|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
ja to mam dobrze co
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć !
Navi co to tam rozsyłasz na te mejle! to i ja poprosze ![]() siwa-bmw@wp.pl aaa jak mowa o tuszach do trzepoczek to (w moim przypadku) tani czy drogi, moje rzęsy nigdy nie wyglądały cudniej jak zaczęłam codziennie wieczorem wsmarowywać w nie olejek rycynowy! niesamowicie odbudowuje te maleńkie włoski i sprawiają , że są mocniejsze i dłuuuższe! to taka złota rada a'la kasia.w pracy nudno, ale byle do 17.30 dziś się zrywam wcześniej ![]() z tż-tem kombinujemy co mojemu chrześniakowi - 5 l na prezent kupić ?
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
Mam ten sam problem tylko ze moja chrzesnica ma 4 lata!!!
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak to sie aplikuje i gdzie go kupic? ![]() maile poslane ja sie 3 dni glowilam co mojej 6 letniej siostrze (ktorej nie znalam padlo na notesik na pierwsze sekrety
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
navi fajne mailiki
![]() a z olejkiem rycynowym mam niemiłe wspomnienia tak mnie uczulił, że myślałam że nie wytrzymam, na noc sobie zaaplikowałam i musiał się do oka dostać, rano było spoko ale z uczelni już do domu dojechać nie mogłam samochodem, miałam światłowstręt nic nie widziałam na oczy, a łzy kapały i kapały, oczy spuchnięte tak więc uważać z tym olejkiem żeby się do oka nie dostał
|
|
#486 | ||||
|
Rozeznanie
|
Miałam urwanie głowy w pracy, ale już się uporałam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Za dużo zabawek naprodukowali i teraz zdecydować się nie można Ja dzieciaczkom kupuje ambitne zabawki, takie rozwijające zdolności intelektualne i manualne - jakieś gry planszowe, przestrzenne (np. małpki), klocki, magnetyczne zabawki (kulki + patyczki) - one zajmują sporo czasu i szybko się nie nudzą.... Dla dziewczynek podobają mi się zestawy do robienia np "biżuterii".
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
to fakt misiaczku, zglupiec mozna od natloku tego
a ja sie pochwale, ze schudlam 1,5 cm w lydkach i 1cm w udku
|
|
|
|
#488 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam bardzo, że niby ja ta
![]() Ja tu jako jedyna chłopa nie mam i nie grzeszę!
|
#489 |
|
Rozeznanie
|
no to gratuluję Navi
Edit: Nie Aneczko, to nie chodziło tylko o Ciebie
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe
![]() Navi ładnie ładnie
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#492 |
|
Rozeznanie
|
No nic, weekend czas zacząć
![]() Udanego odpoczynku
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się ciepło zrobiło. Bylam w centrum i mało się nie ugotowałam.
Wy już weekendujecie... Mi też już niedużo zostało
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dajcie trochę tego słońca
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie bym się z Tobą podzieliła, szczególnie na weekend
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja to od Ecstasy dostalam!! wlasnie sprzatnelam moj zapuszczony na amen pokoj ![]() alez czysciutko teraz by mi sie zdecydowanie prysznic przydał
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po fryzjerze.
Zadowolona jestem. Navi wielkie dzieki za pocztę ![]() Wreszcie weekend, mam zamiar odpocząć wypać sie, bo jestem już naprawdę zmęczona. Codzienne wstawanie przed 6.00 i ta pogoda dała mi sie we znaki. Na dodatek źle sie czuję cosik
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() dobrze ze jestes zadowolona! szkoda ze nie masz aparatu, zeby sie pochwalic ![]() wstawanie przed 6, to brzmi jak jakis koszmar.. ![]() to odpoczywaj ile wlezie |
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sie w koncu umowilam dop fryzjera! Ale dopiero na 20tego... Bo chcialam do bardzo konkretnej, polecanej przez warszawskie Wizażanki fryzjerki.... No i niestety moje godziny pracy nie zgrywały sie z jej grafikiem.
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ledwo co dopchałam się do fryzjera.
Moja jest na urlopie więc poszłam do innego, bo już odrostami straszyłam :/ Czy u Was też tak trzeba się umawiać do fryzjera? Bo u mnie tydzień wcześniej to minimum, mam wrażenie że to najbardziej oblegane miejsce ![]() wiecie co? Wyjrzało słoneczko
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nawet nie mialam kiedy pisac... pod koniec zawalili mnie praca...100 teczek do zlozenia przyczepienia wizytowki 1000 kartek do wydrukowannia poukladania spiecia i kolorowe reklamy do ulozenia uffff
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Mykam sprzed kompa, miłych wieczornych pogadanek a potem kolorowych snów i może do jutra
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uciekam spać.
Jestem niemożliwie zmęczona. Poza tym strasznie u mnie zimno a brrrrr.... Dobrej nocki kochane
|
#504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana, olejek rycynowy kupisz w kazdej aptece, kosztuje okolo 4zl. buteleczke przechylasz na paluszek i wylewsz 1 krople i smarujesz brwi -> pomylka -> rzesy !, uzywaj swojego paluszka jak szczoteczki tuszu do rzes. po tygodniu codziennych zabiegow powinnas zauwazyc piekna roznice. aaaaaaaaaaaaaaaaaa ja bylam u fryzjera. jutro wkleje fotki, fajna zmiana hihihihiihihihihiiii strasznie mi sie podoba
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie ze zmiana,mojej nie widac, za malo odwazna bylam ![]() Ines, fryzjer powiadasz |
|
|
|
|
#506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jjjeeeju NAVI przepraszam, oczywiscie , ze do rzes!!!!!!! jestem jakas zakrecona. od mojego tz-ta mama ma dzis imieniny i winko popijam, wiec chyba mi siadlo ![]()
|
|
|
#507 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi slicznotko, ak to nie widac zmiany, wlosy lsniace, pieknie podciete. poczekaj, jak pewnego ranka wstaniesz i poczujesz to, hmmm bedzie iskrzyc na wizazu. mi tam sie podobasz. mam ochote dzis poszalec .... ale nic sie nie kroi. hmmmm edit: Vibeska jakie spac, szalec ! a nie tam spac, jest weekend hihihihihiiii
|
|
#508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wariatko jedna, to ciesze sie ze Ci sie podobam, bo Ty mi tez ![]() juz sie nie moge doczekac fotoskow edit: kasi... jestesmy same ![]() chodz tu do mnie chodz kochaaanie,mam Ciebie w plaanie ![]() uups... ja nic nie piłam ![]() edit2: a ka.si mnie nie chce ![]() ka.si no... daj sie skusic ![]() ka.si woli winko.. ![]() edit3: no i pojszła nie kocha ale wroci, zawsze wraca... ![]() tak to jest byc samemu ![]() edit 4: !!!!!! nie to nie! zmarnowalas swoja szanse ide spac... takie jedno male spostrzezenie Vibeska bije mnie na glowe w zmianach avkow ![]() ja juz dlugo sie trzymam no, to Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-09-07 o 22:52 |
||
|
|
|
#509 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() też mam ochotę na czerwone wino ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
NAVVVVVVVVVVVI szajbo wróciłam! byłam na malej imprezie, to zaprawa przed jutrzejsza urodzinowa!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaalllle bedzie sie działo. wrzucam zmiane, moze mala , może duża, może na lepsze, a może na gorsze .... oceńcie same Navi daj mi te noc ... lllalalalallalalaaa jesteś szalona, mowię Ci .....laaalllaaa Biiiaaały miś, dla Navinyy aaaaa lllaaaa Serca dwa, serduszka małe dwa- ze soba juz są tyle lat .... aaaaa alallala Mimozami jesień się zaczyna, chlodnawa, lllaaalllaaa i ziiiiimna!!!! To była (brunetka) blondynka ..... na wizażu spotkałam jąąąąa .... a teraz wspominam wakacje koloru brąz (blond) ![]() ![]() ![]() ![]() Alllle mnie ponioslo Heeejjj sokoły .... !!!!!!!!! OK FOTKI UWAGA: (tymczasowo)
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-09-09 o 21:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja to mam dobrze co

no ale ten co mam oglądać jest zabytkowy, biały, cabrio

moje wypocinki