|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Brrrrr ale pogoda u mnie... leje jak z cebra i jest okrutny wiatr... mam nadzieję, że jutro rano będzie bardziej zachęcająca do wyjścia
|
|
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
mówię wam cześć :P i spadam obejrzeć Gregorego... dopiero co wpadłam do domu po szalonym dniu.... ehhh miłej nocy życzę
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chociaż muszę przyznać, że ani zapachy jogurtów, ani śmietany i innych tego typu mi nie podchodzą)Myślisz, że działa tak jak śmietana? Kurde, cały dzień prawie minął, a ja nic z angielskiego nie zrobiłam Poczytam chociaż Hobbita, zawsze to namiastka ( jeszcze nie skończyłam, to rekordowa długość czytania książki jak na mnie )
|
|
|
|
|
#485 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() podczytuję was, ale jestem zawalona robotą i średnio mam czas z wami poplotkować. mam już 2,5 strony pracy magisterskiej, a chcę do końca tego miesioąca oddać pierwszy rozdział, więc zaraz się zabieram do pracy. a widzę,że niedawno był temat zwierzaków na tapecie, więc ja też się moimi pochwalę: |
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pavlinecka ale jeszcze dzień się nie skończył Jeszcze coś możesz poczytać ![]() Biia ale masz świetne zwierzaki A świniki w ogóle Ev no u mnie na razie nie pada ale również mam nadzieję, że jutro nie będzie ![]() Miłego wieczoru
|
|
#487 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Hej Kochane
Błagam Was nie piszcie tyle, bo nie mam dostępu do kompa za bardzo Nie zapomnijcie o mnie czasem. ![]() Jadę na weekend do Tż'a to jak pójdzie spać, będę Was odwiedzać ![]() Cytat:
U mnie na uczelni progi są od 4,2. Ale faktyczne ustaliła uczelnia na 4,59 Cytat:
Co do pogrubionego, to pozostaje tylko śmiech Cytat:
![]() Swoją drogą to ja nie wiem czy z seksu mam zamiar się spowiadać ![]() Cytat:
Na Ślubnym jest wątek o naukach przedmałżeńskich. Co też tam dziewczyny wypisują to głowa mała Cytat:
![]() Egzorcyzmy by się przydały ![]() Cytat:
Bierz polopirynkę i wygrzewaj sięCytat:
|
|||||||
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Lick The Lollipop nie no, chyba, że w związku z moimi bluźnierstwami tabletka przestanie działać
Zresztą w moim śnie ja go nie rodziłam, on już byłTo z wytryskiem poza i seksie oralnym to słyszałam ( doliczę do listy), ale przecież ci młodzi chłopcy mają ten wytrysk mimowolnie. To co, ptaszki se mają poucinać, czy jak? Ja wolę nie czytać o naukach przedmałżeńskich, bo sobie za bardzo ciśnienie na noc podniosę ![]() biia jakie świnusie Ta jasna podobna nawet do mojej Bubci, tylko moja miała włoski bardziej kręcone A ile mają?
|
|
|
|
#489 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz, no niezbadane są teorie i poglądy kościoła na te sprawy
Skoro nawet kościół potrafił wyliczyć ile dzieci każda, stosująca antykoncepcje kobieta, zabija w ciągu 10 lat, to mnie nic nie zdziwi |
|
|
|
#490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ale wy piszecie dużo!
dziękuję jestem w nich tak zakochana, że mogę siedzieć i patrzeć "jak one słodko biegają" "jak słodko jedzą" "jak słodko przegryzają kabel od neta..."Tobie też miłego wieczoru Cytat:
Cytat:
ja czy chcę mieszkać z tż-tem przed ślubem jeszcze nie podjęłam decyzji. chciałabym aby coś ślub zmieniał, ale z drugiej strony nie mogę się doczekać wspólnego mieszkania. wkleję wam rzeczy z nauk przedmałżeńskich znalezione na wizażu. tak mi się spodobały, że skopiowałam i uświadamiam znajomych
|
||
|
|
|
#491 |
|
Raczkowanie
|
ale z was grzesznice ja wam dam
![]() puk puk jest tam kto? eh spozniłam sie
|
#492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeszcze młodziutkie Twoje są, też bym sobie kolejną sprawiła, ale w związku z wyjazdami są na głowie rodziców, nie chcę im dokładać. Cytat:
![]() Cytat:
Uciekam spać, czuję się dziś "niewyraźnie"
|
|||
|
|
|
#494 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Ale i poszłam co?
Nie, ale coś jakoś gardło lekko drapie, kolorków dostałam ( i jeszcze mam problemy żołądkowe ![]() ![]() ). Doszłam do wniosku, że od brata przez GG się zaraziłam
|
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
oj oj tylko nie choroba... ja ma swira na tym punkcie...
|
#497 |
|
Konto usunięte
|
Ja niedawno się wykurowałam. Też mnie coś brało, gardło zaczęło pobolewać. Teraz jest lepiej, ale nie do końca, bo cały czas jest mi zimno, musze chodzić w 3 bluzach
Coś to nie do końca mi przeszło. U mnie to najgorsze jest to kichanie i smarkanie z rana Nie wiem czym to jest spowodowane
|
|
|
|
#498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do spowiadania się z seksu - do tej pory wspominałam o tym choć nigdy moje sumienie nie uznało tego jako grzech, więc ostatnio się z tego nie spowiadam. Biia popłakałam się czytając te mądrości Cytat:
![]() a tak poważnie to nie chorujcie mi kochane edit: Lece pod prysznic, może tu zajrzę przed snem jeszcze ale jak nie to życzę dobrej nocy i kolorowych snów
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2009-11-18 o 23:09 |
||
|
|
|
#499 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No chyba, że to na spowiedziach przedślubnych takie cyrki odchodzą. Wiadomo łatwiej wytykać błędy innym, niż spojrzeć na swoje środowisko (księży) dopuszczające się molestowania, posiadające dzieci, kobiety, jeżdżące na seksik do panienek itp itd. Ale to już temat do innej rozmowy ![]() Uciekam spać. Dobranoc |
|
|
|
|
#500 |
|
Rozeznanie
|
hej Dziewuszki
![]() ja właśnie wróciłam z kina widzę, żeście znowu poszalały grzesznice jedne? Sweet kuruj się, ja się chyba przez monitor od Ciebie zaraziłam... ![]() kręci mnie w nosie jak nie wiem co... i katar jak woda ![]() chyba zmykam do wyrka z aspirynką...
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja już dzisiaj czuję się ok. Zatrzymałam choróbsko, ale pewnie to i tak kwestia czasu ![]() Dzisiaj u mnie pogoda fajna, mimo, że w nocy strasznie wiało i padało. BIIA te Twoje świnki są boskie. Fajną mają sierść. Piesek też fajowy.Miłego dnia Wam życzę
|
#502 |
|
Zadomowienie
|
tego i takiego jednego długowłosego.. ale to Polak
![]() nie głoście tych nauk bo jeszcze to łyknę!! ![]() a tak poza tym to cześć wam i spadam na zajęcia i też spr stypendium bo jak nie dostane to chyba upadnę...
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2009-11-19 o 08:36 |
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() A ja nie mam ostatnio weny twórczej.... Ale zaraz zabieram się za nadrabianie zaległości ![]() Miłego dnia
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
| ale piszecie dużo, nie nadążam za Wami ![]() Makrofonek, mamy ślub jednego dnia. Zaczęłaś już coś załątwiać??? Dziewczynki, nie dajcie się choróbskom. Ja też się staram i ostatnio sie trochę zmartwiłam bo w moim mieście wykryto osoby chore na tą świńską grypę, a ja pracuje w szkole, a tam wiadomo zarazków pełno
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie laleczki
![]() Ja tez tak jakoś nieswojo się czuje i mam kaszel ale mam nadziej ze chróbsko mnie nie dopadnie ![]() Kurcze ale nam sie temat kościelny rozkręcił ![]() a w sumie nie ochdze dostatnio do spowiedzi bo po co ?? dla mnie to ze sie kocham z ukochanym wcale nie jest grzechem gorzej jakbym to robiła z byle kim a tak to w sumie nie rozumiem o co im chodzi bo sami sa nie lepsi. Wogole moim zdaniem to ksieza tez powinni moc mniec zony dzieci itp bo wtedy byliby w stanie cos nam doradzac i zrozumiec niektore rzeczy a nie teraz rzucaja teoraiami ktore teoretycznie znaja tylko z ksiazek (teoretycznie bo na boku nie jeden cos tam kreci )
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam iść dla TŻeta poszukać prezentu, ale nie wiem, czy to dobry pomysł - tak wieje ostro, że aż kobietami na przystanku macha Chyba sobie odpuszczę do jutra
|
|
|
|
|
#507 |
|
Rozeznanie
|
dzień doberek Dziewczynki
![]() zasiadłam z herbatką ![]() moim zdaniem to też dobry pomysł z tymi żonami dla księży... gdyby to od nas zależało
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
a mi dziś smutno z błahego powodu. Wkurzam się na siebie bo zawsze przejmuję się głupimi komentarzami ale nic na to nie mogę poradzić. Mam przerwę na drugie śniadanko i znów lecę na uczelnię. Miłego |
|
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
albo poprostu obroc w zart bo nie ma sie co przejmowac jesli ktos proboje sobie podnieść samocenę poprzez wyzywanie sie na innych wiec z gory i cepłym haha
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
doskonale Cię rozumię, bo mam tak samo. Przejmuje się wszystkim, nawet jak się nic nie stanie to ja sobie coś do przejmowania ubzduram. To jest silniejsze ode mnie i też nie umiem nad tym zapanować
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

(chociaż muszę przyznać, że ani zapachy jogurtów, ani śmietany i innych tego typu mi nie podchodzą)
Poczytam chociaż Hobbita, zawsze to namiastka ( jeszcze nie skończyłam, to rekordowa długość czytania książki jak na mnie
)

Bo jak dla mnie nie ma różnicy i widzę tutaj jakąś niekonsekwencję kościoła która jest dla mnie zupełnie niezrozumiała.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Bierz polopirynkę i wygrzewaj się
Ale moja wiara jest niestety bardzo słabiutka