|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Cytat:
![]() a w totka fajnie by było wygrać Wesołych Świąt |
|
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
A dziewczyny, jak w ogóle wasi przyszli PMłodzi ? Uczestniczą w przygotowaniach, pomagają wybierać itp.? Bo mój to po prostu najlepiej, jakbym ja się wszystkim zajęła a on sobie będzie tylko mówił końcowo czy tak, czy nie...
Dzisiaj o 15:00 mam spotkanie rodziców i rozmowę na temat ślubu, wesela itd. O matko, nie wiem czemu ale mam stresa że hoho ![]() ![]() Tak poza tym, to widzę, że jakoś nie mogę odejść z tego wątku bo zamiast pisać na PM2010 to ja ciągle tutaj...
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Do niunia32: O widzę że zaręczyliście się dzień po nas
a wesele macie tydzień później jaki zbieg okoliczności ![]() Sprezynkaa: mój narzeczony na początku wszystko mnie do załatwienia zostawiał ale ostatnio to on szukał muzyków i kamerzysty wystarczyło, że właściciel sali którą wybraliśmy powiedział że mamy się z tym pośpieszyć bo dobrego kamerzystę i zespół też trudno znaleźć poskutkowało
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-04-13 o 10:22 |
|
|
|
#485 |
|
Wtajemniczenie
|
Sprezynka, ja tez dzis mam spotkanie rodziców..
ale to tak "ogólnie tylko bedzie co i jak" tyle ze na 16 .00 ![]() a poza tym to fajnie ze nas polubiłas i nie chcesz od nas tak łatwo odejsc ja sie stresuje tym ze w sumie nie mam pojecia kiedy by mogł byc ten slub... ten fakt mnie najbardziej denerwuje bo trzeba rodzicom cos "wstepnie" powiedzec... a ja nie wiem co, a moj PM spi w dobre i sie niczym nie przejmuje ... taki spioch!
|
#486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja wlasnie mam ten sam problem bo nie mozemy ustalic daty i cioagle to przekladamy. Chcialabym przynajmniej to juz wiedziec wczesniej a dopiero bede mogla cokolwiek ustalac |
|
|
|
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
Zostaje z Wami ;P
PM 2011
|
|
#488 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Nio to super Feme21
|
|
|
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
narazie nie zdradze ;P
jak bede miała cokolwiek załatwione, to sie okaze.. bo nie ejst to zadna szczegolna data, wiec bede ja "dopasowywac" do terminów jakie beda dostepne
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie kochane froumki PM 2011
z radością mogę się do was zapisać ![]() Pozdrawiam was wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Co do wieku to w dniu ślubu będę miała 26 lat
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
witaj moniczka
![]() Fajnie, że jest nas coraz więcej
|
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
I oby było nas jak najwięcej
![]() J a po przestudiowaniu tematu Oczekujące Panny Młode 2011 postanowiłam nie zwlekać i ustalić termin jeszcze w tym tygodniu(jeśli mój Skarb nie będzie miał żadnych ale to 6 sierpień) i szybciutko jechać zamówić salę
|
#494 |
|
Zadomowienie
|
Hej moje kochane
![]() Wieki mnie tutaj nie było, niestety na uczelni zaczyna się robić ciężej, no i czasu coraz mniej ![]() Widzę, że tyle się u was pozmieniało ![]() Sprezynkaa moje GRATULACJE ![]() ![]() Witam również nowe PM 2011 ![]() Dziewczyny opowiadajcie jak tam pierwsze spotkanie rodziców?
|
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nie wiem w ogóle czy takie spotkanie będzie
Mój Skarb sam za wszystko płaci a moją cześć pokrywają moi rodzice wiec spotkanie jest raczej zbędne chociaż kto wie Może nasze mamuśki zabierzemy jak pojedziemy oglądać sale Zresztą rodzice znają się już bo poznali się na zaręczynach... Zobaczymy jak to będzie Teraz muszę skupić się na wyleczeniu się bo mnie i mojego Skarba dopadło jakieś choróbstwo ...ble ![]() Pozdrawiam was wszystkie
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
moniczkaa2123 witaj w gronie PM2011
widzę, że dzisiaj 3 latka po zaręczynach ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Stysik faktycznie podobnie się złożyło ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#497 |
|
Zadomowienie
|
Tak to już 3 lata...ale ten czas szybko leci mam nadzieję że do 2011 też nam tak szybko zleci kochane PM2011.
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moniczka2123 w gronie PM2011
Gratuluję dzisiejszej rocznicy I życzę powrotu do zdrowia |
|
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
tak mówicie o spotkaniu rodziców i przyszłym teściów, że aż mi się strasznie smutno zrobiło ![]() My tydzień po oświadczynach robiliśmy taką małą impreze (kawa+ciasto+kolajca+trun ki) dla rodziny. Z mojej strony była najbliższa rodzina 15 osób, od niego nikt Rodzice nie znaleźli czasu...dosłownie tak powiedzieli, że nie mają czasu w tym terminie![]() Nie wiem czy to jest normalne...Jesteśmy zaręczeni już prawie miesiąc a oni nawet nie widzieli pierścionka jakiego dostałam. Normalnie płakać się chce Wiem, że może komuś się wydać to śmieszne, ale naprawdę uważam, że to nie jest normalne. Że oni nie sa Niby nic do mnie nie maja(tak powiedzieli, kiedy mój narzeczony pytał) ale np. nigdy nie zaprosili mnie na kawe, na obiad, nigdy ze mną nie porozmawiali więcej niż 1 zdanie Czy ktoś ma taką sytuację?? Dodam, że jesteśmy ze sobą ponad 4 lata
RAZEM OD -14.02.2005 ![]() ZARĘCZENI OD - 22.03.2009 ![]() NASZ ŚLUB - 11.06.2011 CZEKAMY NA...SPEŁNIENIE NASZEGO MAŁEGO MARZENIA... ![]() ------------------------------------------------ "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." |
|
|
|
#500 |
|
Zadomowienie
|
A dziękować dziękować
Ja szperam po internecie i szukam czego ile potrzeba i chyba zabiorę się za zakupy tego wszystkiego wcześniej to rodzice mniej odczują utratę dużej gotówki ![]() Co PM 2011 myślicie o tym żeby przygotowania rozłożyć czasowo?? ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- gosiaczek191 zadam ci dziwne pytanie...czy twój facet narzeczony jest jedynakiem??
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie jest jedynakiem
ma młodszego brata(19lat). I rodzice wcale nie są nadopiekuńczy, a wręcz przeciwnie...mają ich gdzieś..... Po prostu olewają. Mój narzeczony praktycznie całe dnie, i noce spędza u mnie, bo w domu się tylko denerwuje. Ehh szkoda słów....... Co o tym myślicie?? Może to ze mną coś jest nie tak??
RAZEM OD -14.02.2005 ![]() ZARĘCZENI OD - 22.03.2009 ![]() NASZ ŚLUB - 11.06.2011 CZEKAMY NA...SPEŁNIENIE NASZEGO MAŁEGO MARZENIA... ![]() ------------------------------------------------ "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." |
|
|
|
#502 |
|
Zadomowienie
|
A właśnie może w tym olewaniu tkwi problem??może trafiło na ludzi co ich własne dziecko nie obchodzi??
Ale na pewno nie jest to twoja wina gosiaczek191 nie martw się ![]() A może w końcu zmienią zdanie??
|
#503 |
|
Konto usunięte
|
Nas oficjalne spotkanie,konkretnie oficjalne zaręczyny czekają jutro
. Powiem Wam dziewczyny,że się cholernie denerwuje:P. Ale mam nadzieję,że jakoś to będzie . No i w przyszłym tygodniu powinno sie już wszystko wyjaśnić co gdzie i kiedy .
|
|
|
|
#504 |
|
Zadomowienie
|
honolinka życzę powodzenia i nie martw się i nie stresuj bo nie ma czym a po za tym twoi przyszli teściowie i twoi rodzice są na pewno zdenerwowani tym tak samo jak ty a może i bardziej
![]() Więc ja trzymam kciuki i mam nadzieję że się nam pochwalisz jaka datę wybraliście jak już będziesz wiedziała??Powodzenia
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;11922054]Nas oficjalne spotkanie,konkretnie oficjalne zaręczyny czekają jutro
. Powiem Wam dziewczyny,że się cholernie denerwuje:P. Ale mam nadzieję,że jakoś to będzie . No i w przyszłym tygodniu powinno sie już wszystko wyjaśnić co gdzie i kiedy .[/quote]Honolinko nie martw się Zobaczysz Gosiaczek191 powiem Ci, że nieciekawa jest Twoja sytuacja Może po prostu rodzice Twojego TŻ są zbyt zapracowani i może to wynika też z tego jak oni sami byli wychowywani. Ale nie martw się - jakby coś się działo zawsze masz nas PM2011 I nie pisz takich rzeczy, że z Tobą jest coś nie tak - nie powinnaś się obwiniać za taką sytuację, bo szkoda Twoich nerwów!!! Są takie osoby, z którymi ciężko się dogadać, ale to absolutnie nie jest Twoja wina!!!
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-04-17 o 15:00 |
|
|
|
#506 |
|
Raczkowanie
|
Honolinko trzymam kciuki za udane spotkanie! A po czekamy na relacje
|
|
|
|
#507 |
|
Wtajemniczenie
|
no to honolinka i ja trzymam kciuki za spotkanko!! i powiadom nas o wynikach
a ja nadal mysle zastanawam sie czy nie zaczac juz robic zaproszen zeby potem nie musiec sie juz nimi przjemowac.. tym bardziej ze bede je robic sama, ewentualnie z pomocą kolezanki... wiec trzeba sie odpowiednio wczesniej za nie zabrac.. a data ... no najprawdopodobniej sierpien o ile sie nic nie zmieni
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy to szybkie jesteście ja mam ślub za 11 miesięcy i 30 dni i nie mam nic prócz sali
|
|
#509 |
|
Wtajemniczenie
|
owszem, zgodze sie ze to jeszcze dwa lata, ale po co mam potem na ostatni dzwonek to robic, skoro moge zrobic teraz, tym bardziej ze zajmuje sie tym "na codzien" a w tej chwili nie mam zadnych zamowień. wiec moge sobie robić dla siebie...
poza tym zrobie to powiedzmy w tym roku (bo nie musze sie spieszyc - bez wpisów, wpisy jak juz bedzie na to czas) schowam sobie i przyjdzie czas, kiedy bede miała tysiąc rzeczy wazniejszych do zrobienia, i zamiast zrobic bede miała gotowe, a pewnie z powodu braku czasu bym zamowiła juz gotowe (co oczywiscie wiaze sie z wiekszymi kosztami niz zrobiłabym sama). wiec po co robic wszystko na ostatni moment? do tego robiąc je puste nawet jak sie zmieni data slubu (np na 2010) to mam juz zaproszenia i nie musze sie nimi przejmowac... a sie rozpisałam w kazdym razie o to mi chodzi! bo ja jestem przeciwniczką KUPOWANIA KARTEK NA JAKIEKOLWIEK OKAZJE! kto wie ten wie zapraszam do mnie na wątek aczkolwiek chwilowo zamarł z racji braku laku znaczy nie chce mi sie
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Gorzej jak Ci się już nie będą podobały
Kurcze.. też bym chciała umieć sama sobie zrobić zaproszenia.. ale z moimi umiejętnościami plastycznymi to by była masakra
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.

=> 55

Zobaczysz
Wy to szybkie jesteście