Ostrołęka wita - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-22, 19:34   #481
m0n14
Przyczajenie

GG do m0n14
Dot.: Ostrołęka wita

Cytat:
Napisane przez sosik Pokaż wiadomość
m0n14, ja chodze na mat-fiz, ale niee do tej "elitarnej" D klasy, tylko do innej, na cale szczęście! w zyciu nie poszłabym do D klasy, nawet jeśli ktos by mi chciał za to zapłacic (no moze jesli by mi zaproponował 100tys zł za rok to moze i bym sie zastanowiła)...naprawde...
No trudno, może jakoś przemorduję, hehe Wiesz, że słyszę pierwszą negatywną opinię o klasach D? Nieźle Super byłoby iść na tą promocję zdrowia, podobno fajne mają wyjazdy i różne zajęcia pozalekcyjne...
Ajj, dobra, koniec o szkole, ferie mamy

P.S: Mam Cię (chyba) na naszej-klasie, Sosiku, hehe

Edytowane przez m0n14
Czas edycji: 2009-01-22 o 19:42
m0n14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-23, 11:17   #482
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez m0n14 Pokaż wiadomość
No trudno, może jakoś przemorduję, hehe Wiesz, że słyszę pierwszą negatywną opinię o klasach D? Nieźle Super byłoby iść na tą promocję zdrowia, podobno fajne mają wyjazdy i różne zajęcia pozalekcyjne...
Ajj, dobra, koniec o szkole, ferie mamy

P.S: Mam Cię (chyba) na naszej-klasie, Sosiku, hehe
hm...chodzi o to że masz mnie w znajomych....? Oj, chyba nie musiałaś mnie z kims pomylić, bo pozwolilam sobie obejrzec cie na fotce i Cie nie kojarzę

Saslycek, Moj egzaminator tez mnie zagadywał, ale tylko na początku....bo potem to juz siedział cicho na szczescie bo jak jeżdze to musi byc cisza, bo jak ktoś coś do mnie mówi to sie rozpraszam i nie moge sie skupic na jechaniu

Edytowane przez sosik
Czas edycji: 2009-01-23 o 11:22
sosik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-23, 11:27   #483
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzialenka, wracaj szybko do zdrowia!!
Cytat:
Napisane przez saslycek Pokaż wiadomość
Ooo super! a będzie można gdzieś zopbaczyć zdjęcie Twojej sukni? chociaż ja ją pewnie na żywo zobaczę

Seat Leon to super auto! komforotowo się nim jezdzi mój przyszły teść taki miał
Oczywiście wracaj prędko do zdrowia
dzieki dziewczyny, mam nadzieje, ze choroba mi przejdzie szybko, bo juz mnie wymeczyła strasznie.
A co sukni, to tak saslycku na zywo ja zobaczysz mam nadzieje
a seacik jest sliczny choc jechałam nim tylko raz bo teraz z łózka nawet nie wstaje niestety

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-23, 12:00   #484
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny, mam nadzieje, ze choroba mi przejdzie szybko, bo juz mnie wymeczyła strasznie.
a seacik jest sliczny choc jechałam nim tylko raz bo teraz z łózka nawet nie wstaje niestety
Wstrętne choróbsko!! Biedactwo
Stary 2009-01-23, 17:11   #485
m0n14
Przyczajenie

GG do m0n14

Cytat:
hm...chodzi o to że masz mnie w znajomych....? Oj, chyba nie musiałaś mnie z kims pomylić, bo pozwolilam sobie obejrzec cie na fotce i Cie nie kojarzę
Nie w znajomych Ogólnie mówię, że Cię znalazłam
Stary 2009-01-23, 20:39   #486
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
Saslycek, Moj egzaminator tez mnie zagadywał, ale tylko na początku....bo potem to juz siedział cicho na szczescie bo jak jeżdze to musi byc cisza, bo jak ktoś coś do mnie mówi to sie rozpraszam i nie moge sie skupic na jechaniu
No ja tak miałam na poczatku, jak miałam jazdy z instruktorem... że wolałam cisze... ale miałam tak gadatliwych instruktorów, że w końcu cisza zaczeła mi przeszkadzać :P

Cytat:
Ojj biedna a jak w ogóle powrót? jak się czujesz na "starych śmieciach" ?

Byłam z Tżtem w kinie na Zmierzchu boski film!!!!

Będzie im miło za odwiedziny
saslycek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-23, 21:17   #487
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Nie w znajomych Ogólnie mówię, że Cię znalazłam
Hm, a to ciekawe...a jakim cudem mnie znalazłaś...? tzn, skad wiesz, że ja to ja

A ja byłam za to wczoraj w kinie z moim TZ, na "Dziewczyna mojego kumpla" . Nawet fajny ten film był, taka typowa amerykańska komedia, ale ja lubie takie
A o czym jest ten film Zmierzch?
Stary 2009-01-23, 22:00   #488
saslycek
Zakorzenienie

Zmierzch jest o miłości wampira (mężczyzny) i człowieka(kobiety) dla mnie taka romantyczna opowieść ale piękna! ten wampir to prawdziwy bohater chciałabym takiego mieć hehehe ale na mojego nie mogę narzekać

Cytat:
Isabella Swan to szukająca swego miejsca w świecie, zagubiona nastolatka, cicha marzycielka. Kiedy poznaje przystojnego, błyskotliwego i intrygującego Edwarda Cullena nie zdaje sobie sprawy, że znajomość ta wstrząśnie jej życiem i zmieni je na zawsze. Zrealizowana z rozmachem historia o zakazanym, burzliwym i niebezpiecznym romansie młodego wampira i śmiertelniczki. W obsadzie wschodzące gwiazdy Hollywood: Kristen Stewart ("Azyl") i Robert Pattinson ("Harry Potter i Zakon Feniksa")!
Dla mnie naprawdę świetny film! u nas będzie grany chyba tylko do 28

Stary 2009-01-24, 18:30   #489
m0n14
Przyczajenie

GG do m0n14

Cytat:
Hm, a to ciekawe...a jakim cudem mnie znalazłaś...? tzn, skad wiesz, że ja to ja
Moja siostra chodzi do Was i się trochę orientuje w klasach. Poza tym, wcześniej w tym wątku pisałaś skąd jesteś ;p.
Haha, ale ze mnie dziecko neo. Co poradzę, że lubię szukać ludzi na nk. Nie możesz się na mnie obrażać :P
Stary 2009-01-24, 19:37   #490
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Moja siostra chodzi do Was i się trochę orientuje w klasach. Poza tym, wcześniej w tym wątku pisałaś skąd jesteś ;p.
Haha, ale ze mnie dziecko neo. Co poradzę, że lubię szukać ludzi na nk. Nie możesz się na mnie obrażać :P
Heh, no zaskoczyłaś mnie... a ja myslałam, że jestem anonimowa na tym forum no a tu masz no pewnie ze sie nie obrazam a do jakiej klasy chodzi twoja siostra? (jeśli moge wiedzieć).

Ja kurcze chce na imprezkę...!!ale chyba musze poczekac do nastepnego tygodnia...
Stary 2009-01-25, 14:14   #491
m0n14
Przyczajenie

GG do m0n14

Cytat:
Heh, no zaskoczyłaś mnie... a ja myslałam, że jestem anonimowa na tym forum no a tu masz no pewnie ze sie nie obrazam a do jakiej klasy chodzi twoja siostra? (jeśli moge wiedzieć).
Nie bój się, nikomu nie powiem jak się nazywasz
Moja siostra chodzi do pierwszej klasy, profil mat-biol-chem
Stary 2009-01-25, 16:59   #492
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Nie bój się, nikomu nie powiem jak się nazywasz
Moja siostra chodzi do pierwszej klasy, profil mat-biol-chem
Hm pierwszak z niej, powiadasz...to napewno jej nie kojarze....

Wygraliśmy mecz z Serbią nawet go oglądałam...
Stary 2009-01-26, 10:21   #493
201607280909
Konto usunięte

Cytat:
No trudno, może jakoś przemorduję, hehe Wiesz, że słyszę pierwszą negatywną opinię o klasach D? Nieźle
a ja polecam klasę D. sama ją skończyłam (mój brat też teraz uczy się w D) i uważam to za jeden z moich najlepszych wyborów. klasom D często wybiera się tych "lepszych" nauczycieli, którzy lepiej przygotują do matury, co później potwierdzają wyniki. zresztą wystarczy sprawdzić na nk, gdzie studiują ludzie po innych klasach matematycznych, a gdzie po klasie D.

dodatkowo pamiętam, że mieliśmy zawsze najlepszy plan i gdy w 1 klasie wszyscy kończyli o 18.20- my najpóźniej o 16.45.
no i moją wychowawczynią była wicedyrektorka- tylko jakaś krzywda nam się działa szliśmy do niej i potrafiła wszystko skutecznie załatwić.

za te i inne fakty pozostałe klasy nas nie lubiły (zazdrość?) i później są takie opinie jaką napisała m0n14.

atmosfera w klasie wbrew pozorom nie jest sztywna i kujońska. wiadomo, jak to często bywa tworzą się jakieś grupki, ale zawsze potrafiliśmy się zjednoczyć we wspólnej sprawie , no i imprezy były świetne. a teraz... trzeci rok po skończeniu LO cały czas się spotykamy- albo tu w Warszawie, gdzie większość z nas studiuje, albo w wolne dni w Ostrołęce. wpadamy czasem do byłej wychowawczyni, starej szkoły, bo dopiero będąc na studiach widać ile się jej zawdzięcza (no i temu, że było się w klasie D)

trochę się rozpisałam, ale mam nadzieję, że zachęciłam skutecznie do klasy D, którą naprawdę polecam (swoją drogą klasa z promocją zdrowia też jest fajna). no i witam i pozdrawiam wszystkie Ostrołęczanki ze stolicy
201607280909 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-26, 12:12   #494
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vilandre Pokaż wiadomość
za te i inne fakty pozostałe klasy nas nie lubiły (zazdrość?) i później są takie opinie jaką napisała m0n14.
TO nie m0n14 napisała taką opinię o tej klasie, bo ona tylko napisała że pierwszy raz słysz negatywną opinie, to ja ją napisałam
Masz rację może i nami (innymi klasami matematycznymi) kieruje m.in. zazdrość co do klasy D, ale naprawdę gdy tylko jedna klasa ma jakieś specjalne przywileje u wszystkich, i jaka ta klasa nie jest OCH... i ACH... i wogóle powinniśmy brac przykład z tej klasy to normalnie
Rzeczywiście to pisałam o moim roczniku i o konkretnej D klasie, gdzie w klasie są albo geniusze, albo dzieci ostrolęckiej burżuazji którzy chodza na korki 5razy w tygodniu po x godz. Nie mowię tu np. jak to było za twoich czasów, bo zwyczajnie tego nie wiem, wiem jak jest teraz i znam te osoby ktore sa w tej klasie i po prostu ich nie lubimy, oni zreszta naszej klasy tez nie lubią...

My równiez pozdrawiamy z Ostrołęki
Stary 2009-01-26, 12:27   #495
201607280909
Konto usunięte

Cytat:
TO nie m0n14 napisała taką opinię o tej klasie, bo ona tylko napisała że pierwszy raz słysz negatywną opinie, to ja ją napisałam
rzeczywiście, przepraszam za pomyłkę

Cytat:
Rzeczywiście to pisałam o moim roczniku i o konkretnej D klasie, gdzie w klasie są albo geniusze, albo dzieci ostrolęckiej burżuazji którzy chodza na korki 5razy w tygodniu po x godz. Nie mowię tu np. jak to było za twoich czasów, bo zwyczajnie tego nie wiem, wiem jak jest teraz i znam te osoby ktore sa w tej klasie i po prostu ich nie lubimy, oni zreszta naszej klasy tez nie lubią...
za moich czasów... jak to zabrzmiało (skończyłam LO w 2006r. i było zapewne podobnie do tych czasów)

jesteś z rocznika 1990r.? do obecnej 3D chodzi mój brat i moja siostra cioteczna, dodatkowo kilka osób z rodzeństwa uczniów mojej byłej klasy i wiesz... są fajni
geniuszami chyba nie są, bo pierwszy raz od niepamiętnych czasów klasa D nie ma najwyższej średniej w szkole (p. Z. podobno nie może przeżyć ).

to już chyba jest po prostu taka tradycja, że klasy D się w 2LO nie lubi- ale jak się okazuje to tylko teoria, bo przecież przyjaźnimy się też z ludźmi z innych klas
201607280909 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-26, 14:04   #496
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vilandre Pokaż wiadomość
rzeczywiście, przepraszam za pomyłkę

za moich czasów... jak to zabrzmiało (skończyłam LO w 2006r. i było zapewne podobnie do tych czasów)

jesteś z rocznika 1990r.? do obecnej 3D chodzi mój brat i moja siostra cioteczna, dodatkowo kilka osób z rodzeństwa uczniów mojej byłej klasy i wiesz... są fajni
geniuszami chyba nie są, bo pierwszy raz od niepamiętnych czasów klasa D nie ma najwyższej średniej w szkole (p. Z. podobno nie może przeżyć ).

to już chyba jest po prostu taka tradycja, że klasy D się w 2LO nie lubi- ale jak się okazuje to tylko teoria, bo przecież przyjaźnimy się też z ludźmi z innych klas
Najwyższą średnią w szkole ma właśnie kalsa D, tylko jakaś młodsza, nie klasa pani Z., nad czym właśnie pani Z. bardzo ubolewa (słyszane od innch nauczycieli)
A z ta tradycją to się z Tobą zgodzę napewno w każdej klasie są osoby które dadza sie lubić, jak i takie które nie dadza sie, ale ogólnie klasy D są nielubiane, a czy słusznie sa nielubiane czy nie, to moze już w to nie wnikajmy
Stary 2009-01-26, 18:16   #497
Asienia1603
Rozeznanie

GG do Asienia1603

Hej.
Ja również jestem z okolic Ostrołęki. Swoją drogą, m0n14 to moja siostra.
Jeśli chodzi o II LO i klasy D, to ja nic do nich nie mam. Siostra mnie uprzedziła - jestem również w matematycznej klasie, ale jak na razie z klasą D w moim roczniku nie było żadnych starć. No może jedynie byli troszkę źli, że my, a nie oni, wygraliśmy otrzęsiny. Znam parę osób spośród tej tzw. "elity" i niektórzy są naprawdę fajni, choć słyszy się właśnie różne opinie, że to kujony itp.
A tak w ogóle, to już po kilku miesiącach "nauki" w tej szkole wiem, że lepszego wyboru dokonać nie mogłam. Straszono mnie, że wychowawczyni będzie okropna i że lepiej się przepisać. Głupota! Klasę mam świetną, szybko się zaklimatyzowałam. Krótko mówiąc, lepiej być nie mogło. A drobne sukcesy jak np. ten, że moja klasa jest drugą w szkole pod względem średniej na półrocze, poprawiają humor.
Pozdrawiam wszystkie ostrołęczanki, które się tu znalazły.
Stary 2009-01-26, 21:39   #498
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asienia1603 Pokaż wiadomość
Hej.
Ja również jestem z okolic Ostrołęki. Swoją drogą, m0n14 to moja siostra.
Jeśli chodzi o II LO i klasy D, to ja nic do nich nie mam. Siostra mnie uprzedziła - jestem również w matematycznej klasie, ale jak na razie z klasą D w moim roczniku nie było żadnych starć. No może jedynie byli troszkę źli, że my, a nie oni, wygraliśmy otrzęsiny. Znam parę osób spośród tej tzw. "elity" i niektórzy są naprawdę fajni, choć słyszy się właśnie różne opinie, że to kujony itp.
A tak w ogóle, to już po kilku miesiącach "nauki" w tej szkole wiem, że lepszego wyboru dokonać nie mogłam. Straszono mnie, że wychowawczyni będzie okropna i że lepiej się przepisać. Głupota! Klasę mam świetną, szybko się zaklimatyzowałam. Krótko mówiąc, lepiej być nie mogło. A drobne sukcesy jak np. ten, że moja klasa jest drugą w szkole pod względem średniej na półrocze, poprawiają humor.
Pozdrawiam wszystkie ostrołęczanki, które się tu znalazły.
Witamy, witamy

Widze że sie rozpetała dyskusja co do klas D, i to chyba głównie przeze mnie, heh...

Straszono cię okropną wychowawczynią, a moge wiedzieć jak sie nazywa (ocenie przez pryzmat 3 lat, czy jest naprawde taka straszna)? Wiesz, tez sie ciesze ze jestem w tej szkole, naprawde fajna szkola chociaż czasami mam chwile że niektórych to bym :kill : , hehe

Dochodzę do wniosku ze szkola srednia to jednak fajny czas, dużo sie tu nauczyłam o życiu i piciu, poznałam super ludzi, no i te imprezki <marzy> a mowią że najfajniejszy okres w życiu to studia, to jak bedzie na studiach, skoro w lo mi sie juz "podoba"

Ale mam ochotę sie na imprezke....
Stary 2009-01-27, 11:15   #499
Asienia1603
Rozeznanie

GG do Asienia1603

Cytat:
Straszono cię okropną wychowawczynią, a moge wiedzieć jak sie nazywa (ocenie przez pryzmat 3 lat, czy jest naprawde taka straszna)?
Moim wychowawcą jest nauczycielka biologii. Możliwe, że nawet Ciebie uczyła. Jest jaka jest, ale na razie jakoś strasznie nie narzekam. A nazwiska jakoś wolę nie używać, tak dla bezpieczeństwa.

Edytowane przez Asienia1603
Czas edycji: 2009-01-27 o 11:17
Asienia1603 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-27, 12:18   #500
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Moim wychowawcą jest nauczycielka biologii. Możliwe, że nawet Ciebie uczyła. Jest jaka jest, ale na razie jakoś strasznie nie narzekam. A nazwiska jakoś wolę nie używać, tak dla bezpieczeństwa.
Pani M. czy Pani G. ? Jak te drugie to jednak Wam współczuje (bardzo współczuje) ....
Stary 2009-01-27, 16:46   #501
Asienia1603
Rozeznanie

GG do Asienia1603

Cytat:
Pani M. czy Pani G. ? Jak te drugie to jednak Wam współczuje (bardzo współczuje) ....
To drugie. Hmm... Niestety nie jesteś pierwszą i pewnie też nie ostatnią osobą, która nam współczuje... No ale na razie sobie radzimy jakoś.
Stary 2009-01-27, 16:49   #502
sosik
Rozeznanie

Cytat:
To drugie. Hmm... Niestety nie jesteś pierwszą i pewnie też nie ostatnią osobą, która nam współczuje... No ale na razie sobie radzimy jakoś.
A jej ukochane paprotki juz podlewaliście? haha

Edytowane przez sosik
Czas edycji: 2009-01-27 o 16:51
Stary 2009-01-27, 23:52   #503
Asienia1603
Rozeznanie

GG do Asienia1603

Cytat:
A jej ukochane paprotki juz podlewaliście? haha
Są do tego wyznaczone osoby.
Stary 2009-01-28, 08:33   #504
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja tez chodziłam do II LO

Stary 2009-01-28, 09:12   #505
saslycek
Zakorzenienie

Hej ale isę tutaj gwarno zrobiło ^^ fajnie witam nowe Ostrołęczanki

Madziu jak się masz?

Stary 2009-01-28, 09:18   #506
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a juz lepiej

jutro jade z TZ po obraczki do warszawy

Stary 2009-01-28, 11:34   #507
sosik
Rozeznanie

Cytat:
a juz lepiej

jutro jade z TZ po obraczki do warszawy

Jak fajnie, a pokazesz nam je jak kupisz?
Stary 2009-01-28, 11:37   #508
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Jak fajnie, a pokazesz nam je jak kupisz?
pewnie, ze tak
wybralismy tez grawerkę
On bedzie mial: "Ty jestes wszystkim"
Ja: "Wszystko jest Tobą"

moze jeszcze data slubu jak sie zmiesci, zobaczymy. co o nich sądzicie??

Stary 2009-01-28, 12:06   #509
sosik
Rozeznanie

Cytat:
pewnie, ze tak
wybralismy tez grawerkę

Świetny napis będziecie mieć. Naprawdę. jak dla mnie to bomba

Mi sie marzy, żeby mieć obrączki z białego złota, i tez z jakimś fajnym napisem (Wasz mi sie bardzo podoba, jest taki...hm, nie wiem jak to powiedzieć, ale jest taki.....faaaaajny i taki romantyczny (zawsze miałam ubogie słowinictwo) )
Stary 2009-01-28, 17:40   #510
Asienia1603
Rozeznanie

GG do Asienia1603

Cytat:
pewnie, ze tak
wybralismy tez grawerkę

Rany, świetne te grawerki. Takie uzupełniające się. Tak jak w związku być powinno.
Widzę, że już bardzo długo jesteście ze sobą. Gratuluję i życzę Wam duuużo szczęścia.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości