|
|
#481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
aha... myślałam że to wspólny TV, w sensie Twój i mamy/cioci
ale skoro to sprzęt z Twojego pokoju to w sumie możesz robić co chcesz ja bym nie kupiła, szkoda mi kasy
|
#482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż może w przyszłym roku sobie kupimy jakieś małe szklane pudełko ![]() Kinia, jak ja Cię rozumiem z tym zapieprzaniem w Święta Ja mam zawsze tak samo co roku
|
|
|
#483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- mamusia dostala tv ode mnie i braciszka na dzien mamy takze wiecie szaleeeenstwo
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2011-12-21 o 23:33 |
||
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dziewczyny mam prośbę. Czy posiada któraś z Was sprawdzony przepis na makowiec (struclę z makiem) drożdżowy z gotową masą makową? Szukam w necie czegoś konkretnego i sprawdzonego
|
#485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. wooow dobre dzieci (nie wiem czemu, ale myślałam, że jesteś jedynaczką
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
brat mlodszy o 2 lata;]
|
|
|
|
#487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to taki zawijany makowiec, pieczony w podłużnej blasze... jutro mogę dać przepis ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- eee to pikuś i jak się dogadujecie? w ogóle mieszka z Wami? kurde, brat widmo, nie miałam o Nim pojęcia
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
brat z nami nie mieszka, studiuje i pracuje we wroclawiu, juz ponad 3 lata tam mieszka
kiedys sie mega nie dogadywalismy a teraz nie jest zle. nei mam z nim kontaktu na codzien wiec luzik;]
|
|
|
|
#489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że faktycznie tam siedzi Twój brat
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie robilam nigdy makowca ,w tym sie moja babcia specjalizuje i zrobi go napewno na swieta,a robi taki jak mama moniq
![]() ja tez dlugo myslalam ,ze sylvi jest jedynaczka ,bo nic o bracie nie wspominala,a on chzba do was bardzo rzadko przyjezdza co sylvi? a na swieta chociaz wpada? zapakowalam dzeciakom prezenty ,w papier .... .Ostatnio jak byli to miala ze soba jakas ksiazke o duchach ,wiec podpytalam czy lubi czytac ksiazki odp.ze tak.W ogole taniocha ksiazki sa w jednej ksiegarni u mnie ![]() laski myslicie ,ze powinnam cos tesciowej kupic na gwiazdke?,no ona mi dala niby te kosmetyki i powiedziala ,ze na gwiazdke ,chciala sie ich pozbyc poprostu chyba,a w sumie nigdy sobie nic nie dawalysmy.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-12-22 o 00:07 |
|
|
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
kinia ciągle słyszę że coś dokupujesz, będzie sterta prezentów do Ciebie
jaka jest nazwa tej księgarni? może jest też w Wawie ![]() Dziewczyny, ale mi się mega przykro zrobiło oczywiście przez TŻrozmawiamy na gg, zapytałam kiedy umawiamy się na Mikołaja, jutro czy piątek, a on mówi że pewnie jutro bo w piątek umówił się z chłopakami oczywiście napisałam, że super, że koledzy są dla Niego ważniejsi, bo nie dość że w piątek się z Nimi spotka, to jeszcze w sobotę w Wigilię, bo co roku chodzą do kumpla na godz.23 na wigilię klasową (co tez mi sie nie podoba bo święta to jednak w domu sie spędza, ale dobra, nie widzimy sie wtedy więc niech łazi gdzie chce)i zdziwiony, ale ok, powiedział, że najwyżej w piątek sie spóźni no super, ale łaskę mi zrobił , z Nimi spotkanie w piatek, w Wigilie i pewnie w świeta też, a ze mną w czwartek, a przez całe świeta wcale ;( po prostu żal serce ściskajak powiedziałam, że jest mi przykro to napisał że nie pójdzie w piątek... z tym że teraz jest mi wszystko jedno, bo tymi planami już pokazał jak mu zależy nawet popłakać sobie nie mogę, bo już brat właśnie wrócił ;( ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- sorry za chaos, napisałam wszystko w emocjach, ale chyba wiecie o co mi chodzi
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-12-22 o 00:27 |
|
|
|
#492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(poprzedniczka nie dostala,bo byla wredna malpa :P )aco do brata to od kiedy dodatkowo pracuje czyli jakies 2 lata to jest naprawde sporadycznie w domu,na swieta zazwyczaj przyjezdza, czasami wpadnie na weekend i to tyle.moj brat jest specyficznym czlowiekiem. lubi spedzac czas samotnie...informatyk w koncu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
eh ja już nic nie wiem
bo na prawdę jest mi przykro... bardzo dawno nie uroniłam łzy, przez rok, a przez tego d*pka musiałam ;/kinia ja nigdy nic nie kupiłam mojej teściowej ani na urodziny ani imieniny ani żadne inne święta... ona czasem daje mi prezenty z różnych okazji, ostatnio kupiła bransoletkę jak była w sanatorium... ale ja nic no, raz dałam swojskie mięsa jak robiliśmy ze świniaka ale to bez okazji ![]() na Twoim miejscu nic bym nie kupiła ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- dobranoc
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, ja uwazam, ze skoro on chodzi na 23 do nich to do ciebie spokojnie by mogl przyjsc chociaz na godzine czy dwie.
Kinia, nie wiem co powiedziec przykro mi bardzo, ze tak sie w kuchni twojej uklada nie ma kto ci pomoc... ale juz niedlugo bedziesz gotowac dla męża
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Jak tak czytam wasze przygotowania do świąt, to aż głupio się czuję jutro późnym wieczorem będę dopiero w domu i praktycznie przyjadę na gotowe głupio mi głównie przed rodzicami, bo na ich głowie jest obecnie przygotowanie wszystkiego itp ![]() Postanowione zostało też, że robimy sylwestra u nas w mieszkaniu, w Poznaniu, przyjeżdża kolega T z żoną i będzie też nasz współlokator z dziewczyną tak więc będzie skromnie, ale mam nadzieję, że wesoło
|
#496 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
tylko szkoda, że na same święta tyle kasy musisz wydaćCytat:
![]() Cytat:
chociaż na jeden dzień Świąt mógłby do Ciebie przyjechać![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Piękna choinka
![]() Cytat:
Ja się z moim zobaczę dopiero przed pasterką damy sobie prezenty i pojedziemy do kościoła no i 1 dzień świąt będziemy u mnie a w 2 u niegoja mam dziś prac świątecznych ciąg dalszy ale na szczęście śnieg się utrzymał i oby został wo wigilii
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Monia piona, mój też mnie od kilku dni drażni... Już mi zepsuł święta, próbuję się z nim dogadać w sprawie ślubu co i jak, a on żebym się tak nie piekliła, no ale do cholery zostały 3 miesiące z hakiem, a my jesteśmy w ciemnej dupie że tak powiem... A może w ogóle przesunąć w piz**u ten cały ślub i się nie wkurzać. Zresztą już mu to napisałam (on mi odesłał trzy buźki i normalnie mega wku***w mnie wziął na to wszystko) i wcale nie mam ochoty z nim gadać. Jest mi mega przykro, dla facetów wszystko jest takie proste, wydaje im się, że moment i wszystko będzie załatwione choćby to było mini przyjęcie, a gó**o prawda. Teraz naprawdę przestało mi już zależeć, skoro to wszystko i tak jest w powijakach, on się zdecydować na nic nie może, ja nie będę wiecznie za niego myśleć
|
|
#499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie mogę Ci podać przepisu Chyba, że jeszcze będziesz chciała ten przepis jak wrócę do domu, czyli 25-go grudnia ![]() Cytat:
jakieś dobre wino, albo coś takiego ![]() Moniq, faceci po prostu nie myślą, czasami nie wiedzą co wypada a co nie.. Na przykład mój jak grał w zespole, to potrafił się umówić na próbę na jakiś tam dzień, na który wcześniej byliśmy umówieni, ze coś tam zrobimy, bo oczywiście zapomniał Clood, może zapytaj swojego, jak wyobraża sobie przygotowania do ślubu i kiedy według niego powinniście sie za nie zabrać. I jak już Ci da odpowiedź, to powiedz mu, że tych rzeczy się tak szybko nie załatwi, bo to i to trwa tyle i tyle. Jakieś przykłady z życia...
|
|
|
#500 |
|
Zadomowienie
|
Mutny - nie przetłumaczysz mu...
mrożonka będzie, ojjj będzie
|
|
|
|
#501 | |
|
Wtajemniczenie
|
zakupy na firmową wigilię zrobione...czytałam o szlachetnej paczcie, a dokładnie o tych rodzinach , które potrzebują takiej paczki.Masakra
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
ślubu albo nie wiem...ja w takim szale potrafiłabym chyba odwołać kompletnie ślub a pierścionek rzucić w kąt...sorry,że tak piszę ale jak mam szajbę to dość drastyczne decyzję potrafię podjąć Rudy Moniq doskonale cię rozumie,ja się wcześniej nie umawiałam z tż,bo mam wizytę u dentysty i wogóle jeszcze badania i nie dam rady,ale mój tż kupił nowy samochód i też zajęty nową zabawką Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2011-12-22 o 10:28 |
|
|
|
|
#502 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz Adela, że przeszło mi przez myśl zdjąć pierścionek i powiedzieć, że jak naprawdę będzie chciał tego ślubu niech da znać... Ale wiem, że bardzo bym Go tym skrzywdziła, a ja tak nie umiem.
|
|
|
|
#503 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem, każdy kij ma dwa końce, tylko dlaczego to my bardziej od nich obrywamy?oni z naszymi uczuciami,oczekiwaniami się nie liczą
|
|
|
|
#504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I choinka ładnaa ![]() Cytat:
Tak mi przykro. ![]() Ja nie wiem co ten Twój TŻ odpiernicza. Powiedz mu kochana wprost, że jest Ci mega przykro, że tak olewczo traktuje Wasz związek i Ciebie! I porządne baty mu się należą, bez dwóch zdań! Cytat:
Dzień dobry. Ja zaraz do pracy. Później muszę upiec placki i zrobić sałatkę. Jutro idę na noc Więc do 17 muszę posprzątać, zrobić resztę zakupów i przygotować całą resztę jedzenia :/ Chyba umre.W pracy masakra, ruch jak nie wiem, poza tym, moja radość co do tego, że szef mnie przepraszał nie trwała długo, bo się pokłóciliśmy. I on od paru dni się do mnie nie odzywa. Resztę napiszę Wam w klubie. |
|||
|
|
|
#505 |
|
Zadomowienie
|
na tą chwilę odechciało mi się tego ślubu w kwietniu, w ogóle TŻ miał dziś do mnie przyjechać, ale nie chcę go widzieć za bardzo, więc powiedziałam mu, że najwcześniej niech przyjedzie w I dzień świąt popołudniu. Dawno nie miałam takiej spinki...
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak mam dziś wolne. Co za debil. Dzwoni do mnie 5 minut temu i pyta się co mi wczoraj powiedział na temat mojej zmiany. To mu mówię, że zaczynam o 11. A on, że był wczoraj trochę zdenerwowany i, że mam wolne :/ Z jednej strony dobrze, bo na spokojnie sobie zrobię te placki i w ogóle, ale mógłby czasem ruszyć mózgownicą.
|
|
|
|
#507 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Dzisiaj misja: im więcej słodkiego upieczonego tym lepiej ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz zauważyłam Będzie fotka wieczorem Aczkolwiek wolałabym już pstrykać wygląd tej z zeszłego roku, może znajdę i fotkę z poprzednią co by wam pokazać
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2011-12-22 o 13:36 |
||||
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś ktoś powiedział taką mądrą sentencję: Facet, który doprowadził Cię do łez, jest ich nie wart. A ten który na nie zasługuje, nigdy nie spowoduje u Ciebie łez. A faceci niestety istotki które uczą się wielu rzeczy w związku
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2011-12-22 o 13:34 |
|
|
|
|
#510 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Wspólczuje dziewczynki...mnie też TŻ wczoraj wkurzył ![]() Ja już też choinke ubrałam... ![]() jeszcze ciasta i bedzie po problemie
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

ale skoro to sprzęt z Twojego pokoju to w sumie możesz robić co chcesz

ja u siebie chciałabym mieszkać bez tv, przynajmniej przez jakiś czas, ale TŻ chyba się nie zgodzi 

Chociaż może w przyszłym roku sobie kupimy jakieś małe szklane pudełko
Ja mam zawsze tak samo co roku 

dobre dzieci 

no super, ale łaskę mi zrobił
, z Nimi spotkanie w piatek, w Wigilie i pewnie w świeta też, a ze mną w czwartek, a przez całe świeta wcale ;( po prostu żal serce ściska