![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Cytat:
Witam Cie aniaaa83 ale z tego co sie orientuje masz ślub w pażdzierniku 2007 (czyli w tym)?A tu Panny Młode z 2008 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Raczkowanie
|
a widzisz już nawet lata mi się mylą. pamiętam jak ja miałam rok do ślubu a tu już tak nie dużo zostało. pozdrawiam i życzę miłych a przede wszystkim bez nerwów przygotowań
![]()
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życze powodzenia w dalszych waszych przygotowaniach przedślubnych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Przyczajenie
|
my nadal walkujemy temat orkiestry
![]() Teraz na tapecie ejst zespol VIVA BAND. Slyszeliscie ich moze ??? No i musimyz astanowic sie nad kamerzysta.... |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
No to dzis sie pogodzilismy
![]() ![]() Wiec pewnie pod koniec tygodnia pojdziemy do fotografa i kamerzysty ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny, ,my slubujemy 21 czerwca oczywiscie 2008
![]() I oł oł w szoku jestem, Wy już tyle macie pozałatwiane ![]() My mamy na razie sale i prawdopodobnie już dziś dołaczy kamerzysta.. Chyba musze sie zaczac uwijac z przygotowaniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Rozeznanie
|
No właśnie u nas też ciągle myślimy nad zespołem.
Chcemy by byli gitarzyści, klawiszowiec i koniecznie perkusja i vokal ![]() I tak szukamy to cena jaką znaleźlismy to 3,5 tyś za wesele (to najmniej). |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, przyłączam się do grona wizażanek ślubujących w 2008 roku. Ja ślubować będę 23-08-2008
![]() ![]() Mamy już załatwione: - sala w restauracji - hotelu pod Krakowem - orkiestrę W najbliższym czasie chcemy zabrać się za poszukiwanie fotografa. Może Wy dziewczyny możecie polecić jakiegoś dobrego fotografa z Krakowa lub okolic. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Raczkowanie
|
a My nadal nie mamy kamerzysty i fotografa
![]() Czekam az tż przeyjedzie w poniedziałek na przepustke ![]() Byłam wjednym slonie sukien ślubnych zapytac jak to wyglada i kiedy mam przyjsc wybierac ........ i pani powiedziała ze jak przyjde za rok o tej porze to w zupełnosci starczy. Teraz mi pozostaje zbierac kase na suknie ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam 3majcie sie cieplutko. Jak uda mi sie cos załatwic to napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
z tymi sukniami do chyba wszystko zalezy od slonu i miejscowości
![]() ja też się pytałam w Kielcach, tak orinetacyjnie, i panie ze sklepów powiedziały,że szukać suknie to muszę zacząć tak, aby pod koniec grudnia/początek stycznia 08 już zamówić wybraną przeze mnie suknię, bo będę na nią czekać koło 5 miesięcy ![]() ![]() ![]() ![]() mój narzeczony padł jak to usłyszał i stwierdził,że kobiety to jednak ciężko mają ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Raczkowanie
|
No ja w sumie mieszkam w niewielkim miescie i moze to dlatego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Rozeznanie
|
Co do moich przygotowań są niezmienne na takim samym etapie.
Ślub koniec maja, mam salę, kucharkę, i godzinę w kościele ustaloną. Co do zespołu to szukam właśnie, znalazłam dwa fajne, ale ceny są dość duze 3,5 - 4 tyś, a ja jeszcze planuję poprawiny. Poczekamy do połowy maja, wtedy wybieramy się na wesele do koleżanki, zobaczymy jaki ona bedzie miała zespół. Co do fotografa, to tez ceny są powalające, na tą chwilę wymyśliłam, ze zdjęcia będzie nam robił kolega, który troszkę się na tym zna, a po ślubie zrobimy plener z innym fotografem. Co do kamerzysty to muszę poszukać w Kilecach (bo to blisko mnie). Sukienka, no cóż nie będzie łatwo - trzeba będzie szukać, albo szyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
tiffi - jeszcze raz wyślę Ci PW zaraz z namiarami na kamerzyste i fotografa,którego my wybraliśmy
![]() ![]() edit: wiadomośc wysłana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
BAN stały
|
[quote=ines.ka;4148327]przepraszam, cos nie wyszlo,
jeszcze raz wklejam ![]() http://www.emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/2/20 http://www.emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/2/1 http://www.emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/2/5 http://www.emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/2/14[/ja wybieram suknię ślubną Emmi Mariage model Janesa |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
BAN stały
|
[quote=ines.ka;4148337]aha, mam urode hiszpanska, jestem tancerka, i szukam czegos oryginalnego.
To tak na marginesie, moze bedzie pomocne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładne suknie
![]() trudno się będzie zdecydowac na tą, jedną, jedyną ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Przyczajenie
|
cami18, ciesze sie, ze nie jestem sama
![]() bo ty tez wybralas Janesa? ![]() a w ktorym salonie kupujesz? i jakie do tego buty? takie jak modelka? a gdzie mozna dostac? w salonie tez? a jaki bedziesz miala do tego welon? a bedziesz miec bolerko? jesli juz to jakie? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
BAN stały
|
Cytat:
Suknie Emmi Mariage model Janesa wybrała moja koleżanka kupiła w Radomiu ale buty można dostać w Warszawie w salonie Angel na Okrzei to salon ślubny Emmi Mariage, Ona nie będzie miała welonu tylko kwiaty we włosach, storczyki. na mój ślub wybiorę suknię Emmi Mariage może coś z nowej kolekcji na 2008? Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Uff w końcu po tygodniu przerwy jestem na wizazu i na swoim jednym z wielu ulubionych wątków,padla mi płyta głowna w kompie i inne elementy.Jednym słowem wszystko naraz poszło sie.. po prostu sie spartoczyło
![]() ![]() Co do naszych przygotowań ślubnych, narazie mamy postój, to co najważniejsze załatwione,teraz musimy z księdzem troszke spraw pozałatwiać ![]() Co do kościoła, nie bedziemy najprawdopodobniej brali ślubu ani w moim ani w partnera parafii.Mamy upatrzony taki mały, kosciólek, który swym wnętrzem strasznie mnie oczarował i raczej na niego sie zdecydujemy. Pozdrawiam Panny Młodw 2008 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#502 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj moj tż przyjeżdza na przepustke i mam nadzieje ze uda nam sie załatwic kamerzyste i fotografa
![]() rozmawialam ze znajomym ksiedzem z mojej parafii i powiedzial ze mamy przyjsc dopiero pod koniec wakacji bo wczesniej nie ma sensu, mam tylko nadzieje ze jak pojdziemy w wakacje to nie powie mi ksiadz ze za pozno przyszlismy. Pozdrawiam 3majcie sie cieplo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
A ja mam teraz bzika na punkcie salonów z sukniami ślubnymi, kiedy tylko mamy okazje przejść koło wystawy, musze sie zatrzymać i rzucić okiem na przybrane manekiny,i najbardziej ciesze sie z tego, że razem z partnerem mamy ten sam gust
![]() Całusy dla Was Panne Młode 2008 ![]()
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny!! Czym się sugerujecie przy wyborze obrączek?? Myśmy ostatnio z TŻ byli w salonie Apart i oglądaliśmy ich modele i w sumie trudno się nam było zdecydować?? Wiecie może jak się zachowują na dłuższą metę obrączki z dodatkiem białego złota albo drobnymi wygrawerowanymi ozdobami?? Czy to jest trwałe?? Pytam, bo u mnie w rodzinie nikt takich nie ma a i koleżanki mają takie zwykłe, a ja bym chciała piękne obrączki wkońcu to pamiątka i symbol na całe życie
![]()
#505 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Jestem tu pierwszy raz i slub planujemy wraz z moim J. na 28 czerwca 2008 r. Szczerze powiem, ze nie moge sie tego dnia doczekac ![]() ![]() A moze ktoras z Was jest z Lublina lub Świdnika? Chetnie posłuchałabym rad bardziej doswiadczonych ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Raczkowanie
|
A któras z Was ślubuje 6.09?
Mamy sale i zespół -polecam Sektor 4 ze Śląska slyszelismy ich na żywo (klawisze gotara basowa, gotara akustyczna, perkusja, saksofon, 5 facetow) Sala -restauracja Dworek z Jaworzna, ma ktos jakies doswiadczenia? Bylismy tam na weselu i znajomi chwalili sobie organizacje. Teraz czas na Kościół -godz. raczej popołudniowa, chyba 16:00, a slubu będzie nam udzielam kolega mojego TŻ, w ta sobote bedziemy na jego święceniach ![]() Pozdrawiam wszytskie Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My zdecydowaliśmy sie (kupować będziemy dopiero na początku 2008 roku) na zółte złoto plus delikatny wzór (ukośne kreseczki).Fotka poniżej ![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Cytat:
Witam serdecznie ![]() Też tak myśle aby Kościół zarezerwować na 16.00 to odpowiednia pora jak na letnie wesela. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam cieplutko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to mamy ta sama date ![]() Ja narazie sie rozgladam za wszystkim a pozniej podejmiemy jakies decyzje z tz. Mi sie mazy slub nad jeziorem w malej kapilczce, moja kuzynka taki miala i bylo super. Znacie moze jakies takie urokliwe miejsca??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem z Lublina i salę, fotografa, orkiestrę zaklepaliśmy pod koniec stycznia tego roku, a rozglądając się za salą w wielu były już pozajmowane terminy na 2008 rok - także radzę Ci pomyśleć nad tym ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.