|
|
#481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
kobitki az sie milo Was czyta dzisiaj i w sumie od paru ni macie te swoje jazdy pozytywne
Dśmiechu warte normalnie można nakręcić hehehe ps tez mam nadzieje, że ten małpiszon nie przyjdzie do mnie! a co zrobie z dwiema krechami... zemdleje z wrażenia i polece na usg żeby zobaczyc ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- no tak i znowu moj post rozpoczal kolejna strone :P druga luteinka pod język. Jeszcze 3
|
|
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
ZIAA lykaj lykaj na zdrowie.oj zeby ta @ nie przylazla
|
|
|
|
#483 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to się ubawiłam! Ale jakbym tak podeszła do mojego z takimi kolczykami to jestem ciekawa czy by załapał o co chodzi ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
A co do koktajlu to właśnie piję i tak myślę, że to koktajl fasolkowy Bardzo dobry, pyszny! Jeszcze jest dobry z brzoskwiniami
|
||
|
|
|
#484 |
|
Rozeznanie
|
tzn mialam recepte na tą podjezykowa, hmmm... no cóż, pomęczę się z tą
![]() no i dodatkowo jest tania, a nie wiem jak dopochwowa. Koktajl truskawkowo- bananowy dla fasolek bardzo zdrowy! miłego wieczorka babińce
|
|
|
|
#485 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny...
To wychodzi na to, że ja zupełnie niepotrzebnie tego mojego TŻ-a męczę... Wystarczy rano cukru nasypać coby skowronek przyleciał i po sprawie ??? To po co ja goopia kamasutrę uskuteczniam.... A mnie znów tak strasznie jajnik kłuje..... |
|
|
|
#486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty nie marudź, bo to fasoleczka buszuje!! Wiem, że boli ale dla dobra fasolki trzeba zacisnąć zęby Ziaaa właśnie ostatnio w tv mówili, że kobiety w ciąży powinny jeść dużo truskawek - o ile nie są uczulone na nie Ja nie jestem w ciąży ale grunt już szykuję |
|
|
|
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm a ja tam zajadam sie teraz orzeszkami w czekoladzie.mowiem Wam dziewczyny pychota.co tydzien to kupuje i wcinam
uwielbiam czekolade |
|
|
|
#488 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też uwielbiam orzeszki w czekoladzie, ale że ostatnio dbam o linię to nie jadam słodyczy
|
|
|
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
Ziaaa lykaj te luteiny bo to dla dzidziusia
A jak @ nie przyszla to jakos tak czuje ze juz do Ciebie nie przyjdzie ![]() ![]() Hmm mam co do Ciebie takie przeczucie jak mialam do BordAny z "Planujemy dzidzi na 2010" i mimo ze testy jej nie wychodzily to okazalo sie ze jest w 6 tyg,a staranka miala zaczac dopiero w 2010 hehe ![]() A moze hmm koktail truskawkowo-luteinowy?? ![]() ![]() ![]() Hmm Pepus no ciekawe czy faceci by zajarzyli o co kaman z kolczykami z testow hehe ![]() Stara Panna meza to Ty molestuj dla przyjemnosci,a cukier wysyp dla ptaszka A maz napewno sie cieszy z "cwiczen" z kamasutry,zawsze to jakas odmiana ![]() Ja mialam pol dnia spokoju z jajnikami,ale jak mnie po obiedzie zaczal prawy kluc to myslalam ze z bolu nie wytrzymam Do teraz boli i tak promieniuje do pachwiny ze chodzic nie moge ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- A ja znow wrocilam do chipsow Jak niecierpialam orzeczowych tak teraz zjadam paczke dziennie I od tygodnia chyba mam jakies napady ze musze,poprostu musze w nocy jesc,normalnie wstaje z lozka a 1 albo o 2 i musze cos przekasic,masakra
|
|
|
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam dziewczyny nie umiem ani byc na diecie ani sie odchudzac a tym bardziej nie jesc slodyczy.ja jak mam na cos ochote to musze natychmiast to miec i zjesc.a jak nie mam to moj bidulek po sklepach gania i kupuje..ale mam skarbenka
no w mojej paczce zostale sie tylko te w ciemnej polewie bleee,ale to moj niuniek zje![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- KICIA czekam juz wiesz.dostalas wiad
|
|
|
|
#491 |
|
Rozeznanie
|
Witam mumuńki i ich fasolki:0 ja się własnie dzisiaj dowiedziałąm, że jestem w 7 tygodniu ciąży...objawy: piersi urosły mi conajmniej o półtora rozmiaru, bolą po bokach, jest mi niedobrze rano i wieczorem i jak jestem głodna, poranne wstawanie to tortura, do 12.00 wogóle nie funkcjonuje, mam wrażenie ociężałości i mdli mnie, jestem wrazliwa na zapachy, mam wzdęty brzuch, w nocy wstaję 3 razy siku, no i kłopoty z cerą, poza tym czasem lekkie skurcze jak przy okresie i chwilowe bóle jajników. I to by było na tyle
|
|
|
|
#492 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj Bubigirl gratuluje
GRATULUJE
|
|
|
|
#493 |
|
Rozeznanie
|
W końcu po półtora roku starań mogę się przywitać
a właściwie możemy, bo teraz nas dwoje jest
|
|
|
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
oj to moge Ci teraz zyczyc spokojnych 9 miesiecy i zdrowego maluszka
|
|
|
|
#495 |
|
Rozeznanie
|
Bubi gratulacje
)Twoje objawy mi sie podobaja... (bo wydaje mi sie jakbym miala podobne niektore )Kicia oby to Twoje przeczucie bylo sprawdzone! wtedy jade do Ciebie i normalnie stawiam Ci koktajl truskawkowo-bananowy z luteinką! ;] |
|
|
|
#496 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale sie opamietalam. chociaz ciezko mi to przychodzino i teraz musialas wspomniec znowu o chipsiatkach i mam przeogromna ochote na wymurzenie ich z tej szafki Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#497 |
|
Rozeznanie
|
Nie dziękuję dziewczynki
i mam nadzieję, że te objawy będą zanikać powoli... a jak dojdą jeszcze jakieś to od razu napiszę![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- ze mną to wogóle jest śmieszna historia bo ja już byłam u gina i miałam rozpocząc badania na niepłodnośc bo półtora roku się staraliśmy a tu nic....i zlecił mi mnóstwo badan jedne miałam zrobić w 28 dniu cyklu a kolejne w 3 dniu okresu. i tak czekałam dwa tygodnie na okres i nic, ale zazwyczaj miałam okres między 28 a 44 dniem. no i wczoraj w kocu dla świętego spokoju zrobiłam test ale miałam na niego nawet nie patrzec bo tyle się już ich narobiłam i nic, i tyle razy wydawało mi się, że już mam objawy i jestem w ciąży a tu nic....no ale zrobiłam i wyszły piekne dwie różowe krechy!!!! więc za telefon od razu rzuciłam się na recepcjonistkę, że nie wazne co by się działo ja musze miec pilna wizytę u gina i dzisiaj się dowiedziałam że od 7 tygodni jestem mamusią:0 i chyba udało się tylko dlatego, że wyluzowałam i poddałam się już....i proszę bardzo
|
|
|
|
#498 |
|
Rozeznanie
|
Bubi no to dziel się się teraz z nami
) prosimy duuuzo duuuzo tego dla Nas.mi sie dzis skonczyl 42dc (9dni spoznienia) i 2tab. luteiny na wywolanie / tudziez podtrzymanie fasolinyzaczynam sie stresowac! |
|
|
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
Witam nowa mamusie i GRATULUJE
Aga no juz wszystko wiem Ziaaa moje przeczucia w stosunku do innach zawsze sie sprawdzaja tylko co do mnie samej nie chca sie sprawdzic heh ![]() Hihihi Madzik przyznaj sie !!! Wkoncu pozarlas te chipsy??? A mi sie znow odzywaja zabki w brzuszku jak to u mnie wieczorem bywa,i znow piersi zaczely bolec.....oby to byl dobry znak !!!!! Jeszcze troszke ponad 3 dni do sprawdzenia
|
|
|
|
#500 |
|
Rozeznanie
|
Kiciu! to sprawdzamy razem... ja za 3dni koncze luteinke hehe ;] tylko, że ponoc okres jesli ma sie pojawic to dzien po... wiec juz nie wiem jak to jest.
Brała któraś z Was luteinke? (chociazby w koktajlu truskawkowo-bananowym:P) |
|
|
|
#501 |
|
Wtajemniczenie
|
halooo juz wszystkie spicie
tylko ja buszije a rano znowu ostatnia sie pojawie.hmmm dobranoc kochane
|
|
|
|
#502 |
|
BAN stały
|
kobietki czy ktoras z was miala ze 2 dni po przytulankach w dni plodne straszne klucie jajnika,tylko nie mylic z pobolewaniem
ze myslalam ze padne i niestety nie naspalam sie dlugo bo bol mnie obudzil i po niczym nie przechodzi ani nospa forte ani ketonal forte zalamka normalnie |
|
|
|
#503 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry leniuchy, co to za spanie?
![]() joanna i co w Twoim bólem? jak nocka minęła? aguś kto rano wstaje temu pan Bóg daje! ja jeszcze Twoja wiadomosc z nocy zdazylam przeczytac, ale juz uciekalam do lozeczka, bo TŻ już pochrapiwal:Pponawiam pytanie odnosnie luteiny: kto i jak ją brał? bo sie naczytałam na innym wątku, że każdy ma po dwie na dzien, jesli na wywolanie okresu. A ja biore jedna... bo tak mam tez na karteczce na ktorej mi pisal ginek (ten niemily:/) 1x1 przez 5 dni (10tab) hmmmmm |
|
|
|
#504 |
|
Zadomowienie
|
Po pierwsze gratuluje zafasolkowanej
Po drugie kobietki tak jak ktoras z was pisala wczoraj ze mialam niby podwojna owulacje czy cos takiego otoz dopiero mialam ja chyba w 63 dc,wiec nie ma reguly ze trzeba miec ja w 14-19 dc.Uwierzcie mi ze do 63 dnia cyklu moj wykres byl plaski,non stop temperatura 36.6-36.75...wiec na to wychodzi ze wszystko jest mozliwe!!!! a jak wiadomo od owulacji do miesiaczki mija ok 14 dni,i albo przyjdzie @ albo to dzidzia. |
|
|
|
#505 |
|
Zadomowienie
|
Witaski dziwczyny
![]() ![]() ![]() A co Wy spac nie mozecie??? Ja wpadlam sie tylko przywitac i lece dalej spac ![]() Wiecie...Mialam dzis kolejna bezsenna noc Nie wiem dlaczego ale zalapalam strasznego dola ze fasolki wcale nie ma,ze ja sobie tylko wmawiam te wszystkie objawy,ze pewnie nigdy nie bedzie fasolki...bylo mi tak przykro ze az sie poplakalam ![]() Juz mi sie nawet testowania odechcialo Stracilam wiare w to ze fasolka moze byc w moim brzuszku Ohhh ale mam dzis zalamke,masakra ![]() ![]() ![]() Ide dalej spac,moze to przespie..... Milego dnia dziewczynki
|
|
|
|
#506 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie panienki...
![]() Test zrobiony, oczywiście standardowo negatywny..., ale czego ja się goopia spodziewałam... . Jedyne co mi zostało to myśleć, że może tym razem się udało... w tym cyklu, a na test to jeszcze zdecydowanie za wcześnie... No cóż. Przynajmniej wiem, ze tamto to była normalna @... Miłego dnia. |
|
|
|
#507 |
|
Zadomowienie
|
Kicia
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Stara Panna ja tez wczoraj testowalam i tez negatywny... musimy uzbroic sie w cierpliwosc |
|
|
|
#508 |
|
Rozeznanie
|
Trzy lata, Aneczka, trzy lata... Myślisz, ze jeszcze mam jakąś nadzieję ???
|
|
|
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
A co mowia lekarze?????
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na pocztake gratluje nowym zafasolkowanym mamusiom !!!!!!!
Tak mnie tu dawno nie bylo ze juz sie gubie ![]() ![]() No dziewczyny widze ze postepy sa w starankach i bardzo dobrze !!! Kicia napewno sie uda.. w koncu musi!!!! Bo ja moze byc inaczej musimy tylko wierzyc!!!! Bubigirl GRATULUJE !!!! Powiem ci ze znam jezszce jeden taki przyklad kiedy oara chciala zaczac leczyc sie na bezplodnosc to wtedy im sie udawalo czasami nie myslec jestes lepiej niz myslec o tym :P:PA u mnie hmmm jednak nie bralam tych tabletek anty... nie wiem czemu jakos tak wyszlo... no i mysle ze i tak dupa bedzie w tym miesiacu chcoiaz moj TZ powiedzial ze teraz codziennie bedziemy sie rozmnazac ![]() no coz ale akurat w dni plodne (tak mi sie wydaje bo nie za barzdo chce liczyc ) bylam choraaaa.;/;/;/ no ale coz tak juz jest... ale za to zaczynam sie juz stresowac slubem wiec juz niedlugo nie bede miala czasu myslec op fasolce... ohhh jescze 3 tyg !!!!Dobra nie zanudzam... Stara Panna sa nadzieje jak zawsze... przestan myslec o tym ze chcesz miec dzidzie i po prostu.... zyj !!!!!! miej przyjemnosc z tego rozmanazania i nie mysl czy po kazdym skesie to juz to odprez sie i bedzie dobrze zobaczysz !!!!! 3mam kciuki !!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

D

to się ubawiłam! Ale jakbym tak podeszła do mojego z takimi kolczykami to jestem ciekawa czy by załapał o co chodzi
Bardzo dobry, pyszny! Jeszcze jest dobry z brzoskwiniami
To wychodzi na to, że ja zupełnie niepotrzebnie tego mojego TŻ-a męczę... Wystarczy rano cukru nasypać coby skowronek przyleciał i po sprawie ??? To po co ja goopia kamasutrę uskuteczniam.... 

GRATULUJE

ze myslalam ze padne i niestety nie naspalam sie dlugo bo bol mnie obudzil i po niczym nie przechodzi ani nospa forte ani ketonal forte
zalamka normalnie