|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
Szaruch-mi sie wydaje,ze jest dobrze,zjadlas dosc duzo-przynajmniej wg mnie,owocow i warzywek,ja dzis tego typu zjadlam jedynie pomidora,sliwke i troche ogora
|
|
|
|
|
#482 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też mi szkoda wszystkiego wyrzucic Co do ciasta to nie wiemCytat:
Śpiewam pop, rock,jazz.. - to co lubie i mi wpada w ucho Własciwie to na razie wracam do formy bo niedawno mialam ponad miesiac chore gardlo i nie moglam spiewac wiec teraz nadrabiam zaleglosci ![]() Zaraz idę spać bo i tak nic dzis nie zrobie i oby udało mi sie wstac po 5 bo musze jeszce sie pouczyc na kilka przedmiotow. Ale mnie obudzic to jest problem potrafie obudzic sie na 20 minut, gadac z moim TŻem, a potem isc znowu spac, bo tak na parwde sie jeszce nie obudzilam
157 cm 54 --> 53 --> 52! --> 51 --> 50--> 49 --> 48 --> 47 --> 46 ![]() Ćwiczę! przynajmniej 3x w tyg Śpiewam! przynajmniej 4x w tyg Jem zdrowo! słodyczom mówimy stop! ![]() Pilnie uczę się do matury |
||
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Straszne to jest. Generalnie jestem ogromnym śpiochem. Zdarza mi się zaspać na uczelnie, a najgorsze w tym jest to, że nawet nie pamiętam momentu wyłączania budzika.
|
|
|
|
|
|
#484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
no a ja oczywiscie w weekend przegięłam
: w sobotę wczesniejsza impreza andrzejkowa i sporo %%% a w niedzielę ze zrozumiałych względów nie miałam ochoty na nic zdrowego ani niskokalorycznego. Skubałam ciągle cos bez wartosci aby zająć czyms żołądeczek Nawet wpadł cheeseburger i baton mars Cwiczeń też nie było poza tańcami w sobotę ![]() Wydaje mi się że to co zgubię w tygodniu to po weekendzie wraca. Bez sensu takie odchudzanie
|
|
|
#486 |
|
Zadomowienie
|
weekendy są straszne, tak samo jak zbyt późne wstawanie.
zamiast porządnego śniadania zjadłam bułkę (i to jeszcze białą ) z serem, pomidorem i paprykąniestety o godzinie 8 jestem nieprzytomna a jeszcze się spieszyłam.
|
|
#487 |
|
Rozeznanie
|
ErnestyLda - trzymam za Ciebie mocno kciuki, ale jako kwietniowa panna młoda zmobilizuję Cię tym, że na jakiekolwiek zmiany zostało Ci bardzo mało czasu.
Ślub masz za około 9 miesięcy. Ale na odchudzanie zostało Ci 5 maks 6 miesięcy. Suknię zaczyna się szyc ok 3/4 miesiące przed ślubem i trzeba wtedy już ładnie trzymac wagę i wymiary, żeby ani nie była za ciasna, ani nie wisiała jak worek. W 5 miesięcy da się racjonalnie schudnąc 10-15 kg (zależy od szybkości przemiany materii, ale sądzę, że 10 na pewno da radę) jeśli się zaprzesz i uprzesz. Po prostu zbierz się w sobie i walcz, bo wiem, jak to jest chciec wyglądac pięknie na ślubie, a czasu zostało Ci niedużo. Trzymam kciuki
83 kg Edytowane przez ILTheCure Czas edycji: 2012-11-26 o 14:20 |
|
|
|
|
#488 |
|
Raczkowanie
|
Śpiochy wszech czasów łączmy się!
![]() Normalnie ostatnio u mnie jakaś porażka. Dobrze, że chociaż wczoraj poćwiczyłam, bo inaczej to Jeszcze w dalszym ciągu nie mogę znaleźć sukienki na studniówkę :/Dobra dziewczyny, koniec marudzenia, bierzemy się do roboty. Do ślubu będziecie wyglądały przepięknie, jestem pewna
|
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
i ja jestem strasznym śpiochem! Być może brak mi też magnezu
bo jestem wiecznie zmęczona i śpiąca; ) Tak mnie długo nie było i tyle tu się działo przez ten czas że chyba nie dam rady nadrobić tych zaległości Witam wszystkie nowe dziewczyny! A co do odchudzania to kiepsko mi idzie ;( i jeszcze ciągle choruje...
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Szukam mocnej motywacji do odchudzanie ,chcę założyć pamiętnik
|
|
#491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#492 |
|
Raczkowanie
|
też kiedyś z tym próbowałam, na onecie, mam też taki normalny w zeszycie, ale z niego korzystam tylko jak nie mam komu się wyżalić, a o odchudzaniu nie wiele tam piszę. Na onecie trochę brakowało mi wsparcia, którego nigdy nie brakuje na forum
zwłaszcza tutaj Ale mimo wszystko myślę, że to dobry pomysł, na pewno fajnie się czyta te minus kilka-kilkanaście kilogramów później
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
cześć ;*
moje podsumowanie: I - bułka z serem, pomidorem i papryką II - sałatka z makaronem, kurczakiem, papryką, pomidorem i jajkiem III - 3 paluszki rybne + mizeria IV - naleśnik z dżemem a teraz idę na piwo nie za dobrze, ale cóż powodzenia dla przyszłych mężatek ;*
|
|
#494 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj calkiem dobrze, tj:
I 2 kromki razowca, 2 pomidory, gotowana kielbaska, jajko sadzone II salatka ze swiezych warzyw III jablko IV salatka z kurczakiem I niedlugo chyba ide spac, bo dzis jestem taka zmeczona ze szok! |
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj dobry dzień - jedzenie super, bieganko zaliczone, także elegancko.
![]() Od soboty trzymam białkowe kolacje, zobaczymy jak będzie szło.
|
|
|
|
|
#496 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zadomowienie
|
Tez bym chciała tak powiedzieć, ze był dobry dzień. No ale niestety nie mogę. Znów nie wyszło.Ale nie ma się co załamywać, w końcu mi przejdzie ten leń. Jutro mam rozmowę kwalifikacyjna. Wiec jak dostane pracę to pewnie będę mieć więcej poweru i entuzjazmu do życia, bo ciągle siedzenie w domu jest przytłaczające.
|
|
#498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
Nie dziękuje
Również życzę powodzenia. Troszkę się stresuję to rozmową, bo bardzo zależy mi na pracy. Trzymajcie za mnie kciuki o 13:30 ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- ILTheCure masz już sukienkę zamówioną? szyjesz czy kupujesz?
|
|
#500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szyję, dlatego się orientuję w temacie. Kiecka zamówiona. Miarę mi ściągnęli już przy zamówieniu (mimo, że to było w październiku!) końcem grudnia mam przyjśc uaktualnic a 1-wszą przymiarkę mam 14 stycznia. I jak mi powiedziała babeczka w salonie: nie powinnam zmieniac wymiarów po tej przymiarce w żadną stronę. Więc cóż, też mi niewiele czasu zostało, chociaż i tak jestem już zadowolona z tego co udało mi się zdziałac
|
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
ILTheCure powiedz coś o tej sukience, jaką planujesz?
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#503 |
|
Rozeznanie
|
Taką jak mam na sobie
Tylko ramiączka są od stanika, będzie jedno przez szyję z koronką i aplikacjami jak na gorsecie.http://i45.tinypic.com/23jodfn.jpg
|
|
#504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pięknie wyglądasz )
|
|
|
|
#505 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję ![]() Co prawda to model salonowy, i jest ciut za mała w biuście, ale mnie urzekła ![]() I ostatecznie kupiłam zupełnie inną niz podobała mi się w katalogach Bo podobały mi się greczynki, takie proste i zwiewne. Tyle, że wyglądałam w nich jak pozbawiona talii i figury biała kula :P
|
|
#506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prawda jest taka, że każda panna młoda wygląda ładnie, choćby nawet sukienka nie pasowała, to i tak chyba to szczęście przebija wszystko. Ale Twoja jest śliczna ![]() W ogóle jeśli mogę tak wypytać to duże wesele będzie?
|
|
|
|
#507 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny, trochę mnie nie było bo nie było się czym chwalić. Max dwa posiłki dziennie i bieg bieg bieg żeby z wszystkim zdążyć (praca, studia, dom, wolontariat). Od jutra ma być już trochę luźniej więc planuje 5 małych posiłków i tańce
![]() ILTheCure - prześlicznie wyglądasz Będziesz cudowną panną młodą
"Może powinniśmy przestać myśleć o przeszłości i przyszłości, przecież wiemy, że życie można spotkać tylko w chwili obecnej. Przyszłość nie jest nam do niczego potrzebna - powiedział mędrzec. W chwili obecnej mamy wszystko, czego nam potrzeba...." |
|
|
|
|
#508 | ||
|
Zadomowienie
|
Było bardzo dobrze przeszłam I etap rekrutacji czeka mnie jeszcze jedna rozmowa kwalifikacyjna z kierownikiem oddziału a potem zobaczymy
Ale i tak się ciesze ze przeszłam do II etapu rekrutacyjnego Ale się cieszę ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
A im więcej znajdę tym trudniejszy wybór....
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#510 |
|
Zadomowienie
|
Podsumowując mój dzień: Nie było tak źle, mały stres spowodował ze nie pochłonęłam za dużo jedzenia :p no i za grzeszek mogę uznać bark jakichkolwiek ćwiczeń( poza spacerkiem) z powodu zabieganego dnia. Jutro będzie lepiej. MUSI
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Dziękuję Trzymajcie za mnie kciuki 29 w czwartek o 13:30 mam drugi etap Jestem dobrej myśli ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- dotka85 jak tam dzień próbny w pracy?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

) z ziolami i do tego grzanki (szkoda bylo wyrzucic bulke-nie nawidze wyrzucac jedzenia
)
Też mi szkoda wszystkiego wyrzucic
Co do ciasta to nie wiem

Straszne to jest. Generalnie jestem ogromnym śpiochem. Zdarza mi się zaspać na uczelnie, a najgorsze w tym jest to, że nawet nie pamiętam momentu wyłączania budzika.