
Anioł. 99% mężczyzn, którzy czują go na mnie szaleje z zachwytu
|
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
No ja to będę pewnie monotematyczna ale ....Musc Ravageur
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

. dla obu płci.
Nic w tych perfumach nie jest przesadzone, wrecz przeciwnie, slodycz jest genialnie wywarzona. Zapach otwiera sie smakowitym miodzikiem o jakim Dolce Vita moze sobie tylko pomarzyc
, to kilku facetów pytało mnie co to za zapach. Jak widać nie tylko perfumy z górnej półki działają na mężczyzn.