|
|
#481 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ostrołęka wita
Cytat:
Wiesz, że słyszę pierwszą negatywną opinię o klasach D? Nieźle Super byłoby iść na tą promocję zdrowia, podobno fajne mają wyjazdy i różne zajęcia pozalekcyjne...Ajj, dobra, koniec o szkole, ferie mamy ![]() P.S: Mam Cię (chyba) na naszej-klasie, Sosiku, hehe
i przeflirtowałam moje serce z kamienia" Edytowane przez m0n14 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:42 |
|
|
|
|
|
#482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj, chyba nie i Cie nie kojarzęSaslycek, Moj egzaminator tez mnie zagadywał, ale tylko na początku....bo potem to juz siedział cicho na szczescie bo jak jeżdze to musi byc cisza, bo jak ktoś coś do mnie mówi to sie rozpraszam i nie moge sie skupic na jechaniu![]()
Edytowane przez sosik Czas edycji: 2009-01-23 o 11:22 |
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co sukni, to tak saslycku na zywo ja zobaczysz mam nadzieje ![]() a seacik jest sliczny choc jechałam nim tylko raz bo teraz z łózka nawet nie wstaje niestety
|
|
|
|
|
|
#484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ogólnie mówię, że Cię znalazłam
|
|
|
|
#486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jak w ogóle powrót? jak się czujesz na "starych śmieciach" ? ![]() Byłam z Tżtem w kinie na Zmierzchu
|
|
|
#487 |
|
Rozeznanie
|
Hm, a to ciekawe...a jakim cudem mnie znalazłaś...?
tzn, skad wiesz, że ja to ja![]() ![]() A ja byłam za to wczoraj w kinie z moim TZ, na "Dziewczyna mojego kumpla" . Nawet fajny ten film był, taka typowa amerykańska komedia, ale ja lubie takie ![]() A o czym jest ten film Zmierzch?
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Zmierzch jest o miłości wampira (mężczyzny) i człowieka(kobiety)
ale piękna! ten wampir to prawdziwy bohater ale na mojego nie mogę narzekać Cytat:
|
|
|
#489 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Haha, ale ze mnie dziecko neo. Co poradzę, że lubię szukać ludzi na nk . Nie możesz się na mnie obrażać :P
|
|
|
|
#490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja myslałam, że jestem anonimowa na tym forum no a tu masz no pewnie ze sie nie obrazam a do jakiej klasy chodzi twoja siostra? (jeśli moge wiedzieć ). Ja kurcze chce na imprezkę...!! ale chyba musze poczekac do nastepnego tygodnia...
|
|
|
|
|
|
#491 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Moja siostra chodzi do pierwszej klasy, profil mat-biol-chem
|
|
|
|
#492 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dodatkowo pamiętam, że mieliśmy zawsze najlepszy plan i gdy w 1 klasie wszyscy kończyli o 18.20- my najpóźniej o 16.45. no i moją wychowawczynią była wicedyrektorka- tylko jakaś krzywda nam się działa szliśmy do niej i potrafiła wszystko skutecznie załatwić. za te i inne fakty pozostałe klasy nas nie lubiły (zazdrość?) i później są takie opinie jaką napisała m0n14. atmosfera w klasie wbrew pozorom nie jest sztywna i kujońska. wiadomo, jak to często bywa tworzą się jakieś grupki, ale zawsze potrafiliśmy się zjednoczyć we wspólnej sprawie , no i imprezy były świetne. a teraz... trzeci rok po skończeniu LO cały czas się spotykamy- albo tu w Warszawie, gdzie większość z nas studiuje, albo w wolne dni w Ostrołęce. wpadamy czasem do byłej wychowawczyni, starej szkoły, bo dopiero będąc na studiach widać ile się jej zawdzięcza (no i temu, że było się w klasie D)trochę się rozpisałam, ale mam nadzieję, że zachęciłam skutecznie do klasy D, którą naprawdę polecam (swoją drogą klasa z promocją zdrowia też jest fajna). no i witam i pozdrawiam wszystkie Ostrołęczanki ze stolicy
|
|
|
|
|
|
#494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Masz rację może i nami (innymi klasami matematycznymi) kieruje m.in. zazdrość co do klasy D, ale naprawdę gdy tylko jedna klasa ma jakieś specjalne przywileje u wszystkich, i jaka ta klasa nie jest OCH... i ACH... i wogóle powinniśmy brac przykład z tej klasy to normalnie ![]() Rzeczywiście to pisałam o moim roczniku i o konkretnej D klasie, gdzie w klasie są albo geniusze, albo dzieci ostrolęckiej burżuazji którzy chodza na korki 5razy w tygodniu po x godz. Nie mowię tu np. jak to było za twoich czasów, bo zwyczajnie tego nie wiem, wiem jak jest teraz i znam te osoby ktore sa w tej klasie i po prostu ich nie lubimy, oni zreszta naszej klasy tez nie lubią... My równiez pozdrawiamy z Ostrołęki |
|
|
|
|
|
#495 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
(skończyłam LO w 2006r. i było zapewne podobnie do tych czasów)jesteś z rocznika 1990r.? do obecnej 3D chodzi mój brat i moja siostra cioteczna, dodatkowo kilka osób z rodzeństwa uczniów mojej byłej klasy i wiesz... są fajni ![]() geniuszami chyba nie są, bo pierwszy raz od niepamiętnych czasów klasa D nie ma najwyższej średniej w szkole (p. Z. podobno nie może przeżyć to już chyba jest po prostu taka tradycja, że klasy D się w 2LO nie lubi- ale jak się okazuje to tylko teoria, bo przecież przyjaźnimy się też z ludźmi z innych klas |
||
|
|
|
|
#496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) A z ta tradycją to się z Tobą zgodzę
|
|
|
|
|
|
#497 |
|
Rozeznanie
|
Hej.
Ja również jestem z okolic Ostrołęki. Swoją drogą, m0n14 to moja siostra. ![]() Jeśli chodzi o II LO i klasy D, to ja nic do nich nie mam. Siostra mnie uprzedziła - jestem również w matematycznej klasie, ale jak na razie z klasą D w moim roczniku nie było żadnych starć. No może jedynie byli troszkę źli, że my, a nie oni, wygraliśmy otrzęsiny. Znam parę osób spośród tej tzw. "elity" i niektórzy są naprawdę fajni, choć słyszy się właśnie różne opinie, że to kujony itp. ![]() A tak w ogóle, to już po kilku miesiącach "nauki" w tej szkole wiem, że lepszego wyboru dokonać nie mogłam. Straszono mnie, że wychowawczyni będzie okropna i że lepiej się przepisać. Głupota! Klasę mam świetną, szybko się zaklimatyzowałam. Krótko mówiąc, lepiej być nie mogło. A drobne sukcesy jak np. ten, że moja klasa jest drugą w szkole pod względem średniej na półrocze, poprawiają humor. ![]() Pozdrawiam wszystkie ostrołęczanki, które się tu znalazły.
|
|
#498 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Widze że sie rozpetała dyskusja co do klas D, i to chyba głównie przeze mnie, heh... Straszono cię okropną wychowawczynią, a moge wiedzieć jak sie nazywa (ocenie przez pryzmat 3 lat, czy jest naprawde taka straszna )? Wiesz, tez sie ciesze ze jestem w tej szkole, naprawde fajna szkola chociaż czasami mam chwile że niektórych to bym :kill : , hehe![]() Dochodzę do wniosku ze szkola srednia to jednak fajny czas, dużo sie tu nauczyłam o życiu i piciu ![]() , poznałam super ludzi, no i te imprezki <marzy> a mowią że najfajniejszy okres w życiu to studia, to jak bedzie na studiach, skoro w lo mi sie juz "podoba"![]() Ale mam ochotę sie na imprezke....
|
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A nazwiska jakoś wolę nie używać, tak dla bezpieczeństwa.
Edytowane przez Asienia1603 Czas edycji: 2009-01-27 o 11:17 |
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) ....
|
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm... Niestety nie jesteś pierwszą i pewnie też nie ostatnią osobą, która nam współczuje... No ale na razie sobie radzimy jakoś.
|
|
|
#502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez sosik Czas edycji: 2009-01-27 o 16:51 |
|
|
|
|
|
#503 |
|
Rozeznanie
|
Są do tego wyznaczone osoby.
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chodziłam do II LO
|
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale isę tutaj gwarno zrobiło ^^ fajnie witam nowe Ostrołęczanki Madziu jak się masz?
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
a juz lepiej
![]() jutro jade z TZ po obraczki do warszawy
|
|
|
|
|
#507 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, ze tak
wybralismy tez grawerkę ![]() On bedzie mial: "Ty jestes wszystkim" Ja: "Wszystko jest Tobą" moze jeszcze data slubu jak sie zmiesci, zobaczymy. co o nich sądzicie?? |
|
|
|
|
#509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetny napis będziecie mieć. Naprawdę. jak dla mnie to bomba ![]() Mi sie marzy, żeby mieć obrączki z białego złota, i tez z jakimś fajnym napisem (Wasz mi sie bardzo podoba, jest taki...hm, nie wiem jak to powiedzieć, ale jest taki.....faaaaajny i taki romantyczny (zawsze miałam ubogie słowinictwo ) )
|
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widzę, że już bardzo długo jesteście ze sobą. Gratuluję i życzę Wam duuużo szczęścia.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

)...naprawde...
Wiesz, że słyszę pierwszą negatywną opinię o klasach D? Nieźle

ale chyba musze poczekac do nastepnego tygodnia...

:kill : , hehe
ale isę tutaj gwarno zrobiło ^^ fajnie