![]() |
#481 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 232
|
Dot.: Czarnow這se:)
Wela11 opowiadaj o tej farbie, co si dowiedzia豉
![]() ![]()
![]() |
#482 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 140
|
czy teraz jest moda na czarne w這sy?? bo ostatnio coraz wi璚ej blondynek farbuje si na ten kolor
![]()
![]() |
#483 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 361
|
Bo teraz do g這su doszli m篹czy幡i preferuj帷y brunetki... w og鏊e zauwa篡豉m, 瞠 si podzielili: albo lubi brunetki, albo blondynki... ja uwa瘸m, 瞠 co komu pasuje, ale mam s豉bo嗆 do jasnych, naturalnych blond闚, kruczej czerni i ognistorudych
![]() ![]()
![]() |
#484 |
Rozeznanie
|
Agatin K - podzielam opini. Faceci z regu造 wola wyraziste, mocne kolory i powiem, 瞠 mimo iz jestem kobiet, to tez takie preferuj
![]()
![]() |
![]() |
#485 |
Zadomowienie
|
Ja te... a typ urody nie pozwala
![]() ![]() ![]() Wybaczcie OT ![]()
![]() |
#486 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 281
|
przepraszam ale dopiero zauwazylam prosbe
![]() wlosy s po Castingu 'ciemny br您' ale na fotce wyszly o 2 tony za jasne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 281
|
ta fotka najlepiej oddaje kolor chociaz jeszcze ciut ciemniejsze s
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 004
|
Jestem z natury brunetk, ale ostatnio ja郾ieja mi w這sy. Maciem o瞠 jakie sprawdzone kosmetyki, kt鏎e powoduj przyciemnienei w這s闚? Jakie przeznaczone w豉郾ie dla brunetek? Widzia豉m jakie kosmetyki do w這s闚 ciemnych, ale s one przeznaczone dla w這s闚 farbowanych. Czy mog豉bym u篡wa takich kosmetyk闚?
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 384
|
Cytat:
wydaje mi sie, ze nie ma takiej zasady, wol brunetki, blondynki, szatynki, wol xDNE kobiety wg mnie ![]() Agatinko, zgadzam sie z Toba ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 603
|
Napewno amcie racje dziewczyny,ze faceci wola po prostu ladne dziewczyny,o kolorze wlosow ktory im po porstu pasuje.Ale obserwuje sie ostatnio 'mod" na brunetki,tak jak kiedys bez dwoch zdan kazdy facet opowiadal sie za blondynka,teraz manifestuje sie uwielbienie dla brunetek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#492 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja Wam powiem, 瞠 mnie jako specjalnie wizja odrost闚 nie przera瘸 [pewnie dlatego, 瞠 jestem strasznie uparta i jak si uwezm na co, to nic mnie od tego nie odci庵nie], ale macie racj, 瞠 to wygl康a strasznie niechlujnie. Ja jednak mam kolor naturalny po鈔edni [jasny br您], wi璚 blond czy czer, a i t rudy odrosty zawsze si b璠 do嗆 widoczne: )
Co do tego JAKIE KOBIETY WOL M坒CZY昧I, to si cz窷ciowo si z Wami zgadzam; mo瞠 tak: zapytajcie siebie same, czy wolicie blondyn闚, czy te brunet闚 [ja generalnie za szatynami jestem ![]() ![]() ![]() ![]() I dodam, 瞠 pi瘯no cz這wieka wyp造wa z jego wn皻rza... Pami皻ajmy ![]()
![]() |
![]() |
#493 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 98
|
Kosmiczna jak by sie tak zastanowic to dobrze mowisz
![]() ![]() z facetami tez tak jest zapewne, nawet moj jeden znajomy jak zdj na fotce ogl康a to co chwile na widok jakiejs blondynki mowil ze sliczna, a jego dziewczyna ma ciemne wlosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Agatinka- 豉dna to pojecie wg mnie wzgl璠ne, to co dla nas 豉dne niekoniecznie jest 豉dne dla wi瘯szo軼i. facet wybierze kobiete, ktora mu sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 680
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Rozeznanie
|
Iam ja te chcia豉bym.. Ale boj si, 瞠 obudz si pewnego dnia i stwierdz, 瞠 幢e mi jednak w tej czerni.. Ech :|
![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 831
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystko jest spraw indywidualn,pewnie du瞠 znaczenie ma te to,by sam odcie w這s闚 by w miar naturalny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 112
|
ostatnio wreszcie odwa篡豉m si zrobi sobie czarne w這ski i musz przyzna 瞠 jestem bardzo zadowolona, moim zdaniem jest fajnie chocia ba豉m sie troch bo naturalny kolor mam jasny bl康
u篡豉m farby Wella Safira Aksamitna Noc, bo gdzies tu przeczyta豉m 瞠 jest bardzo trwa豉 i musze przyznac 瞠 to racja, farbowa豉m jakie 2 tyg temu a kolorek ci庵le jak zaraz po farbowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Rozeznanie
|
Kosmiczna, ja ju nosi豉m czer wi璚 wiem jak wygl康am w tym kolorze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Rozeznanie
|
Iam podejrzewam, 瞠 spr鏏uj, bo koniecznie musz co z kolorem w這s闚 zrobi..
![]()
![]() |
![]() |
#502 |
Raczkowanie
|
![]()
Margo007 - fajnie wygl康asz
![]() A ja dzi by豉m 'zmuszona' ![]() By豉m do軼 sceptycznie nastawiona i gdyby nie doradztwo kumpeli na pewno bym jej nie wzi窸a. Ale nie 瘸逝j ![]() ![]() nieca貫 4z <-- by豉m w szoku ![]() efekty farbowania jak i sama farbka w za陰czniku.
......................... ."^_^"................... .............. ....-->.....Yoi mono-ni yasui mono nashi....<--........ ..............Kyuyu-ni masaru kagami nasi................. ........Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare........ ..........Koromo bakari-de osho-wa dekinu............... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Rozeznanie
|
Ginger 郵iczne masz te w這ski!
![]()
![]() |
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
Nie ulega w徠pliwo軼i, 瞠 czarnow這se s pi瘯ne! Jak wy瞠j wklejone zreszt
![]() Ja te dodam swoje zdj璚ie - naturalnie czarnow這sa od dzieci雟twa, a ostatnio farbuj帷a w這sy na kolory z odcieniem granatu czy czego tam - hehe, i tak nie wida ![]() Zamieszczam 2 wersje fryzur - pierwsze zdj璚ie na elegancko i tajemniczo - drugie - rozpuszczone w這sy, luzacko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Rozeznanie
|
gingerku, nie gniewaj si ale ju dawno ci to chcia豉m napisa jak tylko zobaczy豉m twoj przemian. bardziej pasowa ci jasny kolor w這s闚 w tych przygas豉. widzia豉bym ci w takim be穎wo-per這wym blondzie, bez grzywki. ale pamietaj to tylko takie moje zdanie, wa積e jak Ty si czujesz i w czym ci dobrze. ja uwielbiam czarnulki, ale kolor w這s闚 musi by dograny do bu嶔i.
![]() Edytowane przez Iam Czas edycji: 2007-04-12 o 01:47 Pow鏚: pomylilam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 232
|
Ginger 86, szkoda, 瞠 wczoraj nie przeczyta豉m Twojego postu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#507 |
Raczkowanie
|
![]()
Iam
![]() ![]() ![]() ![]() Sovilo ![]() ![]() ![]()
......................... ."^_^"................... .............. ....-->.....Yoi mono-ni yasui mono nashi....<--........ ..............Kyuyu-ni masaru kagami nasi................. ........Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare........ ..........Koromo bakari-de osho-wa dekinu............... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#508 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 903
|
Ginger bardzo fajne masz w這ski. I grzywka bardzo ci pasuje
![]()
![]() |
#509 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 404
|
Zaintrygowala mnie t farb.CIekawa jestem jak z trwa這軼i.Ginger,cudne w這ski !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 903
|
Te jestem ciekawa. To 瞠 jest tania nie musi oznacza ze jest kiepskiej jako軼i. Musz spr鏏owa
![]()
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.