|
|
#481 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do pogody to pewnie będzie ładnie, ale do kościoła nie wypada isc z odkrytymi ramionami, więc moze po prostu cos sobie narzucę ze swojej własnej kolekcji ubran szkoda pieniążków na chwile.Jeszcze raz ślicznie dziekuje i mam nadzieje ze znajdę jakies buty nie na platformie bo wygladam w takich monstrualnie... długa, chuda:P
|
|
|
|
|
|
#482 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBI
Cytat:
Buty wziełabym bez koronki tylko gładnie czarne. Koronke musiałabyś wziasc białą i mogłoby być mdłe. Kolczyki wziełabym jasne (jesteś brunetką więc czarne mogą się zlewać), nie wiem może coś takiego http://mojemagnolie.blox.pl/resource/bizu0051a.jpg . Są też tkie materiałowe kolczyki podobne. Torebkę postawiłabym na najzwykleszą czarną kopertówkę. Tak już Kadu pisała żakiet w lecie nie ma po co brać. Możesz wziąść satynowe czarne bolerko z krótkim rękawem. |
|
|
|
|
|
#483 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jakie dodatki do... (wszelkie porady dotyczące dodatków do danej kreacji) - ZBI
Witam
![]() Niebawem wybieram się na wesele jako osoba towarzysząca. Moja sukienka będzie koralowa (jasny odcień). Bez ramiączek, przed kolano, lekko "odcinana" pod biustem, z kieszeniami,ale bez żadnych dodatkowych ozdób. W związku z tym mam pytanie do Was - jakie waszym zdaniem wybrać buty i dodatki ? Myślałam żeby kupić jakieś perełki na szyje i rękę i jakieś delikatne kolczyki...ale jakie buty do tego? :/ Chłopak na pewno będzie miał czarny garnitur ![]() Będe wdzieczna za każdą podpowiedź
Edytowane przez tovenares Czas edycji: 2011-05-19 o 19:23 |
|
|
|
|
#484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale co kto woli. Osobiście postawiłabym na czarne ale ogólnie preferuje ciemne barwy. wpisz w google koralowa sukienka i przejdź do grafiki. będą przykłady z bielą i czernią.
|
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zapomnij kupić chłopakowi krawatu pod kolor sukienki
|
|
|
|
|
|
#486 |
|
Przyczajenie
|
Kupiłąm właśnie koralową sukienkę jak na zdjęciu na wesele. Poproszę was o poradę jakie dodatki do tego...myślałam żeby zacząć od sandałów beżowych na wysokim obcasie ale co dalej?? Jestem ciemną blondynką(długie) o szaroniebieskich oczach. Jeśli chodzi o uczesanie to myślę o jakimś delikatnym upięciu włosów z boku(pofalowane delikatnie oczywiście
) makijaż oczy brąz smokey eye i delikatne blado różowe usta..doradźcie co z dodatkami(zdjęcie i zestawy bardzo mile widziane ) z góry wielkie wielkie dziękuję buziaki
|
|
|
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
Może mi też coś doradzicie?
![]() jak ożywić tą sukienkę, żeby nadawała się na wesele w lipcu?? jakie kolory, konkretne dodatki? macie jakieś pomysły? fajnie, jakby to były jakieś akcenty boho, rockowe itp. bo na co dzień taki styl lubie baaardzo będę wdzięczna a tu ta sama na szafie |
|
|
|
|
#488 |
|
Przyczajenie
|
witam
ja rowniez wybieram sie na wesele i to w ta sobote moja sukienka jest rowniez koloru pudrowego rozu z tym ze bez tego paska i nieco innego kroju bo bardziej luzna z falbanka u dołu i tez sie zastanawiam jaka torebka i bizuteria czy lepiej kolczyki jakies długie czy łancuszek korale buty mam czarne bo czarny do wsystkiego pasuje ale niewiem jak z reszta? a i zapomialam dodac ze z boku u dołu jest wszyta mała kokardka ona jest w kolorze takim jak sukienka . Bardzo prosze o jakąś podpowiedz
|
|
|
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
Witam .
Wybieram sie na wesele w lipcu i zamierzam wykorzystac sukienkę ze studniówki. Jakie dobrać do niej dodatki.? Z góry dziekuje za każda pomoc, bo ja juz na prawde nie wiem sama.;dhttp://imageshack.us/photo/my-images/857/dsc08086w.jpg/ Sukienka w kolorze ciemny granat- czerń.Coś takiego.
|
|
|
|
|
#490 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#491 |
|
Raczkowanie
|
Pomóżcie mi prosze dziewczyny - za miesiac ide na wesele - mam sukienkę taką jak w załączniku - doradźcie mi proszę jaki kolor butów by pasował, jakie dodatki, czy załozyć rajstopy (niby jest elegancko w rajstopach i wolałabym rajstopy bo jestem jeszcze przzed wakacyjnym wyjazdem i nogi mam blade
). Na początku miałam plan, że dodatki będą granatowe - ale teraz tak myśle, czy nie bede smutno wyglądała? moze cos żywszego? dodam ze mam blond włosy, niebieskie oczy i cere w kolorze brzoskwinki.Prosze o rade!! |
|
|
|
|
#492 |
|
Przyczajenie
|
Cześc dziewczyny.
Niedługo wesele mojego brata a ja mam tylko sukienkę... Pomóżcie, jakie dodatki ma dobrać? Bolerko, buty, biżuteria.... |
|
|
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
też mam pytanko...
idę na wesele i mam bardzo podobną sukienkę do tej: http://lajt.we-dwoje.pl/bezowa;sukie...oto,16579. html (tylko, że naramki są normalne) ![]() mianowicie jakie dodatki będą do tego pasowały? na pewno coś czarnego, tzn czarne buty, plus czarna torebka i jakieś srebrne dodatki... wiem, że złoto też pasuje (mam nawet czarno-złote buty) ale niezbyt przepadam za złotymi rzeczami ![]() i czy z tym czarnym nie będzie zbytnio monotonnie?
|
|
#494 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam do Was szybkie pytanko... Czy wypada w ogóle na wesele iść w balerinkach? Bo mój problem polega na tym że mój facet jest ode mnie i tak niższy a jak włożę wysokie buty to już tragedia będzie
Mama mi stanowczo odradza balerinki bo twierdzi że taka okazja to tylko buty na obcasie |
|
|
|
|
#495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeciez nie to jest najwazniejsze...Zdjecie niewyrazne, buty są bordowe, maja kwiatka na czubku i są z czegoś 'a la zamsz'
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
ponawiam moje pytanko... lecz tym razem już z jakimś pomysłem na "siebie"...
mianowicie: +http://lajt.we-dwoje.pl/bezowa;sukie...oto,16579. html (bardzo podobna sukienka do tej, tylko z normalnymi naramkami) +http://szafa.pl/c5255761-czarne-szpi...lamra.html?i=1 ( tylko, że z delikatnej satynki, bardziej sandałkowate i z wycięciem z przodu) <o wiele ładniejsze od tych w linku, bardziej subtelne> +lekko "siatkowane" czarne, wiązane bolerko (materiał podobny do tego http://moda.allegro.pl/next-czarne-b...723695013.html lecz z drobniejszą siateczką) + czarno-złoty delikatny naszyjnik (ewentualnie sam czarny) Jak dla mnie przynajmniej to nie będzie takie mdłe, lecz stanie się bardziej eleganckie ![]() Co Wy myślicie na temat?
|
|
#497 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rajstopy na pewno bym ubrała. Wiem, że ciepło ale nogi dużo ładniej tak wyglądają i pewnie większość kobiet na weselu będzie w rajstopach. Sukienka jest taka "lejąca się" dlatego dobrałabym długie wiszące kolczyki jak np. http://bajkopisarka.blox.pl/resource/kolczyki012.jpg i wisiorek http://j.luxlux.pl/l115/1e3a126c0017...eec/171908.jpg . Torebkę też raczej taką do ręki sztywną, nie zakładaną przez ramię. Cytat:
Szare/srebrne bolerko, może być satynowe. Wzięłabym takie z krótkim rękawem. Srebrna biżuteria inspirowana wzorkiem na sukience - czyli kryształki. Możesz też dorzucić bransoletkę. http://www.modeon.pl/galerie/k/kolcz...yszta_1193.jpg http://www.iloko.pl/data/gfx/icons/large/9/2/529.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/...rna-b1-127.jpg Torebka pod kolor butów, ale tu masz duży wybór jeśli chodzi o kształt, materiał itp. Cytat:
Jak chcesz ożywić kreację to dodałabym niebieskie (dowolny odcień) dodatki w postaci bransoletki materiałowej i kolczyków różyczek lub jakichś innych. Góra jest dość "bogata", więc nie brałabym żadnego wisiorka ani naszyjnika. Cytat:
Edytowane przez Truskaaa Czas edycji: 2011-07-22 o 13:04 |
||||
|
|
|
|
#498 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co włożyłybyście do takiej sukienki?
Głównie problem z butami, na zdjęciu mam czarne zamszowe czółenka jednak chciałam zaszaleć z butami, przemierzyłam wczoraj masę sklepów i nie znalazłam niczego, chyba jednak pasują do niej tylko eleganckie czarne, lekkie butki ponieważ sukienka jest dosyć zwiewna ale może jednak widzicie tutaj jakiś kolor...?? Ps. Chciałam sandałki w kolorze sukienki ale nie znalazłam!! Siostra mówi ze długie kolczyki, a ja postawiłabym na coś na szyję okrągłego nie wiszącego i pierśnionek. włosy raczej upiete. Wszekie sugestie mile widziane
|
|
#499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bolerko chyba serbrne, bo czarne byłoby zbyt przytaczające, ale nie satynowe, cos lekkiego ale kształtnego...
|
|
|
#500 |
|
Przyczajenie
|
...nie mogę znaleźć bolerka pasującego do tej sukienki....czy amarantowe by pasowało plus amarantowe buty...czy bardziej coś w kolorze szarym lub srebrnym??? Pomóżcie....mieszkam w malutkim mieście.....w sklepach nic nie mogę znaleźć....
|
|
|
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym jednak wzięła szare/srebrne bolerko ze wzgledu na wzór na sukience. Możesz poszukać i zamówić w necie np. na allegro. Buty jeśli nie znajdziesz to wydaje mi się, że te amarantowe będą ok.
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do reszty postaram się dostosować... jak już zrezygnuję z tej złotej klamry przy butach to mogę pokombinować coś ze srebrem, tzn o dodatki mi chodzi... oczywiście z umiarem, bo nie lubię nadmiaru biżuterii - wygląda się wtedy jak choinka
|
|
|
#503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zrezygnowałabym tylko z wisiorka i naszyjnika ze względu właśnie na motyw na sukience.
|
|
|
|
|
|
#504 |
|
Przyczajenie
|
....a czy takie marynareczki pasowałyby do tej mojej sukieneczki???
Doradźcie dziewczyny....;-)
|
|
|
|
|
#505 |
|
Zadomowienie
|
sukienka jest z delikatnego materiału moim zdaniem ta jasna nie pasuje bo jest dresowa..
|
|
#506 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Kupiłam sukienke w kolorze koral. Możecie mi doracić jakie dodatki mam do niej dobrać i jakie buciki,nie jestem wyskoa więc wasza rada mi bardzo pomoże Aaa i jeszcze jedno,w jakim kolorze mam dobrać krawat dla mojego partnera???Z góry dziękuję Edytowane przez marlenka0603 Czas edycji: 2011-07-26 o 18:17 |
|
|
|
|
#507 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomóżcie!!!
Nie mogę nigdzie znaleźć bolerka, żakietu czy marynarki pasujących do tej mojej sukieneczki... Może podacie mi jakiegoś linka z takimi rzeczami. W moim mieście nic nie ma...a na allegro nie mogę znależć...
|
|
|
|
|
#508 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny!
niedługo idę na wesele. w załączniku sukienka- czy nadaje się na wesele?? i jakie dodatki do niej? na początku myślałam o czarnych butach i czerwonych dodatkach, bo kolor jest dość smutny... teraz się zastanawiam czy mogę założyć do niej jakieś jaśniejsze buty beżowe i jasne dodatki... poradźcie coś
|
|
#509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#510 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomocy!!!
![]() Powiedzcie mi proszę jakie butki pasują do tej sukienki: http://www.bikbok.com/Global/BikBok/...?w=800&cp=true Z obcasami nie poszaleje bo długość na to nie pozwala. Będę w niej świadkować więc szukam czegoś wygodnego ale i eleganckiego. Dodatki to delikatne złote kolczyki takie makaroniki i bransoletka tez z makaroników złota. W sukience pod biustem znajdują się takie male złote kuleczki. Pomyślałąm więc o płaskich złotych butkach tylko powiedzcie czy te pasują? http://www.voila.pl/176/uvzso/index.php?get=1&f=44 czy nie są zbyt proste??? A może macie inną propozycję????? Pomocy
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

szkoda pieniążków na chwile.

wiem, że złoto też pasuje (mam nawet czarno-złote buty) ale niezbyt przepadam za złotymi rzeczami
Mama mi stanowczo odradza balerinki bo twierdzi że taka okazja to tylko buty na obcasie