![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Amelka po za nieodpartym pragnieniem, któremu nie moge sie oprzec jest fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
A u nas znowu cieplutko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tu cos pusto ![]() Monka Djamelka dobrej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Monika dzieki, ale zasiedziałam sie w domu i nie pojechalam hehe odbil sie wczorajszy klimat na dzisiejszym samopoczuciu , len jak nic, a reszta umiera hehe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
no laski-pobudka
![]() U nas dzis brzydko ![]() ![]() ![]() ![]() Musze isc sie wymaziac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
uuuu... jakie pustki
![]() Myśmy też byli z palmą w Kościele ![]() ![]() monka Śnieżynka się odezwała? Znalazłaś ten nr do niej? parapet Ty miałaś mieć jakąś zdawkę wczoraj chyba? Jak poszło? Byliśmy u mojego brata dziś popołudniu na mecz. To znaczy oglądali mecz Wisły z kimś tam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Edycia ja bylam wczoraj z malym z 5 min i wyszlam , strasznie sie zachowywal, ale zwale to na brak drzemki, wiadomo jak to jest z dzieckiem kiedy sie nie wyspi, upierdliwe na maxa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Ale pusto
![]() Poprowadze monolog ![]() EE laski co wy?Strajk czy co??? ![]() Spadam w łóżko...pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Doridee juz zaczełam leczenie, maleu podałam syrop, czekam te 14 dni i podaje tabletki, my juz jemy . Siedze i czytam i zwariowac mozna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
podbijam
![]() milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
monka dobre
![]() A już się łudziłam, że ktoś coś napisał ![]() gosiula była na chwilę i liczyłam, że napisze co u niej po tych kosmetycznych zabiegach Ja sobie dziś kupiłam gazetę prawną z płytą z excelem i chcę go odświeżyć, bo praktycznie wszędzie do pracy potrzebny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Rozeznanie
|
jestem ,jestem ,od rana wizaż nie chodzil ,więc nic nie mogłam napisać .
Nina obudziła mnie dzis o drugiej w nocy i pyta - mamo ,co robisz?. Kupiłyśmy rower i tak zawzięcie jeździła w sobotę ,ze aż mnie ręce bolą ( od trzymania kija). Robiłam w piątek wypełnienie bruzd nosowo-wargowych kwasem i jestem zadowolona. Zawsze miałam z tym problem,a w ostatnim okresie bardzo mi się to pogłębiło i przeszkadzało. Mam jeszcze lekkie zasinienia w kącikach ust ,ale tam było najwiecej wkłuć . Uważam jednak,że było warto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Racja racja z wizażem, rano szwankował.
gosiula kupiliście rower w biedronce? |Powiedz czy pedały w tym rowerku obracają się wraz z obracaniem się koła? To znaczy chodzi mi o to czy się obracają czy jest tak jak w górskich, że można jechać, np. z górki i nie trzeba pedałować, nie wiem czy jasno napisałam? Właśnie w tym rowerku Zosi jest tak, że pedały są "niezależne" od koła. i myślę właśnie nad tym czy da się przymocować korbę łańcucha do piasty, prynajmniej tymczasowo, aż nie nauczy się pedałować ![]() Ile takie wypełnianie kosztuje? jeśli to nie tajmnica. Trzeba to powtarzać? Bo pisałaś że ma to być seria zabiegów. Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2009-04-06 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy dobrze rozumiem ,ale kiedy obracają sie kółka to pedały sie nie kręcą .
Tzn ,zanim Ninka nie nauczy sie pedałować sama to one będą nieruchome. A rower jest z biedronki. wypełnienie jednorazowe 1100 a, powtarza sie mniej wiecej raz do roku.oczywiście jesli ktos chce. Edytowane przez gosiula Czas edycji: 2009-04-06 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Edycia jasno jasno napisałas, ciekawe jak jest w naszym
![]() ![]() ![]() Doridee dzieki, na lambie robilam w tamten czwartek ale w ten powtorze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiula ![]() ![]() ![]() ![]() Slyszeliscie o trzesieniu ziemi we Wloszech ![]() Zrobilam dzis zupe szczawiowo kalafiorowa, dodalam troche soku z ogorków i pestki dyni, troche maly zjadl, musze dokupic cytryne bo brakuje mi kwasoty w niej , teraz mu dodam jajo, moze wiecej jej zje. Edycia oszzzz ty zolzo jedna wyprzedzilas mnie z pytaniem hehehe punkt dla ciebie hihi Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-04-06 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Właśnie gosiula o to mi chodziło.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Rozeznanie
|
monka- kwas wstrzykuje się w zmarchy.Najpierw dostałam znieczulenie maścią emla,ale praktycznie na mnie nie zadziałała ,a potem pani doktor wyjęła igłę i już nie było tak fajnie.
Sporo mialam tych wkłuc ,ale dało sie przeżyc ,bo igiełka cieniusieńka ,tylko te miejsca blisko nosa -to niezbyt miłe. Jesli chodzi o trzęsienie to oczywiscie odrazu zadzwonilama do mamy ,ale do niej to jeszcze kawałek i nie było odczuwalne. Trzymajcie jutro za mnie kciuki bo jade na pierwszą sprawe dotyczącą gospodarstwa ,któe dziedziczymy. Sprawa az w Legionowie.( jednak te polskie przepisy są genialne) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Gosiula aha myslalam ze to sie smaruje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Zadomowienie
|
Gosiula, to taki botoks pod nosem? Mam nadzieję, że szybko ci zsinienie zejdzie i będzie efekt, żebyś coś miała z tego bólu
![]() A zaliczonko proste, zdane. Dzisiaj w pracy stwierdzili, że jeszcze zbyt zdrowo nie wyglądam ![]() Monka, młody robi kupę na nocniku zawsze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Justyna maly robi na kibelku , raz na ruski rok robi w nocnik , ostatni raz robil jak zanosilam do badania. GRATULACJE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Rozeznanie
|
Hejka!!!!
Gosiula to fajnie ze zadowolona jestes z zabiegu i mysle ze da ci wymarzone efekty ![]() Ja kiedys umowilam sie na tatuaz na usta ale wydygalam w ostatniej chwili i wyslalam siostre na moje miejsce ![]() ![]() A ja juz bym tak chciala urodzic ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
ej yo laluchny , standardowo podbijam,
Co robicie na swieta? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amelka ![]() ![]() ![]() Oj , ale mi dzidek dzis dal przedstawieni, wyszlam z nia z auta, wzielam schowałam kluczyki , zeby nie zgubil Iiiiiii sie zaczelo. U dentysty zrypałam kobite bo im wiecej do niego gadała to on jeszcze bardziej sie darł, wrzeszczal. Druga taka akcja , pierwsza byla z jajkiem z niespodzianka w sklepie, kiedys pisałam. Oczywiscie ja go olalam, a ludzie mysleli pewnie co za matka ble ble , zeby nie byla ja ich mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Rozeznanie
|
Monka no teraz to im sie charakterek wyrabia
![]() ![]() Kurde Gin mi dzisiaj powiedzial ze dziecko ma juz 2,5kg ![]() ![]() Co tutaj tak cicho??????
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
djamelka wyobrażam sobie jak Ci się teraz ciągnie, jeszcze to pamiętam. Lekarz niezły, a nazwisko
![]() monka wiem o czym piszesz i racja jest taka, że najlepiej nie zwracać uwagi na takie fochowanie dziecka, bo tylko się pogarsza sprawę, no i nie prosić go o nic tylko, że ma przestać. Ja na święta zrobić mam w planie muffiny czekoladowe ![]() U nas już zaczęli się zjeżdżać, szwagier już w domu, brat będzie w piątek, no a w sobotę ojciec. Odechciewa się jak tyle ludzi w domu ![]() zancia żyjesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Rozeznanie
|
Edycia dawalas juz kiedys na te muffiny?????Brzmi apetycznie
![]() ![]() No ciekawe co tam u Zanci ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Dawalas przepis -bo zjadlo mi sie predzej slowo
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
Jeju ocipieje zaraz
![]() Edycia fajnie jak taki tlok w domu, gorzej jak sie rozsiada na dluzej haha to potek sprzeczka za sprzeczka bo kazdy ma swoja baje Ja robie -Zurek staropolski z grzybami -salatka z jajek przepiorczych i lososia i kaparów - gdzie ja je kupie ![]() -Biała dama z serkow homo, ananas , galaretka .... -Jaja w sosie szczypiorkowo- pietruszkowym -Jajka na imprezę -Kurczak w galarecie czosnkowo-koperkowej - chyba bo babcia tez robi -Śledź w pierzynce jaja , ser... -Sałatka Warstwowa - fasola szparagowa, fasola czerw, kukurydza, jajka ,ser, majo, keczup i chyba cos jeszcze -Jajka ze szczypiorkiem - panierowane w bulce - salatka z uszek Robilyscie cos z tej listy? moze jest cos co jest nie teges ![]() ![]() ![]() Nic jeszcze z tych rzeczy nie robilam nie wiem co to wyjdzie hehe, mam nadzieje ze nie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Rozeznanie
|
Monka waw!!!!!!Chyba wlece na swieta do ciebie
![]() Nic z tych rzeczy nie robilam ![]() ![]()
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
djamelka tu masz przepis MUFFINY CZEKOLADOWE
monka taki żurek jest zawsze u mojej teściowej na wigilię. Sałatki z kaparami nie robiłam, ale brzmi zachęcająco ![]() ![]() Ta biała dama to placek ![]() Śledzie pod pierzynką robię dość często, ale ja dodaję musztardy francuskiej i cebuli, no i jajka, sera nie daję. I polecam bo dobre, tylko ja używam śledzi wiejskich np. z lisnera. Sałatek z uszkami nie lubię osobiście - za mulaste dla mnie. Ale interesują mnie też te jaja w bułce (na ciepło czy na zimno?) i kurczak w galarecie? Dawaj przepisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Rozeznanie
|
Edycia a jaka ta forma do tych muffinek?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.