|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Uska ale Ci fajnie. Pochwalisz się później zdjęciami??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Kropeczka wszystkiego najlepszego !
![]() ja zmykam juz powoli szykowac się bo u nas w rodzinie slub i dzis tłuczenie butelek jutro weselisko potem poprawiny, wiec nas nie bedzie ![]() milego weekendu kochane, a Lenka wysyła mocnego kopniaka dla wszystkich cioc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zadomowienie
|
Kropeczka wszystkiego naj
![]() Nowojka oczywiscie wrzuce do klubiku ![]()
#484 | |
Wtajemniczenie
|
słodko wygląda
![]() super, gratulacje ![]() Cytat:
![]() mam dzisiaj znów jakiegoś nerwa, mnie wszyscy irytują. od rana z tż-tem sie pokłóciłam ledwo wstałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#485 | ||||||
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Pracowicie zaczełam dzisiejszy dzień, sypialnia wysprzatana na cacy, kuchnia też, 3 pranie już szaleje w pralce, lista zakupów przygotowana. No i już nie mam siły na więcej, padłam!Muszę zebrać jeszcze siły na zakupy i resztę musi zrobić tż jak wróci ( choć i tak dostane opr za to, że odkurzałam ![]() Mam jakieś dziwne przeczucie, że ten wirus przeziębieniowy przenosi się drogą on-line ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
hej Mamusie
![]() kropeczka wszystkiego najlepszego ![]() do wszystkich chorowitek wysyłam pozytywne fluidy i wracajcie szybko do zdowia ![]() ja dziś jakaś taka onkła się czuje nic mi się nie chce i jakoś tak mi cięzko ![]() MissZuza nie chcesz mnie przygarnąc na czas ciązy ![]() ![]() co do anemi to też się z nią zmagam podobno tylko mięso pomaga w wszystko inne mozna sobie darować , problem w tym że mnie ostatnio odrzucilao od mięsa ![]() dobra zmykam coś porobić bo w domku sajgon jak by coś wybuchlo buziaczki dla wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
![]() Wstałam niedawno, tzn. zawsze wstaję o 7, żeby Mężowi robić śniadanko i z nim posiedzieć, a potem idę przed TV na DDTVN ze swoim śniadaniem i zazwyczaj szybko usypiam ![]() ![]() Zaraz zmykam do mamy, bo miałam być wczoraj ![]() ![]() choć mam duuużo mniej niż większość z Was ![]()
#488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że żadne choróbsko Cię nie złapie ![]() Zawsze lepiej jak ktoś tak trochę wesprze, bo nawet czasem nie mam z kim pogadać, chociaż dobrze że TŻ mnie wysłucha i mogę na niego liczyć. Inutil, rzeczywiście zawsze mało piłam i teraz staram sie to się zmienić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o co się pokłóciłaś? pewnie jak zwykle, o piedołę ![]() ![]() ![]() leżę i leżę... ehh czekam na zdjęcia w klubiku! ![]() może to przez chorobę?? Albo taryfa ulgowa się skończyła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() teściowa niech się nie zbliża, bo jestem wściekła na nią ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze mam mysz w pokoju ![]() ![]() ![]()
![]() |
#491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja byłam wczoraj na tym usg i jestem załamana. Cysta się nie wchłonęła. Jest coraz większa niestety. Ma 2.5cm na 2cm doktorka powiedziała, że nie jest duża, ta jasne tylko, że biorąc pod uwagę rozmiar dzidziusia to normalnie dziurka od igły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a powiedzcie, co zrobić, żebym mogła też być dopisana na tą pierwszą stronę z datą? Chciałabym się jakoś wkręcić w te wasze rozmowy, chociaż pewnie będzie mi ciężko, bo Wy już się tu chyba dobrze znacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | ||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja po badaniach ![]() ![]() ale dla mnie ta glukoza była lajtowa ![]() ![]() ![]() Zosia ja miałam 75 g i nie była o konsystencji syropu (chociaz jak zobaczylam samą ilosć glukozy to się zastanawiałam jak to się rozpusci w jednym kubeczku). Konsystencja zupełnie płynna. Kropeczka sto lat ![]() Agatek kuruj się szybciutko!!! mnie tez cos katarzysko chyba bierze ;/ mum pojechała na zakupy to kazałam jej kupic miod i cytryne a co do myszy to ja juz bym się z domu wyprowadzila ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do mysz to znam ten ból, w moim rodzinnym domku zawsze były i harcowały, co sezon w tygodniu jakaś się łapała fujjj ![]() Cytat:
musisz poprosić założycielkę obecnego wątku kasikzaki o wpisanie na listę
![]() |
#495 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=MissZuzia;29436189]lubię piec ale w obecnej sytuacji gdy przybieram na wadze to lepiej żebym nie piekła
![]() ![]() w takim razie czekam na przepisy choc oststnio jestem taka leniwa do wszystkiego a moje wypieki niestety w wiekszości lądują pod smietnikiem bo albo zakalec albo coś sie przypali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dziś miałam taki piekny sen ,ze mąż wrócił z zagranicy i czekałam na niego.Jak przyleciał to sie tak do siebie przytulaliśmy .Jakie to było słodkie.Chyba bardziej przyjemne od całowania,czuć było taka magię.Ja bardzo lubię sie przytulać ,ale maż jakos nie ,ewentualnie jak leżymy w łóżku to kładę sie na jego rękę i on mnie obejmuje,ale to nie to samo. ![]() Pojechaliśmy wczoraj ogladać wózek ,który miałam kupić okazyjnie ,ale w sklepie go nie mieli i odradzali go bo ma np.kubełkowe siedzenie,a dla dziecka to nie najwygodniejsze i oczywiście kolor tego wózko inaczej wyglada w rzeczywistości,pokazali mi na parasolce bo akurat mieli ten kolor,wiec wózek będę szukała dalej
![]() |
#497 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ta mysz może do teściowej przyszła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale może lekarze mają rację, i chociaż wyglada groźnie to nie jest poważne i da się to usunąć, jak dzidziuś sie urodzi? Trzyma kciuki ![]() Cytat:
![]() I nie przejmuj się tym, że nie jesteś w temacie ![]() ![]() ![]() Napisz coś o sobie ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-09-16 o 11:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |||||||||
Zadomowienie
|
Hej mamuśki, ja popijam kawkę i nastawiam sie psychicznie na pójście do pracy, prawie 4tyg wolnego miałam.....zostało mi jeszcze 2 godziny.....
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Cytat:
Dzisiaj już mi przeszło na szczeście ![]() Cytat:
![]() Ja sie wczoraj musiałam zadowolic owsianką na mleku ![]() Czekamy na rezultaty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#499 |
Rozeznanie
|
Mój sposób na przeziębienie i zapobieganiu przeziębieniu.Ja wieżę w magię miodu i dlatego codziennie pijam herbatke z tym złotym dodatkiem .
W zeszłym roku calą zimę piłam po 2 filiżanki dziennie i nic mnie nie łapała,mam nadzieję ,że i w tym roku tak będzie.POLECAM |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero dostanę skierowanie na następnej wizycie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#501 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ~~~~~~~~~~ strasznie dużo napisałyście od wczoraj, przeczytałam, ale jakaś jestem dziś rozkojarzona, i w zasadzie nie pamietam za duzo ![]() ![]() wychodziliśmy już z M na zakupy, ale zadzwonili do niego z pracy ze wicedyr odchodzi dziś z pracy i musiał jechać ![]() jeszcze dopisze że oko mi "skacze", mimo że biorę witaminy z magnezem jak i sam magnez z b6, zastanawiam się czy można jakoś przedawkować ten pierwiastek??
40 42 44 46 .... 64 ![]() ![]() zapuszczam włosy Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł Edytowane przez pozycja77 Czas edycji: 2011-09-16 o 11:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do anemii to ja też mam, lekarz przepisał mi żelazo do ssania. A tżecik do rany przyłóż ![]() No nie ma takiej opcji żebyśmy sie rozstały po rozpakowaniu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Dzisiaj piąty dzień nowego wątku i 500 postów za nami ![]() ![]()
![]() |
#503 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak bym miała mysz to bym z domu zwiała ![]() zarażacie tutaj, cos mnie łapie chyba znów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Kurczę dziewczyny tak miło mnie przyjełyście i zachęcacie do pisania, że aż się wzruszyłam
![]() ![]() Trochę o mnie, już raz chyba to nawet to pisałam, ale coś się za mało udzielałam ![]() ![]() ![]() Termin mam niby na 29 lutego wyliczony przez gina, ale koleżanka położna mi wyliczyła na 26 lutego i mi też tak wyszło, więc tego się trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Rozeznanie
|
Kurcze oglądałam na You Tube filmiki o porodach o maluszkach w pierwszych chwilach po urodzeniu a jak się przy tym naryczałam-masakra!
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Wtajemniczenie
|
Ale dzisiaj kopie dzidzia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
http://s10.suwaczek.com/20100807650116.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png było 83 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MissZuzia Czas edycji: 2011-09-16 o 13:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja jestem obecnie w 17 tygodniu ciąży. Termin mam na 29.02 - 1.03. 2012... Czytam co ciekawego piszecie i czasem zaczynam się martwić, że ja dla naszej kruszynki nie mam nic przygotowane.... mówię, że jeszcze czas.... itp. Postanowiłam z mężem przed świętami Bożego Narodzenia zrobić większe zakupy... tak więcej od razu. ![]() Ja ciążę, przechodzę ok. Jak na razie czuję się normalnie. Żadnych mdłości, wymiotów, zachcianek... nigdy nie miałam. Jedyne to to ,że częściej jestem głodna i bardzo smakuje mi wszystko co kwaśne... ale bez przesady nie mam zachcianki ,że codziennie MUSZE coś takiego jeść. Mam nadzieję, że dużo się dowiem z forum i będzie miło... Życzę samych miłych informacji na temat naszych kruszynek w brzuszku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.