Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 13:15   #481
Lowczyni
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Widzę, że bierzesz się ostro do roboty Ja zaczęłam chodzić na jogę. Napisz mi coś więcej o tej saunie infrared
Ja raz w tygodniu chodzę na kurs tańca z moim TZ, od grudnia nie jem słodyczy, i jak tylko będzie troszkę cieplej do pracy jeżdżę już rowerem chciałabym to tego dorzucić właśnie saunę. A o jej właściwościach dowiesz się mnusto rzecz wpisując ją w googlach.
Nie chcę tutaj robić takiego samego wykładu jak parę stron wcześniej na temat porad kosmetycznych dla przyszłych Panien Młodych
Stary 2010-02-22, 13:17   #482
martaj9
Rozeznanie

rainbow przez Ciebie ta piosenka sen na pogodne dni tez mi chodzi po głowie. Wcześniej zastanawiałam się nad Farbą "chcę tu zostać" ale teraz sama nie wiem..
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:18   #483
milam
Raczkowanie

madziastanczyk a w jakim zespole śpiewasz?
Stary 2010-02-22, 13:19   #484
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Frogutka Ty też chyba masz wesele w WDK? A kiedy? PRZEPRASZAM JEŚLI NIE ZAUWAŻYŁAM WCZEŚNIEJ
tak wybraliśmy WDK i uważam, że naprawdę warto cena nie wygórowana i gwarancja niezmienności, obsługa konkretna, a sala wyjątkowa nasze wesele dopiero w przyszym roku 23.07.2011
poza tym dwie siostry Tż miały tam wesela (choć wieki temu) to trochę taka rodzinna tradycja
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:35   #485
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
sunshine8408 podoba mi się opcja 3 czyli Szcześniak

meana1 ładna piosenka choć łape się na tym, że jednak na pierwszy taniec lepiej sprawdzają się polskie kawałki, bo starsi goście z wesela z angielskim to tak różnie i nie czują wtedy klimatu
Ja tez stawiam na Szcześniaka bardzo lubię tą piosenkę i ona na pewno będzie na moim weselu

Frogutka ja też na początku chciałam polską piosenkę ale TŻ chce koniecznie zagraniczną i zaproponowałam When i need you i zgodził się od razu, a że ja bardzo lubię tą piosenkę w wykonaniu Roda Stewarta więc zdecydowałam że będzie to ta piosenka. Tym bardziej że chcę żeby pierwszą piosenkę zaśpiewali wszyscy członkowie z mojego zespołu i ona jak najbardziej pasuje
Beaciunia muszą fajnie zaśpiewać, a saksofonista zagrać super solówkę będzie pięknie

I zgadzam się z Łowczyni to nam się ma podobać ta piosenka, zresztą większość osób na drugi dzień nie będzie pamiętać piosenki, jaka by nie była. Ja nie pamiętam żadnej pierwszej piosenki, nawet z wesela mojej siostry.

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-02-22 o 13:53
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:42   #486
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milam Pokaż wiadomość
madziastanczyk a w jakim zespole śpiewasz?

Śpiewam w zespole RYTMIX. Gramy głównie w Busku Zdroju i okolicach. Koledzy z zespołu mieszkają w Busku tylko ja jestem z Kielc. Dlatego też nie jesteśmy tu znani.
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:42   #487
sunshine8408
Raczkowanie

Łowczyni a gdzie chodzisz na kurs tańca???
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:49   #488
Lowczyni
Zakorzenienie

Sunshine zaczeliśmy we wrześniu doWDK, do końca grudnia bo potem nie było dalszego ciągu, tylko znów od początku. A od połowy stycznia w kubie osiedlowym Miniatury na Zagórskiej. A jak nam się tam znudzi to może wskoczymy na Politechnikę?
Stary 2010-02-22, 13:54   #489
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Kurcze dziewczyny widzę, że szalejecie z tymi dietami, ćwiczeniami itd. Ja jakoś ciągle się nie mogę zebrać a przydałoby się zrzucić parę kilo

Meana - mam nadzieję, że będzie pięknie Oczywiście po Twoim weselu czekam na relację o zespole, bo ja jakoś cały czas mam te wątpliwości W ogóle to zastanawialiśmy się nad wzięciem dodatkowo perkusji, ale to koszt 600 zł więc sama nie wiem...
Stary 2010-02-22, 14:08   #490
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Sunshine zaczeliśmy we wrześniu doWDK, do końca grudnia bo potem nie było dalszego ciągu, tylko znów od początku. A od połowy stycznia w kubie osiedlowym Miniatury na Zagórskiej. A jak nam się tam znudzi to może wskoczymy na Politechnikę?
Jest jakiś kurs tańca na Politechnice? czego uczą konkretnie? chodziliśmy w zeszłym roku z Tż do Ra-bit ale za dużo rodzajów tańców za mało konkretów. Jak pewnego dnia w ciągu 1,5 godziny zajęć zatańczyliśmy 6 czy nawet 7 tańców to nam się odechciało wolelibyśmy nauczyć się 2-3 ale tak porządnie, a nie liznąć po 5 kroków i figur z każdego i w rezulatacie nie pamiętać nic

dziewczyki znacie jakąś szkołę tańca, gdzie bardziej idą na jakość a nie ilość?
Stary 2010-02-22, 14:44   #491
Alice the Bride
Raczkowanie

lemon tree jak podpisywalismy umowe z Bohema to nam dal menu 3- od 160 do 180 zl. Mielismy dopiero pozniej dokladnie okreslic menu ale z tego co pamietam to wtedy jakos tak wlasnie niechetnie mu sie chcialo nad tym menu popracowac. Dziewczyny zalatwilam w ten weekend odpis aktu urodzenia oraz fryzjera i wstepnie kosmetyczke bo mi kolezanka fryzjerka polecila. Probna mam miec we wtorke po swietach wielkanocnych razem z probnym makijazem. Zalatwilismy takze noclegi dla znajomych w Zagnansku (niestety z dwoma ktos nas uprzedzil i zostal nocleg 2 pokoje: 3 i 5 os). No ale wazne ze niedaleko od Bohemy. Jeszcze rodzice musza pogadac z kolesiem od busów (tez z zagnanska). Po powrocie musze sie ostro wziac za szukanie butow
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00
Nasz ślub 22.05.2010

Alice the Bride jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:54   #492
martaj9
Rozeznanie

Ja też mam problem z butami. Odpadają te ze szpicem[IMG]file:///C:/Users/Monika/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] bo nie umiem w nich chodzić. Planowałam kupić buty dopiero jak wejdzie jakaś kolekcja letnia. A wy znacie jakieś sklepy z takim obuwiem? A! Podobały mi się buty w katalogu gdzie kupowałam sukienkę. Były śliczne, ale pani odradziła bo to z numeracją jest różnie
Stary 2010-02-22, 15:00   #493
Cudaczek88
Raczkowanie

Jeśli chodzi o piosenkę to mi bardzo podoba się" Każdy swoje dziesięć minut ma "
Cudaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 15:22   #494
martaj9
Rozeznanie

mnie też się ona podoba i również jest na liscie rozważanych utworów na pierwszy taniec
Stary 2010-02-22, 15:28   #495
stokko
Przyczajenie

Witamy, witamy
Kurs na Karczówce odbywa się w każdą ostatnią sobotę miesiąca, więc najbliższy jest za tydzień 27. Zaczyna się o 8,45 a kończy o 13. Opłata co łaska (czyli ok 50zł od pary ))
Zapraszamy[/QUOTE]

A ja mam pytanie: czy te kursy odbywają się także w wakacje? Bo ślub mam za rok w sierpniu, ale studiuję poza Kielcami i bywam tu tylko w święta i wakacje...
stokko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 15:30   #496
ewela03
Raczkowanie

Cytat:
Ja też mam problem z butami. Odpadają te ze szpicem[IMG]file:///C:/Users/Monika/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] bo nie umiem w nich chodzić. Planowałam kupić buty dopiero jak wejdzie jakaś kolekcja letnia. A wy znacie jakieś sklepy z takim obuwiem? A! Podobały mi się buty w katalogu gdzie kupowałam sukienkę. Były śliczne, ale pani odradziła bo to z numeracją jest różnie
martaj9 ja swoje buciki do slubu kupowalam na plantach i nie sa z czubami (z reszta w tym watku jakies 4 str temu wstawialam ich zdjatko)....poza tym oczywiscie buty mozna rowniez nabyc w salonach sukien slubnych..
ewela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 15:43   #497
chansons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
dzięki za info o butkach, muszę się tam koniecznie wybrać a jak już nie będzie żadnych fioletowych na mnie to może jasne jakieś będą
Widziałam dużo różnych modeli właśnie w fiolecie więc myślę, że coś wybierzesz Te, które ja kupiłam (z zaokrąglonym przodem) były w tym sklepiku na prawo od głównego wejścia (trzecim albo czwartym)
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 15:49   #498
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynao Pokaż wiadomość
czesc Dziewczyny na tym kursie 27 lutego nie bedzi ePani od poradni dzwoniłam dzis zeby zapytac... moze na tym marcowym kursie juz bedzie... ja mam jeszcze czas to moze sobie poczekam i za miesiac sie wybiore..

czy dobrze zrozumiałam, że można zrobić na Karczówce i kurs przedmałżeński i poradnie za jedym zamachem? tylko akurat nie w najbliższy weekend bo nie ma pani z poradni czy tak? ale może za miesiąc będzie można wszystko razem?
Stary 2010-02-22, 15:51   #499
stokko
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Ważne, żeby się Tobie podobały jego zdjęcia My od niego dosłownie uciekliśmy, a wierz mi, że wymagania mamy naprawdę niewielkie (pisałam kiedyś o tym na forum) Co do kamerzysty - nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego profesjonalizmu i dlatego też się na niego zdecydowaliśmy
Ja też długo szukałam fotografa i przeglądałam wiele ofert: od Franko poczawszy, przez Styczniów po Kowalczyka. Wszystkie prace były naprawdę na wysokim poziomie, ale po chwili zastanowienia stwierdziałam, że to spora przesada, żeby wydać 2,5-3 tys. złotych za zdjęcia. Na szczęście przypomniało mi się, że mój kolega robi zdjęcia na weselach. Przesłał mi sporo zdjęć, które zrobił i cenę też przedstawił bardzo atrakcyjną, więc się zdecydowalismy. Gdyby któraś z Was potrzebowała świetnego, z profesjonalnym sprzętem i za rozsądną cenę fotografa, to ja z całego serca polecam. Mogę podać namiary, gdyby ktos był zainteresowany.
stokko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 16:01   #500
kamila23106
Rozeznanie

GG do kamila23106

Witam
Mama takie male pytanko,czy salon Awangarda to salon kosmetyczny??Czy takze fryzjerski???Bo wiem,ze tam obok jest Atelier Fryzjerskie??I tak sie własnie zastanawiam...
kamila23106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 16:18   #501
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Nie koniecznie - mojemu koledze babcia dała 20 tyś zł. w prezencie
to może będziemy wypożyczali tą babcie na swoje wesela co wy dziewczyny na to?
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 16:41   #502
martaj9
Rozeznanie

My zamawialiśmy fotografa który współpracuje z kamerzystą oczywiście nie musieliśmy na siłę brać kamerzysty ale zdecydowaliśmy się na pakiet tym bardziej, że naprawdę robią to dobrze. Zapłaciliśmy 3000 zł Pana fotografa polecił nam znajomy gdyż nie ma on strony internetowej ale prowadzi kursy dla fotografów. Nawiązaliśmy z nim bardzo dobry kontakt a to jest dosyć ważne...
Stary 2010-02-22, 16:42   #503
gosza_25
Rozeznanie

madziastanczyk z tymi terminami to nie można tak od razu oceniać. Ja znam bardzo fajny zespół gdzie chłopaki grają na żywo wokalistka śpiewa podobnie do maryli rodowicz i fajnie prowadzą a mimo to mają sporo terminów wolnych nawet w sezonie. Tu dużą rolę odgrywa reklama...znam również zespół gdzie nie grają na żywo wokalistka śpiewa przeciętnie a prowadzenie zostawia dużo do życzenia, poza tym kierownik zespołu nie wywiązuje się z tego co uzgadnia z młodymi przed weselem a mimo to 2010 i 2011 mają już cały wypełniony.

My chodziliśmy na kurs tańca do willi magnat i tak nawet fajnie było ale to trzeba by ćwiczyć i powtarzać żeby nie pozapominać No ale atmosfera była fajna Teraz przestaliśmy ze względu na brak czasu ale chcieliśmy iść na jakieś indywidualne lekcje tylko to już po wakacjach się rozejrzymy
Stary 2010-02-22, 16:47   #504
srubka87
Zadomowienie

Jestem za rezerwowaniem Pani Babci Emir- szepnij babci, że mam ślub 14.08
Stary 2010-02-22, 16:50   #505
gosza_25
Rozeznanie

srubka87 no dziwne że odrzucają Ci tą dekorację bo przecież nie jest skomplikowana...a może zapytaj jaką Ci oferują podobną do tej co chcesz. Może też Ci się spodoba
Stary 2010-02-22, 17:04   #506
srubka87
Zadomowienie

gosza-no właśnie czekam na jakieś propozycje, ale póki co to dostawałam, ale do tych zdjęć miało się to jak ja do zakonnicy.
Stary 2010-02-22, 17:09   #507
ewelkafly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysiaedysia Pokaż wiadomość
Madziastanczyk co do tego wolnego terminu, to nie bylabym taka podejrzliwa Ostatnio spotkalam sie z kamerzysta p. Gajewskim, ktory robi swietne filmy z wesela i sam przyznal, ze z terminem na 2012 r. sa u niego problemy a w 2009 r. wypadlo mu, ze mial 2 wolne terminy wlasnie w miesiacach obleganych Mam nadzieje, ze po prostu mamy farta, bo teraz to juz za pozno, zeby szukac innego zespolu.
Będziesz miała p. Gajewskiego na weselu? Widziałam jego filmy i są naprawdę GENIALNE!!! Orientujesz się może jaka jest cena u niego?
ewelkafly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 17:31   #508
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
Będziesz miała p. Gajewskiego na weselu? Widziałam jego filmy i są naprawdę GENIALNE!!! Orientujesz się może jaka jest cena u niego?
Jak były targi ślubne w 2009 roku p.Gajewski miał tam swoje stanowisko to tak z ciekawości go zapytaliśmy i powiedział 4000zł za film. I dodał że w 2011 będzie coś kolo 4500zł albo i więcej...Chyba że to chodzi o jakiegoś innego
Stary 2010-02-22, 17:49   #509
monnagiovanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stokko Pokaż wiadomość
Ja też długo szukałam fotografa i przeglądałam wiele ofert: od Franko poczawszy, przez Styczniów po Kowalczyka. Wszystkie prace były naprawdę na wysokim poziomie, ale po chwili zastanowienia stwierdziałam, że to spora przesada, żeby wydać 2,5-3 tys. złotych za zdjęcia. Na szczęście przypomniało mi się, że mój kolega robi zdjęcia na weselach. Przesłał mi sporo zdjęć, które zrobił i cenę też przedstawił bardzo atrakcyjną, więc się zdecydowalismy. Gdyby któraś z Was potrzebowała świetnego, z profesjonalnym sprzętem i za rozsądną cenę fotografa, to ja z całego serca polecam. Mogę podać namiary, gdyby ktos był zainteresowany.
stokko, to ja poproszę o namiary na Twojego kolegę, jestem właśnie na etapie poszukiwania fotografa, a ślub mam 16.10.2010, także czasu już niewiele
monnagiovanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 17:53   #510
klaudia1983
Raczkowanie

A co myslicie o takich sukienkch
klaudia1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości