![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Czesc BABECZKI!
Tz pojechal na myjnie autkiem to mam chwilke. Poczytalam i nie chce mi sie pisac w zasadzie ![]() ![]() Doridee superowy kalendarz, mi najbardziej podoba sie czerwiec i listopad. Ktoras pisala o tragedii, chlopak co zmarl na raka i jego dziewczyna na tetniaka - straszna tragedia, okropne swieta - te i kazde nasptepne. Bylismy wczoraj do spowiedzi - z Zosia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie weim co Wy piszecie, ze nie ma u was sniegu. Jak sie zmobilizuje to wam wysle jakies zdjecie od nas - ze sniegiem oczywiscie. Narazie spadam Pa |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Ja tam w kuchni dzis kompletnie nie szalałam, Andrzej zrobił zapiekanki i gites
![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle papuga z niej taka ze szok, powtórzy wszystko, jak jestem poirytowana to mówie "bożę!!" no i ona też po mnie "bozie" ![]() ![]() Przed kapielą zaliczyła mały wypadek, biegła do mnie do kuchni i sie potknęła i wpadła na wiadro, rozcięła sobie dziąsełko aż krew poleciała... bidulka ![]() Wyjeżdżamy jutro o 13.00, myśle ze zdązę aby wpaść z życzeniami ![]() Ciekawe czy ktoś tu dzis zajrzy ![]() Ooo Edycia ![]() ![]()
#483 |
Zakorzenienie
|
Edycia to nastepne kilka lat macie z glowy spowiedz haha tylko Zosia niech z wami chodzi
![]() ![]() ![]() Doridee ale czadera ze ci tak gada jak ja sie doczekac juz nie moge az mnie zazdrosc bierze ![]() ![]() A ja jutro przezyje wigilje jak normalny dzien ![]() ![]() Mam nadzieje ze jutro jakies filmy fajne beda to mi zleci jakos wieczor Dzis padam plecy mnie bola tak samo jak po znieczuleniu buuuu narobilam sie dzis nie ma co A moja mamuska podjarka haha ze ja w kuchni siedze hehe ![]() Akcja kuchareczka dalej trwa? co wy baby dla wojsk gotujecie hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jestem!!!Caly dzien zapieprzalam w kuchni,dopiero co polozylam dzieci spac ![]() ![]() ![]() ![]() Napisze wam moja liste kulinarna: CIASTA: -3bit -sernik na zimno -capucino -pijany przekladaniec SALATKI; -z czerwona fasolka -gyros -ryzowa RESZTA: -ryby w galarecie -ryby po grecku -ryby w occie -ryby na cieplo(jutro) -zoladki w galarecie -pierogi z grzybami -barszczyk -to wsio Chcialam jeszcze kutie ale juz padam ![]() ![]() ![]() ![]() GDY PIERWSZA GWIAZDKA NA NIEBIE ZABŁYŚNIE NIECH WAS ANIOŁEK ODE MNIE UŚCIŚNIE, NA WIGILIJNYM STOLE OPŁATEK POŁOŻY I W MIOM IMIENIU ŻYCZENIA WAM ZŁOzY MOC NAJSZCZERSZYCH ŻYCZEŃ DLA WAS KOCHANE I WASZYCH RODZIN,NIECH TE SWIĘTA BĘDĄ SPOKOJNE I NIEZWYKŁE.DZIELĘ SIĘ Z WAMI WIRTUALNYM OPŁATKIEM. TYLKO NIE OBJADAĆ MI SIĘ ZA DUŻO ŻEBY POTEM NIE BYŁO... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Monika ale lista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa, Monia "to wsio" to też taka potrawa? ![]() ![]() ![]() Monka doczekasz sie doczekasz ale przyznam, ze to chyba najfajniejsza sprawa u takich dzieciaczków jak tak nawijają, nie wiem jak jestem poirytowana jak Ala strzeli mi jakąś mowę od razu pękam ze śmiechu ![]() ![]()
#486 |
Zakorzenienie
|
DORIDEE
![]() ![]() ![]() Tak tz zajmowal sie dziećmi bo inaczej nic bym nie zrobila!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Daria dzis powiedziala "koinka kuje"co znaczy ze choinka kuje!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Monika hehe to smacznegoooo
![]() Doridee no tez slyszalam ze dziewczynki zaczynaja mowic Wydaje mi sie ze siosrty coreczka to bardziej niesmiala i dlatego malo mowna Moja chrzesnica tez tak pobakiwala A teraz takie glupoty gada ze glowa boli hehe wczoraj mnie sie przez gg pyta co to prostytutka ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia za rok ![]() ![]() Sniezynka o ile wiem to marudzilas ze niekogo nie bedzie a ty to gdzie heheh dawaj tu hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Monka no te szczoteczki to drogie są, moja już w Olsztynie ale u kuriera, wrr, przyszła już w piatek ale nie słyszałam domofonu ani telefonu jak kurier dzwonił i niestety odbierzemy ja dopiero po świętach... No trudno. Jak wypróbuje to dam znać
![]() ![]() Monika no to z Daruni tez zdolniacha, baby to gaduły jednak ![]() Buziaki Laseczki, ja juz zmykam do wanienki ![]()
#489 |
Zakorzenienie
|
Doridee oka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Czesc Plotkary
![]() Napisalam przed chwilka takiegoooo dlugiego posta i komp mi sie wylaczyl ( bateria padla ), no nic musze jeszcze raz pisac ![]() Monka jak to nikogo nie bedzie, 6 osob ( w tym 2 malych dzieci ) ![]() ![]() Monika to tez niezle naparzalas przy garach ![]() ![]() Bogu dzieki TZ mi caly czas pomagal, dzisiaj szorowal toalety ![]() ![]() Doridee w razie czego my stare weteranki podamy Ci przepisy na uszka, barszczyki itp ![]() Fajnie, jak te nasze maluchy tyle dyskutuja i to coraz wiecej ![]() Dzisiaj juz jestem padnieta, ale przynajmniej chata swieci ![]() ![]() ![]() Gdybym jutro z jakichkolwiek przyczyn nie mogla sie na Wizazu pojawic to juz dzisiaj zycze Wam moje Kochaniutkie Dziewczynki Niech te Swieta tak wspaniale,
beda cale jakby z bajek. Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikolaj tuli dzieci. Bialy puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada. Niech choinka pachnie wszedzie, no i radosc wokol bedzie. Zdrowych i wesolych Swiat! Zyczy Kasia, Gregor i Olivia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Siezynka ty mowisz ile ludzi bedzie u ciebie? mi chodzilo ze marudzilas ze nikogo na wizazu nie bedzie hehe mniejsza o to
![]() Przyjemnej chwili podczas Wigilii, marzeń spełnienia w dniu Bożego Narodzenia. Śniegu po nerki, wesołej pasterki, prezentów moc, seksu co noc. Pysznego bigosu i gwiazd z kosmosu. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Rozeznanie
|
korzystając z wolnej chwili pragnę złożyć Wam życzenia
Zdrowych ,radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
Cudownych prezentów pod choinką , wytchnienia i odpoczynku po wszystkich przygotowaniach i spędzenia jak najwięcej czasu z rodziną. A ja oczywiście w pracy ,ale zaraz jadę do domu ,wszystko przygotowane ,tylko usmażyć rybkę i krokiety.I czekać z niecierpliwością na miny dzieci ,kiedy zobaczą swoje prezenty .Myślę ,ze będą szczęśliwe. U mnie na Wigilii 8 osób dorosłych( lub prawie ) + moja Miśka. A później jeszcze brat z bratową i bratankiem przyjdą . A propos brata0 wczoraj ( dzięki naszej klasie) mieli spotkanie swojej klasy z podstawówki ( po 14 latach) .Uważam ,ze 18 osób ,które się zebrały to spory sukces. Siedzieli do białego rana nie mogąc się nagadać |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Kochane Mamusie i Dzieciaczki
Z okazji Świat Bożego Narodzenia składamy Wam najlepsze życzenia: szczęścia, pomyślności, zdrowia i miłości ![]() ![]() ![]()
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2007-12-24 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Raczkowanie
|
Aby przy świątecznym stole, nie zabraklo światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność życzą Rania I Nadusia z rodziną
![]()
#495 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlpeszego z okazji swiat Bozego Narodzenia. Najedzcie sie - bez odmawiania sobie pysznosci.
![]() Ide ubierac stol na wigilie. Do zobaczenia raczej po swietach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Rozeznanie
|
Z Okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu radosnych chwil w gronie rodziny, spokoju oraz wytrwałości i radości życzy wenezja z Emką!
![]()
#497 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Rozeznanie
|
Duzo szczescia ee...to banalne,duzo sexu aa...to normalne,duzo kasy yy...nie wiem skad?Oj poprostu zycze Wam wesolych swiat
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Raczkowanie
|
Pragnę złożyć życzenia spokojnych i radosnych świąt Narodzenia Pańskiego!!! Aby te dni przepełnione były miłością i magią, dzieciaczki żeby nie broiły za bardzo, Mikołaj był bogaty i spadł wreszcie upragniony śnieżek!!!
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
Codziennego Bożego Narodzenia w sercach - niekończącej się miłości i niezmierzonej radości !!! no i szampańskiego Sylwestra
![]() ![]() ![]() ![]()
#501 |
Rozeznanie
|
Ooooooooo a wy gdzie sie podziewacie?Ja juz po swietach tutaj niema drugiego dnia swiat
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Piszę jeszcze od teściów, wracamy dopiero jutro po południu. Ale jest fajowo ![]() Djamelka ta szczoteczka do niczego to Philips, ja mam co prawda taki najprostszy model ale jest beznadziejna. Co do Brauna to miałam kiedyś i była rewelacyjna. Tej nowej jeszcze nie odebraliśmy, jak przetestuję to dam znać ![]() No dobra, wracam świetować ![]()
#503 |
Zakorzenienie
|
Normalnie przejadlam sie
![]() ![]() ![]() Amelka tutaj raczej drugiego swieta tez nie obchodza choc to zalezy nie wszedzie ludzie pracuja Bylismy dzis na zakupach i sklepy normalnie otwarte ![]() Doridee baluj baluj i swietuj a ciekawi mnie jak Aluska do tesciowki podchodzi Jest jakis dystant czy pelne zakceptowanie ?Ja kupilm sobie szczoteczke jeszcze w wigilje po nia jechalam hehe powiem ci ze smiesznie sie te zeby myje Pierwszy raz uzywam i jeszcze sie nie przyzwyczailam za bardzo mnie gilgocze Nie kupilam konkretnej co ty z tym nr bo nie by . Moj dzidek przechodzi samego siebie taki upierdliwy byl ze szok nic prawie dzis nie zjadl ale wypil prawie dwa kubki milksheyka i wkoncu zjadl mango ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Monka, to fakt, dziwnie na poczatku sie tą szczoteczką myje zęby ale to kwestia przyzwyczajenia, ja teraz już nie umiem normalną. Babcie Ala w pełni zaakceptowała, gorzej było z dziadkiem bo ma wasy i okulary ale po dwóch dniach już jest dobrze, dzis nawet dziadek buziaka dostał od wnusi. Najwiekszy szał jest na ciocie , Ala wręcz zakochana
![]()
#505 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jak tam po swietach obzartuchy???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Monika super, ze tak wszystko się udało
![]() My też zadowolenia, Ala szalała na maksa, ani razu nie miała drzemki w ciagu dnia a wieczorem szła spać 22-23.00 ![]() ![]() ![]() Ja nic nie przytyłam, nie obżarłam sie choć jedzenie było przepyszne ![]() ![]() ![]() Wracamy dziś po południu.
#507 |
Zakorzenienie
|
Doridee z tym przytyciem to zartowalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Rozeznanie
|
Doride a to moj tz dobrze trafil(a ja mu powiedzialam ze dziewczyny na forum pisaly ze brauna to szajs)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
DjAmelka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Rozeznanie
|
Monika ile twoja corka starsza ma lat i syn?Fajnie masz juz trojke ja tez bym chciala ale niewiem bo jestem juz z dwojka zmeczona a co dopiero 3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.