![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Mineraly (Najchetniej calosc za cos ciekawego
![]() Mineralne sample,z różnym stopniem ubytku-byly przeze mnie testowane ale obecna ilosc starczy na miarodajne testy oraz dopasowanie koloru.
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1239272362 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1239272404 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1239272441 Z checia przygarne eyeliner zelowy z Coastal Scents w kolorze sliwki lub niebieski ![]() Moga to byc rowniez mineralne roze lub brazery,jedwab itd.
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klorane mogę oddać wszystko co mam - co najmniej 1/3 opakowania, ważna do 09/09 - filtr jest ok ale ja nie mogę znieść tego zapachu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Dorzuciłam sample edm :coffee break,soft bronzer,email me,fawn intensive foundation ,fairly summer intensive foundation.
#484 |
Zakorzenienie
|
mam trzy jaśniutkie sample edm:
sandy fair intensive i matte fair neutral intensive poza tym big stf kaolin soft bronzer chętnie oddam za coś ciekawego ![]() Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-04-10 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Rozwielitko
sandy fair intensive fair neutral Coś? ![]()
#486 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Rozeznanie
|
Rozwielitko interesuje cię może róż favorite hoodie i soft touch?
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Mam rozświetlacz, ale niemineralny. Loreal. ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-04-10 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hoodie sama oddałam a soft touch mam a jaki konkretnie? ![]() Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-04-10 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
zdjęcie w załączniku
![]() loreal highlighter glam pencil jest nowy nigdy nieużywany, maznęłam tylko kreskę na ręce dla testu. ew. byłabym zainteresowana intensive i matte -> sandy fair ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-04-10 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co być chciała ode mnie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Wtajemniczenie
|
Pelnowymiarowy podklad Earthen Glow w formule Young&Natural, kolor Linda
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym, że wysyłka pewnie już po świętach? rozumiem, że trzy sample za rozświetlacz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może być po świętach, mogę również wysłać lada chwila, jak chcesz. ![]() Zapraszam na PW. ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-04-10 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Wtajemniczenie
|
Do oddania w dobre ręce pędzel skośny do różu z EDM. Użyłam go tylko raz po czym dokładnie "wyprałam". W idealnym stanie czeka na nową właścicielkę
![]() W zamian mogłabym przyjąć inne pędzle- bardzo chętnie eye kabuki z EDM, poza tym najjaśniejsze podkłady różnych firm (oprócz EDM, Buff'd, Lumiere (VV i FF) oraz JOPPA (FC) oraz wszelkie różowe lub brzoskiwiowe róże najchętniej z drobinkami. Dodatkowo STF kaolinowy EDM, Finishing Dust EDM i można kusić też innymi rzeczami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez avalonka Czas edycji: 2009-04-10 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Organizatorka
|
mogę sobie zaklepać olejek pomarańczowy myjący do naszej wymianki
![]() ![]() ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-04-10 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() aa i zerknij na skład serum (jest zalinkowany do strony) bo pamiętam że czegoś unikasz a musiałam wyczyścić skrzynkę ![]()
Edytowane przez avalonka Czas edycji: 2009-04-10 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() co do reszty, to się dogadamy już po świętach, jak dostaniesz wszystkie paczuchy i będziesz wiedziała, co możesz oddać ![]() ![]() a serum jednak ma w składzie ten paskudny dla mnie glikol propylenowy, który mnie nie lubi, więc jednak ono nie dla mnie ![]() Poszukam też czegoś ekstra za waffle cone sprasowany, ale po takiej ilości wymianek, nie wiem, czy coś jeszcze znajdę, więc na razie się wstrzymuję ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Wtajemniczenie
|
Avalonka, prasowany Fairly Light Neutral za paletke lawendowa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Raczkowanie
|
A z jakim sypańcem byś go porównała? nie mogę znaleźć zdjęć (a wiem że niedawno gdzieś mi mignęły...)
#502 |
Rozeznanie
|
Avalonka a czy za Wafle Cone chciałabyś może cienie Clinique 'strawberry fudge" mam tez miniaturki różnych perfum, lub końcówki perfum
![]() ![]() Moge tez zaoferować odlewkę serum 3X rose, pędzel duo fibre z edm..
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2009-04-10 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dorzucam: wymienie pelnowymiarowy, nieotwierany korektor Sunlight lub roz/rozswietlacz Natural EDM na STF ryzowy sunlight Edytowane przez pranie Czas edycji: 2009-04-10 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze przeszukam swatche i dam znać ok?
![]() |
#505 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Oddam w dobre ręcę
![]() EVERYDAY MINERALS SAMPLE 1. róż w kolorze JUMP ROPE (otwarty tylko do sprawdzenia koloru) 2. róż w kolorze SOFT BRONZER (otwarty tylko do sprawdzenia koloru) 3. róż w kolorze BEST FRIENDS (otwarty tylko do sprawdzenia koloru) 4. korektor w kolorze MULTI-INTENSIVE (raz użyty) 5. cień w kolorze LAPTOP(raz użyty, zuzycie minimalne) 6. cień w kolorze 11:59 p.m. (zużyta połowa słoiczka) 7. korektor pod oczy AUSSIE PERK ME UP (raz uzyty) Najchetniej wymieniłabym wszystko na raz - chętnie za sample podkładów i/lub róży Lumiere (jeszcze ich nie znam). Z EDM chetnie przygarnę róże Yard Sale i Snuggle, podklady w kolorze Perfect, Fairly Summer i Fairly Light Neutral w formule Semi Matte lub Matte. Zapraszam do wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Rozeznanie
|
Może na razie skromnie, ale mam nadzieję że z biegiem czasu bede miała wiecej do zaoferowania.
EDM SAMPLE Podkłady: formuła intensive (uzyte tylko do sprawdzenia koloru), Buff-Fair Neutral, Golden Fair, Sunkissed Fair, Olive far. Mogę też odsypac troszke sandy fair. formuła matte - Sandy fair Róż: sample Cookie sheet (uzyty pare razy ale i tak jest go jeszcze dużo) Moge takze odsypac (powiedzmy tak połowe sampla z EDM) mik z CS, odcienie Blackstar green i green gold moge zaproponowa takze odsypke dry-flo i amli z mazideł . Biochemia: moge zrobic małe odlewki na spróbowanie olejów z kasztanowca i jojoba (5ml) Obecnie najbardziej szukam podkładów EGM zblizonych do sandy fair z EDM najchetniej zoe ![]() Przyjme chetnie jakieś ładne róże, rozświetlacze może coś brązującego? Także cienie do powiek. Także zbliżone do sandy fair EDM podkłady innych firm. Szukam także primera z CS (Diva Defence) Edytowane przez ollkaa Czas edycji: 2009-06-22 o 20:35 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za kwas migdałowy też szukasz kosmetyków mineralnych? Z tych mam tylko próbkę 4 g Buffd Perfect i Mikę 1ml, ale mam też sporo kosmetyków niemineralnych na wymianę. Wypisałam co kilka postów wyżej. Chętnie przygarnęłabym migdała. ![]()
![]() |
#509 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Wtajemniczenie
|
To i ja stwierdziłam, że czas w końcu coś wrzucić na wymiankę.
WYMIENIĘ (wszystko rozmiar sample, użyte 1-2 razy, ubytek praktycznie żaden): Joppa: FC Lightest 2 SC Lightest 2 SC Light 2.5 SC Light 3 Simple Radiance Cashew Original Finishing Silk SHEER LAURESS: Subtle Gold - Minimalist Radiant Gold - Minimalist Radiant Gold - Ethereal EDM: korektor Multitasking MEOW: Flawless Feline 3-Naughty Angora Pampered Puss 2-Frisky Manx Pampered Puss 2-Frisky Angora Undereye Concealer: 2-Frisky Angora Concealer 3-Naughty Angora BUFF'D: Mineral Setting Powder - Neutral Ginger - formuła Original Chamois - formuła Original SZUKAM (próbek lub odsypek): Roselyn (formula Cover Me) - EGM podkładów w formule Light Buff'd - odcień Bisque, Wool lub Sand podkładów w fomule Luminesse Lumiere - odcień Light Golden podkładów z Dream World ale tu kompletnie nie wiem jaki odcień (jestem Light Medium, Olive/Yellow) EDM - Light Almond, Light Martian (formuły Intensive lub Semi-Matte) jakichś rozświetlaczy (dowolnej firmy) cieni do brwi (średni brąz) i generalnie można mnie kusić ![]() Dodatkowo mam dużo rzaczy z biochemi więc piszcie jak czegoś potrzebujecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.