![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
kurcze tyle sie napisalam, Flavio zasnal i chcialam troszke posiedziec na necie wrrr
byla kosmetyczka zrobila mi wosk, w koncu wygladam jak czlowiek a nie malpa ![]() sluchajcie Flavio zrobil dzis juz 3 kupy, myslicie ze to jeszcze efekt tego czopka glicerynowego, ktory dalam przedwczoraj wieczorem??!! matall my Cie z Flavisiem jeszcze koffamy ![]() ![]() MoniaK lacze sie z Toba w bolu i niewyspaniu, ciekawe czy kiedys jeszcze sie wyspimy? ![]() Eve Kochana czy TY nie pomylilas jakies innego posta, bo ja nie mam zadnego linku do polskiego sklepu...no niestety nie mam nikogo w Pl, kto moglby mi wyslac paczke ![]() ![]() Lolka Flavio spal ladnie tylko przez pierwszy miesiac zycia, a pozniej jak sie pojawily te problemy brzuszkowo-jelitkowe to tak mu zostalo i czesto sie budzi, nie to zeby plakal poprostu ogolnie malo spi...ja sie tylko zastanawiam jak ja egzystuje, kiedys bylam takim spiochem, a teraz 5 godzin snu i to z przerwami!!! ![]() Dziewczonka zaciskam kciukasy za szybkie znalezienie pracy przez Tz, no cos musi sie znalezc ![]() ![]() eweska Kochana ja o Tobie pamietam, moze kiedys zalapie sie na wystrzalowy makijaz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze reszte pozniej napisze wyjec sie obudzil
![]() |
#482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe co powie w zimie. Moze zebym w domu mrozy przeczekala ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Wtajemniczenie
|
Zapomnialam napisac Matall, ze ja Ciebie tez kocham
![]() Eve ja pisalam o polskim sklepie bobasshop. co uk usun spacje, dodaj kropke ![]() Anulinko, a moglabys mi gdzies zapodac linka do tych smoczkow do kaszek z TT? Kurcze, bo ja nie wiem czy tu w UK takie sa i chcialabym zobaczyc jak wygladaja wraz z opakowaniem ![]() U nas ten sam problem, bo ja Antka tez usypiam butla... ![]() Daisy ta mata to wlasnie taki wynalazek by dziecko mialo swoj skrawek do zabaw jak siedzi ![]() Sto lat dla Flavia z okazji ukonczenia 5 miesiecy. Duzo zdrowka i usmiechu kochaniutki ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Ania2631 cwiczysz codziennie? Kurcze ja stracilam zapal i dzis znow sie wzielam za siebie, ale wymeczyla mnie Mel B. ledwo po schodach wchodzilam ![]() k190, ania2631, bo to chodzi o to ze my tez potrzebujemy sie poprzytulac do naszych skarbeczkow cudownych ![]() Antek mial wczoraj debiut w czapce jesiennej ![]() ![]() ![]()
#484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na serio, to NIE MAMY CIĘ DOŚĆ (a przynajmniej ja nie mam ![]() Cytat:
![]() My tu zloty często mamy ![]() ![]() Wzruszyłam się ![]() I czuję się dowartościowana ![]() ![]() ![]() (nawet jeśli to tylko wazelina, a naprawdę mnie nie lubicie ![]() Doczytałam i znów do pracy ![]() Tż i Eda śpią - nadrabiają noc. Eda nie spał od północy do 1:30 ![]() A od 6 na nogach i nie spał do 12 ![]() ![]()
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-10-08 o 13:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Wtajemniczenie
|
Lolka o TAKIE COS mi chodzilo
![]()
#486 |
Zakorzenienie
|
Paulizia, smoczki do kaszki tt maja taki jakby Y na czubku
![]()
#487 |
Wtajemniczenie
|
Matall ja ciebie też kocham bardzo
![]() ![]() ![]() Przejasnia się ![]() ![]() ![]()
#488 |
Zakorzenienie
|
Anula ja tez Cie nie ma dosc. Zosience przejdzie katar, Ty sie wyspisz, odpoczniesz i wszystko Ci sie wyda piekniejsze
![]() Paulizia Ale fajne to siedzonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Princi, ile razy Ci się Flavio budzi? Ja to myślę, że przez najbliższe dwa lata się nie wyśpię
![]()
#490 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Paulizia, jakie fajne to siedzisko !!
Jestesmy po PIERWSZEJ marfefce Dałam 3 łyżeczki, po marchewce nastąpiła czkawka Czy kupka może się zmienić ?
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę obczaić ciufcię ![]() Bo autem raz, że strasznie daleko, a dwa, że koszty ![]() daisy nawet powinna ![]()
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-10-08 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i bardziej stała ![]()
![]() |
#494 |
Wtajemniczenie
|
matall- ja ciebie też lofciam
![]() ![]() Daisy-może być pomarańczowa i gęsta ![]() ![]() Paulizia-staram sie ćwiczyć codziennie prócz niedzieli,ale ten tydzień to trochę sobie odpuściłam i ćwiczyłam co drugi dzień ![]() A właściwie to trzeba ćwiczyć codziennie ?? ![]()
10.06.2011 Alicja Edytowane przez ania2631 Czas edycji: 2011-10-08 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
antropia i ania z cyferkami - dziękuję Wam
juz wiem czego się spodziewać Marchewkowe zdziwienie uwiecznione w albumie
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
AAaaaaaaaa
![]() pomylilam Princi z Paulizia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Raczkowanie
|
eweska ja Twoje posty czytam
![]() ddaaiissyy strona super, teraz bede bardziej świadoma Andziotku, ![]() Princi, ![]() Dziewczonko, trzymam ![]() ![]() Mamooptymistko, super masz chłopaków ![]() heloo, 3 pobudki na karmienie w nocy, chyba sie już przyzwyczaiłam, zacznę nauke samodzielnego zasypiania jak Michas skończy 6 m-cy, my dzisiaj u moich rodziców mały tu zawsze spi po 3h a ja mam chwile odpoczynku dla siebie. miłego dnia ![]()
#498 |
Zakorzenienie
|
Daisy Super fotka w albumie
![]() ![]() a Nadia odkryla dzis swoje kolanka i ciagle sie za nie lapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gusiu, to teraz już krok od chwytania sie za stópkę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Daisy Zapomnialam zapytac!!
Uzywalas juz naskarpetnikow? Sprawdzaja sie? Nie odciskaja stopek? Nadia notorycznie sciaga skarpetki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
Hello!
już po ślubie! Szybko, kameralnie, ale bardzo miło ![]() Wieczorem lecę z ekipą na balangę do klubu. Czuję się dziwnie, bo ostatnio na klubowej imprezie byłam.... w wakacje 2010 ![]() ![]() Ewesko, ja Cię czytam zawsze, a foty śledzę na FB ![]() Paulizia, nikogo wyglądem nie powaliłam, lekuchno się gibałam w szpilkach, ale najważniejsze było dobre samopoczucie ![]() Anula, Rybko... ja to mogłabym Ci dzieła literackie pisać, jaka jesteś kochana, ciepła, pracowita, obowiązkowa, empatyczna i sympatyczna! ![]() ![]() ![]() ![]() Blueberry, współczuję stłuczki! Wyobrażam sobie te nerwy ![]() Princi, wyglądasz jak Top Model, więc nie świruj! Ale chętnie oddam z 5 moich kilogramów ![]() Dziewczonko, mam nadzieję, że problemy z pracą szybko się skończą! ![]() Daisy, jedząc czekoladę uzupełniłam magnez ![]() ![]() ![]() Antropia, oczywiście, że kocham! I lubie! I czytam! I codziennie głosuję na Twojego przystojniaka i jeszcze czekam kiedy się na żywo zobaczymy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
gusiu, naskarpetniki to cuuudowny wymysł !! Już wczesniej Gabi ciągle gubiła skarpetki ale teraz gdy doszło jeszcze pocieranie stópki o stópkę to nie wiem co by było gdyby nie naskarpetniki
To jest cuuuudowny wynalazek, medal za niego mary, udanej imprezy !! Znam to uczucie ![]() ![]()
#504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki ja nie wiem jak mam dziecko ubierać ![]() Dziś to samo a wręcz jeszcze gorzej.... jest jakieś 10 stopni i TŻ chciał na spacer iść z Małą. Myślę sobie, jak tooo przecież jest tak zimno ![]() ![]() W końcu sam stwierdził, że jej będzie za ciepło więc zdjął kombinezon i chciał na to body założyć bluzę bawełnianą na co ja "no coś Ty, za zimno jej będzie"... Iga była przebierana 3 razy! aż w końcu zaczęło padać i po spacerku. Acha a teraz TŻ założył jej skarpetki pod półśpiochy, może tak być? Stopy miała zimne, nie chłodne a naprawdę zimne no ale ja jeszcze tak nie robiłam no bo jakoś mi się to w głowie nie mieści/mieściło skarpety i półśpiochy ![]() I czy można dziewczynki ubierać w sukienki jesienią? No bo w rajstopach to chyba zimno w syrki, np. na takim spacerze? Czuję się jak tępa kretynka ![]() P.S. Mam lukę 10'stronnicową w czytaniu forum więc jeśli przez ostatnie 300 postów nawijałyście o ubieraniu dzieci jesienią to mnie po prostu jako cebulę ciepłym moczem olejcie i do not respond ![]()
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
ania2631
![]() mary Udanej zabawy ![]() Daisy No wlasnie! U nas pocieranie stopek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Wtajemniczenie
|
Też mamy, też podziwiamy i stawiamy na półeczkę "must have" przy każdej (kolejnej
![]() ![]() mary baw się dobrze Ty seksie chodzący!! Na pewno będziesz bosko wyglądać, jestem wręcz gotowa założyć sobie konto na fejsie aby obejrzeć Twoje zdjęcia ![]()
#507 |
Zakorzenienie
|
Moria
nie obraz sie prosze, ale troszke sie posmialam czytajac ![]() Wazne, ze sie zastanawiasz a nie bezmyslnie ubierasz tak jak inni. Nie wiem jaka dokladnie jest pogoda w Polsce, nie wiem jaka temp., nie wiem czy wieje i ogolnie co i jak. Zasadniczo niby dziecko ma miec 1 warstwe wiecej niz Ty, ale ja nie zawsze sie tego trzymam. Zdarzalo mi sie pakowac Maye w samym bodziaku do kombinezonika, nie wiem jaki Ty masz kombinezon, ja mam ze srednio grubego polaru i jeszcze jeden taki jak cieniutka kolderka, dobrze chroni przed wiatrem, ale dziecko sie w nim nie gotuje. Czapki poki co Maya nie nosi wcale - temp. u mnie to ok. 16st, ale bywa wietrznie, jednak lezy w gondoli, budka postawiona, wiec nie ma potzreby zakladania czapki. Skarpetki pod spiochami ![]() Co do sukienek, Mayka ma wlasnie dzisiaj ![]() tez sie dzisiaj zastanawialam czy nie bedzie jej chlodno jak wyjezdzalismy na zakupy, u nas ta pogoda to co 10 minut inna, ale na droge dom-samochod (4 kroki ![]() 10 stopni to nie powod zeby nie chodzic na spacer ![]() Jak nie wiesz jak ubrac, to zawsze popatrz na to, co Ty sama masz na sobie, dziecku nie potrzeba duzo wiecej wcale, a takiemu, ktore biega potrzeba nawet mniej. A to wyklad pierdyknelam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
moria Ja przy takiej temperaturze jak dzisiaj (czyli 10 stopni) ubralam Nadie w bodziaka z dlugim rekawem, ogrodniczki a na to kurteczke z polarku. Czapeczke zalozylam lekka bawelniana, bo jednak siedziala w foteliku nie w gondoli
![]() ![]() Sukienki mysle tez sa ok nawet na taka pogode ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-10-08 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
helołłłłłłłłłł
dzisiaj mam piękny dzień, a w zasadzie już super nocke miałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() byłam w sklepie, kupiłam bluzkę, inne pierdołki ale nie powiem jaki mam burdel w domu ... aż wstyd zaraz się za jabłka wezmę, bo musze zrobić słoiki na zimę, będzie jak znalazł do ciasta albo naleśników więc uciekam i jak będę mieć trochę więcej czasu to zajrzę jeszcze buźka mamusie ![]()
#510 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie problem u nas jest w tym, że mi jest najczęściej zimno, TŻ'towi wiecznie gorąco. Iga jest teraz ubrana w body na długi rękaw + półśpiochy ze skarpetkami pod spodem a ja..... mam grube legginsy, skarpetki, bambosze! podkoszulkę, bluzkę z długim rękawem + grubą kamizelkę i jestem owinięta kocem bo mi ziiiiimno ![]() W Polandzie, przynajmniej w mojej części, zimno 10st. i mokro, ja tam czuję już zimę w powietrzu ![]() Kombinezon mamy bardzo ciepły, ja go tam na mrozy planuję, polarowego nie mam właśnie a dziś by idealnie pasował ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.