|
|
#481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
zarowno wczoraj jak i dzisiaj bylam w sklepie i nie kupilam NIC do jedzenia! poprostu wchodze do sklepu i jakos zapominam ze jesc czasem trzeba nawet bylam na rynku po owoce i warzywa to nic nie kupilam dopiero w domu pluje sobie w twarz, bo nie ma co jesc
|
|
#482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie było u niej 2 i 1![]() Chemia-jezu! mielismy takiego faceta ze na lekcji było brzeczenie muchy słychac taka była cisza, i cała lekcje sie trzeslismy ze strachu bo nawet jak było 5 min do dzwonka to mozna było złapac 1 ![]() Za to nie nawidze religii, no moze nie religii jako przedmiotu ale ksiedza....mam nadzieje ze jak skoncze liceum to nie bede musiała go juz ogladac ![]() Ech..szkoła...
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś tam przyswoiłam, najwyżej w teście coś postrzelam ![]() międzyczasie jeszcze lekka kłótnia z rodzicami a właściwie z tatusiem.. no comment .. zamknelam sie w pokoju i sie nie odzywam .. Ojciec chyba nie wie jak generalnie dobre oceny mam na tle całej klasy .. no i ani jednej 1 to też nic wzniosłego bo dla niego to tak jak 2, a tych mam aż .. dwie do tego wszystkie 5,4 obstawione fatalnie bo NP! najpierw mnie ścisło od środka, ale teraz już chce mi się tylko z tego śmiać Znam swoją wartość i uczę się dla siebie. Nie wie ile mnie rzeczy wiele kosztuje wiec nie ma prawa mnie w taki sposob rozliczać.Idę pod prysznic przy muzyce dla relaaaxu .
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech tam nie przejmuj sie tym![]() Prysznic przy muzyce?Tez tak czasem robię
|
|
|
#487 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jestem z listopada i jednocześnie chyba najbardziej nie cierpię tego miesiąca ![]() Cytat:
przez tyle czasu byłam cały czas w gotowości do nauki ze jak to wszystko opadło to już nic mi sie nie chce... a pogoda dobija dodatkowo ![]() Cytat:
)też mam nadzieję ze Twój TŻ poczuje się lepiej i ze w końcu sie spotkacie Cytat:
mój tata był nad ambitny i jak zobaczył ze mam dużo trój to się do mnie nie odzywał przez tydzień ale przeszło mu to... zrozumiał w końcu ![]() Mango, Mercy świat sie nie kończy na ocenach, w przyszłości już nikt nie będzie na to zwracał uwagi czy umiałyście matę czy nie ![]() muszę zajrzeć co mam przygotować na jutrzejsze seminarium chyba nie muszę wspominać że mi sie nie chce
|
||||
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
od pewnego czasu robie tak zawsze
![]() o właśnie właśnie! zapomniałam się Wam pochwalić że dostałam dziś dwie 4 ze sprawdzianu z historii (za test i zadania opisowe) wywolawala każdego i pokazywała mu jego błędy a moja praca była ostatnia..
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Ahh Śnieżko moja mama miała tak samo... w drugiej klasie LO przestała się interesować i dąła mi wolną rękę
. Poprostu trzeba przeczekać aż tatuś zrozumie, że jesteś już dorosła i sama ponosisz za siebie odpowiedzialność.
|
|
|
|
#490 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a fiza to dla mnie też czarna magia była, ledwie na 3 wyciągałam. No i dobrze i tak teraz mi ona do niczego nie potrzebna ![]() Cytat:
niedługo świętujesz pewnie, muszę wiedzieć kiedy Ci zyczenia złożyć ![]() Cytat:
agness - głowa do góry, mam nadzieję, że TZ wyzdrowieje niedługo... a nie możesz mu złożyć wizyty? ![]() śnieżko - gratuluję ocenek
|
|
#491 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co mu jest? a co tu jeszcze robisz niedobra dziewczynko gotujesz rosłek i do chłopaka poniańczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo matematyka to naprawdę fajny przedmiot i trzeba dać jej szansę, przydaje sie w życiu w bardzo rożnych sytuacjach.. tylko ktoś musi was zachęcić, i wytłumaczyć w odpowiedni sposób.. Cytat:
![]() i teraz nie wiem co jutro do pracy jeszcze mam resztę jakiegoś łososia w lodówce na którym chciałam oszczędzić kupiłam jakiś tańszy .. i nawet mój kot go dziś nie chciał po mnie dokończyć ![]() a co do pogody jestem rybką ale takiej pogody marcowej - pluchy najbardziej nie lubię, zima jest fajna pod warunkiem że jest bialutko dla mnie mogło by być miesiąc takiej prawdziwej zimy i potem 11 prawdziwego lata ![]() ah jeszcze podziwiam was babki że macie zapał na wykłady mnie na studiach w taką nijaka pogoda nic z łózka nie było w stanie zerwać... wtedy najłatwiej było olewać i często korzystałam ze studenckiej wolności pod byle pretekstem ..
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj.. z religią dałam już sobie spokój , bo stwierdzilam, że to dla mnie strata czasu ![]() Przypomniałam sobie, że mam jeszcze trochę zadania, a dopiero co wróciłam do domu Damn! MIłego wieczoru ;*
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#494 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no,ale jak na wykładach leci lista albo mają formę konwersatorium no to trza dupsko ruszyc czasemmm:/![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia w nauce ![]() Aaaaa Spaza - jutrooo??? to od razu wszystkiego naj ![]() gdybym jakims cudem nie wlazła na Wizaż choc pewnie wlezę więc jutro beda zyczeniowe poprawiny
|
|
#495 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ani lenistwo (chociaz lenistwo to ogolnie jest przyczyna wielu "niepowodzen" w moim zyciu ale w tym przypadku to nie to ) ani tez nie skleroza... Poprostu ostatnio wchodze do sklepu i na NIC nie mam ochoty. zero. Poprostu moglabym pic herbate z miodem i juz. tylko jak glodek dopada to juz robi sie mniej ciekawie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ze ja ciagle jeszcze chodze w takiej kurtce wiosenno jesiennej a pod spod zakladam taki jakby polar (polar ale nie taki dobry, ten dobry to na mrozy zostawiam ). Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i co do tej zimy i lata to sie abslutnie zgadzam i popieram Cytat:
teraz tez korzystam tyle co moge, ale jak juz pisalam mam jednego szalenca na ktorego musze chodzic, bo juz i tak wykorzystalam wszelkie dostepne nieobecnosci kurcze, fajne jest zycie studenta ![]()
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tyle herbatka co spotkanie z M.
![]() Religia wlicza się do średniej, ale.. ja naprawde nie dam rady chodzić na ten przedmiot. Mogę chodzić na etykę, cokolwiek innego - byleby nie religia. Nie z tym księdzem, nie z jego poglądami
|
#497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:dzi ekuje-kwiatek: :pijemy :ja tymczasem udam sie do lozka z ksiazeczka i herbatka ![]() Bylam na silowni, sama bo TZ utknal w korku i zadzwonil,ze nie da rady bo zmeczony itp.Na maxa mi sie nie chcialo isc bo zimno i przed okresem jestem i wogole ale,ze juz bylam w dresie to sie zeralam w sobie i poszlam, dalam z siebie 101% i czuje sie swietnie musze przyznac. chociaz jutro to ani reka ani noga ![]() kolorowych robaczki
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#499 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ło matko ale mnie poniosło, tak sie wkurzyłam jak sobie o nim przypomniałam ze az mi sie rece trzesa ![]() Cytat:
Matematyka fajny przedmiot-mozliwe ale dla mnie nie zrozumiały, analfabeta ze mnie jest matematyczny niestety![]() ![]() Cytat:
Byleby sie przedostac z klasy do klasy, w koncu uczymy sie dla siebie, nie dla ocen![]() Spaza wszystkiego najlepszego
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Toż to ksiądz z piekła rodem
|
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
wpadlam sie pochawlić ze przebrnęlam przez Syzyfowe prace i na dzisiaj koniec zadań
![]() Spazo kochana bo z moją sklerozą to najpewniej jutro zapomnę a poza tym do tego jutra zostały niecale 2 godziny ![]() Wszystkiego naj, naj, najlepszego, zdrówka, uśmiechu, radości i częstszych wizyt na plotkowym ![]() ![]() :c mok:
|
|
|
|
#502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kurcze jak ja za tym tęsknie.. szczególnie teraz z problemami pracowo-mieszkaniowymi ![]() ja nie chce być dorosła z całą ta odpowiedzialnością ![]() dokładnie, nic dodać nic ująć i potem się dziwią że ludzie od kościoła się odwracają..
|
|
#503 | |
|
Zadomowienie
|
A zebys wiedziała
![]() Cytat:
i mi kazał jakies cukierki liczyc a mi slinka na nie leciał bo głodna byłam![]() Narazie to mi kolezanki co nieco tłumacza jak tłumokowi jakiemus no i brat-on sie drze na mnie jak nie rozumiem, ale w sumie to przy nim najwiecej zrozumiem, tylko nie moja wina jak na drugi dzien zapomne
|
|
|
#504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
potrafiłam tłumaczyć wszystkim znajomym ale na siostrę po prostu się denerwowałam - człowiek podchodzi za bardzo emocjonalnie do bliskich, tak samo jak tata mnie "uczył" jazdy samochodem - do tej pory nie lubię z nim jeździć..ps. keidy skończy si eten azyl? ja chcę chirurgów znowu sie nie wyśpie a jutro do klienta ehh trzeba wyglądać jak człowiek i jeszcze coś czaić
|
|
#505 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, nie chciałam, przepraszam, nooo...
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
czyżby niemoralna propozycja ? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ty też zaniedbujesz ostatnio Wizaż rzadko Cię widuję.Troszeczkę mi głupio, że tak porzuciłam to wszystko z dnia na dzień, ale jednocześnie jest mi bardzo miło że pamiętacie |
||||||
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc wizażanki
słodkich snów, niech wam się bozia i aniłoki przysnią ![]() jakiś mam sentyment do tego zdania
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ather , ale mimo wszystko mam nadzieje ze bedziesz tu częsciej zagladac i pisac Ja na przykład chetnie sie dowiem co u Ciebie słychac![]() No dobra pora się zabierac do spania.Dobranoc
|
|
|
#509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i brakuje mi twojego avatorka- jakoś tak mi się spodobał ![]() a te zmiany co tak tajemniczo..? ![]() edit: i jak nie skrobnąć tylko o sobie - jeśli każda chciałaby tylko odpowiadać .. nie było by na co
|
|
#510 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
... bardzo. ![]() Cytat:
![]() ![]() to jest to co tygryski lubią najbardziej
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

jutro się trochę wyśpię: koło 11 znowu wycieczka do dziekanatu, a pozniej na jeden wykład... choć i tak nic mi się nie chce.
zarowno wczoraj jak i dzisiaj bylam w sklepie i nie kupilam NIC do jedzenia!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a pogoda dobija dodatkowo 
Urwanie głowy ostatnio mam,w szkole nie za dobrze,na dodatek TŻ nadal chory
świat sie nie kończy na ocenach, w przyszłości już nikt nie będzie na to zwracał uwagi czy umiałyście matę czy nie 

jeszcze mam resztę jakiegoś łososia w lodówce na którym chciałam oszczędzić kupiłam jakiś tańszy .. i nawet mój kot go dziś nie chciał po mnie dokończyć 

:dzi ekuje-kwiatek:
:pijemy :
Matematyka fajny przedmiot-mozliwe ale dla mnie nie zrozumiały, analfabeta ze mnie jest matematyczny niestety

a jutro do klienta ehh trzeba wyglądać jak człowiek i jeszcze coś czaić
brakuje nam tu ciebie ather