|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
laski tragediaaaaaaaaaaaa
tak mi dupa utyla ze ledwo zapielam moje najluzniejsze spodnie ;( przeciez to jest niemozliwe.skad to sie wzielo? ;( jestem zalamana.. w akcie desperacji polecialam po linea detox. tak byc dluzej nie moze |
|
|
|
#482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ŁOOOOOOOOO jezusicku!! ale slodziacek biednasny![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a moja Cicka dzis juz szamanko miala chodzi, juz sie nie chwieje, ale widze, ze jeszcze ja brzucho boli... dzis mi go pokazala i naciecie jest malenkie, moze 1.5 cm... a caly brzuch ma ogolony, to ja myslalam, ze na caly ma to naciecie ale na szczescie nie mysle, ze jeszcze ze 2 dni i znow bedzie rozrabiala i budzila mnie w nocy szturchaniem lapka za to jej braciszek ma nudne pare dni, bo nie zaczepia Myni, widzi, ze cos nie halo z nia jest Sylvi a moze po prostu to przez zime sie tak uzbieralo wiadomo, przemiana materii mniejsza itp... kurcze no nie wiem co to moze byc... z drugiej strony nie za bardzo moglo Ci sie nazbierac, boz Ty ciagle w biegu jestes...
|
|||
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#484 |
|
Zadomowienie
|
Ala mi jakoś nie bardzo pasuje połączenie tej koszuli z czerwonym krawatem
![]() Sylvi Ty chyba (a raczej na pewno) jesteś najbardziej wysportowana z nas wszystkich tutaj, a tu aż 10kg To naprawdę dziwne... Oby to nie było nic poważnego Gaja dasz przepis na te cud-babeczki? jlys ładny strój Na pewno będziesz super wyglądac Jutro znów ma byc tak cieplutko jak dzisiaj? Super
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
ma byc tak cieplutko przez nastepny tydzien, przynajmniej u mnie
ale jutro i pojutrze cala Polska pograzona w sloncu![]() wlasnie kupilam sobie zakiecik za all.egro
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Ciepełko to zdecydowanie dobra wiadomość
Staram się od J. wyciągnąć tylko, że ten Lam non stop nosi ze sobą notesik z tymi przepisami. Jak będzie w domu to mu zabiorę i Wam napiszę ![]() Kostium ładny ![]() Biedny santomowy koteczek. Oby jak najszybciej doszedł do siebie ![]() Sylvi, hormony badałaś?Może idź do jakiegoś lekarza pierwszego kontaktu -on Cię pokieruje gdzieś dalej. A ja mam fazę na napisanie dziś zakończenia mgr. Juz leżę umyta w łożeczku i zaczynam łapać wenę (czytaj: mobilizować się do otwarcia wordowskiego pliku z mgr) ![]() BABECZKI! Tu: http://nakruchymspodzie.blogspot.com...-cukierni.html - J. mówi, że ciasta trzeba 2x więcej zrobić, a poza tym ten przepis jest ok. Nie załamcie sie podtytułem: gospodarna narzeczona Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-04-20 o 22:12 |
|
|
|
#487 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie cierpię takich gier![]() Cytat:
- średnio co miesiąc dobrze jest przewietrzyć materac - w zimie jak jest ostry mróz to na 2-3 dni wynieść na balkon/taras, wszystkie roztocza sobie pójdą precz (pościel - kołdra, poduszka - można albo do pralki raz na kilka miesięcy, albo do zamrażalki jeśli TŻ ma dużą) - są takie specjalne spraye do materacy, kiedyś (jak miałam bardzo ostrą alergię na roztocza) ich uzywałam i pomagały - no i zmiana pościeli przynajmniej raz na tydzień nie że się mądrzę czy coś, ale już ponad 10 lat walczę z alergią więc wiem mniej więcej co i jak ![]() Cytat:
![]() a ja byłam po pracy w Sphinxie, jadłam sałatkę amerykańską bez sosu (z mięsem z kurczaka z grilla) i się strułam ;( bardzo zła jestem, poszłabym im zrobić awanturę ale wstyd przecież pójść powiedzieć że sensacje żołądkowe miałam ![]() Cytat:
![]() pamiętacie taką morską z kamykami? rozmiar 38....mogę odsprzedać za 20zł ![]() Cytat:
![]() nie bierz takich wspomagaczy odchudzania, one tylko szkodzą, serce, nawodnienie organizmu, bez sensu...lepiej zrezygnuj z jedzenia po 19, dołóż trochę ruchu, pij dużo wody.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Kusisz tą kiecą .... ogarnij się
![]() Rewelacje żołądkowe są be! O matko...a ja wieśniak zmieniam pościel raz na kilka miechów roztocza mnie zeżrą żywcem
|
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jeszcze doloze troche ruchu to bedzie 4 godziny dziennie hehe. moze wiecej wody powinnam pic. no i to jedzenie po 19.. ale wez zeby 10kg? przeciez to jest niemozliwe |
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
a ja PIERDUUU;d JA TEZ;d
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu uwielbiam czystą, twardą pościel pachnącą świeżością ![]() ale jak nie masz alergii to wiesz, możesz i nigdy nie zmieniać co ty też?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, nigdy nie da rady, bo zawsze ją czymś usmaruję - poza tym też lubię świeżą, ale dużo zachodu jest z praniem i suszeniem teraz tego, więc nam się nie chce
Na święta trzeba będzie zmienić
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to chodzilo![]() uwielbiam walnac sie w czysta pachnaca posciel, ale czesciej niz co 2 miechy zmieniac to za leniwa jestem
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
noooo....ale wymiana poszwy na kołdrę jest ciężka
zawsze TŻ to za mnie robi ![]() swoją TŻ też gdzieś tak co 2ms kiedyś zmieniał, ale potem go pogoniłam i jak wie że przyjdę do niego spać to zmienia więc też gdzieś tak co 2-3 tygodnie![]() a ręczniki często zmieniacie? zawsze się zastanawiałam czy coś jest ze mną nie tak, bo ja to gdzieś tak raz na tydzień, a niby powinno się po kazdym użyciu albo codziennie.... aaaaaa i idę spać, bo na rano na uczelnię:/
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2011-04-20 o 23:06 |
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no reczniki akurat czesto staram sie zmieniac, no i zawsze rozwieszam gdzies gdzie moga dobrze wyschnac... nie ma nic gorszego niz mokre i stęchłe reczniki... |
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#501 |
|
Konto usunięte
|
Miło spędziliśmy wieczór, nawet bardzo.
Teraz uciekam spać, bo padam.
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
stary wizaz wrocil;D;D;D ale nie ma calego wczorajszego dnia
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie wcielo wszystko
ale od razu lepiej jak stary jest ![]() A mi portfel przyszedl chcecie to wam potem zdjecia pokaze
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
co za ulga![]() Ala poka portfel
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Siema! Jakby lepiej z tym starym mimo wszystko
![]() My już po wielkim sprzątaniu. Zajęło nam to ponad 3h,ale jest czyściutko i pachnąco ![]() Ala, poka portfel
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Pierdyliard razy lepiej ze starym wizazem!!!
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
No ładny, taki elegancki
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
I pomimo zdjecia to nie jest jasny, wyglada jak skóra
Szkoda, ze wiecej mam w nim kart niz kasiory
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kto wie ile masz na kartach ...
![]() U mnie też portfel sluży głownie zebraniu wszystkich kart w jednym miejscu, więc się nie przejmuj
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Karty stalego klienta mam
![]() W ogole przypomnialo mi sie - historia dla wielbicielek kotow ![]() Wsiadam Ci ja dzisiaj do autobusu po pracy, posprzatalam cale biuro, smieci powynosilam, poodkurzalam, podloge pomylam, a tu do autobusu wsiada baba z czym? Z KOTEM ale ten kot miauczał CAŁĄ droge
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

Nie musisz jej nazywać, żeby ją zaakceptować 
boje sie strasznie bo mam pecha do zakupow z allegro 

To naprawdę dziwne... Oby to nie było nic poważnego
az sie boje