|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Widzę,że temat plenerów, ja chce namówić tż na plener nad jeziorem,na plaży bo do najbliższego jeziora mamy ok.80km.
![]() Cytat:
Cytat:
Kusi mnie,żeby pójść pomierzyć sukienki, póki moje dwie dobre koleżanki mieszkają jeszcze u mnie w mieście
|
||
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() A co do pleneru to my chcemy coś górskiego. Nie wiemy jeszcze gdzie, ale wstępnie rozmawialiśmy z naszym fotografem o Jurze. Marzeniem byłyby Tatry, ale tachać się tam ze sprzętem całym nie byłoby za łatwo. Ale skanseny wszelakej maści nam się rownież podobają. Zobaczymy co nam się jeszcze w główkach urodzi
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie żałuj sobie - jeśli tylko sama też masz czas to myślę, że fajnym pomysłem jest wycieczka po salonach Ja będę chodziła z mamą (świadkowej nie mam tu na miejscu) no i... z tatą, bo moja mama nie ogarnia aparatu a tam gdzie pozwolą tam będę chciała foty fo course Już nawet w weekend uświadomiłam tatuśka o moim niecnym planie Dacie wiarę, że uśmiechnął się od ucha do ucha ? Ale po chwili spytał nieśmiało: "aleee.. tak cały dzień ?" Hehe mój słodki ojcze
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, tylko muszę ściemnić w salonach,że mam wesele w tym roku bo nie będą chciały mnie umówić :P
|
|
|
|
#485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy te kobiety nie rozumieją, że stracą klientki? Mamy maj - większość PMek 2011 już dawno ma swoje suknie (zważywszy na fakt, że wiekszość ślubów odbywa się latem) albo powinna mieć ech, a teraz... PRZYSZEDŁ CZAS NA NAS
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś im ściemnię :P |
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak moja koleżanka chodziła za suknią to trafiła na takie milusińskie w 4 salonach. Masakra normalnie. Kto takie baby zatrudnia.
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja szczerze mówiąc nie miałam żadnych nieprzyjemności w salonach, a wszędzie mówiłam, że potrzebuję sukni na przyszły rok. tylko,że ja od razu też mówiłam, że interesuje mnie szycie i dlatego chcę się rozejrzeć i wypytać jak to dokładnie wygląda. wszędzie mnie przyjmowali, dostawałam wizytówki, mierzyłam, pogadałam ze wszystkimi. w niektórych salonach mówiono nam, że coraz częściej zdarza się, że dziewczyny zamawiają suknię rok przed weselem. to ja też muszę zadzwonic i sie upewnić. |
|
|
|
|
#491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#492 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, a ja nawet jak się już położę, to co 10 minut wstaję, bo mi się przypomina, czego nie zapakowałam
Cytat:
![]() Masz się z tym TŻtem Ale chyba jak tyle lat nic sobie nie zrobił, to znaczy, że to jego lunatykowanie nie jest takie ryzykowne, jakby się mogło zdawać ![]() Cytat:
![]() Czekamy na sukieneczkę ![]() Cytat:
Hm, nie byłam jeszcze nigdy na takim zabiegu, ale jak nam powiesz, żę fajny i się jeszcze trafi taka okejrzyn, to może i ja się skuszę - w sumie oczyszczenie buźki zawsze się przyda, tyle smoły na co dzień zbieramy z powietrza... Tatusia masz kochanego, mój to by chyba cholery dostał, jakby miał ze mną chodzić Ale moja Mama to takie samo antytalencie fotograficzne jak Twoja, wobec czego na pewno będę potrzebowała na przymiarki swoich Przyjaciółek ![]() Cytat:
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
hellooooo!!!!
Ja dopiero teraz witam Was w nowej czesci i powiem jedno: jesteście nienormalne! weszlam na nowy wątek a tu 17 ston i sobie mysle o nie nie, nie chce mi sie czytac:P NIe bylo mnie kilka dni, bo nie mialam neta! a te przydupasy, zamulone Norki nic nie potrafią naprawic ! ale dzisiaj cos sie im odwidzialo i chyba cos zrobili, bo mam neta:P wiec szybko pisze bo w kazdej chwili moze sie skonczyc:P heh:P Ja juz mam Mojego TZcika w domu od 4 dni ![]() Jutro wszyscy mają wolne bo jest tutaj święto narodowe wiec idziemy jutro na grilla do znajomych MIlego popoludnia
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
udało mi się dodzwonić do grupera i mail do nich dotarł, więc jestem spokojna.
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam będę chodzić za sukniami koło września więc nie powinny się babki czepiać że co tak wcześnie
![]() Wczoraj dostałam zaproszenie na ślub i wesele od jakiegoś dalekiego "kuzyna". Wyobraźcie sobie, że teraz mam 2 wesela tydzień po tygodniu Wybiorę się tylko na jedno, bo Tż nie dostanie urlopu na dwie soboty z rzędu.Tak ogólnie to od soboty choruję Dzisiaj do pracy nawet nie poszłam. Mam nadzieję, że mi przejdzie trochę do jutra.A co do wstawania to ja jestem ranny ptaszek nie potrafię spać do późna nawet jak położę się bardzo późno spać i z reguły budzę się tuż przed budzikiem
|
#496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale macie dobrze, będziecie sobie wypoczywać cały dzionek ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamulone Norki No i superek, że już TŻ przy Tobie i że tak mu się z pracką udało.---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Zdrówka! Kuruj się. Nie daj się bakterii.... |
|
|
|
|
#498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja już się stęskniałam tak naprawdę u mnie na naukach też nam to uświadomili i to że znamy się praktycznie w 100% ![]() Cytat:
magdziaS ooooo jak dobrze że z małą jest lepiej
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-05-16 o 15:41 |
|||
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
nena1984 właśnie wczoraj myślałam, ze musze usunąć fotki sukienki, ale mówi: przecież Nena jest w Krk i jeszcze nie widziała
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie korci żeby pójść do tego salonu zobaczyć tą suknię
ale jakoś czasu nie mam dzisiaj zaprowadziłam autko poza lublin żeby olej w skrzyni wymienił i spr bo coś skrzynie nie tak chodzi (a on ją robił aże automat to mało jest specjalistów w tej dziedzinie) a teraz lecę bo tatusiek wymyślił wypad do lasu z pieskami (tata jak jest w Polsce to non stop mam jakąś rekreację) także wpadnę wieczorem
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
oto i sukieneczki, w sumie są dosyć podobne. Na pewno wezmę czarny żakiet, który jest na pierwszym zdjęciu - waham się co do butów
(na jednej nodze mam buta z jednej pary, a na drugiej - z drugiej - o ile nie zauważyłyście), obie pary są wygodne, a nie umiem się zdecydować. Według mnie lepsza będzie pierwsza sukienka, druga okazała się niestety za krótka |
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooooo właśnie sobie uświadomiłam że to mój 1000 post także zdrowie dziewczynki
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe że pisałaś o tym wcześniej, ale przyznam się szczerze, że tylko pobieżnie przerzuciłam parę stron zatrzymując się na zdjeciach
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty jak dla mnie te jasne jakoś mi się bardziej podobają tak delikatniej w nich wyglądasz dobra idę już kurcze ni mogę się z wami rozstać
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak- będzie podpinany. nie mam zdjęcia podpiętego trenu, ale jak sie go podepnie, to w ogóle go nie widać, więc jestem z niego bardzo zadowolona. |
||
|
|
|
#509 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój tż osotatnio też sie napalił na motocykl ale powiedziałam mu że ma na wózek dla naszego dzidisusia zbierać a nie i że fotelika z dzieckiem na motor nie wsadzi ![]() Cytat:
(( Chyba była nawet kiedyś mowa o tym hotelu jego nazwa to "Magnolia"
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 )Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2011-05-16 o 19:57 |
||
|
|
|
#510 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

Niestety takie kwiatki się zdarzają i będą zdarzać :/? dopóki ludzie nie przestaną traktować wesela jako "wiejskiej przytupajki" - z całym szacunkiem dla mieszkanek mniejszych miejscowości, wiecie co mam na myśli
więc to zależy od regionu ile będzie mam nadzieję ze u mnie będzie te 30

Mam jeszcze trochę ponad 14 miesiecy na to, żeby zafundować mojej cerze odnowę - super, że przytrafił się taki grouponik = co jakiś czas sobie pozwolę na jakiś zabieg
Wybiorę się tylko na jedno, bo Tż nie dostanie urlopu na dwie soboty z rzędu.

18.08.2010 - zaręczyny