Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 08:25   #481
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Z pewnością są, ale jak nie ma ich pod ręką to jedno ciasteczko to jak dla zdrowia, na rozhulanie metabolizmu
Ciasteczko a czekolada to też co innego.
Poza tym znając siebie, wolę nie zaczynać i w ogóle nie mieć ich w pobliżu, bo wiem że na jednym by się nie skończyło.

Po dwóch tygodniach diety mam zamiast sama owsiane, zdrowe ciasteczka upiec i to będę podjadać.
A póki co trenuję silną wolę.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 08:34   #482
201701300931
Konto usunięte

Kurczę... chciałam kupić rybkę na obiad, bo już wieki nie jedliśmy, a nasz sklep z rybami był zamknięty No i oczywiście brak pomysłów na obiad... Mam filety z kurczaka, ale z tego robimy tylko "pomysł na", a nie chcę tego robić, bo mąż będzie musiał odgrzać, a to jest wtedy takie średnie... I nie wiem, co zrobić...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 08:45   #483
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Kurczę... chciałam kupić rybkę na obiad, bo już wieki nie jedliśmy, a nasz sklep z rybami był zamknięty No i oczywiście brak pomysłów na obiad... Mam filety z kurczaka, ale z tego robimy tylko "pomysł na", a nie chcę tego robić, bo mąż będzie musiał odgrzać, a to jest wtedy takie średnie... I nie wiem, co zrobić...
to może słynne nuggetsy na które wczoraj pewna przemiła osoba podała mi bardzo łopatologiczny przepis dziekuje raz jeszcze ja filet z kurczaka wykorzystuje również do tortilli ale tu potrzebne są jeszcze inne składniki
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 08:54   #484
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Dzieńdoberek SPD

Sandrunia weź jak najszybciej to zgłoś i więcej nie trać na nią nerwow. Z jakiej racji masz przestać się tu pokazywać.. Niech tylko ona się tu odezwie

Ja dziś wracam do Poznania.. Te kilka dni zdala od TŻ chyba pomoglo, bo już tyle razy dzwonił, żebym w końcu przyjechała hehee..
Babka i mamuśka oczywiscie tyle mi nakupiły i naszykowały jedzenia, że siła rzeczy nie zabiorę się PKP więc mamuska mnie zawiezie samochodem heh.. Przynajmniej znów uda się zaoszczędzić troszku na jedzeniu

A skoro skończy się babcine jedzonko, to mogę od jutra przejść na dietę.. co prawda nie jestem jakaś bardzoo gruba ale te 5-6 kg temu czułam się o wiele lepiej.. Niestety swego czasu musiałam brać poważne leki, gdyż miałam wybór albo leki i przytycie albo brak leków i śmierć ehh.. Zdaniem lekarza i tak niewiele przytyłam na tych tabletkach, ale dla mnie to było bardzo dużo Czas zacząć walczyć z kilogramami

Ściągnełam sobie książke dr Dunkana i sama nie wiem.. Mojej kuzynce pomogła jego dieta i jest z niej bardzo zadowolona, a chciala schudnąć tyle ile ja.. Ale nie wiem czy wytrzymam na niej
Kusi mnie dieta 1000 kcal.. można jeść wszystko byle tylko mieścić się w tych kaloriach... Muszę szybko zdecydować, co by w październiku wyglądać jak człowiek

no nic dziś znowu czeka mnie mnóstwo nauki, ale najpierw chyba wezmę prysznic co by się do końca obudzić

Buziolki

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:

ja jak mam ochotę na rybkę to idę do Biedronki i tam kupuję kostki mintaja.. Jak się je dobrze przyprawi to wychodzą znakomicie :roll eyes:
niestety nie mam w pobliżu rybnego, ale te rybki z B. ubóstwiam. kosztują chyba 9,99, ale są też tańsze tylko nie w formie kostek tylko filetów też pyszne.. Aż mnie naszła ochota na rybkę :roll eyes:

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:00   #485
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez talkative2 Pokaż wiadomość
Jest to świetną sprawą, ale welur jednak odradzam. Wprawdzie kupiłam też jeden z tańczysz, więc może to dlatego (ceny dresów są kosmiczne!), ale strasznie mi się spodnie na kolanach powyciagały.
ja raz welurek czarny za 80 zł kupiłam i też mi się właśnie powycierał na kolanach i wywaliłam. myślałam, że to dlatego, że jeden z tańszych kupiłam. dresy są bardzo drogie- to fakt ehh ehh
tyle marzeń nie do spełnienia

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
ja robię takie małe kurczaczki niekiedy z fileta. kroję fileta na takie coś jak nuggets mniej więcej i solę. obtaczam w jajku. mieszam pół na pół bułkę tartą z mąką kukurydzianą. smażę (to akurat na patelni z olejem, ale nie aż tyle, żeby się topiło, tradycyjny schab na margarynie smażę, ale to nie wychodzi za bardzo na margarynie). wychodzą prawie nuggetsy jak z maca wg mnie
do tego sos czosnkowy
-1 śmietana mała 18 % (najlepiej szczecinecka, ale nie wszędzie takie są)
-1 solidna łyżka duża majonezu- najlepiej winiary
-troszkę soli, pieprzu, vegety(vegety tylko troszuńkę, lepiej dosolić solą)
-3 ząbki czosnku startego na najdrobniejszym
mieszamy wszystko i jemy sos lepszy niż w każdej pizzerii

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-26 o 09:06
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:01   #486
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
to może słynne nuggetsy na które wczoraj pewna przemiła osoba podała mi bardzo łopatologiczny przepis dziekuje raz jeszcze ja filet z kurczaka wykorzystuje również do tortilli ale tu potrzebne są jeszcze inne składniki
Dobry pomysł, spróbuję

Tylko mam takie idiotyczne pytanie... Jak jest podane w przepisie, żeby smażyć w głębokim oleju, to znaczy że mam tak nalać oleju, żeby mi zakrywało te nuggetsy? I czy to lepiej na patelni robić, czy może w garnku? Mało smażę, stąd też takie głupie pytania...

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
ja jak mam ochotę na rybkę to idę do Biedronki i tam kupuję kostki mintaja.. Jak się je dobrze przyprawi to wychodzą znakomicie :roll eyes:
niestety nie mam w pobliżu rybnego, ale te rybki z B. ubóstwiam. kosztują chyba 9,99, ale są też tańsze tylko nie w formie kostek tylko filetów też pyszne.. Aż mnie naszła ochota na rybkę :roll eyes:
Mi się nie chce stać w tych kolejkach w biedronce przy kupowaniu jednej rzeczy. Poza tym za 7h mam test końcowy z angielskiego i jeszcze nic nie umiem
Stary 2010-08-26, 09:08   #487
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry pomysł, spróbuję

Tylko mam takie idiotyczne pytanie... Jak jest podane w przepisie, żeby smażyć w głębokim oleju, to znaczy że mam tak nalać oleju, żeby mi zakrywało te nuggetsy? I czy to lepiej na patelni robić, czy może w garnku? Mało smażę, stąd też takie głupie pytania...
ja smażę na patelni teflonowej (tylko taką mam) jest w miarę głęboka.
ja nie zakrywam całych filetów zakrywam tylko jakby dół fileta i smażę na nie za dużym ogniu.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

znowu ibuprom wzięłam kurcze jakaś zaraza chyba panuje ehhh

Stary 2010-08-26, 09:09   #488
alazkrainy
Zakorzenienie

A Wy znów o jedzeniu Normalnie głodna się zaraz zrobię.

Co do rybki, to ja rzadko ją smażę z tego względu, że zawsze mi panierka odpada, nie ważne czy jest całkowicie rozmrożona czy jeszcze lekko przymrożona i nie mam na to sposobu.

Cytat:

Mi się nie chce stać w tych kolejkach w biedronce przy kupowaniu jednej rzeczy. Poza tym za 7h mam test końcowy z angielskiego i jeszcze nic nie umiem
do nauki, a nie na wizażu siedzisz

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

znowu ibuprom wzięłam kurcze jakaś zaraza chyba panuje ehhh
nic nie mów, ja przymulona jestem , zimno mi, oczy mnie bolą
może już umieram hmmm

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:11   #489
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ja też dziś zrobię sobie pangę Tż dalej na sucharach, ja czuje się lepiej, choć ciągle mnie mdli

Dziś siostra ma urodziny, impreze wspólną robimy w sobote, ale dziś chciałam iśc z prezentem i dupka blada nie pójde bo nie chce ich pozarażać.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:17   #490
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Co do rybki, to ja rzadko ją smażę z tego względu, że zawsze mi panierka odpada, nie ważne czy jest całkowicie rozmrożona czy jeszcze lekko przymrożona i nie mam na to sposobu.
Też zawsze miałam taki problem... A potem wyczytałam w babskiej gazecie, żeby osuszyć ryby ręcznikiem papierowym przed smażeniem i od tej pory przestały mi się rozwalać i wszystko się trzyma

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja też dziś zrobię sobie pangę Tż dalej na sucharach, ja czuje się lepiej, choć ciągle mnie mdli.
Nie znoszę pangi W ogóle to jest jedna z bardziej śmieciowych ryb, więc nie warto tego kupować :/
Stary 2010-08-26, 09:19   #491
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
A nie ma za co Podziekujesz jak będą samkowały

Cytat:
Dobry pomysł, spróbuję

Ja podobnie jak lili smażę na patelni, tylko leję więcej troche oleju - tak jak to ujela - zeby zaslonil kurczaczki do polowy normalnie daje oleju tylko tyle, zeby przykrylo patelnie, a do nuggets tak z centymetr, powiedzmy
Mozesz jeszcze sprobowac tych kotlecikow, które robie dzisiaj wlasnie mi sie zawiazuje w lodóweczce

Cytat:
ja raz welurek czarny za 80 zł kupiłam i też mi się właśnie powycierał na kolanach i wywaliłam. myślałam, że to dlatego, że jeden z tańszych kupiłam. dresy są bardzo drogie- to fakt ehh ehh
tyle marzeń nie do spełnienia
To fakt! Kupiłoby sie taki z Nike'a to by był śliczny i służył na lata... no ale wywalis 500 zł - koszmar

Cytat:

ooo nie próbowałam biedronkowych Ja jeżeli chodzi o ryby to uwielbiam mirunę!!! pyszne mięsko.... Poza tym nie składa się w 90 % z wody, wiec podczas smazenia wcale sie nie kurczy i dwa duze filety czasami wystarczaja nam na dwa dni

Edytowane przez talkative2
Czas edycji: 2010-08-26 o 09:23
talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 09:19   #492
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Też zawsze miałam taki problem... A potem wyczytałam w babskiej gazecie, żeby osuszyć ryby ręcznikiem papierowym przed smażeniem i od tej pory przestały mi się rozwalać i wszystko się trzyma

Nie znoszę pangi W ogóle to jest jedna z bardziej śmieciowych ryb, więc nie warto tego kupować :/
OOo ciekawy sposób postaram się zapamiętać

Ostatnio jak jedliśmy pangę to smakowała mułowato, więc daliśmy sobie spokój. Jakbym miała kupować rybkę, to tylko mintaja.

Stary 2010-08-26, 09:25   #493
201701300931
Konto usunięte

Cytat:

Ostatnio jak jedliśmy pangę to smakowała mułowato, więc daliśmy sobie spokój. Jakbym miała kupować rybkę, to tylko mintaja.
My najczęściej solę kupujemy - nie dość, że jest pyszna, to praktycznie nie ma ości

Idę do angielskiego, odezwę się później. I dziękuję za pomoc co do nuggetsów
Stary 2010-08-26, 09:28   #494
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
ja wczoraj wieczorem wzięłam się za prasowanie i zeszło mi 2 h teraz posanowiłam prasować na bieżąco
u mnie od rana padał deszcz i zmokłam w drodze na autobus do pracy...jakoś nie widziałam żeby padało, jak wyszłam z klatki i zobaczyłam że pada to już nie miałam czasu się wrócić po parasol
tak piszecie o rybkach dzisiaj u mnie właśnie rybka na obiad, kupuję w Biedronce filety z moeszczuka i są bardzo dobre i mają mało wody
co do porządków w szufladzie z bbielizną ostatnio wyrzuciłam Tż całą reklamówkę majtek i skarpetek i kupiliśmy nowe zrobiłam mu porządek ale już szafka wygląda tragicznie
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:28   #495
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:

Ściągnełam sobie książke dr Dunkana i sama nie wiem.. Mojej kuzynce pomogła jego dieta i jest z niej bardzo zadowolona, a chciala schudnąć tyle ile ja.. Ale nie wiem czy wytrzymam na niej
Kusi mnie dieta 1000 kcal.. można jeść wszystko byle tylko mieścić się w tych kaloriach... Muszę szybko zdecydować, co by w październiku wyglądać jak człowiek

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------
Ja byłam rok temu na diecie dukana. W nie całe pół roku zgubiłam 16 kg, które mi zostały po ciąży. Na tej diecie czułam się świetnie, miałam dużo energii. Poprawiły mi sie włosy i paznokcie od dużej ilości białka. Tylko pamiętaj, że na tej diecie trzeba dużo pić 1,5 l dziennie minimum. Niestety dieta ma też swoje wady obciąża nerki i wątrobe. U mnie z nerkami było oki, ale ta dieta + tabletki anty spowodowały u mnie kilka wątrobowych napadów bólowych. Ale myśle o powrocie na tą dietę , tylko będę musiała wspomagać sie jakimś hepatilem
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 09:30   #496
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry pomysł, spróbuję

ja smaze w takim małym rondelku
ja smaze w takim małym rondelku i moze do połowy są zatopione w oleju? a potem przekręcm i po średnio minucie odsączam na recznikach papierowych i nie ma problemu z odgrzaniem potem do piekarnika i juz
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:33   #497
aaby
Zakorzenienie

Ale mam leeeniaaaa...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2010-08-26 o 09:40
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:38   #498
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

ja też tylko mintaja
panga mi smakuje, ale to największe dziadostwo niestety i już nie jem.
jeszcze dobrego tuńczyka w puszce lubię - ale też nie jem, bo dobry jest od 6 zł wzwyż

no i łosoś jest dobry- ale też drogi

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
co do porządków w szufladzie z bbielizną ostatnio wyrzuciłam Tż całą reklamówkę majtek i skarpetek i kupiliśmy nowe zrobiłam mu porządek ale już szafka wygląda tragicznie
też bym tak zrobiła, ale majtki+skarpetki nowe to by pewnie było potrzebne ze 130 zł, liczmy 30 na skarpetki i 10 zł para gaci
15 par skarpet i 10 par gaci=130 zł to juz mam piękny blender

Stary 2010-08-26, 09:39   #499
cynamonowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Ale ma leeeniaaaa...
Nooo... ja też. A tu trzeba sobie jeszcze śniadanie wymyślić i kawę zrobić. Tyle myślenia z rana...

cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 09:41   #500
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam leeeniaaaa...
Nic nie mów u mnie szefostwa nie ma i hulaj dusza, a robota leży

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość
Nooo... ja też. A tu trzeba sobie jeszcze śniadanie wymyślić i kawę zrobić. Tyle myślenia z rana...
Śniadanie? toż to prawie już obiad

Stary 2010-08-26, 09:42   #501
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Ja byłam rok temu na diecie dukana. W nie całe pół roku zgubiłam 16 kg, które mi zostały po ciąży. Na tej diecie czułam się świetnie, miałam dużo energii. Poprawiły mi sie włosy i paznokcie od dużej ilości białka. Tylko pamiętaj, że na tej diecie trzeba dużo pić 1,5 l dziennie minimum. Niestety dieta ma też swoje wady obciąża nerki i wątrobe. U mnie z nerkami było oki, ale ta dieta + tabletki anty spowodowały u mnie kilka wątrobowych napadów bólowych. Ale myśle o powrocie na tą dietę , tylko będę musiała wspomagać sie jakimś hepatilem

hmm.. to może razem zaczniemy będzie nam łatwiej
i powiedz mi co na niej jadłaś jakie posiłki itd.. bo niby wiem co można a co nie , ale nie wiem co dobrego z tego zrobić.. Niestety moja kuzynka siedzi teraz za granicą i nie możemy się zbyt często kontaktować, gdyż nie ma tam kompa

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:46   #502
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Czemu niby śmieciowa?
Wszystkie ryby są śmieciowe, popularny tuńczyk czy łosoś też, a tak z chęcią je zjadamy. Ja nie kupuje tej najtańszej, bo płacę ok 20 pln za kilo i w sprawdzonym sklepie.
Cytat:

Ja znowu z mintajem mam nie za miłe wspomnienia
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:51   #503
alazkrainy
Zakorzenienie

Ale się wkurzyłam Tż powiedział że jego rodzice właśnie mu na skype napisali, że nie przyjadą bo zapowiadają deszcz i nie będą mogli skuterem przyjechać wrr wkurza mnie coś takiego, już powiedziałam Tż że zawsze mogą przyjechać kolejką,a skuterem przyjadą w inny dzień, a nie takie sranie w banie i powiedziałam Tż że widać, że oni nie chcą do nas przyjechać, bo wymyślają problemy. A pewnie jak jutro pokażą na weekend ładna pogodę to będzie telefon, że jednak przyjadą.
Normalnie zaraz rozniosę tu coś

Stary 2010-08-26, 09:53   #504
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle Wiecie co? mam nawet porządek tylko ten nieszczęsny korytarz w szafie mam pełno niezidentyfikowanych rzeczy co nie wiedziałam co z tym zrobić, jakieś paski, książki, bibeloty, jednym słowem najgorsze dziadostwo

muszę wystawić na allegro buty, bo kupiłam raz za duże, a niepotrzebnie zalegają, tym bardziej, że mam 30m, a nie 100

Wiecie co mi się marzy? dres welurkowy, taki typowo domowy, ale żebym po domu nie chodziła jak straszydło, tylko normalnie w skompletowanym dresie. wygodnie i ładnie. potrzebowałabym 2 komplety- na zmianę. marzenia ...
no też bym dresik chciała... taki szary jak whiskasowe kociaki

Ja zaraz śniadanko, zmywanko i jakiś obiad. Ale nie mam ani chęci, ani pomysłu...
Stary 2010-08-26, 09:53   #505
autosuggestion
Przyczajenie

Cytat:
powiedz mi co na niej jadłaś jakie posiłki itd.. bo niby wiem co można a co nie , ale nie wiem co dobrego z tego zrobić..
ja też byłam na tej diecie i schudłam, zrobiłam przerwę i myślę nad kontynuacją. moimi ulubionymi "daniami" był kurczak gotowany z przyprawami, omlety wszelkiego rodzaju no i caprese, którą jadłam każdego dnia warzywnego. gdzieś po 10 dniach człowiek się przyzwyczaja i przestaje myśleć, że je dziwnie
autosuggestion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:56   #506
aaby
Zakorzenienie

Wy tu o dresach, o mnie o pół roku marzy się ta piżamka http://moda.allegro.pl/nowosc-atlant...192538333.html
I nigdy nie ma kasy

Co do ryb... Mi panga zawsze smakowała i nie przejmowałam się specjalnie tym, co o niej piszą. Ale TŻ zaczął marudzić, bo się nasłuchał w tv, i teraz kupujemy morszczuka.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 09:57   #507
alazkrainy
Zakorzenienie

z diety dukana podobają mi się placuszki otrębowe, widziałam je na jednym blogu, kiedyś go Wam tu wklejałam, tylko muszę otręby kupić (to chyba po wypłacie), jak jej się bardziej przypatrzyłam i przeanalizowałam to stwierdziłam, że ona jednak drożej wychodzi niż takie zwykłe potrawy i na razie mnie na nią po prostu nie stać

Stary 2010-08-26, 10:03   #508
Chaigata
Zakorzenienie

ooooooooo pidzamka też

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

ale ja mam bananki i brzoskwinie z lidla
Stary 2010-08-26, 10:04   #509
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Wy tu o dresach, o mnie o pół roku marzy się ta piżamka http://moda.allegro.pl/nowosc-atlant...192538333.html
I nigdy nie ma kasy

Co do ryb... Mi panga zawsze smakowała i nie przejmowałam się specjalnie tym, co o niej piszą. Ale TŻ zaczął marudzić, bo się nasłuchał w tv, i teraz kupujemy morszczuka.
Koty musza być na piżamce nawet ładna

Stary 2010-08-26, 10:04   #510
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
z diety dukana podobają mi się placuszki otrębowe, widziałam je na jednym blogu, kiedyś go Wam tu wklejałam, tylko muszę otręby kupić (to chyba po wypłacie), jak jej się bardziej przypatrzyłam i przeanalizowałam to stwierdziłam, że ona jednak drożej wychodzi niż takie zwykłe potrawy i na razie mnie na nią po prostu nie stać

To tez racja... Chlebkiem się "zapchasz", nawet jak zjesz jedną kromkę a ile trzeba zjeść wędlinki drobiowej czy czegoś innego, zeby sie zapchac ... Poza tym ja na moim trzydniowym Dukanie , to mimo, ze powiedzmy najadlam sie tymi białkami podczas jakiegos posilku, to i tak 15 min pozniej bylam znow glodna bo białko się w sekundzie spala. Poza tym przed rozpoczęciem polecam poczytac o negatywnych skutakch w Internecie

talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości