Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 08:28   #481
KUBUŚ
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Bankierka ty sie nic na razie nie mart, może faktycznie tobie średni profil wystarczy, moze jakby ci włozył wkładki o wysokim profilu to by bardzo sztucznie wygladało i by sie bardzo odznaczały. Poczekamy zobaczymy.
Wklejałaś juz zdjecia ??

co do bólu to ja 30 minut wstawałam z łózka przy pomocy syna i męża i jeszcze im sie obrywało za to że mnie nie potrafia połozyć. ŚPIJ NA SIEDZĄCO.
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 08:28   #482
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niespelnienie Pokaż wiadomość
Hej
Ja mam 174 do 177cm (zależy kto mierzy) pod biustem 70, w biuście przed operacją jakieś do 80, wzięłam mentory 400 cc, i jestem mega zadowolona...w biuscie mam teraz 95cm, aż uwierzyć nie mogę i codziennie latam zmierzyć, czy nie opadło co nieco...rozmiar mi wyszedł z tego jakiś taki duży w/g tabeli, ale na oko to jest takie śliczne pełne D...jestem 2 tygodnie z kawałkiem po operacji...pasa ściskającego już nie musze nosić, a staniczki noszę sportowe
Gratuluje A teraz prosze zmienic nicka na Spełniona
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 08:37   #483
bankierka
Raczkowanie

właśnie teraz smarkam i co gorsze z bólu nie mogę,Męża nie ma moge sobie popłakać Masza one są jakieś małe...i tak sie zastanawiam po co to wszystko było skoro i tak róznicy nie widać,pewnie dalej push up bede musiała nosić,dzisiaj jade do dr.pomarudze mu też Wiesz najgorsze to bo usłyszałam cos takiego że po operacji są duże bo napuchniete a potem opuchlizna zejdzie one zmaleją i dziewczyną wydaja sie małe!!!!!! a jak mi opuchlizna zejdzie i one zmaleja to znowu nic nie będe miała i na cholere ten ból...i Ww dodatku za tydzień do pracy a ja w tym staniku sportowym wygladam płasko a pusch up nie mozna jeszcze nie??

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
Bankierka ty sie nic na razie nie mart, może faktycznie tobie średni profil wystarczy, moze jakby ci włozył wkładki o wysokim profilu to by bardzo sztucznie wygladało i by sie bardzo odznaczały. Poczekamy zobaczymy.
Wklejałaś juz zdjecia ??

co do bólu to ja 30 minut wstawałam z łózka przy pomocy syna i męża i jeszcze im sie obrywało za to że mnie nie potrafia połozyć. ŚPIJ NA SIEDZĄCO.
kubuś nie wklejałam zdjęć bo nie mam co wklejaćnarazie są jeszcze plastrami pozaklejane,dzisiaj jade na zmiane opatrunku i pewnie posciaga dr.te plastry już.
Stary 2009-09-25, 08:43   #484
Masza711
Zadomowienie

[QUOTE=bankierka;14427749]właśnie teraz smarkam i co gorsze z bólu nie mogę,Męża nie ma moge sobie popłakać Masza one są jakieś małe...i tak sie zastanawiam po co to wszystko było skoro i tak róznicy nie widać,pewnie dalej push up bede musiała nosić,dzisiaj jade do dr.pomarudze mu też Wiesz najgorsze to bo usłyszałam cos takiego że po operacji są duże bo napuchniete a potem opuchlizna zejdzie one zmaleją i dziewczyną wydaja sie małe!!!!!! a jak mi opuchlizna zejdzie i one zmaleja to znowu nic nie będe miała i na cholere ten ból...i Ww dodatku za tydzień do pracy a ja w tym staniku sportowym wygladam płasko a pusch up nie mozna jeszcze nie??

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Kochanie Z cala pewnoscia nie jest tak zle Daj sobie i dziewczynkom troche czasu Sprawdz w tabelce-mowie Ci ze ta roznica w projekcji jes minimalna!Porozmawiaj dzis z dr
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 08:52   #485
bankierka
Raczkowanie

[QUOTE=Masza711;14427881]
Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
właśnie teraz smarkam i co gorsze z bólu nie mogę,Męża nie ma moge sobie popłakać Masza one są jakieś małe...i tak sie zastanawiam po co to wszystko było skoro i tak róznicy nie widać,pewnie dalej push up bede musiała nosić,dzisiaj jade do dr.pomarudze mu też Wiesz najgorsze to bo usłyszałam cos takiego że po operacji są duże bo napuchniete a potem opuchlizna zejdzie one zmaleją i dziewczyną wydaja sie małe!!!!!! a jak mi opuchlizna zejdzie i one zmaleja to znowu nic nie będe miała i na cholere ten ból...i Ww dodatku za tydzień do pracy a ja w tym staniku sportowym wygladam płasko a pusch up nie mozna jeszcze nie??

Kochanie Z cala pewnoscia nie jest tak zle Daj sobie i dziewczynkom troche czasu Sprawdz w tabelce-mowie Ci ze ta roznica w projekcji jes minimalna!Porozmawiaj dzis z dr
ale to 325 M+ to napewno sredni profil??w tabelce jest niski ,średni plus,wysoki jto mój to chyba średni plus tak??jeśli tak to wyglada to tak
Plus średni średnica 12,3 proj.3,8 profil wysoki średnica 11,5 proj 4,8

nie no cos pomieszalam przez te nerwy !!!!!! jest tez profil sredni...i tam jest proj 3,00 sama juz nie wiem

Edytowane przez bankierka
Czas edycji: 2009-09-25 o 08:57
bankierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 08:52   #486
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczynki,dzisiaj obudziłam sie z płaczem jeszcze półśpiąca myslałam o moich cycusiach (bo jak tu mysleć o czyms innym jak bolą jak cholercia ale nic to przezyje) najbardziej sie smuce tym że wybrałam ten profil sredni,dr mówił ze wysoki by mi sie odznaczał na górze i dlatego zdecydowałam ze lepiej średni a teraz płacze bo nie mam cycusiów...wiem piszecie że wystrzela ale naprawdę cos w to nie wierze i znowu mi sie chce płakać Mąż jak mnie rano podniósł z łóżka (bo 5 min.próbowałam i bez efektu..)myslał ze z bólu płacze a ja do niego znowu o moich obawach to nakrzyczał na mnie i powiedział -przeciez pisały Ci dziewczyny że wyjdą te piersi ... Napiszcie mi proszę czy duza jest różnica w profilu średnim a wysokim? bo widze że Wy jednak wolicie wysoki a ja niekumata nie doczytałam sie tego u Was przed zabiegiem

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

angelka jesli zastanawiasz sie nad 300 a 325 to zdecydowanie wybierz 325 a jesli chcesz mieć podobne do ślicznych cycusiów maszeńki to weź okrągłe wysoki profil ja tez wybierając dla siebie rozmiar kierowałam sie wyglądem piersi Maszy z tym ze niedoczytałam że Masza ma wysoki profil a dr.zaproponował mi średni twierdził że bedzie bardziej naturalnie wyglądał-ale czy to prawda to nie wiem

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

MYA kochanie ale czym Ty sie martwisz oddajesz swoje cycuszki w dobre ręce,Dr zrobi Ci je na bóstwo i o tym tylko myśl
hej kochana zobaczysz ze twoje cycusie nabiora ładnego kształtu ja mam profil extra wysoki choc ja tez nie wiedziałam jaki mam profil do póki nasz znawca HORO mi o tym nie napisałamyszko kochana ty bierzesz jakies leki??ze tak cie boli?ja to dzisiaj juz nie brałam bo mnie nie boli az tak mocno tylko cycusie takie ciężkie a zrobiłas juz focie swoich pieknosci..?ja szczerze powiem ze sie modle zeby mi cycusie troche zmalały..ja dzisiaj wstawie nowe focie juz bez opatrunków
Stary 2009-09-25, 08:54   #487
MIKA2807
Raczkowanie

Czesc dziewczynki Właśnie jestem po op. druga doba.Powiem szczerze że ból troche przereklamowany.Boli bardziej to że bandaże są mocno zawinięte i oddechu nie można głębszego złapac. Widziałam swoje dziewczynki przy zmianie opatrunku i szczerze mówiąc myślałam że będą większeale ogólnie spoko
Stary 2009-09-25, 08:59   #488
ruda
Raczkowanie

Cytat:
bankierka nie martw się na zapas do efektu końcowego masz jeszcze sporo czasu zastosuj wczorajsza kurację i spójrz na fotki przed operacją zobaczysz będzie dobrze , jak lekarz zdejmie plasterki to na pewno pozytywnie zaskoczy cię ich rozmiar
Stary 2009-09-25, 09:00   #489
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiulka Nowa Pokaż wiadomość
hej kochana zobaczysz ze twoje cycusie nabiora ładnego kształtu ja mam profil extra wysoki choc ja tez nie wiedziałam jaki mam profil do póki nasz znawca HORO mi o tym nie napisałamyszko kochana ty bierzesz jakies leki??ze tak cie boli?ja to dzisiaj juz nie brałam bo mnie nie boli az tak mocno tylko cycusie takie ciężkie a zrobiłas juz focie swoich pieknosci..?ja szczerze powiem ze sie modle zeby mi cycusie troche zmalały..ja dzisiaj wstawie nowe focie juz bez opatrunków
kasiula ja biore ketanol forte i po nich troszke lepiej ale i tak nie ma mowy o wstawaniu samej z łóżka dlatego jak rano mnie mąż podniesie tak sie juz nie kłade nie robiłam zdjęc bo jeszcze w plastrach ,Kasiula Ty nie masz sie czym martwic bo opuchlizna napewno zejdzie i one zmalejąTylko szkoda że mi pewnie tez
Stary 2009-09-25, 09:01   #490
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MIKA2807 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki Właśnie jestem po op. druga doba.Powiem szczerze że ból troche przereklamowany.Boli bardziej to że bandaże są mocno zawinięte i oddechu nie można głębszego złapac. Widziałam swoje dziewczynki przy zmianie opatrunku i szczerze mówiąc myślałam że będą większeale ogólnie spoko
hejgratulacjeja tez juz jestem drugą dobę po operacji a jak znosiłaś ból?a masz jakies focie dziewczynek?bo moje cycusie wstawiła listopadowa moja kochanaale sa to zdjecia w opatrunkach..dzisiaj beda nowe focie
Stary 2009-09-25, 09:03   #491
ruda
Raczkowanie

Cytat:
witaj w gronie cycolinek
świetnie ze się dobrze czujesz, każda z nas ma obawy przed op co do rozmiaru i bólu a po okazuje się ze nie taki straszny wilk jak go malują

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
hejgratulacjeja tez juz jestem drugą dobę po operacji a jak znosiłaś ból?a masz jakies focie dziewczynek?bo moje cycusie wstawiła listopadowa moja kochanaale sa to zdjecia w opatrunkach..dzisiaj beda nowe focie
hej kasiulka ty to w ogóle jesteś chyba z tytanu żaden ból się ciebie nie ima , fotki to cudowna rzecz można sie po napalać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 09:04   #492
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruda Pokaż wiadomość
bankierka nie martw się na zapas do efektu końcowego masz jeszcze sporo czasu zastosuj wczorajsza kurację i spójrz na fotki przed operacją zobaczysz będzie dobrze , jak lekarz zdejmie plasterki to na pewno pozytywnie zaskoczy cię ich rozmiar
ruda przed chwilka właśnie patrzyłam ma zdjęcia przed,nie powiem jest różnica ale to nie to co myslałam-jeśli to wina tylko tego profilu to sie potnę Przed zabiegiem myślałam że to 300 lub 325 że tu chodzi głownie o wielkosc biustu i dlatego wziełam 325 a tu sie okazuje że profil robi dużo
Stary 2009-09-25, 09:08   #493
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
kasiula ja biore ketanol forte i po nich troszke lepiej ale i tak nie ma mowy o wstawaniu samej z łóżka dlatego jak rano mnie mąż podniesie tak sie juz nie kłade nie robiłam zdjęc bo jeszcze w plastrach ,Kasiula Ty nie masz sie czym martwic bo opuchlizna napewno zejdzie i one zmalejąTylko szkoda że mi pewnie tez
kurcze to ja powiem szczerze ze ja bólu nie czuje tylko ciężar moich dziewczynek..niuniu wydaje mi sie ze 325 nie sa az takie male jak mówiszone sa kilka dni po operacji i maja duzo czasu zeby dojsc do siebie tak jak i moje ja narazie mam lewa piers troszke wiecej opuchnieta i a brzuch to juz nie powiem jak w 5tym miesiacu ciąży
Stary 2009-09-25, 09:11   #494
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
kurcze to ja powiem szczerze ze ja bólu nie czuje tylko ciężar moich dziewczynek..niuniu wydaje mi sie ze 325 nie sa az takie male jak mówiszone sa kilka dni po operacji i maja duzo czasu zeby dojsc do siebie tak jak i moje ja narazie mam lewa piers troszke wiecej opuchnieta i a brzuch to juz nie powiem jak w 5tym miesiacu ciąży
a może wsadzając Ci implanty wsadzili cos do brzuszka małe bebiko jak to dziewczyny pisałyza 4 m-ce sie okaże
Stary 2009-09-25, 09:16   #495
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Horo-nastraszyłaś mnie, ale dobrze że na strachu sie skończyło . Pytałaś o staniczki z fiżbinkami. Jeśli miseczka kończy sie na fiżbince
(tzn misczka z fiżbinką złapana na środku np kokardką) to jak ją wyjmiesz to będzie kicha, miseczka będzie się wpijać pod piersią, miseczka nie utrzyma piersi. Fiżbinki przy dużych wymiarach misek można wyjąć jeśli z przodu jest podtrzymanie pod miską i na środku stanika (tzn gumka jest na około staniczka).
Te pierwsze tyg są naprawdę bardzo ważne. Więc może póki co kup sobie taki babciny stanik z dobrą miseczką i złap obwód .
Mya,
Własnie to wszystko sprawdziłam... staniczek, z ktorego wyjęlam fiszbinki nie dość, ze jest za maly, to jeszcze totalnie stracił fason... miski rozjechaly się zaraz po wyjęciu fiszbin
Przeszlam nawet przez rynek... babcine to zalamka... one są jakieś niewymiarowe, a piersi musza do nich być trójkatne, a nie okrągle ... do tego babka wyjęła mi totalną masakrę z obwodem 90 cm ... zmykalam daleko od tego stoiska.
No i w końcu znalazlam jakiś topik bawelniany... nie wiem, czy dobry, czy nie, ale... czego się nie kupi w akcie desperacji. Więc zakupilam 2 takowe ... za cale 6 zl ( oba) i własnie zapakowałam w jeden z nich biuścik. Od dołu trzyma super... kończy sie wprawdzie tuz nad brodawką, ale... mam jeszcze pas
Wiec myśle, ze te 3 tygodnie dam jakoś radę

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:17   #496
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
a może wsadzając Ci implanty wsadzili cos do brzuszka małe bebiko jak to dziewczyny pisałyza 4 m-ce sie okaże
nie dziekuje a to nie realne bo ja mam córcie co nawet pól roku nie mai ja juz wiecej dzieci nie bede miała bo dwójka urwisów wystarzy
Stary 2009-09-25, 09:17   #497
enii
Wtajemniczenie

Ciesze sie, ze Wam humorki dopisuja, bo u mnie to od wczoraj kiepsko..........
Mialam stluczke wczoraj/ nie zmojej winy/.Babsko w podeszlym wieku wjechalo mi w auto/ wymusila pierwszenstwo/.Cala dlugosc boku do niczego, dzwi nie otworzy bo wgniecione i na tyl i gore naszly.Auto laweta odstawilam z TZ do znajomego do warsztatu- to ten sie za glowe zlapal i odawia sie ze bedzie szkoda calkowita
A zeby bylo malo to babsko jest w Warcie ubezpieczona.
Przepraszam za nie na temat, ale wyc mi sie chce/ ta Warta jeszcze mnie dobila/

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:19   #498
ruda
Raczkowanie

Cytat:
ruda przed chwilka właśnie patrzyłam ma zdjęcia przed,nie powiem jest różnica ale to nie to co myslałam-jeśli to wina tylko tego profilu to sie potnę Przed zabiegiem myślałam że to 300 lub 325 że tu chodzi głownie o wielkosc biustu i dlatego wziełam 325 a tu sie okazuje że profil robi dużo
ja myślę ze żadna z nas nie wie jaki będzie efekt końcowy a jednocześnie ma jakieś wyobrażenie w tym temacie ale nie koniecznie z godny z naszą budową i fizycznymi możliwościami i stąd wszystkie niezadowolenia ale myślę ze po dzisiejszej wizycie doktorek zmieni twoej nastawienie na pozytywne
Stary 2009-09-25, 09:20   #499
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Ja juz na tym forum sie niesmialo odzywalam,(sledze was caly czas, wiec jestem na biezaco), ale to jeszcze bylo przed konsultacja. Teraz jestem juz po. Robie u doktora Kolasinskiego. Termin-grudzien. Mam miec wkladki 300, ale po waszych sugestiach, wezme chyba 325. Tylko teraz nie wiem jakie okragle, czy anatomy. Juz to chyba tu pisalam, ale dla przypomnienia, mam 178 cm, 73 pod biustem, 80 w biuscie. Co byscie proponowaly???
Bardzo podobaja mi sie piersi Maszy- naprawde sa super.
agnelka,
wszystkim podobają się dziewczynki Maszy

Wysoka jesteś, 73 pod biustem, to moze lepiej trochę więcej niz 325 cc moze 375-400 ... ale to tylko moja sugestia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 09:22   #500
niespelnienie
Przyczajenie

Horo, a może zerknij na to, mam w biuście 95 i doktorek pozwolił mi na noszenie takich topików, pod biustem trzyma naprawdę nieźle, i nie wygląda tak paskudnie
TOP BEZSZWOWY, FITNESS, UNIWERSALNY, KOLORY (numer 740459213)
niespelnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:22   #501
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enii Pokaż wiadomość
Mialam stluczke wczoraj/ nie zmojej winy/.Babsko w podeszlym wieku wjechalo mi w auto/ wymusila pierwszenstwo/.Cala dlugosc boku do niczego, dzwi nie otworzy bo wgniecione i na tyl i gore naszly.Auto laweta odstawilam z TZ do znajomego do warsztatu- to ten sie za glowe zlapal i odawia sie ze bedzie szkoda calkowita
enii dobrze że Ty jesteś cała i zdrowa,wiem doła załapałaś bo trudno zachowac zimna krew w takiej sytuacji a jeśli chodzi o humorek to mi wogóle nie dopisuje,mam depresje i płacze co chwile jak zobacze sie w lustrze albo dotkne moich cyców tzn cycuszków nadal małych
Stary 2009-09-25, 09:23   #502
ruda
Raczkowanie

Cytat:
ojoj ale z tobą wszystko ok
nieszczęścia parami chodzą, najpierw agnes a teraz ty, a czemu masz obawy co do warty ja tam w pracy jestem na życie ubezpieczona
Stary 2009-09-25, 09:24   #503
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
witaj w gronie cycolinek
świetnie ze się dobrze czujesz, każda z nas ma obawy przed op co do rozmiaru i bólu a po okazuje się ze nie taki straszny wilk jak go malują

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

hej kasiulka ty to w ogóle jesteś chyba z tytanu żaden ból się ciebie nie ima , fotki to cudowna rzecz można sie po napalać
e tam z tytanu no ja sie dziwie sama ze tak dobrze przechodze ale tutaj kobiety po operacjach szybko dochodza dziewczyna po liposukcji brzucha i ud tez sie dobrze czuła..ja naprawde myslałam ze to bedzie ból taki jak ciężarówka by walneła a okazało sie ze dla mnie to pikuś...
Stary 2009-09-25, 09:24   #504
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
ja myślę ze żadna z nas nie wie jaki będzie efekt końcowy a jednocześnie ma jakieś wyobrażenie w tym temacie ale nie koniecznie z godny z naszą budową i fizycznymi możliwościami i stąd wszystkie niezadowolenia ale myślę ze po dzisiejszej wizycie doktorek zmieni twoej nastawienie na pozytywne
zobaczymy co powie,ale nic chyba mnie nie pocieszy już
Stary 2009-09-25, 09:36   #505
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Hej dziewczynki,dzisiaj obudziłam sie z płaczem jeszcze półśpiąca myslałam o moich cycusiach (bo jak tu mysleć o czyms innym jak bolą jak cholercia ale nic to przezyje) najbardziej sie smuce tym że wybrałam ten profil sredni,dr mówił ze wysoki by mi sie odznaczał na górze i dlatego zdecydowałam ze lepiej średni a teraz płacze bo nie mam cycusiów...wiem piszecie że wystrzela ale naprawdę cos w to nie wierze i znowu mi sie chce płakać Mąż jak mnie rano podniósł z łóżka (bo 5 min.próbowałam i bez efektu..)myslał ze z bólu płacze a ja do niego znowu o moich obawach to nakrzyczał na mnie i powiedział -przeciez pisały Ci dziewczyny że wyjdą te piersi ... Napiszcie mi proszę czy duza jest różnica w profilu średnim a wysokim? bo widze że Wy jednak wolicie wysoki a ja niekumata nie doczytałam sie tego u Was przed zabiegiem
Kochana,
nie zamartwiaj się na zapas Profil średni plus to nie jest niski, więc źle nie jest
Jeśli chodzi o różnicę przy Twojej pojemnosći 325 cc, to w profilu Twoim jest 3,8 cm; a w profilu wysokim 4,8 cm

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Mika,
gratulacje
Ból kazda znosi inaczej, więc..., ciesz się, ze tak lekko to przechodzisz
No i oczywiśącie czekamy na fotorelację

Stary 2009-09-25, 09:38   #506
enii
Wtajemniczenie

Cytat:
ojoj ale z tobą wszystko ok
nieszczęścia parami chodzą, najpierw agnes a teraz ty, a czemu masz obawy co do warty ja tam w pracy jestem na życie ubezpieczona

Czytalam opinie, ze nie chca wyplacac kasy i wogole utrudniaja i wszystko trwa dlugo ......

Moj Fordzik ma 12 latek /mlody nie jest/ ale ja go uwielbiam, mam ta durna manie przywiazywania sie do niektorych rzeczy

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 09:39   #507
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
enii,
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
pozostaje zacisnąć kciuki i liczyć... albo na kompetencje faceta w warsztacie, allbo na TZ-a... moze masz juz na oku jakieś inne

Stary 2009-09-25, 09:42   #508
bankierka
Raczkowanie

HORO słońce ale ja własnie nie wiem dokładnie jaki to profil , mam napisane M+ na karcie ale czy to jest sredni czy sredni plus ????

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

juz nie płacze bo nałozyłam make up to mnie tylko powstrzymuje
Stary 2009-09-25, 09:43   #509
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez niespelnienie Pokaż wiadomość
Horo, a może zerknij na to, mam w biuście 95 i doktorek pozwolił mi na noszenie takich topików, pod biustem trzyma naprawdę nieźle, i nie wygląda tak paskudnie
TOP BEZSZWOWY, FITNESS, UNIWERSALNY, KOLORY (numer 740459213)
zaraz zakupię dziękuję za link
a czy to rozmiar uniwersalny? I czy będzie odpowiedni na 71 cm pod biustem... zeby dobrze trzymał od spodu

Stary 2009-09-25, 09:46   #510
MIKA2807
Raczkowanie

kasiulka nowa zniosłam można powiedziec dobrze w kliniece panie żartowały że przepraszam że wogóle żyje taka cicha byłam i mało wymagająca Powiedz mi czy Ty juz po drugiej dobie bedziesz ściągac opatrunki bo ja mam aż tydzień nosic te cholernr bandaże mam focie ale w bandażach tak jak Ty

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości