|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
hej Kasiulka,
Ja na nogach mniej wiecej od tej samej pory co ty, ale nie dalam sie zwalic z lozka tylko polezalam przynajmniej do 8mej.. smrod kasztana sciagnal mnie z lozka ![]() A co do pogody to ta temperatura ma taka byc do konca marca wlasciwie ![]() U nas aktualnie -10 a docelowo ma byc -2Ja zas cierpie na powiekszone migdaly w gardle (jednostronne) mam wrazenie jakby mi tam zaparkowala jakas duza sliwka ![]() Musze jakos go zmniejszyc, narazie pryskam tantum verde...
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc, ja tez obudzona o 7 ale polezalam do 8. Katar jakis dostalam cholera....
U mnie za oknem -5obecnie, ale mgla rano byla niesamowita. Chyba cos lekko posypalo w nocy, bo slyszalam jakies odsniezanie za oknem. Ide robic sniadanie. pa |
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
hello
w Dniu Kobiet wszystkiego najlepszego babeczki, uśmiechu , pogody ducha, sprawnych aukcji allegrowych i wygranych w totka tego sobie życzmy ![]() popijam kawę z pianką veronka ja z czasów kafetierki to mam w zestawie własnie spieniacz do mleka , super spienia tylko nie podgrzewa mleczka Anisia my tu chyba mamy jakiś mini hospital na wizażu, ja również niedysponowana w gardle,possałam sobie orofar, polecam bo ma lidokainę czy coś znieczalującego, ale jakoś przez noc mi nie przeszło no nic to muszę sie brać za upranie dywanu i wybywam do biedronki i lidla a Miki pojechał z tż, do meblowego bo tam remont pokoiku dla przyszłego bobasa pufy w toku a jeszcze muszę pocztę zaliczyć, a to mniej mi pasi bo inny kierunek ps. pobudka dzis o 5,45, coś mi sie wydaje, że zmiana grafiku nastąpiła u Mikiego, wcześniej idzie spać, ale wcześniej też wstaje ![]() a dziś zrobię małżowi gofry, bo wczoraj sie napalił a mi sie nie chciało, bo śmietany nie było
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-08 o 08:54 |
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki... witam się prawie zza światów
![]() Niestety Mati się pochorowała, ale i tak zniosła to wyjątkowo dobrze. Gorzej ze mną, przez 3 dni byłam prawie umierająca Gile do pasa, w gardle żywy ogień, co chwilę gorączka... Gdyby nie to, że Mati była jak na chorą okropnie grzeczna, ładnie spała, nie nudziła itp to nie wiem jak bym to przeżyła. Ech normalnie szpital w domu jak się patrzy... wszyscy na antybiotykach Dobrze, że już wychodzimy na prostą ![]() Dziękuję obu Aniom na pamięć Wszystkiego naj z okazji naszego dnia
|
|
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego kobitki
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze juz jest lepiej Aniu, Orofar nawet mam w domu, zaraz zarzuce do ssania ![]() zastanawiam sie czy nie isc do lekarza by to obejrzal, bo naczytalam sie o chorobach nerek i serca jak sie tego nie leczy ![]() ale nie chce przesadzac a dwa przyniesc jakies gowno z lekarza i dac Piterkowi
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjmij życzenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana. Niech dzień cały będzie radosny, bądź zdrowa Babo - aby do wiosny! Załącznik 2929394 Szczęścia życzę Tobie, sobie i kobietom na całym globie! By marzenia się spełniły, a Nas chłopy wyręczyli! My dziś drinki i kaweczki, Nasze święto dziś Babeczki! Załącznik 2929392 Załącznik 2929393
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
oj Cestusia bidulko
oby juz rekonwalescencja przebiegła milutko Anisiu ja nie idę, bo nie lubię wizyt u lekarza wiem, że moj bol to taki powiedzmy na pół gwizdka, może przejdzie po tabletkach, anginy nie mam, wiec nie chcę żeby mnie naszpikował antybiotykami na chybil trafił ale niewyleczone sprawnie sprawy migdałkowe to faktycznie rzucają sie potem na serce, też czytałam |
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i czuje jak mi cos splywa do gardla moze sprobuje go domowymi sposobami wyleczyc ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- dziekuje Leonka ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- czas na kawe z pianka
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
bry,
ja na chwilę bo rosół gotuję, pranie trzeba wyjąć a Iga obok wieżę układa, i wszystko mi na klawiaturę leci ![]() NAJ NAJ ŻYCZENIA DLA NAS BABY ! ![]() kupiłam fotelik, nie czekałam na Małą wzięłam dokładnie ten. tylko jeszcze się muszę dogadać ze sprzedawcą czy wyśle, czy mi sam dowiezie bo wczoraj coś tak sugerował,że sporo po Polsce jeździ. dałam 420
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piter jeszcze pojezdzi w romerze wczoraj sprawdzalam to nogi jeszcze nie zwisaja, a glowka rowniez nie wychodzi poza zaglowek, wiec git
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
naprawdę mu nóżki nie zwisają ?
u nas na końcu siedzenia kończą się dokładnie kolanka Igi i cały łydka wisi na górze zapasu zostało dobre 5 cm więc mogłaby jeździć, ale skoro mogłam kupić używany Recaro to wolałam kliknąć już.
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edik maly nie jest, ale w Romerze tez jeszcze pojezdzi ja nie widze problemu, to jest fotelik do 18kg wiec jeszcze spokojnie mozna z niego korzystac |
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku gratki
też mi sie rzucił w oczy ten fotelik, ale cena zaporowa jak na moją kieszeń ![]() ![]() tak na moje oko ten fotelik będzie miał wysokość fotela samochodowego z zagłówkiem a co do nóżek zwisających to przecież to normalne , ważne żeby głowę dobrze chronić to że zapoczątkowałam wymianę fotelików, spowodowane było tym że Mikiego miał dośc niskie oparcie i max mogł nim jeździć do lata-jesieni, ale że zachciało mi sie zmian to kliknęłem , tyle, że chciałabym szybko Chicco opchnąć, bo mi zawadza w pokoiku , ale na razie cisza nic sie nie dzieje
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy Coneco Zenith i jest całkiem ok
Nóżki zwisają a raczej opierają się na fotelu kierowcy bo fotelik jest wychylony do tyłu bo Ola często przysypia, a od góry też jeszcze mamy zapas U mnie bardzo, bardzo nieciekawy dzień. Ola po wstaniu o 6:30 na drzemce sapała 30 minut nie zdążyłam nawet do domu dojechać o jakimkolwiek odpoczynku nie wspominając. Poza tym kilka innych sytuacji z dnia dzisiejszego i mogę go wypisać z księgi tych udanych. Wam życzę wszystkiego najlepszego Kobitki!
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj sie moj kransal ostatnio idzie na drzemke ok. 12.30 i spi do 15, czasem musze go sama budzic po 15tej |
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam nad Coneco Zenith do 25kg ale on wygląda identycznie jak mój do 18kg. tylko ma taki półokrągły zagłówek i dzięki temu kilka cm więcej. dlatego się nie zdecydowałam. tu już będzie mogła jeździć w pasach samochodowych, mam nadzieję do końca
ja wiem,że nogi mają prawo zwisać, to nie był powód wymiany tylko się dziwiłam,że Piterek taki drobniutki ![]() Ania jak będę go miała w domu to wymierzę dokładnie te maksymalne oparcie i będziesz wiedziała na przyszłość czy warto inwestować
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on dopiero wyrosl z 80 rozmiaru
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
O Jowiszku jak booosko, lubię wiedzieć co w trawie piszczy
Coneco to bylby za wąski dla mojego sumo-dziwaka ![]() ![]() ja to myślałam, że ten Chicco wystarczy gdzieś do 3-4 lat a potem przypinany pasami taki 15-36 i koniec ale się nieco przeliczyłam i wszystko wyszlo w praniuco do ścisłości to nogi Mikiemu zwisały w Chicco, w Concordzie jest nieco głębsze siedzisko siju idę na pocztę, a może i dalej chyba podjadę do Komfortu po płyn do paneli http://www.komfort.pl/akcesoria/info...od/028291/PG/3 ponoć nie zostawia smug na panelach a tu w mieszkanku hektary i szlag mnie trafia po mopowaniu żadne ajaksy i inne nie dają mi ładnego wyglądu w nowym domu to męża nakuszę na parkiety lub deski naturalne ![]() ![]() tylko kiedy to będzie na razie załatwiam papierkowe sprawy , muszę wiedzieć czy mogę sie na działce budować, czy cos sie nie zmieniło w planie zagospodarowania przestrzennego ![]() ps. mierzyłam Mikiego przy ścianie, 89 cm bez butów i kukuryku na głowie
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miesiac temu mial 81cm
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() więc tak, jeśli chodzi o recaro to nie mam pojęcia jaka jest wysokość zagłówka przy maksymalnym wysunięciu bo o to chyba wam chodzi, Anka i Jowisz? fotelik jeździ z tz a on się szlaja do wieczora więc wiecie ![]() ale jeśli chodzi o zabudowany zagłowek to on mnie nie wnerwia Majki też nie bo ona się na mnie nie gapi tylko patrzy po skosie na drogę, zaczepia tz itp. wg mnie ten fotelik jest bardzo wygodny i wygląda na bezpieczny właśnie dlatego, że mocno zabudowany-widać, że z każdej strony dobrze trzyma dziecko Kasiulka kochana a jaki byś sobie życzyła samochodzik dla Oli? bo wiesz, u nas musiało być bmw (mania tatusia ten nasz ma normalnie podłogę, biegi, sprzęgło, światła, jakieś sygnały dźwiękowe itp. w kierownicy też jakieś przyciski ale nie pamiętam do czego ogólnie wypasik i już się nie możemy doczekać wiosny żeby wyjechać na przejażdżkę. tylko niestety wiadomo co za oknem powiem tz, żeby ci poszukał coś fajnego na all tylko daj znać czy interesuje cię konkretna marka, kolor itp. Cestusia - zdrówka dla Was i Mati Leonko - czy dostałaś mojego meila, wysyłałam ci chyba w piątek wieczorem? Jowisz -pilna sprawa, jak jesteś na gg to się odezwij ![]() aaaa, baby wsio najlepszego w DNIU KOBIET Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2010-03-08 o 13:45 |
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę i pachnę
![]() pierwsze minuty dziwne, coś tam świdrowało. ale teraz już jestem tylko otulona miękkim, ciepłym, słodkim zapachem. poczekam na męża, pomoże mi zdecydować czy je sobie zatrzymać czy sprzedać ciotce |
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciepły i słodki - to w sam raz dla mnie
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytam właśnie o innej wodzie tej firmy - trouble. chyba ją wezmę ma próbę,a te oddam cioci. bo to jej zapach ![]() o trouble: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-7169.htm |
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
hej witam się świątecznie
wszystkiego naj naj naj z okazji naszego święta ja dziś też od 8 na nogach od nie pamiętnych czasów bo musiałam z Krystiankiem do kardiologa jechać byłam też zanieś wniosek do przedszkola i chyba mam duże szanse wyniki będą końcem marca powiem wam że ten mój ekspres coś bzikuje bo wczoraj mi nie chodził zaświecała się ciągle czerwona lampka pompa wody mi nie działała a dziś znów wszystko działa jak należy więc będę dalej testować i uczyć się robienia dużej pianki dziś był sukces 0,5 cm. pianki na kawce ale w porównaniu z waszymi to tyle co nic |
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna kochana a ja nie wiem jaka marka
jakaś wypasiona może być bmw, albo audi zasypię Cię gradem pytań
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam obiad, czekam wlasnie na małza
ale widze ze nadal w pracy, a kieszenie schabowe stygna
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akumulator ładuje się normalnie do gniazdka, ale nie wiem na ile jazdy starcza-myślę, że te 2h napewno |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

własnie spieniacz do mleka , super spienia tylko nie podgrzewa mleczka 
Gile do pasa, w gardle żywy ogień, co chwilę gorączka... Gdyby nie to, że Mati była jak na chorą okropnie grzeczna, ładnie spała, nie nudziła itp to nie wiem jak bym to przeżyła. Ech normalnie szpital w domu jak się patrzy... wszyscy na antybiotykach
Dobrze, że już wychodzimy na prostą 

jakaś wypasiona może być bmw, albo audi