Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-13, 20:59   #481
kotekMamrotek
Raczkowanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
a w sumie to nie wiem myślałam że to Edyta górniak
taka nowan zaczeli ja nie dawno puszczać w radiu
z filmu "Kochaj i tańcz" to Górniaczka, a Paula to "od dzis"

dziewczyny myslicie ze te welon bedzie pasował do mojej sukni?http://www.allegro.pl/item558739355_...i_slubnej.html
taki inny.... może bym sie skusiła na uszycie podobnego
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 21:01   #482
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a nie chodzi Ci czasem o Paulla "od dziś" ma podobny głos

Nowa piosenka Górniak:
"Dobrze wiesz byłes dla mnie wszytskim,
przestan mówic to nie tak jak myślisz
juz nie łudze sie, że to ma sens,
juz nie oszukasz mnie"

w sam raz na pierwszy taniec

ale Kasiher chodzi napewno o ta Paulle, ja tez sie dopiero niedawno dowiedzialam, ze to nie Górniak tylko Paulla jakas

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 21:07   #483
kasiaher
Wtajemniczenie

tak to jakas paulla super piosenka
kotekmamrotek bardzo orginalny welon ale bardzo mi się podoba
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 21:33   #484
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Witam Was
W końcu udało mi sie troche ponadrabiac co tu napisałyście

Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek Pokaż wiadomość
dziękuję! to były jedyne buciki z wielu z małym obcasem i wyglądem
dziś dziń chwalenia sie mam w koncu aparat więc pokaże Wam jeszcze moje zaproszenie, których wieksza częśc została juz rozdana
i biżuterie którą od koleżanki pożyczyłam,będzie pasować?bo nie jestem do niej do konca przekonana wydaja mi sie troszkę za duze te perełki... przypominam moja suknie : http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...al-1843-2.html
Sliczna ta biżuteria, ja także zastanawiam sie nad taka mgiełką z perełek. Gdzie i za ile kupiłaś te perełki ?

Cytat:

dziewczyny myslicie ze te welon bedzie pasował do mojej sukni?http://www.allegro.pl/item558739355_...i_slubnej.html
Bardzo oryginalny welon....
Nie w moim guście, ale myśle że przykuł by napewno uwagę gości.!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 21:36   #485
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

piękny ten welon taki inny a ja sobie bardzo cenie oryginalnosc
Stary 2009-03-13, 21:44   #486
princessa0121
Raczkowanie

hej dzziewczynki dawno sie nieodzywałam ale postaram sie nadrobić jutro jade za suknią oby mi sie coś spodobało to dobrze bedzie bo wesele 29.08,2099 a sukni niemam , oby cos w oko wpadło , i obym w coś sie zmieściła to fajnie będzie

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

my na pierwszy taniec wybralismy piosenke paulli od dzis bardzo nam sie ona podoba słowa trafiaja do serduszka

nasz ślub 29.08.2 009:jup i:
princessa0121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 21:54   #487
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Kochane wklejcie jesli macie fryzurki z kwiatem we wlosach przy wlosach do ramion albo krotszych proszę, nie moge nigdzie takiej fryzury znalezc slubnej oczywisice...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 22:33   #488
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Zamówiłam ostatnio zestaw do embossingu (szablon i dłutko) i dzisiaj właśnie mi przyszło Jutro przyjedzie mój Tż i przywiezie papier i zabieram się powoli za robienie zaproszeń
A taki szablonik sobie wybrałam...
tez chcialam zamawiac szablony, ale nieweidzialam czy damy razde je zdrobic.. ale i tak uwazam ze to fajny pomysl

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Uważam podobnie jak dziewczyny. Zależy w jakim okresie ma się ślub. Jeśli w okresie wakacyjnym, to miesiąc przed może być za późno.
My mamy w okresie długiego weekendu majowego i z doświadczenia wiem, że dużo osób w tym czasie ma jakieś plany, dlatego zapraszaliśmy wcześniej. I ludzie mówili, że dobrze, że wcześniej daliśmy im znać.
My chcemy, żeby miesiąc przed to dali nam już potwierdzenie, czy przyjdą na ślub czy nie
my mamy slub w sierpniu i zaproszenia chcemy rozwiesc koniec maja poczatek czerwca wlansie dlatego ze sa wakacje i wiele osob planuje wyzjdy, wprawdzie wiekszosc wie o slubie ale nie wiadomo czy do konca pamietaja dokladna date..

Cytat:
Załącznik 2108039

Załącznik 2108040

cześć wszystkim kobiałkom!
odebrałam dziś buciki jak obiecałam wklejam. Jestem bardzo zadowolona, pieknie wyglądaja na nodze pomimo rozmiaru 41 no i ten mały obcasik super!
wkleje jeszcze moje zaproszenia i biżuterie
piekne te buty, gdzie je kupilas, ja wlasie chcialabym cos w tym stylu..

bylam dzis z tz na krwayh walentykach 3D, strasnzy film, polowe mialam zamkniete oczy, nie dosc ze straszy to jeszcze efekt 3d ale i ta muzyka...
Stary 2009-03-13, 22:35   #489
Zakorzenienie

diamondbabe - ja nie mam niestety takich fryzurek u mnie zapisanych...

A ja mam znow koszmary zwiazane z weselem... myslalam ze na razie dadza mi spokjoj ale nie bardzo... snila mi sie przymiarka sukni i oczywiscie nie bylo za dobrze A tak w ogole to przejmuje sie ze zle wybralam koronke do sukni meczy mnie to okropnie.... miala byc delikatna a wcale nie jest taka delikatna... Chociaz co prawda powinna sie dobrze prezentowac na sukni, bo bedzie jej tylko kawalek na "fartuszku" i ma ladne zakonczenie wiec bedzie ladnie widoczny tej kraj ozdobny, ale nie wiem..... Ta krajka ma byc tez na dole jako wykoczenie, ale ja juz nie jestem niczego pewna

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-03-13 o 22:38
Stary 2009-03-13, 22:49   #490
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

A ja mam znow koszmary zwiazane z weselem... myslalam ze na razie dadza mi spokjoj ale nie bardzo... snila mi sie przymiarka sukni i oczywiscie nie bylo za dobrze A tak w ogole to przejmuje sie ze zle wybralam koronke do sukni meczy mnie to okropnie.... miala byc delikatna a wcale nie jest taka delikatna... Chociaz co prawda powinna sie dobrze prezentowac na sukni, bo bedzie jej tylko kawalek na "fartuszku" i ma ladne zakonczenie wiec bedzie ladnie widoczny tej kraj ozdobny, ale nie wiem..... Ta krajka ma byc tez na dole jako wykoczenie, ale ja juz nie jestem niczego pewna
wlasnie dlatego snia ci sie koszmary bo sie przejmujesz koronka.. ja tak mialam swego czasu ze mialam wrazenie ze sukienka ma swiecaca halke, i snilo mi sie ze sukienka na subie sie swiecila i fotograf powiedzial ze niebedzie robil zdjeci i wogole ... koszmar... powinnas przestac sie matwic i uwierzy / zaufac sobie ze dokonalas dobrego wyboru, zobaczysz koszmary mina tak jak i mnie minely tylko troche spokoju i wiary w siebie i swoje wybory
Stary 2009-03-13, 22:58   #491
Zakorzenienie

martucha84 - oby było tak jak mówisz

Już staram sie nie ogladav zadnych kiecek zeby mi sie nic innego nie spodobalo, ale ostatnio weszlam do jednmego saloanu bo chcialam zapytac czy maja buty i byla tam taka sliczna koronka... gryyyy Na pacztaku maja pierwsza przymiarka, mam nadzieje ze juz za duzo koszmarow nie bedzie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-14, 03:22   #492
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

ja też... od 3 ciej godziny nie spie bo moja fryzura ślubna nie chce mi dac spokoju a co najśmieszniejsze to to, że śni mi sie onternetowy katalog fryzur... i ze go przegladam a tam same dlugie piekne wlosy w dziale slubnym a ja mialam dlugie ale obcielam bo musialam i teraz mam problem z fryzura nie wiem jak to sie skonczy a nie chce doczepiac wlosow nie mam zielonego pojecia w jakich włoskach pójdę do ślubu a c o do koszmarow zwiazanych ze slubem to mi sie jakis raz na jakis czas zdarzy typu goscie czekaja pod kosciolem a my zapomnielismy o slubie albo ze fotografa nie ma albo inne tego typu sprawy
tym bardziej ze nie mam czasu teraz na zabranie sie za konkretne juz przygotowania :/ i w ogole z tym czasem tak kiepsko choc jest te 5 miesiecy to naprawde wydaje sie duzo czasu ale ja wiem ze za 2,3 miesiace bede miec tak samo malo czasu na cokolwiek zaluje bo moglam przewidziec wczesniej jakos moze ze ten rok taki zapracowany bedzie az po prostu cos mi sie robi jak jestem w biegu w ciagu dnia a czasem sobie przypomne - przeciez ja za maz niebawem wychodze a jeszcze nie mammy tego tamtego o mamo
az szkoda gadac.... i ten wymog sali 100 osob skad ja tyle ludzi wezme :/ i mam super liste na 102 osoby z tym ze tam jest z 20 ktore sa tzw "zapchaj dziura" a swiadoma jestem ze ze 20 odpadnie i lipa bedzie naprawde czasem zaczynam zalowac wielu swoich decyzji
pozdrawiam Was dziewczyneczki, mam nadzieje, ze slodko sobie snicie
ja juz pewnie nie zasne....
Stary 2009-03-14, 04:04   #493
zaaaabcia
Zakorzenienie

diamondbabe - widze ze dopada cie jakas depresja przed slubna czy cos
a wiec mowimy jej sioooooooo i nie zamartwiamy sie ze zabraknie ci czasu ...

ale powiem Ci szczerze ze ja tez czasem sobie tak lece jak juz moj TZ spij smacznie i mysle ile jeszcze rzeczy do zalatwienia i az spac w nocy nie moge ... my nawet jeszcze zaproszen nie mamy a slub za 4 miesiace i 11 dni
suknie tez nie mam a TZ garniaka .. wiec wzielam sprawy w swoje rece i umowilam sie na niedziele na mierzenie sukni mam nadzieje ze znajde cos ciekawego ( juz nie moge sie doczekac ) obraczki niby wybralismy pani ze sklepu miala jeszcze oddzwonic i dac znac na 100% czy beda takie jakie chcemy ( miala zadzwonic na poczatku tygodnia dzis sobota a ona dalej milczy ) a ja taka zabiegana ze nawet nie mialam kiedy zadzwonic ... zaproszenia tez juz wybrane lista zrobiona ... ale nie ma kiedy tego zalatwic ... jak pomysle sobie o tym ze .. nei zdarzymy to az mi sie slabo robi ale trzymam wierze ze wszystko bedzie ok .. kto wie moze w niedziele pochwale sie wam MOJA suknia

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 04:48   #494
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
diamondbabe - widze ze dopada cie jakas depresja przed slubna czy cos
a wiec mowimy jej sioooooooo i nie zamartwiamy sie ze zabraknie ci czasu ...

ale powiem Ci szczerze ze ja tez czasem sobie tak lece jak juz moj TZ spij smacznie i mysle ile jeszcze rzeczy do zalatwienia i az spac w nocy nie moge ... my nawet jeszcze zaproszen nie mamy a slub za 4 miesiace i 11 dni
suknie tez nie mam a TZ garniaka .. wiec wzielam sprawy w swoje rece i umowilam sie na niedziele na mierzenie sukni mam nadzieje ze znajde cos ciekawego ( juz nie moge sie doczekac ) obraczki niby wybralismy pani ze sklepu miala jeszcze oddzwonic i dac znac na 100% czy beda takie jakie chcemy ( miala zadzwonic na poczatku tygodnia dzis sobota a ona dalej milczy ) a ja taka zabiegana ze nawet nie mialam kiedy zadzwonic ... zaproszenia tez juz wybrane lista zrobiona ... ale nie ma kiedy tego zalatwic ... jak pomysle sobie o tym ze .. nei zdarzymy to az mi sie slabo robi ale trzymam wierze ze wszystko bedzie ok .. kto wie moze w niedziele pochwale sie wam MOJA suknia
Dziekuję Kochana za słowa otuchy postaram sie zazegnac raz na zawsze negatywne mysli ale czy cos z tego bedzie - to sie okaze
a Tobie życzę w niedzielę udanych łowów
Stary 2009-03-14, 06:43   #495
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 07:28   #496
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
Ej a co wy spać nie możecie w sumie ja wstałam tylko dlatego że tż mnie obudził bo wychodził do pracy i nie mogę już zasnąć chociaż bardzo by mi się przydał odpoczynek tym bardziej że głowa mi pęka , boli mnie buzia i mam strasznie nos zapchany, może jak wezmę antybiotyk to troszke lepiej się poczuje.
Stary 2009-03-14, 07:58   #497
martucha84
Zakorzenienie

witajcie, ja po tych krwawych walentnkach mialam same koszmary... no ale taki urok jem wlasnie sniadanko musze pospratac i jedziemy z przyjaciolmi do aqua parku do krakowa mam nadzieje ze bedzie super
Stary 2009-03-14, 08:13   #498
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja lubie szpilki a u mnie jest na odwrót tz wyższ o 30 cm i j jak założę takie niziutkie obcasiki to wygladam jak jego córka
U mnie jest tak samo ja 163, a tż 196 więc tak myślę, że 8 centymetrowe szpilki to minimum

Cytat:
Załącznik 2108139

Załącznik 2108140

Załącznik 2108141

dziś dziń chwalenia sie mam w koncu aparat więc pokaże Wam jeszcze moje zaproszenie, których wieksza częśc została juz rozdana
i biżuterie którą od koleżanki pożyczyłam,będzie pasować?bo nie jestem do niej do konca przekonana wydaja mi sie troszkę za duze te perełki... przypominam moja suknie : http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...al-1843-2.html
Zaproszenia śliczne
A co do pereł to ja trochę przesądna jestem więc u mnie odpadają

Cytat:

Bardzo oryginalny ten welon, ale troszkę nie w moim guście
PS. A jaką masz suknie? Bo chyba przegapiłam
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 08:14   #499
baja_86
Zakorzenienie

Dzień dobry. A ja dzień spędzę na uczelni, na szczęście dziś dopiero na 11.

Cytat:
Załącznik 2108139

Załącznik 2108140

Załącznik 2108141

super butki i zaproszenia, bizu też mi się podoba

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Zaproszenia śliczne, a biżuteria...ja osobiście nie jestem przekonana do pereł, nie wierzę w przesądy, jakoś tak średnio mi się podobają.

Kupiłam sobie 2 sukienki, niektóre z Was już wiedzą pewnie, że jestem w końcu maniaczką sukienek hehe. Ta czarna to taka mobilizacja do dalszego odchudzania, za 5kg będę w niej laska na 102
http://www.allegro.pl/item575470078_...azja_runi.html
http://www.allegro.pl/item571660265_...kiem_38_m.html
śliczna ta pierwsza

Cytat:

myślę, że będzie pasować

Wiecie jak super, nie musimy robić poradni, bo mój proboszcz tego nie wymaga, potrzebuje tylko nauk przedmałżeńskich, które już dawno mamy za sobą Cieszę się bo o jedną rzecz do załatwienia mniej.

Chyba zmienię fryzjerkę na ślub, bo otwarli niedaleko mnie salon fryzjerski i kosmetyczny i bez problemu w jednym miejscu mnie zrobią na bóstwo(mam nadzieje), tylko musze się na próbny makijaż i fryzurę umówić- ale to dopiero za tydzień, bo w tym tygodniu nie znajdę czasu. Mam nadzieję, że będą miały wolne godziny poranne bo inaczej zostanę przy starej opcji.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 08:14   #500
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
witajcie, ja po tych krwawych walentnkach mialam same koszmary... no ale taki urok jem wlasnie sniadanko musze pospratac i jedziemy z przyjaciolmi do aqua parku do krakowa mam nadzieje ze bedzie super
miłej zabawy, kurcze jeszcze tam nie byłam , ale moze się wybierzemy kiedyś
Stary 2009-03-14, 08:21   #501
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
miłej zabawy, kurcze jeszcze tam nie byłam , ale moze się wybierzemy kiedyś
ja i tz tez nieb ylismy ale przyjaciele tak i nas wyciagaja bo swietna zabawa
Stary 2009-03-14, 08:50   #502
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc, dawno mnie nie bylo

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak to jest z tymi butami growikara, mają zawyżoną numerację? Bo coś kiedyś pisałyście, ale chce się upewnić
Basiu, ja nosze 40/41 zamówilam 39 i są idealne na mnie, więc jeśli masz szczupłą stopę lepiej zamów numer mniejsze

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 08:57   #503
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Basiu, ja nosze 40/41 zamówilam 39 i są idealne na mnie, więc jeśli masz szczupłą stopę lepiej zamów numer mniejsze
dzięki za info innym dziewczynom też dziękuje pomyślę jeszcze nad tymi buciorami, może coś na mieście znajdę jeszcze
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 09:21   #504
myszka_maj
Zakorzenienie

Witajcie, dzisiaj też tylko na chwilkę wpadam. Jade dzisiaj na chrzciny i o 12 jadę do fryzjera zrobic przy okazji próbna fryzurke Miłego dnia kochane pa

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 09:36   #505
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Okazało się ze fryzjerka do ktorej chcialam isc jest w ciazy i bedzie rodzic prawdopodobnie w sierpniu i zostałam na lodzie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 09:44   #506
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane powiedzcie mi co sadzicie na temat tych butow, jest to firma gatuzo ktora w internecie ciezko spotkac widzialam te buty jedynie w salonie sukien slubnych cymbelline i impresja ale tam kosztuja 270 zl a te buty jako jedyne slubne mi sie podobaja a szukam w internecie caly czas moze Wy gdzies widzialyscie nawet na allegro ich nie ma bardzo zalezy mi na tych butach i najchetniej bym je kupila troszke taniej a w ostatecznosci dam te 270 zl.. co o nich sadzicie??
sliczne
ale chyba za wysoki obcas
no chyba ze bedziesz miala na zmiane

Cytat:
cześć
No dzisiaj mnie rozwaliło masakrycznie głowa to mi chce odpaść , nochal zapchany a tu taka fajna pogoda na dworku bylam dzisiaj w pracy ale niestety musiałam sie zwolnic i isc do lekarza , no i mam zapalenie zatok i zapalenie gardła trzy antybiotyki do wybrania.
kochana zdrowiej
mnie od wczoraj gardlo boli
i kaszel meczy ;/

Cytat:
Załącznik 2107442
Załącznik 2107443
Załącznik 2107445

proszę o to moje obrączki
moja 3.5 mm a tż 5mm
klasyczne albo tradycyjne jakoś tak
piekne

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Aguś tylko sie na mnie kochana nie gniewaj ale dzwoniłam własnie do pana Witta zeby go podpytac o butki i powiedzial ze bez problemu moge zamówić pojedyńczą pare!!!!! taka jak sobie chcę wklejam to co chce w załączniku zastanawiam sie czy dac to wiązanie na supełek czy z takiemi cyrkoniami

koszt wykonania ich to równo 110,00 zł + wysyłka
chyba je zamówię jutro niech sobei są leżą i czekają
mam nadzieje ze sie nie rozczaruję jak przyjadą
sa przesliczne

Cytat:

Ja już jestem 17ty dzień na dietce, którą poleciła mi ravserge80. Schudłam już prawie 3kg Wszyscy mi mówią, że schudłam i jak to słyszę, to dostaję skrzydeł
no no super kochana
wiesz ja prawie podobnie do ciebie
tylko ze 16 dzien dietki
i 5 kg mniej
tylko ze u mnie zawsze w 1 tygodniu leci woda
wiec tak na oko to 2 kg dopiero schudlam

Cytat:
Załącznik 2108039

Załącznik 2108040

cześć wszystkim kobiałkom!
odebrałam dziś buciki jak obiecałam wklejam. Jestem bardzo zadowolona, pieknie wyglądaja na nodze pomimo rozmiaru 41 no i ten mały obcasik super!
wkleje jeszcze moje zaproszenia i biżuterie
sa sliczne

ja wlasnie jestem na etapie szukania swoich

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a nie chodzi Ci czasem o Paulla "od dziś" ma podobny głos
tak to paula
ma super piosenke
i my chcemy ja na 1 taniec

moj kuzyn ma slub poltora miesiaca wczesniej
i tez maja ta piosenke
i nawet taniec ulozony do niej
kurde juz nie wiem czy tez mamy wziasc ja czy nie...
hmm
co myslicie?
Stary 2009-03-14, 10:05   #507
anuulaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry

U mnie troszę słonko wyszło, może się wkrótce ociepli, bo mam dosyć tego zimna grrr

Strippi, skoro kuzyn ma na swoim weselu Paulę, to zobaczycie sobie jak to wychodzi w praktyce Jeśli Wam się nie spodoba, to wybierzecie inną. Widzę, że teraz bardzo modna ta piosenka, my zostajemy przy swoim Ziyo
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 10:31   #508
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

Strippi, skoro kuzyn ma na swoim weselu Paulę, to zobaczycie sobie jak to wychodzi w praktyce Jeśli Wam się nie spodoba, to wybierzecie inną. Widzę, że teraz bardzo modna ta piosenka, my zostajemy przy swoim Ziyo
no my na początku chcieliśmy tą piosenkę z uwierzyć w ducha
http://www.youtube.com/watch?v=wTAWt...eature=related

kupiłam jedne z moich butków ślubnych na allegro

2 parę kupię na mieście
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg butki.jpg (48,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moje butki.jpg (49,2 KB, 30 załadowań)
Stary 2009-03-14, 11:22   #509
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no my na początku chcieliśmy tą piosenkę z uwierzyć w ducha
http://www.youtube.com/watch?v=wTAWt...eature=related

kupiłam jedne z moich butków ślubnych na allegro

2 parę kupię na mieście
Strippi, ładne buciki. Podobają mi się takie bez paska, ale na razie takich nei znalazłam. Kupiłam na razie te szpileczki z allegro,zobaczymy czy będą dobre.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 11:28   #510
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

cześć dziewczyny.Przepraszam za nieobecność ale miałam wirusa który zablokował mi internet.Ale tu się pozmieniało a ja ślubuję już niedługo.....i wogule to do mnie nie dociera

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości