|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)
Mój podobnie w 1klasie był murarzem, pozniej go przeniesli, bo klasa sie rozpadła na stolarza i teraz juz drugi rok robi . W przyszłym roku chce pojsc zaocznie na ogolnobudowale coś tam.
|
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
O shit, głupota nie ma granic. Że ludzie mogą byc tacy .. nie wrażliwi .. delikatnie mowiac.
Lece spać laski, wzielam cos na uspokojenie .. mam nadzieje ze zasne szybko , jutro do babci na urodziny ale to po poludniiu baj
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
DObranoc Klaudia;*
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie sa ostro powaleni
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
aż rodzicom i tż towi pkazałam:/ ale tragedia
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam na watku o nk, że ta panna ma mieć jakies problemy z tego powodu z policją i sadem. No i dobrze!
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie, że tak to już przesada.
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz coo... ja to jakaś abstynentka jestem
dzisiaj wypiłam tylko JEDNEGO drinka tez tak mam czy mis ię odwidziało?
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
czasem tak jest
ja ostatnio mam wstręt do alkoholi i dlatego teraz mało piję...i czekam aż z grupą nową będziemy się integrować
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Noom, juz neidługo
![]() Wiesz co, mykam juz spac, bo rano muszę wstaaać i ruszyć na miasto. Zapomniałam pończoch kupić Kolorowych snów
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co pójdę sobie zrobić cytologię, bo nigdy mi ginekolog nie robiła. Dobranoc
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doooooobry
![]() ![]() ![]() ![]() Pobudka wstać!!! ![]() Jedziemy na wycieczkę z tz- długa randka, czyli rekompensata za te mniejsze których nie było Wstawać !!! Ale zimno jak w kieleckim na zakręcie
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Elo Elo
Zrzucili mnie godzine temu z łózka i śmigando na grzybensy
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
heya
![]() dzis wracam do domu potem zaraz TZ przyjezdza.. sioko i inne laski rekawiczki bez palców nam po to ze jak chce sie wyciagnac drobne z portfela to trzeba normalne rekawiczki zdejmowac a takich nie xD przyjade nie w poniedziałek bo musze dzieci pilnowac ale we wtorek wydałam wszystkie pieniadze;/ tzn pozyczyłam..musiałam; nie wiem czy zakupy wypalą, moze z 1 para sie upoluje, a tu kupiłam czerwone szpilki ![]() ahhhh Klaudia to wszystko nie jest takie proste;/ kupiłam TZtowi karty z pozycjami i miejscami do seksu i bokserki z super napisem i tablice rejestracyjna z jego imieniem nie mogłam sie powstrzymac...w sumie mam czas to moge Wam tego Marcina opisac...był z taka Anią rok..dziewczyny mowie Wam i sie zaklinam na wszelkie buty swiata ze takiej milosci to ja jeszcze nie widziałam...pokazał mi ich filik ktory ona zrobila dla niego na poczatku...popłakałam sie,a zdjecia to juz wogóle nieraz byłam z nimi i z kuzynka na imprezie i nie moglam sie na ich milosc napatrzec, ona go zostawiła...jest taka troche swinia bo po rozstaniu przychodzila do niego..mówila daj mi buziaka zrob sobie ze mna zdjecie Marta moja kuzynka mowila ze mial jeszcze niedawno pelno jej zdjec, bał białko i inne swinstwa zeby przytyc bo myslał ze moze jest dla niej za chudy...a jak go zostawiła to płakał az sie zanosilod rozstania minelo 8 miesiecy..usiedlismy sobie przedwczorem i romawialismy..i on mowi ze po tym jak go Ania zostawila musial sie wyszalec..chciał sobie znalezc kogos na szybko..calowal sie chyba z 10, ale teraz chce naprawde sie odciac i znalezc kogos na stałe... jak ja go posłuchałam to mi sie serce kroiło; on mowi ze dzieczynie chciałby sie oswiadczyc w jakims super miejscu chiałby miec corke podobna do jego przyszlej zony i takie tam..ja tego od P nigdy nie usłyszałam...ma juz inny charakter wiec siedziemy sobie wszyscy a ten do Marty...zeswataj mnie z kims...a marta ja juz wiem dam Ci do niej numer i dyktuje moj ja takie oczy i ten no ciekawe czy do mnie odpisze...ja mowie helllloł ja tu jestem a Ci zlewka...napisał do mnie...smiesznie było..siedzielismy w tym samym pokoju i pisalismy...potem o 1 w noc poszlismy na spacer..stwierdzam ze Bydzia noca na skarpie jest piękna chodzilismy 3 godzinywiem ze Przemek nigdy taki nie bedzie..to poprostu widac po czlowieku i czuc, Marcin przyniosł mi kwiaty bez okazji az mi sie cieplo na sercu zrobiło...ale nie moge tego zrobic...nie moge powiedziec na poczekaniu P koniec i wpasc w ramiona Marcina wiem ze skrzywidzialabym Marcina Przemka i siebie..nie przestane od ręki P kochac mimo ze czasem jest nie do zniesienia...gdybym sie rozstała z P np miesiac temu to ok...ale nie moge teraz go rzucic..mam juz taka jakas blokade po tym spacerze..teraz wiem ze nie mogłabym zdradzic..i nie chodzi mi o Przemka tylo ogólnie ale co ma byc moje to bedzie...jak mam sie rozstac z P to sie rozstane a jak mam byc z Marcinem to bede juz pomijam to ze P i M sie dobrze znają Edytowane przez gosiaczek6 Czas edycji: 2008-09-13 o 08:15 |
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak słów no i witam witam obudziłam sie godzine temu a wstałam przed chwilką sioko a ty wklejałas jeszcze jakieś propozycje z grzywka dla mnie? bo nie wim czy przegapiłam czy niebyło
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
aa i zapomniałam dodac ze mina Inso na zdjeciu jest zabojcza
ładnie wygladasz |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale ziiiiiiimno jak choleraaaaa ale chyba mamy w końcu jesień ![]() ![]() mam chęć na czipsy paprykowe ![]() Klaudens kochana musi byc dobrze, i pamiętaj że jesteśmy z Tobą Gosia, nieciekawa sytuacja, ale faktycznie nie możesz zerwać z P i przerzucić sie od razu w ramiona Marcina, może poczekaj jeszcze jak to wszystko będzie sie dalej toczyło i wyciągnij jakieś wnioski i zacznij działać? ![]() Sioko, zbierz tam duuuuuuuuuuuuuuuuuużo grzybochów ![]() Inso po 1. zdjęcie okropne tej dziewuchy w tym obozie, a po 2. może wyrosłać z picia alko? bo ja też wyrosłam ![]() ostatnio jak siedziałyśmy z moimi dziewczynami to miałyśmy wódke ale nei piłyśmy czystej dyrlko drinki
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się dowiedziałam rok temu że mam torbiele wokół jajników wielkości fasoli. Dlatego biore diane 35, ale efektow nie widze i torbiele sie nie pomniejszaja. Lekarz powiedzial ze jak chce moge usunac je operacyjnie. Ale ja narazie sie tym nie ryje. Biore te tebletki i tyle. Głowa do góry Dzień dobry kobietki
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
nareszcie jakaś żywa dusza tutaj
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
werg bardzo mi przykro z powodu zalanego mieszkania
![]() Inso fajna fryzurka... tylko taka jakaś 'inna' jesteś ![]() Klauduś będzie wszystko dobrze a ta dziewucha w tym obozie nie.do.je.ba.na
|
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heeej!
Cytat:
![]() Jestem zabójcza ![]() Wiesz co. Ten M. to typ mojego TZta. On bardziej kocha swoją dziewczynę niż siebie i dla niej zrobiłby wszystko, czego by tylko pragnęła. Uchyliłby Ci nieba, zapewniam. I sorki, że tak napiszę, ale Ty zasługujesz na kogoś takiego jak on. Na taką samą miłość, jaką Ty swojego chłopaka obdarzasz. Ja przeczuciłam się z ramion jednego, do drugiego. Ten drugi to kompletny palant swoją drogą Później miałam tak jak ten Twój kolega M., chciałam sobie udowodnić na co mnei stać i spotykałam sie z różnymi kolesiami. Kiedy sobie daowałam wszystkie miłości, pojawił się mój TŻet. Jaki z tego wniosek? żaden hehe że czasem warto ryzykować, bo można zyskać coś o wiele piękniejszego.Poza tym, możesz rozstać się z P., dać sobei trochę czasu i sprawdzając jak się spraw toczą, zacząć coś tworzyć z M. ale to tylko takie moje luźne myśli... ![]() Cytat:
![]() Jak coś, to ja mam chipsy bekonowe ![]() Alko mnie nie kręci, przekonałam się o tym. Moje kolezanki zjadły, wypiły po dwa drinki a ja jeszcze jednego nie skończyłam
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
o to możesz sie tymi czipsami podzielić
![]() podoba mi sie to co napisałaś "czasem warto ryzykować, bo można zyskać coś o wiele piękniejszego." aż sobei to zapisze
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eee, no to proszę pod tymi słowami me inicjały jeee bedę sławnaMiałam wczoraj fotkę zrobić przed wyjściem, jak byłam umalowana i włosy miałam w kucyka, ale kolezanka przyszła wcześniej nie nie zdąrzyłam ![]() Tak poza tym, snił mi się dzisiaj mój Eksior
|
|
|
#505 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.akademiaruchu.com.pl/pol/O-nas a ja sie chyba zapisze do tej skzoly na hip hop :P
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
spoko loko Inso
![]() ja dzisiaj mojemu eks przywaliłam zeby nei czuł sie taki wyjątkowy bo taki nei jest i nei odzywa sie do mnie ![]() a oto moje zakupy przepraszam za pierwsze zdjecie ze takie nie wyraźne ale stabilizator nic nie dał bo ręka mi sie trzęsła a chciałam pokazac jaka ta bluzka jest z przodu musze dokupić jakiś stanić mocno wycięty bo chodzić bez nie będe bo za małe cycki mam a z tyłu jest wycięta łezka taka za zapięcie od stanika :Pzaraz reszta
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Zakochałam się w tej piosence:
![]() http://stifler99.wrzuta.pl/audio/1F8...a_-_moja_dumka Ona mnie roznosi i napawa optymizmem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ciężka sytuacja, ale ja myślę, że rzeczywiście musisz sobie chyba od nich obu odpocząć i wtedy zobaczysz jak jest naprawdę. Nie wiem co zrobiłabym na Twoim miejscu.
A ja posprzątałam cały dom i jeszcze kilka rzeczy muszę zrobić... a jest tak zimno, że jak byłam po brzoskwinie to myślałam, że zamarznę... Narobiłyście mi ochoty na coś słodkiego
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
A ziękuję
![]() Każdy mi mówi, że jestem "inna". TŻ wczoraj cały czas się na mnie patrzył, bo nie mógł sie przyzywczaić ![]() Sasetka zapraszam do mnie mam w domu z 6 kg cukierków
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
a oto reszta moich zakupów
![]() (wszelkie plamki na ubraniach to wina aparatu )
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

i tablice rejestracyjna z jego imieniem
nie mogłam sie powstrzymac...
ale chyba mamy w końcu jesień