|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ caat's closet ♥
dł całk bez katura 95 cm, szer w biuście 40 cm, dl rękawa od pachy ok 51 cm, z tymże ja je nosiłam odwinięte, a można je zawinąć
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- to zależy co byś chciała czy jakis kosmetyk czy ciuszek, tunikę... czy coś jeszcze innego
|
|
#486 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
to jest przykladowe zdjecie z mojej wish...;-)
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
ok poszukam czegos jutro napisz czym jestes zainteresowana
odpisz u mnie.Ps jesli nic nieznajde to podoba mi sie tazke ten t-shirt turkusowy z serduszkiem |
|
|
|
|
#490 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
zdjęcie mam z wyszukiwarki a podpis pod nim to deichmann, ale nie wiem z której kolekcji i który sezon :/
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo za wymiary
![]() wymienisz się wtakim razie za sweter promod?
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
oj, to mogłas od razu napisac, że jest nieosiągalny...
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
przepraszam, ze dopiero piszę - w weekend bylam poza zasiegiem i dzisiaj cały dzien walczyłam z routerem, dopiero się udało A więc jak się sprawy mają... na bluzeczkę jestem chętna, ale nie oddam za nią nowej sukienki bo to dla mnie niezbyt opłacalny interes... W jakim ona w ogole jest stanie ? Jakos sie dogadamy ![]() Pozdrawiam
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie moze tak byc
A co robimy z sandalkami, nadal je chcesz ?---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Wymiary są podane w opisie : OD PACHY DO PACHY : 45 CM POPRZEZ ŚRODEK BIAŁEJ TAŚMY ( PATRZ ZDJĘCIE ) : 40 DŁUGOŚĆ : 82 CM Chyba, ze interesują Cię inne ? Może być problem z fotką,wczoraj probowalam robic zdjęcia i wychodzily całe zamazane Chyba aparat pójdzie do naprawy. Spróbuje jeszcze jutro. A sukienka sama w sobie raczej nie odbiega od tej na zdjęciach . Kopertowke chetnie oddam Czyli tak napisze co mi sie podoba u Ciebie : sukienka niebieska, tunika h&m, baletki dziecinne, ew baletki turkusowe, apaszka quelle, kolczyki ( https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1251139443 ew te : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1251139443 ) ... to się rozpisałam
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Schranz Czas edycji: 2009-09-08 o 04:04 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie próbowałam i prawie na tych zdjęciach nic nie widać
Ostatnio robilam kilka zdjec do dokladki i nagle przestał ustawiac ostrosc... nie wiem co jest A te balerinki dzieciece to one raczej pelnią funkcję skarpetek, tak ? Mogloby byc tak : Za sukienke sukienka i bluzka, za sandalki - turkusowe balerinki a za torebke apaszka i kolczyki, co Ty na to ?
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mają żadnych wad
Sukienka jest nowa z metkami, sandałki sa nowe ale oberwane metki - pochodzilam w nich w domu z pol godziny a torebka tez wydaje sie byc bez skazy - uzywana moze raz czy dwa. Zaraz wszystko dokladnie obejrze raz jeszcze.Hmmm akurat dwie pary mi nie są potrzebne bo chcialam je raczej traktować jako kapcie
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Schranz Czas edycji: 2009-09-08 o 09:13 |
|
|
|
|
#504 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za :
1.t-shirt z BERSHKA rozm. s - DOKŁADKA 4.09. (niekoniecznie), 2.H&M rozm. xs, ale to typowe s/m (zalezy mi), 3.♥ biżuteria ♥ ~ FASHION JEWELRY 4.pomarańczowa kulkowa niebieska kulkowa 5. bokserki z McArthur rozm. 40, ale dobre na 39. (zalezy mi !!! )buzia ![]() |
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Po weryfikacji stanu rzeczy stwierdzam, iz
sukienka bez zmian, buty tez - mają jeszcze te nalepki na wewnetrznej wkladce wiec mozesz byc spokojna, ze nie śmigane na torebce zauwazylam przy bardzo wnikliwym obejrzeniu, ze ma dwie małe ryski całkiem po boku jedna z 3 mm druga z 2 mm. Mam nadzieje, ze to nie przeszkadza ? Skoro do balerinek jestes przywiazana to nie ma co na siłe Ci ich odbierac Pokombinujemy cos innego ... jedna para by mi się tych papci przydała a podoba mi się jeszcze chusta h&m ... jesli uwazasz, ze to za duzo to z chęcią coś Ci doloze spoza wątku Mam np nowe kola h&m sredniej wielkosci, srebrne w tłoczony wzorek... i nie wiem - moze jakis cien do powiek by Cię zadowolił ?
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Widac, widac
A te ryski wlasciwie sa niewidoczne, bo dopiero jak sie bardzo jej przyjzalam to zauwazylam. Mówisz o tych samych kolczykach, ktorych byly dwa komplety w jednym opakowaniu ? Hmm okularow much nie mam ale mam aviatorki ... Potrzebujesz czegos moze z kosmetykow ?
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
mam kilka flaszek ale nie oddam ich ew probki ... to ja juz nie wiem.. proponuj.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Wymiana

Chyba aparat pójdzie do naprawy. Spróbuje jeszcze jutro. A sukienka sama w sobie raczej nie odbiega od tej na zdjęciach