|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
kurcze tyle sie napisalam, Flavio zasnal i chcialam troszke posiedziec na necie wrrr
byla kosmetyczka zrobila mi wosk, w koncu wygladam jak czlowiek a nie malpa ![]() sluchajcie Flavio zrobil dzis juz 3 kupy, myslicie ze to jeszcze efekt tego czopka glicerynowego, ktory dalam przedwczoraj wieczorem??!! matall my Cie z Flavisiem jeszcze koffamy ![]() MoniaK lacze sie z Toba w bolu i niewyspaniu, ciekawe czy kiedys jeszcze sie wyspimy? Eve Kochana czy TY nie pomylilas jakies innego posta, bo ja nie mam zadnego linku do polskiego sklepu...no niestety nie mam nikogo w Pl, kto moglby mi wyslac paczke ostatnio mialam ochote na takie serum z auriga flavo C, no ale akurat z allegro nie chcieli mi go zagranice wyslac, wiec sie obeszlam "smakiem"![]() Lolka Flavio spal ladnie tylko przez pierwszy miesiac zycia, a pozniej jak sie pojawily te problemy brzuszkowo-jelitkowe to tak mu zostalo i czesto sie budzi, nie to zeby plakal poprostu ogolnie malo spi...ja sie tylko zastanawiam jak ja egzystuje, kiedys bylam takim spiochem, a teraz 5 godzin snu i to z przerwami!!! ![]() Dziewczonka zaciskam kciukasy za szybkie znalezienie pracy przez Tz, no cos musi sie znalezc eweska Kochana ja o Tobie pamietam, moze kiedys zalapie sie na wystrzalowy makijaz maz kiedy wraca? ciezko Ci tak samej, moge sobie wyobrazic, ja z jednym prawie zeswirowalam a co dopiero z trzema sama....Cytat:
kurcze reszte pozniej napisze wyjec sie obudzil
|
|
#482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiec mowie, ze biore Naduske i idziemy na zakupy a ona do mnie "Jak to ?? (zdziowna) Przeciez jest taaak zimno" To jej tylko powiedziala, ze w krotkim rekawku jej nie zabieram.Ciekawe co powie w zimie. Moze zebym w domu mrozy przeczekala |
||
|
|
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomnialam napisac Matall, ze ja Ciebie tez kocham
Eve ja pisalam o polskim sklepie bobasshop. co uk usun spacje, dodaj kropke ![]() Anulinko, a moglabys mi gdzies zapodac linka do tych smoczkow do kaszek z TT? Kurcze, bo ja nie wiem czy tu w UK takie sa i chcialabym zobaczyc jak wygladaja wraz z opakowaniem ![]() U nas ten sam problem, bo ja Antka tez usypiam butla... ![]() Daisy ta mata to wlasnie taki wynalazek by dziecko mialo swoj skrawek do zabaw jak siedzi Sto lat dla Flavia z okazji ukonczenia 5 miesiecy. Duzo zdrowka i usmiechu kochaniutki ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Ania2631 cwiczysz codziennie? Kurcze ja stracilam zapal i dzis znow sie wzielam za siebie, ale wymeczyla mnie Mel B. ledwo po schodach wchodzilam k190, ania2631, bo to chodzi o to ze my tez potrzebujemy sie poprzytulac do naszych skarbeczkow cudownych Antek mial wczoraj debiut w czapce jesiennej Spadala mu czasem na oczy, bo jeszcze jest za duza, ale nawet specjalnie mu to nie przeszkadzal ze czasem nie widzi ![]()
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na serio, to NIE MAMY CIĘ DOŚĆ (a przynajmniej ja nie mam ). Fajna laska jesteś, mądra, tylko zbyt niepewna siebie!Cytat:
![]() My tu zloty często mamy ![]() Wzruszyłam się ![]() I czuję się dowartościowana ![]() (nawet jeśli to tylko wazelina, a naprawdę mnie nie lubicie )Doczytałam i znów do pracy Tż i Eda śpią - nadrabiają noc. Eda nie spał od północy do 1:30 A od 6 na nogach i nie spał do 12 Potem 20 i dopiero niedawno zasnął. Także nadrabiam pracę. Ehhh, chcę z powrotem być tylko kurą domową
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-10-08 o 14:43 |
||
|
|
|
#485 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolka o TAKIE COS mi chodzilo
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Paulizia, smoczki do kaszki tt maja taki jakby Y na czubku
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
Matall ja ciebie też kocham bardzo
i szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo chętnie bym Cię poznała ale mam nadzieje, że we Wrocku się poznamy ![]() Przejasnia się chyba pójdziemy na spacerek po 16 choć zimno
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Anula ja tez Cie nie ma dosc. Zosience przejdzie katar, Ty sie wyspisz, odpoczniesz i wszystko Ci sie wyda piekniejsze
![]() Paulizia Ale fajne to siedzonko
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Princi, ile razy Ci się Flavio budzi? Ja to myślę, że przez najbliższe dwa lata się nie wyśpię
|
#490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Paulizia, jakie fajne to siedzisko !!
Jestesmy po PIERWSZEJ marfefce Dałam 3 łyżeczki, po marchewce nastąpiła czkawka Czy kupka może się zmienić ?
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę obczaić ciufcię Bo autem raz, że strasznie daleko, a dwa, że koszty ![]() daisy nawet powinna
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-10-08 o 15:33 |
|
|
|
|
#493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i bardziej stała
|
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
matall- ja ciebie też lofciam
..dołączam do miłośniczek matallewar ![]() Daisy-może być pomarańczowa i gęsta ![]() Paulizia-staram sie ćwiczyć codziennie prócz niedzieli,ale ten tydzień to trochę sobie odpuściłam i ćwiczyłam co drugi dzień ![]() A właściwie to trzeba ćwiczyć codziennie ??
10.06.2011 Alicja Edytowane przez ania2631 Czas edycji: 2011-10-08 o 15:47 |
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
antropia i ania z cyferkami - dziękuję Wam
juz wiem czego się spodziewać Marchewkowe zdziwienie uwiecznione w albumie
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
AAaaaaaaaa
![]() pomylilam Princi z Paulizia |
|
|
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
eweska ja Twoje posty czytam
![]() ddaaiissyy strona super, teraz bede bardziej świadoma Andziotku, żeby sie Gabrysia naprwiła, Princi, dla Flavcia Dziewczonko, trzymam żeby Tz znalazł prace Mamooptymistko, super masz chłopaków heloo, 3 pobudki na karmienie w nocy, chyba sie już przyzwyczaiłam, zacznę nauke samodzielnego zasypiania jak Michas skończy 6 m-cy, my dzisiaj u moich rodziców mały tu zawsze spi po 3h a ja mam chwile odpoczynku dla siebie. miłego dnia
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Daisy Super fotka w albumie
![]() Smakowala marcheweczka?a Nadia odkryla dzis swoje kolanka i ciagle sie za nie lapie |
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gusiu, to teraz już krok od chwytania sie za stópkę
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Daisy Zapomnialam zapytac!!
Uzywalas juz naskarpetnikow? Sprawdzaja sie? Nie odciskaja stopek? Nadia notorycznie sciaga skarpetki Co 5 minut musze jej na nowo zakladac![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- |
|
|
|
#501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za nową umiejętność.A moja Alicja ostatnio zaczęła się przyglądać stópkom ,ale nie wiem czy świadomie
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
już po ślubie! Szybko, kameralnie, ale bardzo miło ![]() Wieczorem lecę z ekipą na balangę do klubu. Czuję się dziwnie, bo ostatnio na klubowej imprezie byłam.... w wakacje 2010 Domówki, grille, wypady do pubu co jakiś czas są grane, ale teraz czuję się, jakbym miała być wypuszczona z zoo ![]() Ewesko, ja Cię czytam zawsze, a foty śledzę na FB Paulizia, nikogo wyglądem nie powaliłam, lekuchno się gibałam w szpilkach, ale najważniejsze było dobre samopoczucie ![]() Anula, Rybko... ja to mogłabym Ci dzieła literackie pisać, jaka jesteś kochana, ciepła, pracowita, obowiązkowa, empatyczna i sympatyczna! Blueberry, współczuję stłuczki! Wyobrażam sobie te nerwy ![]() Princi, wyglądasz jak Top Model, więc nie świruj! Ale chętnie oddam z 5 moich kilogramów ![]() Dziewczonko, mam nadzieję, że problemy z pracą szybko się skończą! ![]() Daisy, jedząc czekoladę uzupełniłam magnez ![]() Antropia, oczywiście, że kocham! I lubie! I czytam! I codziennie głosuję na Twojego przystojniaka i jeszcze czekam kiedy się na żywo zobaczymy Ale teraz mamy ten ceratowy śliniak i jest git!
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
gusiu, naskarpetniki to cuuudowny wymysł !! Już wczesniej Gabi ciągle gubiła skarpetki ale teraz gdy doszło jeszcze pocieranie stópki o stópkę to nie wiem co by było gdyby nie naskarpetniki
To jest cuuuudowny wynalazek, medal za niego mary, udanej imprezy !! Znam to uczucie Baw się dobrze
|
#504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczynki ja nie wiem jak mam dziecko ubierać Dziś to samo a wręcz jeszcze gorzej.... jest jakieś 10 stopni i TŻ chciał na spacer iść z Małą. Myślę sobie, jak tooo przecież jest tak zimno ale nic się nie odezwałam, TŻ mnie pyta "jak ją ubrać" a ja "nie wiem" ... no to wiecie jak ją ubrał... w body na krótki rękawek i do kombinezonu Może nie powinnam mdleć, tak się robi?W końcu sam stwierdził, że jej będzie za ciepło więc zdjął kombinezon i chciał na to body założyć bluzę bawełnianą na co ja "no coś Ty, za zimno jej będzie"... Iga była przebierana 3 razy! aż w końcu zaczęło padać i po spacerku. Acha a teraz TŻ założył jej skarpetki pod półśpiochy, może tak być? Stopy miała zimne, nie chłodne a naprawdę zimne no ale ja jeszcze tak nie robiłam no bo jakoś mi się to w głowie nie mieści/mieściło skarpety i półśpiochy ![]() I czy można dziewczynki ubierać w sukienki jesienią? No bo w rajstopach to chyba zimno w syrki, np. na takim spacerze? Czuję się jak tępa kretynka P.S. Mam lukę 10'stronnicową w czytaniu forum więc jeśli przez ostatnie 300 postów nawijałyście o ubieraniu dzieci jesienią to mnie po prostu jako cebulę ciepłym moczem olejcie i do not respond
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
ania2631
dziekujemary Udanej zabawy Daisy No wlasnie! U nas pocieranie stopek Skarpetki non stop leza na podlodze
|
|
|
|
#506 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mamy, też podziwiamy i stawiamy na półeczkę "must have" przy każdej (kolejnej
) dzidzi mary baw się dobrze Ty seksie chodzący!! Na pewno będziesz bosko wyglądać, jestem wręcz gotowa założyć sobie konto na fejsie aby obejrzeć Twoje zdjęcia
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Moria
nie obraz sie prosze, ale troszke sie posmialam czytajac ![]() Wazne, ze sie zastanawiasz a nie bezmyslnie ubierasz tak jak inni. Nie wiem jaka dokladnie jest pogoda w Polsce, nie wiem jaka temp., nie wiem czy wieje i ogolnie co i jak. Zasadniczo niby dziecko ma miec 1 warstwe wiecej niz Ty, ale ja nie zawsze sie tego trzymam. Zdarzalo mi sie pakowac Maye w samym bodziaku do kombinezonika, nie wiem jaki Ty masz kombinezon, ja mam ze srednio grubego polaru i jeszcze jeden taki jak cieniutka kolderka, dobrze chroni przed wiatrem, ale dziecko sie w nim nie gotuje. Czapki poki co Maya nie nosi wcale - temp. u mnie to ok. 16st, ale bywa wietrznie, jednak lezy w gondoli, budka postawiona, wiec nie ma potzreby zakladania czapki. Skarpetki pod spiochami przyznam, ze pierwszy raz to slysze, ale widzialam za to skarpetki NA spiochach i raczej nie podoba mi sie to, bo uwazam ze to przesada. Mayka czesto ma gole stopy, w razie chlodu przykrywam kocykiem, na zziebnieta nie wyglada. Co do sukienek, Mayka ma wlasnie dzisiaj - bodziak z krotkim, rajstopki i sukienka z dzianiny. Moze na spacer to ta sukienka tak srednio (zalezy jak zimno jest), ale zawsze mozna przykryc nozki.tez sie dzisiaj zastanawialam czy nie bedzie jej chlodno jak wyjezdzalismy na zakupy, u nas ta pogoda to co 10 minut inna, ale na droge dom-samochod (4 kroki ), samochod - tesco (troche wiecej krokow) przykrylam ja kocykiem i juz. nie miala na sobie zadnej kurtki ani sweterka.10 stopni to nie powod zeby nie chodzic na spacer , pomysl, ze zaraz bedzie zima, przy minusowych temperaturach tez sie wychodzi. Jak nie wiesz jak ubrac, to zawsze popatrz na to, co Ty sama masz na sobie, dziecku nie potrzeba duzo wiecej wcale, a takiemu, ktore biega potrzeba nawet mniej. A to wyklad pierdyknelam ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
moria Ja przy takiej temperaturze jak dzisiaj (czyli 10 stopni) ubralam Nadie w bodziaka z dlugim rekawem, ogrodniczki a na to kurteczke z polarku. Czapeczke zalozylam lekka bawelniana, bo jednak siedziala w foteliku nie w gondoli
Kocyka nie miala wcale. Nie zmarzla![]() Sukienki mysle tez sa ok nawet na taka pogode Zgadzam sie z Eve, zawsze mozna nozki kocykiem nakryc.
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-10-08 o 18:00 |
|
|
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
helołłłłłłłłłł
dzisiaj mam piękny dzień, a w zasadzie już super nocke miałam potem przerwa w karmieniu do 13 i nastepne mleczko o 16, kocham Go za to jeszcze bardziej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() byłam w sklepie, kupiłam bluzkę, inne pierdołki ale nie powiem jaki mam burdel w domu ... aż wstyd zaraz się za jabłka wezmę, bo musze zrobić słoiki na zimę, będzie jak znalazł do ciasta albo naleśników więc uciekam i jak będę mieć trochę więcej czasu to zajrzę jeszcze buźka mamusie
|
#510 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie problem u nas jest w tym, że mi jest najczęściej zimno, TŻ'towi wiecznie gorąco. Iga jest teraz ubrana w body na długi rękaw + półśpiochy ze skarpetkami pod spodem a ja..... mam grube legginsy, skarpetki, bambosze! podkoszulkę, bluzkę z długim rękawem + grubą kamizelkę i jestem owinięta kocem bo mi ziiiiimno ![]() W Polandzie, przynajmniej w mojej części, zimno 10st. i mokro, ja tam czuję już zimę w powietrzu ![]() Kombinezon mamy bardzo ciepły, ja go tam na mrozy planuję, polarowego nie mam właśnie a dziś by idealnie pasował Cytat:
pędzę na allegro
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

ostatnio mialam ochote na takie serum z auriga flavo C, no ale akurat z allegro nie chcieli mi go zagranice wyslac, wiec sie obeszlam "smakiem"

Wrrrrrrr
kombinezon jesienny w załączeniu

żeby sie Gabrysia naprwiła,