|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
Strasznie niekomfortowo się w nich czuję, pomijając już jakiekolwiek wątpliwe walory estetyczne Jak kupuję rozkloszowaną spódniczkę, to z myślą o tym, że chce aby i na mnie była ona rozkloszowana ![]() Mam 162 cm wzrostu także też nim nie grzeszę, akurat ten model, o którym pisałam z tych gładkich, różnokolorowych z Basic sięga mi troszkę przed kolano Jak chcesz, to mogę zaraz wkleić jej zdjęcie ![]() A próbowałaś ją namierzyć po nr referencyjnym? Może gdzieś się jeszcze uchowały? Mi ostatnio w jednej Zarze ekspedientka sprawdzała tunikę i dowiedziałam się, że ma możliwość podglądu na całą Polskę i wszystkie sklepy Może jakbyś wiedziała, gdzie są, mogłabyś sobie odłożyć i którejś z dziewczyn udało by się pomóc w zakupie?
|
|
|
|
|
#482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() p.s. hehe w cz-wie to są teoretycznie same dobre duszyczki
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#485 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie łączymy siły w poszukiwaniach![]() Cytat:
I poproszę o zdjęcie, jeżeli to nie problem![]() Cytat:
Jeżeli do jutra nie znajdziesz kogoś kto mógłby Ci ją odebrać, to namówie siostrę żeby się tam wybrała![]() Mademoiselle Jeanne dziękuję za fotkę I ten kolorEdytowane przez nouvelle2 Czas edycji: 2010-06-06 o 12:49 |
|||
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna ta spódnica!
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej zadzwoń i zarezerwuj ją, żeby nikt jej nie sprzątnął
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
za chwile zadzwonię
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, występuje w rozmiarach XS-L I dwóch rodzajch materiału: miękki, bardziej mięsisty i grubszy (moja jasnoszara, granatowa) i cieńszy, sztywniejszy (czerwona i biała) ![]() Dziękuję |
|
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam PW
Cytat:
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mierzyłam tą spódnicę jakiś czas temu, ale czułam się jak mała dziewczynka w niej. Zrobie chyba drugie podejście masz możliwość podać mi jej nr/order czy jak to tam się zwie ? ![]()
|
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz błagam o zakup Mki
Może jeszcze gdzieś się uchowały? ![]() wszelkie koszty pokrywam! |
|
|
|
#494 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Pytałam o wyprzedaż, i niby dokładny termin będziemy znać tak z 5 dni przed rozpoczęciem przecen;/ A ja w tym tygodniu kupiłam kremową marynarkę, granatowe spodnie, i pudrowe szorty i jestem mega zadowolona ![]() mademoiselle jeanne boska spódnica! |
|
|
|
#495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koniecznie wklej zdjecie marynarki i szortów poszukuję ich na razie bezskutecznie i ciekawa jestem jakie są dostepne w Zarze, bee wdzieczna
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w tym tkwi jej urok ![]() Niestety z nr nie jestem w stanie już pomóc, bo metki zewnętrznej dawno nie mam, a i wewnętrzne wycinam, bo nie dość że drapią, to jeszcze mało estetycznie wyglądają ![]() Na stronie znalazłam ref: 2630/258/... czyli bez części z kolorem, niemniej wydaje mi się, że nie powinno być trudności z jej znalezieniem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pochwal się koniecznie marynarką i szortami! ![]() I dziękuję za miłe słowa odnośnie spódniczki Ja wczoraj kupiłam czarne z Woman, podobne do tych z załączonego zdjęcia, tylko zamiast skórzanego paska mają materiałowy ![]() Potrzebowałam czegoś na szybko na urodziny koleżanki, bo wymyśliłam sobie zestaw idealny, tylko brakowało mi na dół spodni (ostatnio w ogóle ich nie kupuję chodzę albo w sukienkach/spódnicach albo tunikach i legginsach i jak przyszło co do czego to popędziłam na dwie godziny przed imprezą na zakupy ). Egzamin zdały znakomicie, i zaczęłam myśleć o kupnie drugiej pary tym razem właśnie tej ze zdjęcia w kolorze pudrowym Pasek jest jak dla mnie okropny, ale wymieniłabym go na beżowy Jak myślicie?Kosztują 199 zł, a ja mam akurat pozytywnie rozpatrzoną reklamację na tą sumę więc wzięłabym je w zamian Z drugiej strony 199 zł za krótkie spodenki?
|
|||
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
mam do oddania do 13 czerwca, Sochową- pudrową marynarkę w rozmiarze S
jeśli jest ktoś chętny, to mogę przesłać
|
|
|
|
#498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdjęcia wrzucę jutro, bo teraz siedzę u TŻ;] Spodenki ze zdjęcia ładne, ale chyba nie na tyle żeby dać za nie 199zł. Chyba, że na żywo mają większy urok niz na zdjęciu ;] |
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ją widziałam w piątek w Łodzi w galerii, tak mi sie wydaje, że była to własnie m-ka, wisiały 3 sztuki. Zadzwoń i ją sobie odłóż, poproś może jakaś wizażanka z Łodzi Ci kupi. Ja niestety nie wybieram sie w najblzszym czasie więc nie pomogę.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aa właśnie...zawsze mnie zastanawiało. Gdy wytnie się wewnętrzne metki to nie ma problemów z reklamacją ? bo ja zawsze jak coś do reklamacji oddawałam to porównywali kod z metki z kodem z paragonu........
|
|
|
#501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają śliczny pudrowy kolor, są wykonane z miłego w dotyku i dosyć porządnego materiału, jedynie ten pasek zarówno jeśli chodzi o kolor, jak i o złote wykończenie ma u mnie - Miałam na nie polować na wyprzedaży, ale skoro mogę teraz wziąć coś w zamian za tą reklamację, to zaczęłam się zastanawiać nad nimi właśnie ![]() Cytat:
Akurat wszystkie rzeczy, które do tej pory reklamowałam metki wewnętrzne miały Ale ostatnio coraz częściej zaczynają mi one przeszkadzać i pozbywam się ich od razu więc pewnie prędzej czy później będę się miała okazję przekonać
|
||
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Uwielbiam oglądać fotki Twoich zakupów ![]() A ja ostatnio sprawiłam sobie takie oto szorty... wydaje mi się, że to te ze zdjęcia z lookbooka, ale w innym kolorze jeśli się nie mylę, mogę je z czystym sumieniem polecić Załącznik 3166342
|
|
#503 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, chiałabym Was prosic o rade. Tydzień temu zakupiłam sandałki zary na allegro , były trochce tańsze niż w sklepie dlatego się skusiłam. Niestety mam teraz z nimi mały problem... Jak byłam w nich na zaukpach w tesco to przy wyściu włączył się alarm po sprawdzeniu okazało się że to te buciki dzwonią
![]() w sumie to nie jestm pewna czy zostały legalnie przez osobę sprzedającą kupione czy też nie... Jak byłam w sklepie to na sandałkach wciąż miałam te czerwone naklejki alarm na podeszwie, teraz już je odkleiłam ale boję się że nadal na każdej bramce będą mi dzwonic.... Myslicie ze odklejejnie czerwonych kółeczek wystarczy czy buciki mogą miec jeszcze w środku jakies zabezpieczenia? miałyście może podobną sytuacje z butami Zary? Z góry dziękuje za odpowiedź
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie kiedyś też tak dzwoniły buty z Zary ale rozmagnesowała mi je Pani w Deichmannie bo stwierdziła, że po co mam się stresować wchodząc do każdego sklepu (buty kupiłam w Zarze, miałam rachunek i miałam do nich iść rozmagnesować). Na Twoim miejscu podeszłabym do Zary (chociaż z reguł jak chcesz coś rozmagnesować to proszą o paragon, ale może będziesz mieć szczęście) Może sprzedająca ma rzeczywiście z "dziwnego" źródła lub po prostu źle je rozmagnesowali w sklepie.........
|
|
#506 |
|
Zadomowienie
|
też mi się wydaje że bez rozmagnesowania się nie obejdzie, ale tego w sklepach nie robią bez paragonu...
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Robią, robią (pewnie to zależy od obsługi i szczęścia,, ale zawsze warto próbować), ale raz mi w Zarze torbę rozmagnesowali (nie miałam przy sobie paragonu), raz właśnie w Deichmannie buty z Zary (też nie miałam paragonu), Tż w Zarze też rozmagnesowali buty bez paragonu
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki widziałyście może te buciki w Zarze ? Jaka cena? BARDZO MI ZALEŻY! Z góry dziękuje za każdą informację!
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

W takim razie po sesji wybiorę się na przymiarkę innych modeli
A mogłabyś napisać ile masz wzrostu? Ja jestem dość niska i te spódniczki, które innym sięgają przed kolano, mi plączą się gdzieś między łydkami
Jak kupuję rozkloszowaną spódniczkę, to z myślą o tym, że chce aby i na mnie była ona rozkloszowana
Jak chcesz, to mogę zaraz wkleić jej zdjęcie 

bo ja zawsze jak coś do reklamacji oddawałam to porównywali kod z metki z kodem z paragonu........