|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23129462]MogeWam wytłumaczyć co się stało z Titonią.Titonia to nasza zbanowana mad.A dostala bana za klona.
A pewniej wizazance chyba się nudziło... i doniosła... Mad już nie próbuje dostać się na wizaż, a tak bardzo chciała z nami być, że zakładała klony ale już wie, że się nie da...[/QUOTE] Ja sie nie kapnelam ![]() Pewnie ktos po zdjeciach poznal - no bo po czym? A juz myslalam ze za brzydkie slowa dostala tego bana ![]() U mnie drugi dzien leje. Ale i tak nie jest zle bo jutro ma byc wiecej slonca. Pewnie slyszalyscie o powodzi na polnocy Wloch. Nie jest dobrze. ![]() Jakie szczescie ze tam nie mieszkam ![]()
#482 |
Wtajemniczenie
|
ja tez nie mam pojęcia jak ktoś mógł się w tym pokapować
![]() ![]() Titonia-Mad pozdrawiamy ![]() ![]()
#483 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23067530]Spagetti zrobione, jeszcze zrobiłam sernik na zimno ale z paczki tak na szybko ...i winko będzie na wieczór...[/QUOTE] Ale pyszności ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A teściami się nie przejmuj ![]() Cytat:
![]() Po tekstach może... Mad np. pisała już wcześniej o swoim TŻcie "słodka dziurka". Ktoś musiał cały czas śledzić na wątek i sprawdzać, czy Mad nie założyła kolejnego klona. Żałosne ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zamówiłam sobie naklejkę na ścianę i dziś mi przyszła, jestem zadowolona, bo obawiałam się koloru, a nie chciałam takiego ciepłego brązu tylko taki ciemny chłodny. W następnym tygodniu przyjdzie narożnik i ławostół - już się nie mogę doczekać...i będzie imprezka rodzinna bo w końcu będzie na czym ![]() Czy u Was wczoraj też cały dzień było tak ciemno? niecierpię takiej pogody bo od razu nic się nie chce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23135611]To już byłaś jak była zbanowana i zakładała klony jako Madmauzelle i inne podobne nie kryjąc się właściwie, ze to ona, ale od razu były uwuwane bo regulamin nie daje możliwości założenia ponownie konta jak się ma bana stałego. Mad zebrała tyle ostrzeżeń, że w końcu dostała bana. Były za różne rzeczy, ale generalnie chyba od początku chodziło o konflikt z jedną wizażanką i każdy jej post który tylko mógł był zgłaszany. Poprawcie mnie starsze wizażanki jak się z czymś mylę.
Wiem, że Mad nas czyta, ale nie może nic napisać. Jako Titonia nawet zmianiła datę ślubu i nie wdawała się w żadne przepychanki i nie zdradzała, że to ona, żeby nikt o tym nie wiedział, ale to nic nie dało.[/QUOTE] Aaaha no to teraz mniej więcej rozumiem.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Wtajemniczenie
|
tak wczoraj było ciemno, zimno i bardzo pochmurnie
a dzisiaj zupełny obrót sprawy ![]() piękne słońce ciepło i aż chce się żyć ![]()
#487 | |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23137268]
Czy u Was wczoraj też cały dzień było tak ciemno? niecierpię takiej pogody bo od razu nic się nie chce.[/QUOTE] U mnie tak jest już prawie od tygodnia ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Martoolka ja też z tym snem zimowym tak mam - serio masakrycznie mnie męczy ten brak słońca, a solarium nie uznaję więc co mi pozostało? kawa i czekolada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Wtajemniczenie
|
Proszę bardzo
![]()
#490 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23137462]Ja też poproszę!
Martoolka ja też z tym snem zimowym tak mam - serio masakrycznie mnie męczy ten brak słońca, a solarium nie uznaję więc co mi pozostało? kawa i czekolada ![]() Ja kiedyś kawy nie piłam, ale w pracy nie daję teraz rady bez kawy, jak taka zamulasta pogoda jest. A czekolada baardzo poprawia humor ![]() Dzięki ![]() Chyba sobie szyby w oknach pomaluję na żółto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
U mnie też dzisiaj słoneczko i nawet ciepło
![]() ![]() Kurcze, został mi tydzien stażu. co ja bede dalej robić...eh.... |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a nie ma szans na przedłużenie albo zostanie? Martoolka ja też chyba pomaluję sobie, podeślij słoneczną farbę ![]() ultraradiola Dziękuję za słoneczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23129462]MogeWam wytłumaczyć co się stało z Titonią.Titonia to nasza zbanowana mad.A dostala bana za klona.
A pewniej wizazance chyba się nudziło... i doniosła... Mad już nie próbuje dostać się na wizaż, a tak bardzo chciała z nami być, że zakładała klony ale już wie, że się nie da...[/QUOTE] Co za ludzie ![]() ![]() MAD pozdrawiamy! ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23137462]Ja też poproszę! Martoolka ja też z tym snem zimowym tak mam - serio masakrycznie mnie męczy ten brak słońca, a solarium nie uznaję więc co mi pozostało? kawa i czekolada ![]() Ja pije cappuchino ![]() ![]() Co tam dziewczynki slychac? Podczytuje Was na biezaco ale czasem nie mam weny... U mnie po staremu, Mala skonczy lada dzien 3 miesiace, ja juz w sumie wygladam jak przed ciaza (oprocz wiekszego biustu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23137268]
Czy u Was wczoraj też cały dzień było tak ciemno? niecierpię takiej pogody bo od razu nic się nie chce.[/QUOTE] u nas wczoraj było ciemno i dzisiaj jest tak samo od rana ![]() Capri super szybko odzyskałaś dawną figurę, już Ci gratulowałam, ale nadal jestem pod wrażeniem, ![]() cześć Martoolka, rzadko ostatnio zaglądasz ![]() ![]() ja też ostatnio nie mam za bardzo weny do pisania, w ogóle od niedzieli nie za dobrze się czuję, chyba zatrułam się czymś bo mam takie objawy jak przy zatruciu. Myślałam, że dzisiaj będzie już dobrze, ale nie jest ![]() powiedzcie czy już myślicie o Sylwestrze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23137822]a nie ma szans na przedłużenie albo zostanie?
Martoolka ja też chyba pomaluję sobie, podeślij słoneczną farbę ![]() ultraradiola Dziękuję za słoneczko ![]() Szczerze mówiąc to w to wątpie.... tutaj biorą tylko stażystów, żeby miał kto latać z papierkami i tyle... może uda mi się zachaczyc przynajmniej na razie w sklepie z ciuszkami dziecięcymi, ale zobaczymy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
że biust został większy to akurat niezły pozytyw po ciąży ![]() Cytat:
![]() a o sylwestrze myślę ...chciałam bal, ale TŻ ma dyżur i marudzi że bez sensu... ostatnio ogladaliśmy kabaraet w TV " a co w sylwestra będziesz w domu siedział" i powiedział, ze się tak czuje dokładnie, bo mu marudzę... widział ktos ten skecz...niestety nie pamietam co to za grupa była. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O sylwestrze chyba jeszcze nie, wczoraj wymysliliśmy tylko, że zbierzemy ekipe i jedziemy na 4 dni na ostatki w nasze ulubione miejsce - Zawoja pod Babią Górą ;D na szczęście są jeszcze wolne miejsca, mianowicie nasz ulubiony domek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
to kleik i miętka ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23138650]że biust został większy to akurat niezły pozytyw po ciąży
![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() ![]() ![]() Certi moze to nie zatrucie? ![]() Martoolka wlasnie, pokaz fryzurke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
hej dziołchy!
![]() dzisiaj mija nasza miesięcznica ![]() agulaaabar szykujesz coś specjalnego? ![]() bo u nas dziś z tej okazji przychodzą.... monterzy kończyć kuchnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ha! a to romantiko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23137268]Może i masz rację, ale że komuś się chciało tak doszukiwać... Zamówiłam sobie naklejkę na ścianę i dziś mi przyszła, jestem zadowolona, bo obawiałam się koloru, a nie chciałam takiego ciepłego brązu tylko taki ciemny chłodny. W następnym tygodniu przyjdzie narożnik i ławostół - już się nie mogę doczekać...i będzie imprezka rodzinna bo w końcu będzie na czym ![]() Czy u Was wczoraj też cały dzień było tak ciemno? niecierpię takiej pogody bo od razu nic się nie chce.[/QUOTE] bylo ciemno i caly czas lalo jak nie wiem, tez lubie takie naklejki na sciane ![]() ja niestety z racji ciazy sylwestra prawdopodobnie spedze z mezem przed tv ![]()
![]() |
#503 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie zatrucie, bo TŻ niestety też miał objawy i moja babcia a to dlatego, że w sobote wszyscy jedliśmy mojego brata imieninowe ciasto i raczej to jest przyczyną
![]() Aaś, Agulaabar gratuluję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Mężuś jedzie zaraz na szkolenie do firmy, wiec ja bedę mieć pelne ręce roboty!! szybkie zakupy zrobine, na kolacyjkę lasagne + pyszne winko (jednak), pokój pelen swiec, ładna sukienka - a niech ma, a co!
![]() czekam tylko, aż drzwi za sobą zamknie i się biorę za robotę ![]() wroci pewnie ok 20, więc mam 3 godzinki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |||
Zakorzenienie
|
A pewniej wizazance chyba się nudziło... i doniosła... Mad już nie próbuje dostać się na wizaż, a tak bardzo chciała z nami być, że zakładała klony ale już wie, że się nie da...[/QUOTE] nom, jak zobaczyłam bana u titoni to od razu pomyślałam że się skapnęli, że to mad i od razu też przyszła mi do głowy tylko jedna wizażanka która mogła zakapować ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a u mnie dzisiaj było nawet Słonko ![]() Aśś, agulaabar wszystkiego naj z okazji miesiecznic :roza ![]() ![]() certi, oby Ci szybko przeszło ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-11-09 o 15:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ehh też bym tak chciała, dobra kolacja, świece i winko ale przy rodzicach to tak trochę nie bardzo ta robota ![]() Dziewczyny mam strasznego lenia, mąż haruje przy remoncie a ja się pięknie opierdzielam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jej nie wyobrażam sobie bycia za 4 lata babcią ![]() ale dzidzie jak chcecie to wasza sprawa, ona nie chce być babcią ![]() ![]() u mnie fatalny dzie n- źlę się czuję, jakies oslabienie itp, jeszcze pies mi wlazł pod nogi i wlanęłam na kolana na dworze- obite kolana i ból głowy, na szczęście jutro zrobię sobie wolne to odpocznę... i nie mam obiadu dla męża....
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() odpoczywaj kochana i dbaj o zdrówko ![]() Cytat:
![]() ![]() miłej kolacyjki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.