![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rudowłose Wizażanki...Łączmy się
Cytat:
![]() a na Alicję też mam zamiar się wybrać, choć niecierpię dubbingu ![]() no i nadal jestem pod wrażeniem Avatara - choć historia rodem z Pocahontas, taka trochę naiwna, to film był piękny i zamierzam jeszcze raz go obejrzeć, jeśli będzie nadal grany. a może podobał mi się właśnie dlatego, że Na'avi przypominali mi Indian (a ja uwielbiam np 'Ostatniego Mohikanina' czy 'Tańczącego z wilkami' ![]() no i sobotę stuningowałam trochę swój kolor na wiosnę- zrobiłam sobie po miodowym, cieniutkim pasemku po bokach - wygląda to tak, jakby rozświetlone słońcem. niestety nie mogę się pochwalić, bo siostra zabrała mi aparat ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#482 |
Wtajemniczenie
|
a ja sobie leżę z zapaleniem oskrzeli już drugi tydzien
![]() wyzdrowiałam ![]() ![]() ![]() ps nie chcę być sama rudowłosa na wizażu ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2010-03-28 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Rozeznanie
|
julianna-p nie jesteś sama!
Wesołego jajka rudzielce ![]() Zabawne, kiedy ostatni raz tu pisałam gdzieś tam w nie/dalekiej przyszłości myślałam o wspólnym zamieszkaniu z TŻ, a teraz się rozstajemy..i to jeszcze tak głupio..czuję się rozbita i chyba najlepiej świadczy o tym to że wracam do swoich starych kochanych piosenek (Pink Floyd, Led Zeppelin, Nick Cave), nie wiem, znajduje w nich pewnego rodzaju schronienie, eh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie martw się, na pewno będzie dobrze;* wesołych świat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
wesołych świąt, Wiewióry
![]()
![]() |
#486 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Raczkowanie
|
mivol
![]() Fajnie, że wątek odżyl... Od rana się objadam ( i kupuję próbki perfum na all ![]() Chociaz gust perfumeryjny mi się zmienia, od jakiegos czasu ciągnie mnie do ulepów i slodziaków, takze tych, o zgrozo, jadalnych. Wcześniej byly szyprowe szypry , wytrawne pudrowe starocie, biale kwiaty, smrodliwe piżmowe orientale...choć Mitsouko dalej mój nr1 to obecnie resztę zajmują kompozycje angelopodobne, waniliowe ciastka i inne na ksztalt waty cukrowej. Jak zrobi się cieplo to ludzie zaczną ode mnie uciekać a będe zwabiac osy ![]() A tak w ogóle to Restless milczy bo splukala jej się farba, a jej zblondzialy ze starości ![]() ![]() Moze jak pohoduje trochę piegów na slońcu to będzie wypowiadac się częsciej ![]() ( Chociaz zajęta jest od 3 miesięcy związkiem z kochanym, obsesyjnym rudofilem- TAAAK - tacy istnieją !!! ![]() Wesolych Swiat ![]()
Wątek Rudowłosych Wizażanek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202470 Poszukuję starych zapachów Guerlain !!! Edytowane przez restless Czas edycji: 2010-04-04 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#488 |
Wtajemniczenie
|
mivol życzę Ci żebyś znalazła najlepsze wyjście z tej trudnej sytuacji
![]() Rudzielce Wesołych Świąt ![]() ps. dieta mnie czeka ![]() ps.2 czy, któraś z Was może mi podać nazwę i numer pomadki w kolorze fuksji bo moje zapasy mialy pewien wypadek i musze zbierać prawie od nowa ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2010-04-04 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ha, no i nie mówiłam że się tak ułoży że będzie cacy ![]()
![]() |
![]() |
#490 |
Rozeznanie
|
dzięki dziewczęta
![]() julianna a jaką dietę planujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Wtajemniczenie
|
south beach, mysle czy nie skusze sie na kilka dnia na faze 1
![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Rozeznanie
|
moja mama ją chciała wypróbować, kupiła nawet książkę ale doszła do wniosku że to dla niej za skomplikowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
bo diety są jakieś wymyślne i skomplikowane, najlepiej się ruszać więcej i mniej jeść.
a my z TŻ zaczęliśmy biegać ![]() ![]() a od marca przeszłam na wegetarianizm.
![]() |
#494 |
Rozeznanie
|
Witajcie po świętach
![]() coś tu cicho ostatnio ![]() ja robiłam dietę Protal Dr. Dukana i mogę ja polecić, przez 3 lata nie mogłam zrzucić 10kg, których się dorobiłam po ślubie (z rozpasania, dzieci jeszcze nie mam). Zapał był mały, ciężko było sie utrzymac z jakimkolwiek postanowieniem dłuzej niz kilka dni, a ta dieta świetnie na mnie podziałała. Dodałam wizyty w siłowni i szybciutko poszło, poza tym "skutkiem bocznym" tej diety jest zmniejszenie sie cellulitu ![]() Od nastepnego tygodnia wybieram sie na dłuższe wolne i planuję zacząć biegać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#496 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie rudzielce i nie tylko
![]() Dołączam jako prawdziwa, oryginalna, i w 100 % naturalna ruda ![]() Jakoś nigdy nie narzekałam na swój kolor włosów, chociaż kiedyś o mało nie zostałam blondynką (na szczęście ten etap już dawno minął ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich rudzielców, a tym którzy chcą zostać dopiero rudzielcami życzę powodzenia w znalezieniu idealnego koloru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Wtajemniczenie
|
wybaczcie odp dopiero teraz, ale byłam zajeta
![]() a więc jeśli, któraś z Was chce mogę przesłać przepisy na dania z south beach, ale z tego co pamiętam głównie dotyczą 2 fazy ![]() o diecie dukana też słyszałam duuuzo dobrego i miała być moją kolejną gdyby south beach nie pomogło ![]() kupiłam śliczną pomadkę dla rudzielca chyba z golden rose ![]() ps. dziwny ten dzień, nie sądzicie??
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Rozeznanie
|
zdecydowanie dziwny
![]() hej carolinee, śliczne masz warkoczyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Raczkowanie
|
Witam rudowłose piękności!
Od jakiegoś czasu podglądałam wasz wątek, ale nie miałam odwagi napisać, bo nie byłam ruda ![]() Dzisiaj już prawie jestem, ale po kolei. Nigdy nie farbowałam włosów, a marzyłam może nie o takim ostrym rudym ale takim brązowym z rudym połyskiem. Ostatnio stwierdziłam, że kurde, mam już ponad 20 lat i nigdy na głowie nic nowego nie robiłam. Więc mój wybór padł na czerwień miedzianą Garniera 100% nr 6.46. Naturalnie mam taki jasny brąz więc myślałam, że wyjdzie coś na wzór mojej wymarzonej fryzurki ale niestety. włosy były czerwone! odrosty mam bardzo jasne, dopiero później ciemnieją więc po farbowaniu wyglądały jak u Wiśniewskiego. Teraz, po kilkunastu myciach nareszcie osiągnęłam zamierzony kolor, czerwony się zmył i za jakiś czas będę farbowała znowu, ale na pewno nie tą farbą, muszę się rozejrzeć za czymś innym. Bałam się farbować na rudo, bo mam niebieskie oczy i jasną karnację więc byłam pewna, ze nie będzie mi pasować, a na dodatek mam bardzo ciemną oprawę oczu, brwi czarne jak węgielki, wiec jasne włosy mi nie pasują na bank ![]() Ale widzę, że dobrze trafiłam, bo dużo porad tutaj.. Fajnie Fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
Czyżby wszystkie rudzielce na wakacjach były?
![]()
![]() |
#501 |
Konto usunięte
|
chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
wszystkie rudzielce chyba siedzą w kryptach w strachu przed tym piekielnym słońcem. ja przy takiej pogodzie zazdroszczę wampirom - też chętnie wychodziłabym z domu po zachodzie...
![]()
![]() |
#503 |
Raczkowanie
|
Byłam 2 tyg w Szkocji, istny raj dla rudzielców. Mozna poczuć sie jak w domu, co 4 mijany czlowiek przynajmniej rudawy, a 90% blondów ma tam złotawy połysk.
Nie mogłam się napatrzec na rude dzieciaki, są cudoooowne. No i przez to ze trochę tam pochmurno i chłodniej, słońce opala lekko, raczej nie spala tylko wywołuje atak piegów.
Wątek Rudowłosych Wizażanek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202470 Poszukuję starych zapachów Guerlain !!! Edytowane przez restless Czas edycji: 2010-08-01 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Raczkowanie
|
O tak, rude dzieci są prześliczne
![]() Ja teraz siedzę w Irlandii i raz,że pogodę mam sprzyjającą to i dużo takich słodkich dzieciaków widzę. Chciałabym żeby chociaż jedno z moich dzieci miało recesywne geny ![]() Ale tak szczerze to lubię się wyróżniać u nas w kraju. zawsze mam pewność,że moje białe nogi przyciągają wzrok, nawet jeśli nie w dobrym tego słowa znaczeniu ![]()
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#506 |
Raczkowanie
|
Cóż...w końcu jesteśmy ogniste
![]()
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
dołączam się do Was, dziewczęta
![]() rude jest piękne - szczególnie naturalne rude, ileż bym dała za taki naturalny kolor, a nie mój brązowo-mysi :< dlatego zaczęłam się farbować na rudo, no i w czwartek, szczęśliwie, odświeżam kolorek po 2 miesiącach męczenia się z paskudnymi odrostami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Raczkowanie
|
Witaj Ayrine
![]() ![]() (ładne zdjęcia robisz ![]() Mam pytanie ogolne ![]() ![]()
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.