![]() |
#481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
Rosanne ja tez własnie czytałam o blednych wynikach testów...testy "sikane" bardzo, bardzo czesto oszukiwały...ale bete jak kobiety robily w 7-10 dniu po @ to cos tam im wychodziło juz....a u mnie 0 takze mysle ze juz szans nie mam....aleeeeeeeeeeeee... .przeczytałam tez kilka artykulow gdzie zdazalo sie ze w laboratorium nastapil blad, dlatego jezeli nie ma @ a wszystko wskazuje na ciaze, to warto zrobic jeszcze jedno badanie krwi w innej przychodni...tyle ze nie wiem czy warto sie nakrecac....
Rosanne ...powodzenia. i daj znac kiedy robisz tescik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Raczkowanie
|
Lusesita- Powinnaś jeszcze raz zrobić to badanie żeby mieć pewność na 100% i się nie zamartwiać, że to jakaś pomyłka.
A jeśli chodzi o mnie, to chciałabym zrobić test już jutro, ale zastanawiam się czy to nie będzie za szybko. Może zaczekam parę dni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
rosanne moze warto zaczekac? zeby znow nie było.....rozczarowania... wiem ze to trudne, ale ja tez sie wstrzymam jeszcze z 2,3 dni i wtedy zobacze, moze powtorze bete...
3mam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- najgorsze jest to ze mój XYZ jest teraz poza domem, wraca w przyszlym tyg. wczoraj mówiłam mu ze pojde na badanie...teraz pisze, dzwoni, a ja nie mam odwagi powiedziec mu o wyniku.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Raczkowanie
|
Lusesita, życzę powodzenia!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() lusesitka1977 trzymaj się. Będzie dobrze. A może idź do gina niech ci da skierowanie na USG. Tak będzie najlepiej. Nie chcę cię rozczarować, ale ono dokładniej pokaże. Znaczy wiesz... wszystko wskazuje na ciążę oprócz badań. A może masz zbyt niskie hormony i po prostu nie wykrywa. A ciąża może być. Zdarza się. I możliwe że przepiszą ci coś. U mnie dziś temp. 37,1 czyli już po owulacji ![]()
![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
jak kobietki dzionek minal? jak samopoczucie?
u mnie fatalnie...caly dzien nie dałam rady jest. zjadłam jedna kanapke..mam balon w brzuchu, czuje sie taka spuchnieta i ciezka. własnie przed chwilą kolezanka podwiozła mnie samochpdem do domku. nigdy nie miałam problemów z jazdą a teraz masakra, tak mnie zemdlilo ze ojjjj...musiałam otworzyc okno i jakos dojechałam...teraz jest gorzej. nie wytrzymałam, "pocałowalam sie" z kibelkiem...czuje sie fatalnie..ale to to juz chyba stres i nerwy wychodzą...ajjjj Rosanne a jak ty się moja droga czujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Raczkowanie
|
Lusesita, zszokowałaś mnie reakcją organizmu! Może rzeczywiście powinnaś jeszcze raz zrobić te badania, żeby sprawdzić co jest grane.
A jeśli chodzi o mnie, to dzień minął leniwie. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rosanne Czas edycji: 2010-09-25 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Raczkowanie
|
ja tez byłam w szoku...tak jak mówiłam jeszcez kilka dni temu jadłam jadła jadla i najesc sie nie mogłam...a od wczoraj nie dam rady...wczoraj wcisnełam sałatke na siłe, a dzis jedna kanapke..i caly dzien byłam "najedzona"..straszni e spuchnieta sie czuje ...noooo i najbardziej dało mi do myslenie to ze zemdliło mnie w samochodzie.....jak to nie dzidzia to cos niedobrego sie dzieje we mnie....w poniedziałek pojde do lekarza o ile bede mogła wczesniej wyjsc z pracy
a ty Rosanne dbaj o siebie i wskakuj do łózeeczka, musisz miec siłe walczyc o fasolke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Raczkowanie
|
Lusesita- koniecznie odwiedź lekarza. Bądź dobrej myśli! Kto wie, powinnaś to sprawdzić, sama widzisz jakieś zmiany w organizmie.
A ja lecę wziąć prysznic i do łóżka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Raczkowanie
|
juz chyba mam psychoze ahhaha ale szukam, czytam...bo cos mi nie pasuje we mnie i..
"A u mnie test na betę się pomylił Wynik wyszedł mi negatywny ale nadal miałam dziwne objawy więc po niecałych 3 tygodniach powtórzyłam betę i okazało się że jestem w 6 tygodniu ciąży " to cytat dziewczyny z innego forum.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
Dziewcyny powiem wam jedno test wyjdzie wiarygodny najlepiej 2 dni po spodziewanej @ a 5 dni po to już powinny wam wyjsc 2 grube krechy
jesli chodzi o bete to macie napisane na początku HCCG+beta ilościowo (pod wynikiem) jesli 0/100 to negatywny wynik .....jesli np: 230/100 pozytywny CZYTAJCIE WYRAZNIE WYNIKI ![]() powodzenia i czekam na wasze pozytywne testy i bety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Raczkowanie
|
A ja jestem bardzo zdenerwowana, bo sytuacja z partnerem bardzo się zmieniła...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Raczkowanie
|
Rosanne wszystko bedzie dobrze, zobaczysz...badz silna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Raczkowanie
|
Lusesita, dziękuję... Z tą sytuacją z partnerem będzie bardzo ciężko... Mam wsparcie najbliższych na szczęście... Ale bardzo boję się o ciążę, to naprawdę nie jest dobry czas na przyjście na świat maleństwa...
![]() A jak Ty się czujesz? Mdłości przeszły, jadłaś śniadanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Raczkowanie
|
Piękna bądz twarda, a nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
![]() Ja dziś jeszcze sniadania nie jadłam i jakos nie mam ochoty narazie. Mdłosci jako takich nie mam, tylko strasznie boli mnie podbrzusze....nie wiem moze tym razem @ przyjdzie? zobaczymy ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- przed @ temp spada? prawda?.a ja dzis mierzyłam znów i u mnie nawet sie kilka kreseczek podniosła....ja juz nie rozumiem swego ciała ../zaczynam wierzyc w UFO aahahhahaha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że nie będzie niczemu winne, ale to po prostu bardzo zły moment...
![]() Ja czuję się dobrze, oprócz ogromnego zdenerwowania... Pobolewa mnie podbrzusze. A zjadłam już tyle, że ho ho. Miesiączki nie ma i to mnie martwi... ![]() Lusesita, zjedz coś, chociaż małą kanapeczkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Raczkowanie
|
nie dam rady jesc, bo czuje balon w brzuchu. moze pozniej cos wcisne. Wczoraj długo zasnac nie mogłam, cały czas myslałam co to moze byc? dlaczeg tak sie czuje...i nic nie wymyslilam.
Rosanne a jak bedzie u ciebie malenstwo, to sie nie martw, damy rade ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
Lusesita, dziękuję, hehe.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Raczkowanie
|
Rosanne przypomnij mi ile juz dni spoznia ci sie @?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
Wiesz, patrząc na ostatni miesiąc to już 6 dni...
Edytowane przez Rosanne Czas edycji: 2010-09-26 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Raczkowanie
|
Rosanne idz dla pewnosci na bete hcg, bo z tymi testami "sikaczami' róznie bywa,a chyba im szybciej sie dowiesz tym lepiej
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- A ja w poniedziałek pojde do lekarza, musze sprawdzic co sie dzieje...mam nadzieje ze nic powaznego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Raczkowanie
|
Masz rację, im szybciej się dowiem, tym lepiej...
Lusesita, dobrze robisz. Oby wszystko poszło ok. Edytowane przez Rosanne Czas edycji: 2010-09-26 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje ze bedzie
Coś mało tu nas kobietek starajacych sie o fasolke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja się przeziębiłam i jestem normalnie padnięta. Jak wczoraj temp. 37,1 tak dziś 36,9 i śluz jak na dni płodne ;/ sama tego nie rozumiem, ale może to przez to przeziębienie....Ale chyba mogą być takie wahania. Dodam, że mierzyłam jakoś o 8:30 bo córcia nie dała mi pospać nad ranem więc może trochę nieprawidłowy ten wynik.
![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ewcia...teraz ja Wam ponarzekam, strasznie boli mnie podbrzusze, mam nadzieje ze to normalne, ale dzis to nawet chodzic za b.nie moge, jutro mam wizyte u gina, mam nadzieje ze na usg zobaczymy nasza fasoleczke...
![]() |
#507 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ja kiedyś miałam takie objawy, ból podbrzusza, pełne piersi, omdlenia , senność, okresu brak 2 tygodnie, testy negatywne, poszłam do gina, zrobił mi usg i okazało się, że to cykl bezowulacyjny był !!!!
Ale piszę to, że takie cykle mogą się zdarzyć. Rosanne kochana będzie dobrze z TZ , a jak będzie fasoleczka to na pewno się ułoży . U mnie dziś planowany dzień @ i nic. Nie mam PMS, piersi mnie nie bolą w ogóle, nawet się nie powiększyły co ciekawe . No i fochów nie mam jak przed @. No cóż, w ogóle nic nie czuję ani na @ ani na nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
macica sie rozciąga, powiększa, więc dopóki nie plamisz/krwawisz wszystko jest OK!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, dwa testy pozytywne, jeden w pt drugi dzisiaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
no i po wszystkim....dostałam @...tyle ze tak jakos dziwnie, bo nic nie bolało (tak jak zawsze)...zaszłam do WC i nagle SZOK....narazie jakies plamienie, ale jutro pewnie sie zacnie, takze juz po fasolce... musze sie i tak przebadac zobaczyc co sie działo ze mną, bo jakas przyczyna byc musi
powodzenia Kobietki, mam nadzieje ze chociaz wam sie uda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.