Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-01-24, 20:33   #481
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Ja tez mam 14 i mi nic nie ma od preparatów)tylko ze ja nic nie ³ykam, bo nie wiem co mogê i nie chcê. Spokojnie b±d¼ ostro¿na i wszystko bêdzie okej

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-24, 20:46   #482
SandruS94
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27
GG do SandruS94 Send a message via Skype™ to SandruS94
Question Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tez mam 14 i mi nic nie ma od preparatów)tylko ze ja nic nie ³ykam, bo nie wiem co mogê i nie chcê. Spokojnie b±d¼ ostro¿na i wszystko bêdzie okej
Ale jakie preparaty stosujesz czy po nich rosn± ci szybciej w³oski moja mama mi ci±gle wmawia ¿e mam na ich punkcie obsesje ale ja chce tylko zweby byly ladniejsze i dluzsze a przy normalnym wzroscie w³osów jakie¶ 3 latka by starczyly Ale ja niechce tyle czekaæ
Proszê Pomó¿;*
SandruS94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-24, 20:49   #483
Magdzia94
Zakorzenienie

stosuje ró¿nego rodzaju odzywki, mgie³ke wzmacniaj±ca z Radicala, naftê z ¿ó³tkiem, wax polski do suchcych i zniszczonych i pijê pokrzywê,

Stary 2009-01-25, 11:43   #484
paula0981
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 41

cze¶æ dziewczyny
ja mam bardzo d³ugie w³osy i bardzo szybko mi rosn± uwa¿am ¿e je¶li chcecie mieæ d³ugie w³osy to musicie onie dbac tak jak ja
np: ja nie susze suszark± w³osów, po mycie nie obwijam ich w recznik, nie ¶pie z mokrymi w³osami, myje w³osy 3 lub 4 razy w tygodniu po 2 partie, u¿ywam oleju rycynowego i ¶wietnej od¿ywki henna, a szampon z avonu 2 w 1 taki zielony... jak macie jakies pytania to piszcie postaram siê pomóc
paula0981 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 12:43   #485
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 384

Cytat:
Napisane przez paula0981 Poka¿ wiadomo¶æ
cze¶æ dziewczyny
ja mam bardzo d³ugie w³osy i bardzo szybko mi rosn± uwa¿am ¿e je¶li chcecie mieæ d³ugie w³osy to musicie onie dbac tak jak ja
np: ja nie susze suszark± w³osów, po mycie nie obwijam ich w recznik, nie ¶pie z mokrymi w³osami, myje w³osy 3 lub 4 razy w tygodniu po 2 partie, u¿ywam oleju rycynowego i ¶wietnej od¿ywki henna, a szampon z avonu 2 w 1 taki zielony... jak macie jakies pytania to piszcie postaram siê pomóc
bardzo szybko tzn. ile cm miesiecznie?

masz porownianie? w sensie jak rosly przed wprowadzeniem metod?
truskawkowawiosna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 13:20   #486
paula0981
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Poka¿ wiadomo¶æ
bardzo szybko tzn. ile cm miesiecznie?

masz porownianie? w sensie jak rosly przed wprowadzeniem metod?
niestety nie mam ale jakie¶ 3 cm miesiecznie jak wprowadzi³±m metody to wydaje mis ie ¿e bardzo uros³y
to znaczy przed tymi metodami mia³am do ramion a teraz mam tak w okolicach podbiu¶cia
Stary 2009-01-25, 17:36   #487
kasiaczek141
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 535

Cytat:
Napisane przez SandruS94 Poka¿ wiadomo¶æ
ja mam problem z w³osami chce zeby by³y d³u¿sze ale boje sie ze jak mam dopiero 14 lat to nie wszytskich preparatow moge uzywac
Nie masz siê czum martwiæ Ja jak mia³am 15 lat to zaczê³am zapuszczaæ w³osy i uwie¿ mi wiêkszo¶æ preparatów i suplementów ju¿ przetestowa³am i to przez pó³ roku. Teraz mam 16 i jeszcze nic mi nie zaszkodzi³o. Moje w³oski bardzo duzo mi uros³y chyba nie ca³e 20 cm i dalej bedê testowaæ i zapuszczaæ. Tylko ze ka¿da jest inna i mo¿e siê okazaæ ze jeste¶ na co¶ uczulona
kasiaczek141 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-01-25, 18:12   #488
Aggie125
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 348
GG do Aggie125

Paula0981, skoro nie owijasz mokrych wlosów po myciu w rêcznik, to co z nimi robisz? Przecie¿ z mokrych wlosow leje sie woda.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 18:48   #489
ananonda191
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 354

Paula a co to za ¶wietna od¿ywka henna? tretment wax masz na my¶li???
ananonda191 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 23:00   #490
paula0981
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Poka¿ wiadomo¶æ
Paula0981, skoro nie owijasz mokrych wlosów po myciu w rêcznik, to co z nimi robisz? Przecie¿ z mokrych wlosow leje sie woda.

mam sposoby jak wymyje w³osy to wchodze do wanny i tam mi woda sp³ywa, ale poprostu wyciskam z nic mocno wode i czekam chwile az wyschn± troche
czego sie nie robi dla piêknych w³osów
Stary 2009-01-26, 08:43   #491
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 018

Cytat:
Napisane przez paula0981 Poka¿ wiadomo¶æ
mam sposoby jak wymyje w³osy to wchodze do wanny i tam mi woda sp³ywa, ale poprostu wyciskam z nic mocno wode i czekam chwile az wyschn± troche
czego sie nie robi dla piêknych w³osów
Chyba takie wyciskanie w³osów jest gorsze ni¿ zawiniêcie ich w rêcznik, przy takim wy¿ymaniu gorzej siê niszcz±

ja85gusiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-26, 10:22   #492
paula0981
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Poka¿ wiadomo¶æ
Chyba takie wyciskanie w³osów jest gorsze ni¿ zawiniêcie ich w rêcznik, przy takim wy¿ymaniu gorzej siê niszcz±
ale ja robie to delikatnie i tylko raz

Cytat:
Napisane przez ananonda191 Poka¿ wiadomo¶æ
Paula a co to za ¶wietna od¿ywka henna? tretment wax masz na my¶li???
tak to ta od¿ywka jest ¶wietna

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2009-01-26 o 10:26 Powód: post pod postem, prosze korzystac z opcji edytowania
Stary 2009-01-26, 16:36   #493
nanaaaaa87
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 307

ale dawno tu nic nie pisalam... ale juz nadrobilam zaleglosci III czesci no i dalej bez zmian zapuszczam wlosy juz nawet osiagnelam swoj pierwszy cel czyli do zapiecia stanika, ale jak to zawsze im wiecej sie ma tym wiecej sie chce i zapuszczam dalej
nanaaaaa87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-26, 17:13   #494
ananonda191
Zadomowienie

bo¿e, paula i to maj± byæ te sposoby?? u¿ywasz najgorszego szamponu i najgorszej od¿ywki! lepiej poczytaj trochê to forum i siê przekonasz, poczytaj sk³ady, poszukaj od¿ywki co co¶ w sobie ma a nie stosujesz ¶wiñstwa i jeszcze mówisz: super sposoby. :/ super sposoby to s± oleje kokosowe, wax l'biotica, szampon joanny albo ziai, mrs potters, serum na koñcówki, nie szarpanie w³osów, ale czekanie a¿ ¶ciekn±??? to g³upota ju¿. Przecie¿ jak zawiniesz w recznik delikatnie to on wsi±knie sobie nadmiar wody. Normalnie wyobrazi³am sobie Ciebie jak stoisz w tej wannie pó³ godziny i czekasz a¿ Ci woda z w³osów ¶cieknie No bez jaj!

Edytowane przez ananonda191
Czas edycji: 2009-01-26 o 17:15
Stary 2009-01-26, 17:15   #495
Magdzia94
Zakorzenienie

Moze na ni± dzia³a?! Jak dzia³a to dobrze

Stary 2009-01-26, 18:31   #496
ananonda191
Zadomowienie

No nie w±tpiê, ¿e dzia³a, bo inaczej by nie by³a tak zachwycona, tylko ¿e powinna sobie zdawaæ sprawê, ¿e na d³u¿sz± metê to czego u¿ywa jest szkodliwe i zauwa¿yæ te¿ inne najlepsze od¿ywki. Bo co z tego, ¿e u¿ywa waxa, wprawdzie on i tak nic tam ciekawego nie ma, ale gdyby¶my za³o¿yli ze ma, to jak maj± jej te sk³adniki wnikn±æ w³osy jak s± oblepione silikonami z szamponu, który w dodatku poza SLeS ma SLS. Po co? Nie wiem.
Stary 2009-01-26, 19:20   #497
Kotek112
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25
GG do Kotek112

ja obecnie skupiam siê na od¿ywce z olejku rycynowego i ¿ó³tka zobaczymy pó¼niej jakie bêd± efekty
Kotek112 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-26, 22:02   #498
rudeee
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 407

Cytat:
bo¿e, paula i to maj± byæ te sposoby?? u¿ywasz najgorszego szamponu i najgorszej od¿ywki! lepiej poczytaj trochê to forum i siê przekonasz, poczytaj sk³ady, poszukaj od¿ywki co co¶ w sobie ma a nie stosujesz ¶wiñstwa i jeszcze mówisz: super sposoby. :/ super sposoby to s± oleje kokosowe, wax l'biotica, szampon joanny albo ziai, mrs potters, serum na koñcówki, nie szarpanie w³osów, ale czekanie a¿ ¶ciekn±??? to g³upota ju¿. Przecie¿ jak zawiniesz w recznik delikatnie to on wsi±knie sobie nadmiar wody. Normalnie wyobrazi³am sobie Ciebie jak stoisz w tej wannie pó³ godziny i czekasz a¿ Ci woda z w³osów ¶cieknie No bez jaj!
No widaæ ka¿dy ma inne zdanie na temat co juest ¶wietne - dla mnie szampony ziaji, tak jak produkty mrs potters nie nadaj± siê do niczego. Wax zagraniczny sobie bardzo chwalê - nie potrzebna mi regeneracja, a przy¶pieszenie porostu i zagêszczenie.

Na takie przekomarzanie siê "moje sposoby s± lepsze" i jeszcze "¶wiecenie wiedz±" z forum te¿ mogê powiedzieæ - no bez jaj

bynajmniej oznacza "wcale, ani trochê, w ¿adnym wypadku"

wiêc nie: "bynajmniej mi siê to podoba"
rudeee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-26, 22:05   #499
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 447

ananonda- naprawde zachêci³a¶ now± u¿ytkowniczkê do spêdzania czasu na tym forum i "dokszta³acania sie", ¿e nie ma co...
bardziej pojechac siê po niej nie da³o?
Nie umiesz uszanowaæ, ¿e moze na jej w³osy te metody dzialaj± z pozytywnym skutkiem?
Przez takie osoby jak ty-nie chce sie pisac na tym forum . ;] (przepraszam, ale musia³am to napisaæ, bo zauwa¿y³am ze nowe uzytkowniczki s± potepiane... a moim zdaniem zbesztanie ich nic nie da, jesli ju¿ zamierzasz co¶ napisaæ to zrób to jako¶ z szacunkiem, wyt³umacz i z kultur± poka¿ ¿e wiza¿ to jednak skarbnica wiedzy )
tyle z mojej strony.
przepraszam za off.

ekstrawagancja jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-26, 22:13   #500
mOna01
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 108

Wszyscy powinni wyluzowaæ tutaj Paula przysz³a jako osoba nowa, nie wie o tych wszystkich cudach - ja te¿ nie wiedzia³am do niedawna i my³am w³osy zwyk³ym szamponem, nak³ada³am normaln± od¿ywkê i na tym koñczy³a siê pielêgnacja. Czasem u¿ywa³am zagranicznego WAXa, na dodatek dla blondynek (podkrada³am Mamie, a ja mam ciemne w³osy) i te¿ by³ dobry! Na ka¿dego dzia³a co innego - jednym skórê nawil¿a gliceryna, innym mocznik. Niektórzy wylecz± tr±dzik kremem z Garniera a inni potrzebuj± antybiotyków i kremów aptecznych. Nie ma idealnego sposobu na COKOLWIEK, który dzia³a³by na wszystkich Je¶li dziewczyna u¿ywa tego, ma ³adne w³osy i rosn± szybko to gratulacje - byæ mo¿e u¿ywaj±c sposobów spisanych na forum bêdzie mia³a jeszcze ³adniejsze w³osy Je¶li kto¶ pope³nia b³êdy z niewiedzy to nale¿y go pokierowaæ, zasugerowaæ, a nie naskakiwaæ bo naprawdê mo¿e siê odechcieæ wchodzenia na Wiza¿...

mOna01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-26, 22:14   #501
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudeee Poka¿ wiadomo¶æ
Na takie przekomarzanie siê "moje sposoby s± lepsze" i jeszcze "¶wiecenie wiedz±" z forum te¿ mogê powiedzieæ - no bez jaj
zgadzam sie, nie ma uniwersalnych metod

az sie krzywo usmiechnelam czytajac ostatnie posty ananondy191, nie wydaje mi sie, zeby ziaje, joanny, mr pottersy byly o niebo lepsze od kosmetykow, ktore krytykuje

z kosmetycznego punktu widzenia, tez na upartego mozna nazwac je "swinstwami"

a silikony to nie jest ZLO, po prostu nie kazdemu sluza, pochodnych parafiny w odzywkach jakos nikt na tym forum nie krytykuje, a oblepiaja i obciazaja wlos ze 100x silniej
Stary 2009-01-26, 22:29   #502
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 018

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Poka¿ wiadomo¶æ
zgadzam sie, nie ma uniwersalnych metod

az sie krzywo usmiechnelam czytajac ostatnie posty ananondy191, nie wydaje mi sie, zeby ziaje, joanny, mr pottersy byly o niebo lepsze od kosmetykow, ktore krytykuje

z kosmetycznego punktu widzenia, tez na upartego mozna nazwac je "swinstwami"

a silikony to nie jest ZLO, po prostu nie kazdemu sluza, pochodnych parafiny w odzywkach jakos nikt na tym forum nie krytykuje, a oblepiaja i obciazaja wlos ze 100x silniej
Popieram Ja po Joannie dosta³am ³upie¿ i ju¿ o nie u¿ywam
Ale muszê te¿ trochê ananonde191 obroniæ, bo jaki sens ma "mam sposoby jak wymyje w³osy to wchodze do wanny i tam mi woda sp³ywa, ale poprostu wyciskam z nich mocno wode i czekam chwile az wyschn± troche", "ale ja robie to delikatnie i tylko raz" jak to Paula pisze, przecie¿ jedna wypowied¼ przeczy drugiej "mocno-delikatnie".

ja85gusiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-26, 23:05   #503
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Poka¿ wiadomo¶æ
Popieram Ja po Joannie dosta³am ³upie¿ i ju¿ o nie u¿ywam
Ale muszê te¿ trochê ananonde191 obroniæ, bo jaki sens ma "mam sposoby jak wymyje w³osy to wchodze do wanny i tam mi woda sp³ywa, ale poprostu wyciskam z nich mocno wode i czekam chwile az wyschn± troche", "ale ja robie to delikatnie i tylko raz" jak to Paula pisze, przecie¿ jedna wypowied¼ przeczy drugiej "mocno-delikatnie".
miekki recznik frotte i wlosy absolutnie bezpieczne

wyciskanie mokrych to jak pilowanie pazorow zaraz po dlugiej k±pieli
Stary 2009-01-27, 09:02   #504
¦nie¿ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 556

ja czyta³am w urodzie ta Jaga Hupa³o bodaj¿e dawa³a jakie¶ rady no i ze w tym momencie kiedy jest jeszcze najwiecej wody po prostu lekko wycisnaæ ...chodzi o to ¿eby nie trzec recznikiem zbytnio
¦nie¿ka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:06   #505
Aggie125
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 348
GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez ¦nie¿ka Poka¿ wiadomo¶æ
ja czyta³am w urodzie ta Jaga Hupa³o bodaj¿e dawa³a jakie¶ rady no i ze w tym momencie kiedy jest jeszcze najwiecej wody po prostu lekko wycisnaæ ...chodzi o to ¿eby nie trzec recznikiem zbytnio
Ja tez czyta³am wywiad z Jag± Hupa³o. Otóz proponuje ona nie myæ w³osów codziennie, ale co 2-3 dni ze wzglêdu na oszczêdno¶æ wody i ¶rodowiska. Wszystko pieknie, tylko co je¶li kto¶ MUSI myc w³osy codziennie, bo bez tgo wygl±da jakby go krowa jêzykiem przyliza³a?

Ma³o tego, Jaga Hupa³o opisa³a póxniej sposób, w jaki myje w³osy. Otóz myje w³osy trzykrotnie, za ka¿dym razem innym szamponem. Przepraszam bardzo, ale jak rozumiem, to oznacza trzykrotne sp³ukiwanie w³osów wod±. To ju¿ chyba oszczêdniej jest umyæ w³osy raz dziennie, sp³ukac i do widzenia?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:18   #506
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 429

Cytat:
Ja tez czyta³am wywiad z Jag± Hupa³o. Otóz proponuje ona nie myæ w³osów codziennie, ale co 2-3 dni ze wzglêdu na oszczêdno¶æ wody i ¶rodowiska. Wszystko pieknie, tylko co je¶li kto¶ MUSI myc w³osy codziennie, bo bez tgo wygl±da jakby go krowa jêzykiem przyliza³a?

Ma³o tego, Jaga Hupa³o opisa³a póxniej sposób, w jaki myje w³osy. Otóz myje w³osy trzykrotnie, za ka¿dym razem innym szamponem. Przepraszam bardzo, ale jak rozumiem, to oznacza trzykrotne sp³ukiwanie w³osów wod±. To ju¿ chyba oszczêdniej jest umyæ w³osy raz dziennie, sp³ukac i do widzenia?
Czy¿by artyku³ "D£UGIE W£OSY - magnes na facetów"?
Wg tego artyku³u im d³u¿sze w³osy, tym wiêksza liczba myæ, najlepiej ró¿nymi szamponami (jak ju¿ wspomnia³a¶, Jaga swoje myje podobno a¿ 3 razy ) - uwa¿am, ¿e to g³upota

Aggie
, 4-krotne sp³ukanie - przed myciem i po ka¿dym z trzech szamponów

Edytowane przez pani-jesieñ
Czas edycji: 2009-01-27 o 09:25
pani-jesieñ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:53   #507
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 126

Cytat:

To siê nazywa brak konsekwencji. Zawsze mo¿na nie sp³ukiwaæ szmponu... mo¿e wtedy zachowaj± ¶wie¿o¶æ na d³u¿ej? a jaka oszczêdno¶æ wody... po prostu zwil¿amy lekko w³osy (najlepiej deszczówk±), nak³adamy szampon, pó¼niej, jak pierwsza porcja przesta³a siê pieniæ, nak³adamy nastêpny szampon i powtarzamy wszystko jeszcze raz. A pó¼niej od¿ywka i gotowe.
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-27, 10:51   #508
paula0981
BAN sta³y

Cytat:
ka¿dy ma swoje zdanie... watek jest na temat porostu w³osów wiec wyra¿am swoje zdanie... mi takie sposoby odpowiadaj± a ty wcale nioe musisz z nich korzystac...ja sie nie czepiam twoich wpisów
Stary 2009-01-27, 11:16   #509
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 745

Cytat:
No nie w±tpiê, ¿e dzia³a, bo inaczej by nie by³a tak zachwycona, tylko ¿e powinna sobie zdawaæ sprawê, ¿e na d³u¿sz± metê to czego u¿ywa jest szkodliwe i zauwa¿yæ te¿ inne najlepsze od¿ywki. Bo co z tego, ¿e u¿ywa waxa, wprawdzie on i tak nic tam ciekawego nie ma, ale gdyby¶my za³o¿yli ze ma, to jak maj± jej te sk³adniki wnikn±æ w³osy jak s± oblepione silikonami z szamponu, który w dodatku poza SLeS ma SLS. Po co? Nie wiem.
Ale po co od razu urz±dzaæ takie jazdy?
Jej w³osy, jej sprawa... Ty pilnuj swoich i pielêgnuj jak Ci pasuje, bez narzucania tego innym osobom. Nie ka¿demu musi pasowaæ Twój program pielegnacji. A skoro Paula ma efekty, to tylko powinna siê cieszyæ.

Cytat:
Napisane przez pani-jesieñ Poka¿ wiadomo¶æ
Czy¿by artyku³ "D£UGIE W£OSY - magnes na facetów"?
Wg tego artyku³u im d³u¿sze w³osy, tym wiêksza liczba myæ, najlepiej ró¿nymi szamponami (jak ju¿ wspomnia³a¶, Jaga swoje myje podobno a¿ 3 razy ) - uwa¿am, ¿e to g³upota

Aggie
, 4-krotne sp³ukanie - przed myciem i po ka¿dym z trzech szamponów

A ja myjê w³osy... 1 raz w dodatku takim mocno rozwodnionym i tylko czasem, jak mi olej nie chce zej¶æ to poprawiam po d³ugo¶ci [innym rodzajem szamponu ni¿ do skalpu, najczê¶ciej regeneracyjnym wtedy] i nie narzekam

A co do samej Jagi, jako osoby, nie przekonuje mnie ona jako specjalistka ds. w³osów

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-27, 11:22   #510
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 656

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Poka¿ wiadomo¶æ

A co do samej Jagi, jako osoby, nie przekonuje mnie ona jako specjalistka ds. w³osów
mnie jako¶ jej w³osy te¿ a¿ tak siê nie podobaj±, jest specjalistk± od ciêcia ale o pielêgnacji to nie wiem

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.